Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Cenzorilor, v-a fost lezat tiranul sacru!

Cenzorilor, v-a fost lezat tiranul sacru!

Încă un promo zguduitor şi bine făcut al Antenei 3 va fi urmat, la cât cunosc lumea în care trăiesc, de o nouă interdicţie de la CNA. Fiindcă, pe de o parte, mesajul e evident, respectiv, pe de altă parte, personajul vizat nu suportă să-i pui oglinda-n faţă, să-şi vadă chipul hâd. Şi, în definitiv, clipul e totalmente inutil. Poporul suveran nu se va trezi. Doarme adânc. Dacă ar fi avut măcar două gene dezlipite, cel care l-a trimis să traverseze demn criza din uşa birtului, la scurtă vreme după aterizarea elicopterului de austeritate, ar fi primit răspuns o flegmă între ochi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

101 thoughts on “Cenzorilor, v-a fost lezat tiranul sacru!

  1. cu CNA se poate sa ai dreptate,cat despre somnul poporului,poate inca nu vrea sa se trezeasca,oricum un promo extrem de bun si oportun

  2. bine facut, clipul, cine e acolo responsabil cu 3D-ul chiar shtie ce face, ma rog si ideea face toti banii, sa ne reamintim insa, ca antena3 a mai fost penalizata pentru un astfel de clip, care nu era atat de explcit. De remarcat ca aici e clar mesajul fara nici un fel de dubiu. Si daca mizeria de cna are de gand sa penalizeze, IAR antena3 pentru un astfel de spot, nu are decat sa o faca. NOI am vazut am prins mesajul si chiar avem doi ochi deschisi shi eram chiar si in picioare. Pentru ca in postul antena3 a devenit durerea de cap a presedintelui barcagiu cu chelie shi privire piezisha, dorim ca mizeria de institutzie cna sa amendeze postul cat mai drastic…asha ca sa vedem ca in romania chiar e cineva care are grija de integritatea populatiei vizuala.Pe mine ma ingrijoreeaza ca lupii din clip , desi sunt bugetari, inca mai suporta austeritatea…la fel jandarmeria, la fel armata sau justitia. Cine shtie …?

  3. @psihologu’: da’ multa imaginatie iti trebuie sa-ti pui o astfel de problema

  4. imi place promo siiiiiii nu stiu,daca primiti aprecieri de la public o sa va mai amendeze ca si cu celalat?daca nu,faceti lista,semnez urgentisimo

  5. Inca o data s-a confirmat faptul ca acest”presedinte jucator”este de un cinism fara limite, sigur, tara este intr-o profunda criza, economica, morala,sociala. Trebuie sa terecem si peste asta,insa, cu “multumuri din suflet” alesului conducator, partidului portocaliu si minusculului prim-ministru.Dar….de pe ce pozitii trec dumnealor criza si de pe ce pozitii , noi, cei de rand!!?? Cati vom fi la finalul crizei????”Multumim domnule presedinte, multumuim domnule prim ministru, multumim “dragule partid”…..”geniul de la Scornicesti”, era mic copil pe langa voi!!!???

  6. faceți o treabă foarte bună; din păcate s-a ajuns la momentul “ori-ori” şi va fi extrem de greu să-i dizlocăm, pentru că ei ştiu că atunci cînd vor pierde, vor pierde (de) tot; cele bune

  7. Este impresionant clipul.
    O treaba foarte bine facuta, ma duce in urma, in timp. Are si ceva din Pink Floyd.
    Mesajul este direct indemnind la meditatie si mobilizare.
    Orice efort, cit de mic conteaza. Ar trebui sa “miste” ceva in constiintele oamenilor, sa auda semnalul de alarma.
    Chapeau bas Antena 3.

  8. pai si nu s`a tinut base de cuvant cu reformarea institutiilor statului? Mai conteaza ca au fost reformate in interes personal? V`a spus ca le reformeaza, le`a reformat! Poftim de aici!

  9. E al doilea clip dupa unul similar din perioada electorala. Parca primul mi-a placut mai mult, deoarece atunci era o idee originala, acesta deja e pe aceeasi directie, ceea ce nu inseamna ca acesta nu e bine facut si mai ales bine inspirat. Cu siguranta Zeus a trimis o scrisorica roz tipei aleia cu fata de barbat si numea de floare in care se plange ca onoarea-i terfelita.

  10. Da’pe ce motiv sa dea amenda? Este un lucru inteligent, bine facut, bazat pe fapte si promisiuni reale – promisiuni repetate obsesiv, pina la saturatie. Daca m-ar intreba pe mine cineva, eu as desfiinta CNA-ul, ca tot e criza, consuma mult, au salarii mari, si habar nu au pe ce lume traiesc. Plus ca nu au nici expertiza in domeniu indiferent de cit de specialisti or fi in meseriile lor (exista vreo universitate din care sa iesi inspector sau consilier CNA? NU! Deci?…)

  11. Mi-e sila de orice material distopic pompos-propagandistic, indiferent din care parte vine. Cand m-am uitat ultima oara pe fereastra, cerul nu era pictat de Orwell.

    Oricum, in ce priveste A3, tin minte ca celelalt clip apocaliptic, cenzurat, a fost electoral, si a reusit sa inflacareze poporul sa-i tina pe portocalii cat mai departe de putere.

    …ah, stai.

  12. Cine sa se trezeasca intr-o tara in care majoritatea a votat un presedinte care nu e niciodata treaz?

  13. Am spus-o, o repet: cand dati arme la popor, count me IN. Da’ mie sa-mi dati niste gloante mai boante, ca nu vreau sa moara repede astia: vreau sa se chinuie!

  14. Cand incepe emisiunea “Vorbe grele”?!
    Vineri seara, dupa “Conexiuni” (care este super-profesionist realizata de dl. Stan),s-a difuzat o alta emisiune.

  15. Foarte bun clipul…oricum luna asta trebuie mobilizare generala si din partea presei si din partea opozitiei,grevele sa blocheze tara,numai asa putem scape de jegul portocaliu pe care-l avem pana in maduva oaselor.Romania trezeste-te!

  16. promourile astea sunt absolut geniale. cel mai mult imi placea cel din perioada alegerilor. sper sa fie difuzat macar acesta la tv

  17. Super clipul! Specialistilor care l-au creat nota 10. Ce se va intampla cu cei carora le este destinat ramane de vazut…
    PS
    CNA, CNSAS, CSAT, DNA sunt niste institutii care pot sa dispara. Ca mananca doar bani de la buget si ieste criza…
    PPS
    Si io am asteptat vineri seara. In zadar…

  18. Frumos clipul. Eu am teoria mea privind ceea ce se intampla, cred ca este in primul rand manipulare, apoi prostie si apoi rea vointa: Am un post pe tema asta: Nu stiu daca sunt permise linkurile

    Legat de Antena, buna treaba! Mai e cineva in tara asta care spune adevarul 🙂 Asta ar mai lipsi ca si antena sa se dea cu base! Antena 3 e o optiune, nu e obligat nimeni sa se uite daca nu-i place, se poate uita LAb1 !

  19. D-le Ciutacu…mi-as dori ca in urmatoarele subiecte ale d-voastra sa se afle “formatorii-suflaci” ITMoral si Turcu Robert.
    Dar mai ales in “musiu” Basescu ,care il jigneste pe ambasadorul Suediei,aceasta frumoasa si mai ales GENEROASA tara in care traiesc de 5 ani,facandu-l “geambas de avioane”! ESTE STRIGATOR LA CER SI MI-ESTE RUSINE CA SUNT CONTEMPORAN CU ACEST PRESEDINTE NESIMTIT !

  20. Imi place promo-ul, dar din pacate sunt sceptica in privinta efectelor lui. Poporul asta nu se mai poate trezi, iar blestematii au inteles asta. De aceea fac tot ceea ce fac. Nu mai am nici o speranta. Desi atat de mult mi-as dori….

  21. Clipuri si haz de necaz.Cinismul si apucăturile de tip fascist nu se tratează doar cu umor si pilde,cel putin nu în cazul unui popor parcă hipnotizat,si amortit,oricum usor de păcălit(mă refer la majoritatea care contează la câtiva ani odată).

  22. Si acesta ca si celelalte difuzate in anni trecuti sunt foarte tari.Eu le-as rula zilnic ca oamenii sa bage la cap cum stau lucrurile.La mult succes doresc tuturor din presa obiectiva si serioasa care pe zi ce trece prinde putere mai mare in ciuda piedicilor si criticilor evidente.Bravo baieti si fete!

  23. E ok filmuletul…e chiar bunicel, spre deosebire de multe promo-uri ale A3 care sunt prea melodramatice si facute dupa ureche. Din pacate, ai dreptate…si eu cred ca sunt inutile. Din 2 motive:
    1) Cei care au nevoie sa se “trezeasca” nu vor pricepe niciodata astfel de metafore. Acest public este undeva intre “Unirea” si OTV, iar acest clipulet le va intra pe o ureche si va iesi pe cealalta mai repede decat ai spune Bote.
    2) Cei care chiar percuteaza la astfel de clipuri nu au nevoie de filmulete pentru a-si da seama in ce stare ne aflam.

    As dori sa pomenesc de videoclipul lui Eminem (Mosh) care a fost produs in aproximativ acelasi stil si cu acelasi scop ca si acesta. A fost scos pe piata inainte alegerilor sperand sa-i dea un bobarnac peste nas lu’ taica Bush, dar rezultatele au fost ca si inexistente.
    Oricum, frumoasa animatia 3D si interesant conceptul.

  24. N-am inteles cui se adreseaza acest clip?
    Cit la suta ii inteleg mesajul?
    Cred ca ii valoram in exces romani… Pardon…

  25. Cu un lucru SIGUR ai nimerit-o la fix: “… e inutil …” ! E mult-prea-subtil (?!) acest clip pt. asa un popor bovin …! La boii astia si cand le-o zici pe de-a dreptul , in fata , tot nu se abat de la calea lor dobitoaca , preferand sa-si rupa gatul decat sa-si recunoasca imbecilitatea … 🙁

  26. Cine sa se trezeasca? Acum..dupa ce le-a tras-o Tiranul…. pensionarii galeata tac .Cum sa nu taca cand ei iti dadeau in cap aproape la alegeri daca ziceai ceva de Idolul lor anticomunist.De asta tac galetile ! Ce vor? Sa iesim tot noi tinerii in strada? Sa iesim pentru galetile lor? Sa ma ierte Dumnezeu dar pensionarii…marea lor majoritate au ajuns o povara pentru tara asta…lor daca le dai la alegeri o galeata si o punga cu rahat ies cu toata familia sa il voteze pe ala care “tine cu poporul” .

  27. E misto promoul..ati ami avut voi unul asemanator mai acu ceva vreme. Imi cam ajunge de Basescu si sleahta lui. Nu stiu de ce dar nea Nelu era mai digerabil totusi. Mai ales in ultimul mandat cind “pupat Piata Independentei” cu Casa Regala cind li s-a retrocedat acesteia o foarte buna parte din avere.

  28. Sunt bestiale filmuletele din categoria asta; mesajul este limpede, realizarea fenomenala… intr-un cuvant de OSCAR.

  29. Fratilor Romania a murit de mult, ne-au ingropat de vi nenorocitiide portocali nu i-ar mai rabda pamintul.Totu-i portocaliu, totu-i politic, tot merge spre nonvaloare, sunt promovate numai nulitati, mediocritati si pupincuristi. Ne meritam soarta.

  30. Promo-ul este exceptional,este sugestiv pana la dramatism,dar el este inteles si apreciat in general de oamenii cat de cat instruiti.Pt. cei care au crezut in basescu ,unii mai cred inca si pt. cei care l-au votat contra cost,acest promo este prea sofisticat,mesajul nu ajunge la ei pt. ca acestia ,cei mai importanti in aceasta ,,ecuatie,,sunt incapabili de a-l intelege.Nu spun cu aroganta sau dispret ci cu disperare,pt. ca acestia sunt in permanenta ,,masa de manevra,,.Sigur, Antena 3 are marele merit ca incearca ,,trezirea Romaniei,,deci nu i se poate reprosa nimic,ba dimpotriva,trebuie laudat efortul acestei televiziuni de a trezi simtul civic,dar senzatia amara este ca tocmai cei care ar trebui sa reactioneze ca atare ,sunt opaci,neavand capacitatea de a intelege mesajul.

  31. bun, foarte bun dar eu cred ca se adreseaza intregii “clase politice” iar faptul ca marinaru este esenta seitana a acesteia nu i de mirare; dupa 89 toti au facut ce au vrut din tara noastra

  32. M-am mirat când am văzut acest clip la TV pentru că mai demult văzusem pe YouTube un clip făcut de “aceeaşi mână”, al Anteneei 3, care fusese interzis de CNA în campania electorală.
    Nemaifiind campanie acest clip are şanse să fie ignorat de CNA, trecut la banalul pamflet, dar nici impact nu are la acest moment faţă de măsurile care au prăbuşit spectaculos procentele.

  33. Da ,acest clip este profund …te face sa gandesti un pic. Si daca tot incepi sa gandesti , as intreba cat de usor le vine sa vorbeasca celor care au in cont destul cat sa nu le pese ca vine iarna , ca TVA-ul este 24 % ca totul este gri si urat , ca unde te duci vezi fete posomorate, ca poate ai unu sau 2 copii care cer si ei un dulce , o hainuta noua ? Crede-ti ca le pasa celor de la conducere , sigur nu ei au cu ce sa cumpere aceste lucruri , ei nu se gandesc ce sa faca mai repede cu cei 600 de lei (stau de tampita si ma gandesc asa singurica si tot eu imi raspund): intretinere, gaz (daca ai centrala pusa) electricitate, internet (ca fara nu se mai poate ) abonamente Ratb, abonament tv , (care stiu ca stiti ca se plateste de 2 ori -odata la cei de la cablu si odata in una dintre facturile de utilitati (nici nu mai stiu in care ) ca doar traim in tara tuturor posibilitatilor totul se impoziteaza apoi se uita si ne mai impoziteaza odata . (vezi si taxa de drum care o platim ca rovignieta si in pretul benzinei ) vai de noi , …Cata dreptate a avut Brucan , cand a spus ca o sa fie vai de noi inca 20 de ani vad ca inca e vai de noi . oare cat o sa mai rezistam ? La asa noi biruri , mai bine muncim gratis , si dragii nostrii guvernanti au grije ca de prizonierii din lagarele de munca fortata si ne vor da o farfurie de laturi si aia la 2 zile sa nu ne invatam cu binele …Asta e Romanul suporta mult defiecare data spune bine ca a fost doar atat , si nu e mai grav . Vai de noi sa suportam iar 30-40 de ani ,,acum si generatia asta noua este de sacrificiu , macar ei pot pleca fara sa mai riste sa fie impuscati la portile de fier ….Vai de noi , si inca e bine ca e cald sa vedem la iarna !!!

  34. Si eu am avut azi ocazia sa vad ca basescienii care mai au ce manca inca nu s-au dezmeticit.Un exemplu:recunoaste ca si-a lat-o in freza, dar nu el e vinovat. De ce sa spuna lumea ca e vina lor? Ei au vrut ceva bun pentru tara, au votat cu bune intentii.
    Si imediat discursul derapeaza spre Iliescu,cel mai mare rau si comunisti.
    Acum sunt in dilema:sa ma uit la Sinteza care “scade in rating” sau sa schimb pe un post senzational, care urca in rating dupa fiecare chemare la DNA al noului MESIA romanesc, care nu-l deranjeaza cat de putin pe Base?

  35. Usor exagerata imaginea, dar per ansamblu adevarata. Acuma… ce inseamna sa se trezeasca romanii? Adica ce sa faca dupa ce se trezesc? Si ce-o sa se intample dupa ce descopera ce au de facut si fac treaba respectiva?

  36. Romanii sunt un popor umil, resemnat si incapabil sa-si schimbe soarta fara a fi “impinsi din spate”.Daca nu o faceau americanii cu ajutorul lui Gorby in ’89, eram condusi si acum de Ceausescu, daca nu murea de “moarte buna”!
    De aceea eforturile voastre de a “trezi” niste oameni fara vointa si personalitate, vor fi in zadar, chiar daca actiunile voastre sunt justificate in totalitate.
    E un popor pe cale de disparitie in urmatorii 50 de ani, va fi asimilat de tigani si de alte gunoaie aciuite pe aici, am fost tiganizati in mod voluntar, noile generatii sunt submediocre (brainwashed), fiind usor de supus, singura lor cultura fiind cea manelistica! Trist, dar rezultatele se vad deja(cei 30 care au scris acelasi nume la bac)!
    Te-as ruga sa ne “faci un catar” si sa ban-ezi gunoaiele pdliste si acolitii lor care misuna pe blogul tau, nu vrem sa le citim ineptiile, da-i dracu’!. Trebuie trimisi la ghena de gunoi a istoriei, alaturi de taranisti!

  37. In nici un caz nu e un clip pentru sustinatorii lui Senzationescu. Prea lugubra melodia,popoul roman e vesel,optimist, ii trebuia ceva mai saltaret.Se vede ca e realizat profesionist.

  38. In afara de Basescu si PDL, care nu sunt buni, pe cine sa votez? Este adevarat ca doar Basescu si PDL au distrus tara asta, in cei 20 de ani de la asa-zisa “revolutie”, restul (adica PSD), care au guvernat cel mai mult, au facut bine si spre progresul tarii? Nu pun intrebarile astea tendentios, dar vreau sa stiu daca PSD sunt mai buni decat PDL, si vreau o parere sincera.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.