Esti aici:
Prima pagină > Blog > personal > Cea mai fără titlu postare din palmares

Cea mai fără titlu postare din palmares

N-am abandonat obiceiul chat-ului periodic cu oamenii de pe blog. Dar am aşteptat, după concediu, să fac anul de emisiune şi să mă limpezesc un pic la creierii capului. Anul s-a făcut, limpezirea mai are de aşteptat. Şi, la mişcările aparent browniene de pe pieţele media şi politică, slabe speranţe că se va petrece prea curând. Aşa că aveţi 24 de ceasuri la dispoziţie să întrebaţi şi eu tot atât timp să vă răspund. Mitocăniile/ingerinţele în viaţa personală ajung direct în spam, restul să fie primit!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

128 thoughts on “Cea mai fără titlu postare din palmares

  1. @Gica: impreuna din ultimul catun si pana-n Bucuresti, cum a fost Alianta DA in 2004
    @Mahorcu: Tudor Gheorghe pe scena Teatrului Liric si Sorin Vantu la el acasa

  2. Sunt tare sau ce ?! Sunt singurul de aici care a pus o intrebare la care Ciutacu n-a stiut (ce) sa raspunda.

  3. zici ça ai senzatia cateodata ça-ti vine sa-ti iei campii si sa te duci pe pustii…ce muzica asculti in momentele alea ? sau stai in vreo pozitie zen si astepti sa-ti scada nabadaile ? sa fii iubit !

  4. Salut Victor,
    Daca ma repet te rog sa ma scuzi dar nu am citit toste comentariile :))))))))))))

    INTREBARE: ce iti mai face motanul? stiu ca e un british shorthair dar cam atat…nicio poza…nimic, nimic :))))

  5. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Imi place extraordinar fotografia-e ca si cum ne spuneti:”Sunteti bineveniti”!

    Sper ca eu sa nu va enervez prea mult cu comentariile de pe blog;la multe ma pricep bine,la altele mai putin.
    Intrebari nu va pun,am incredere in tot ceea ce faceti ,va urez succes in continuare si sa fiti mereu sanatos ,sa va bucurati de familie si de viata.

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    Ioanap

  6. Ce parere aveti despre cazul de la Baia Mare cu tanara care a murit in spital pt ca vezi Doamne a refuzat transfuzia de sange ? Intreb deoarece creierul era distrus aproape in totalitate iar sansele de supravietuire erau oricum minime…

  7. @ソリン(cum te cheama, omule ?): Nu stiu, o fi, dar eu am auzit-o la fratii nostri rosii; e o constructie lingvistica lansata in spatiul public chiar de unul dintre ei, Fane Spoitoru, si a facut ceva cariera la vremea ei. Chiar si Victor si-a insusit-o, pe blogul asta , de-aia am simtit nevoia sa-l “corectez” astazi. 🙂

  8. _-_heavy off-topic_-_

    @Bubulea:
    e simpatic vorbitul precum scarpinatul
    dupa ceafa (mai ales cind esti in criza de timp),
    in rest dupa corectari si alte daraveli, nu ma
    prea omor. apropo, mai tii minte cind eram
    copii cum se vorbea in “pasareasca” ? 🙂

    Victor, scuze de chat ^:)^

  9. S-a intamplat vreodata sa te simti intimidat de unul din invitatii tai? Ma refer in primul rand la nivelul de inteligenta.

  10. Eu iar n-am întrebări. 😐
    Dar poza e minunată. M I N U N A T Ă!

    Pt. Teal’c:
    Pe Facebook poţi viziona poze cu umflatul blănos de Billy. 😉
    Fiica mea ne ţine la curent, ea având pagină pe Facebook, că mie asta îmi mai lipsea! 🙂

  11. Pe cand un drum la Paris?

    pt. Bubulea: ソリン(cum te cheama, omule ?)= SORIN, in japoneza.

  12. Aveti speranta că într-un viitor rezonabil de apropiat se va schimba ceva în mica noastră lume românească,în sensul pe care îl dorim noi toti cei care ne spunem părerile aici,alături de dv.?Anticipez un răspuns care să spună că nu este suficient să-ti spui părerea.Vă multumesc.

  13. Dan Diaconescu(dupa mine cel mai mare escroc din toata mass-media) si al sau partid de frustrati si milogi e mana Tiranului 100%?
    La cat de slab reprezinta opozitia cei doi lideri-Antonescu si Ponta, este posibil ca in urmatorii 4 ani, dupa 2012, sa nu scapam de guvernarea securisto-comunista PDL. Cine crezi ca va fi viitorul presedinte al Romaniei?
    P.S.Felicitari pentru emisiunea Vorbe Grele, e super tare.

  14. @ソリン: Acuma sper ca n-am vreo reputatie de corector p-aici, avand in vedere ca n-am comis-o decat o data, acum vreo saptamana, iar asta de acum nu-i o corectura pe bune, ci doar o gluma (stupida, recunosc).

    @casillas: Merci.

    @Victor Ciutacu: Daca tot m-am dezvinovatit mai sus, nu ma pot abtine sa nu combat aprecierea ta de azi dimineata cu privire la scrisul corect al Bobitei 🙂

  15. @Bubulea: omule, tac’su chiar scrie cum trebuie, iar toate sms-urile pe care ea mi le-a dat (nu multe, cred ca maxim 10(, unele dintre ele chiar lungute, n-au continut nici greseli de ortografie, nici cuvinte stalcite. as fi porc s-o acuz aiurea de ceea ce n-am vazut.

  16. @Victor Ciutacu: Pai ce, am zis eu ceva de tac’su ? In afara de celebrele rezolutii pe memorii, n-am avut ocazia sa citesc ceva scris de el, dar te cred pe tine. Nici nu-mi pasa cum scrie, imi e de-ajuns ca-l aud vorbind (“duplicitarism”, “ei aduseseu”). Revenind la aia mica, n-ai vazut tu greseli sau cuvinte stalcite, dar nici n-ai vazut-o tastand sms-urile alea cu manuta ei :). Glumesc, desigur (sau…nu ?), am vrut doar sa-ti amintesc scaparea asta. Si, gata, o termin cu asta, ca si la mine s-or gasi greseli de scriere cu duiumul. La cifre, in schimb, sunt imbatabil (de cand au aparut calculatoarele pe telefon). 🙂

  17. Acum ca s-a inchis 10tv ce ai sa faci… ii ceri Nasului sa-ti dea daune din ajutorul de somaj? Ar merita sa ajunga si la zero in conturi la cite pupinbasisme a bagat.. Nu stiu care mai e situatia procesului dar iti urez succes!

  18. Victor, nu ti-a placut editia facuta cu Mircea Badea dupa miting si cea cu Mircea Diaconu la el acasa? Mi-au placut foarte mult, cum au fost superbe si cele cu Oprescu.

  19. @Razvan: mi-au placut ambele, da’ nu cel mai mult. vat despre Moraru, i-am cerut daune din banii lui si, la pachet, ai B1. si continui sa astept pronuntarea. azi a fost a patra amanare a pronuntarii.
    @Adolf Vissarionovici Basescu: trimite odata linkul ala! 🙂

  20. Scrii “unica mea adeziune la Eba ar putea sa se petreaca in pat”.

    Cand te-am criticat, in urma interviului de pomina cu EBA, intr-un registru similar, te-ai suparat. Poate candva o sa vina si o mea culpa pentru rolul pe care l-ai avut si tu in promovarea loazei in PE. Cred ca datorezi asta celor pe care respectiva ar trebui sa ii reprezinte. Cineva cu IQ-ul tau si cu experienta ta in mass-media, nu poate invoca scuza ca nu stia ce face.

  21. @Draghi Puterity: venind mesajul asta, pe blogul unuia pe care-l cauta procuratura si cu fiscul, dintr-un oras in care finul trimis in judecata pentru coruptie al lui Basescu ia peste 70% la alegeri, nu stiu daca sa rad sau sa plang.

  22. @Bubulea, relaxeaza-te. nimeni nu te
    acuza ca esti “corectorul de serviciu”. 🙂

  23. Cat de mult crezi in durabilitatea USL? Crezi ca ar putea avea aceeasi soarta pe care a avut-o alianta DA? Base si Tari pareau buni prieteni in campanie si dupa alegeri, dup-aia nu s-au mai inteles. Crezi ca Ponta si Antonescu ar putea ajunge la neintelegeri care sa-i faca mai tarziu sa se desparta?

  24. In primul rand, vreau sa te felicit pentru unele interventii pe care le ai la Antena 3.
    In al doilea rand, te intreb: pe cine ai alege presedinte dintre Nastase si Antonescu?

  25. Ca sa supravietuiesti in tara asta cred ca trebuie sa fii un tip cu picioarele bine “infipte” in pamant,sa ai niste nervi pe care sa-i poti controla…tinand cont de pozitia in care esti.
    Totusi…ce faci in timpul cat nu esti prins in peisajul muncii?:)

  26. Domnilor,
    S-a întrebat cineva în care ţară funcţia de purtător de cuvânt al armatei este funcţie de general? Adică un ofiţer capabil să comande o brigadă sau o flotilă aeriană? Un comandant de batalion nu poate fi mai mult decât colonel. Prin comparaţie, cred că purtătorul de cuvânt ar trebui să fie căpitan, maximum maior.
    Până unde mai merge delirul (ştia Marin Preda ce scria…)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.