Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Ce v-ar putea face să-l votaţi pe Băsescu?

Ce v-ar putea face să-l votaţi pe Băsescu?


Dat fiind că, după ce a cerut timp de antenă la mine şi la Gâdea, a avut neplăcuta surpriză să-i fie oferit (inclusiv în scris) spaţiu de exprimare, Băsescu nu se mai poate victimiza că-i persecutat de moguli. Deci marele bărbat e un biet fricos, care se duce doar la emisiuni aranjate, cu moderatori şi coparticipanţi aleşi de el, cu temele dinainte convenite şi, acolo unde găseşte înţelegere, cu întrebările ştiute.

Întrucât îi tremură chiloţii pe el şi nu simt nevoia ca, după fie-sa a mică, să mai fac terapie şi cu faimosul salvator de ostatici şi legendarul luptător anticorupţie, se pare că nu voi avea prilejul să-l întreb la Antena 2/3 care-s realizările concrete ale mandatului său (de care el însuşi s-a declarat nemulţumit) şi nici să aflu motivele care ar trebui să mă facă să-l votez. Cu toată parţialitatea mea public asumată, vă provoc pe voi să-i fiţi avocaţi preşedintelui în exerciţiu al României şi vă invit să nominalizaţi, pe bune, realizările regimului Băsescu şi raţiunile care v-ar putea determina să-l votaţi. Poate-s eu orb şi-mi daţi voi lumină. V-aş fi recunoscător dacă, măcar de această dată, v-aţi abţine de la înjurături, jigniri şi categorisiri.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

377 thoughts on “Ce v-ar putea face să-l votaţi pe Băsescu?

  1. De mizeria politica si de cea din mass-media nu ai cum sa scapi. Indiferent pe cine ai vota!

  2. Victore, intreaba-l pe scolasticul ala de semneaza “kanuta”… Poate se suceste un pic si devine obiectiv, vitelul cancelariei…

  3. o pierdere brusca si profunda a cunostintei si constiintei…care as spera sa fie definitiva, ca sa nu imi dau cu pumnii in cap dupa, cum fac o parte din cei care l-au votat acum 5 ani 🙂

  4. Cea mai mare “realizare” este că a strâns lângă el şi ne-a dat posibilitatea să-i vedem manifestându-se în toată splendoarea lor pe cei mai mari, mai nesimţiţi şi mai jegoşi pupincurişti şi mincinoşi patologogici pe care i-am văzut în viaţa mea.
    De câte ori vorbeşte câte un pdl-ist la tv. schim canalul ca să nu sparg televizorul.Atâta nesimţire în a minţi fără să le tresară nici un muşchi pe faţă şi atâta lipsă de coloană vertebrală ca la ăştia nu credeam că există în realitate.

  5. tu, mai ciutacule, tu ma faci sa il votez
    si altii ca tine

    nu mor de dragul lui si am unele lucuri sa-i reprosez, dar se investeste atata ura, atata efort si atatia bani in campania asta mediatica impotriva lui incat orice om normal se gandeste ca e ceva putred la mijloc

    In afara de asta, nu prea sunt alternative.

    Toti ceilalti candidati nu stiu altceva decat sa vorbeasca impotriva lui Basescu, de dimineata pana seara. Nimic despre ei insisi, ce stiu si ce pot sa faca

  6. Tare nacajit am fo io dupa ce-am vorbit aci ce avem pa suflet de Emil a lu Nutu Naii. S-o maniet rau vecina me, lele Floarea a Oncului si m-o ocarat pan’ce am zas io ca Emil a lu Nutu Naii o manat gastele aci in sat. Io i-am zas ei “tu muiere, d’apai lume asta tre sa stie ca pruncu ast, Emil a lu Nutu Naii, de cand era pic si sclab o invatat responsabilitate de la gaste. Apai amu, ca-i nealcos si otar mai mare ii pogana responsabilitatea in el”. Ce stie Floarea? Da’ numa’ bine cand imi alinam io la birt nacazu meu cu lele Floare a Oncului, apare Emil a lu Nutu Naii la teveu la Viata Satulului sa le zaca la puturosii tarii despre cum o invatat el responsabilitate de la gaste. Nu va mai zac ca de tri zile lele Floare ii beteaga’n casa de nacaz ca io am avut dreptate.
    Amu tineretu traba sa stie ce-i responsabilitatea ca s-or imputurosat. Asa o zas si mama-sa lu’ Emil lu Nutu Naii. Tinerii de azi nu mai tan iosaguri ca li-e lene sa faca fan. Amu, dupa ce l-or tzapat pa Emil a lu Nutu Naii de la guvern,nu stiu cine a fi paste puturosi ca sa-i stranga odata sa le deie sa munceasca. Traba sa vina o armata sa-i stranga si sa le zaca la puturosi “daca nu lucri, vezi ca esti pedepsat”. Are dreptate bugat lele Anuta, ma-sa lu Emil a lu Nutu Naii.Sa stie lume’ de frica.
    Basescu sa stie. Ca io il votez daca ii ie un belet de tren lui Emil a lu Nutu Naii sa poata vini acasa. Ase-i cinztit! El l-o dus la Bucuresti, amu el sa-l inturneze napoi in sat. Tu ne-ai rupt-o tu ne-o coase cu fir rosu de matase….tra la la la lala!

  7. Nu l-as mai vota pe basescu niciodata! Dar poate ca basescu, fara sa vrea si fara sa stie, a reusit sa faca ceva bun: ne-a pus o oglinda in fata. Ne-a demonstrat ca suntem, inca, o societate grav bolnava. A scos la suprafata tot raul care mocnea in noi de zeci de ani. A-ti accepta boala poate fi un prim pas spre vindecare.

  8. Dară să se ducă, pe pustii, să nu-l mai aud hăhăind, neam !
    Recunosc, am şi-un dinte anume, c-ai lui mi-au tresărit gena sârbă şi mă treziră din adormire, după ce m-au smotocit bine, da nu de-ajuns şi, nu-l poci şi nu-l vreau ierta că umblă cu fofilica şi se exprimă ca duduia de-i puse botinele roz bombon în grumaz : * e timpul să uităm greşelile poporului sârb… *, care drak de greşeli şi de ce joacă teatru cipiripi băsescu, numai Lenţi barosana ştie şi el, pămpălăul.
    CATEGORIC NU votăm Băsescu, NU!
    stimă şi Respect, D-le Ciutacu,
    Sibilla

  9. AICI SONDAJ ADEVARAT , ASTA SA’L DAI SI LUI PIELENU , CA ASTA NU STIE SA FIE IMPARTIAL O SUGE LA RECE CU PD-L SAU PSD mai noi .Ore ce dracului e asa greu la poporul asta sa inteleaga si sa faca diferenta cand i-a fost mai bine? Pe vremea liberalilor lui Taricenu si psedistiilor lui Nastase , ce dracului masacram tot ce e bun? Vorba aia a lu ala :MULTI , MULTI DA PROSTI!!!!!

  10. L-as vota pe carmaci doar daca in schimbul votului meu as capata puteri magice, sa pot face ce vreau cu lumea asta. In secunda urmatoare dupa ce as dobandi acele puteri l-as trimite direct in IAD! 🙂

  11. Domnule Ciutacu!

    Personal il displac profund pe Basescu; incultura sa, viziunea sa limitata, popolismul de doi bani, si nu in ultima instanta ratiunea sa intunecata de Chivas! Basescu nu este solutia iesirtii din criza!!!

    Dar exista un lucru care ma ingrozeste si mai tare ca Basescu! Si te rog , lasa la o parte ura profunda si incearca sa vezi punctul meu de vedere!!!! Ma ingrozeste repetarea guvernarii Nastase, sub alta forma evident!

    Acum Base si gasca PDL-ista fura doar din banii de la stat, putinii care mai sunt. Pe vremea lui Nastase bani ce puteau fi furati de la stat nu erau suficienti, le-a trebuit si bani celor care ii cistigau doar din mediu privat!!! Cum? au marit taxele mult, le-au tinut la niveluri ridicate sub sloganul populist ca tin taxe mari ca sa dea la saraci… dar nici ginda asa ceva.. stii ce isi sosoteau ei in barba atunci..? Marim taxele… firmele noastre oricum nu le platesc .. dar competitia… va trebui sa le plateasca, mai trimitem si fiscu pe ei si ii terminam.. si apoi ramnem doar noi… facem preturi monopol si trai nenica… asta a fost!!!

    Stii tu ce gindesc acuma PSDisti..? CUM SA MAREASCA TAXelE..dar stii de ce..? Ca sa aibe de unde fura, si sa aibe cum sa creeze avantaje propiilor lor firme… multi incep sa gindeasca si sa planuiasca la fel ca inaintea si la inceputul guvernarii Nastase!!!

    Repet, il destest pe BASECSU, dar ideea unui stat in care am avea tandem presedinte marioneta PSD si parlament controlat tot de PSD ma ingrozeste!!! SI AR TREBUI SA TE INGROZEASCA SI PE TINE!!!

    Voi, mass media, sunteti pe drept o a patra putere in stat. Fiiti rationali si nu va jucati cu viitorul copiilor nostri!!!

    In presa si pe tV nu faceti de cit sa promovati personalitati ce provin din acelasi trecut trist! LA presidentiale, sunt in ipostaza ca tinar antrepenor sa nu am pe cine vota, si sa votez de frica raului cel mai mare!!! DE CE? DE ce trebuie sa ma mutmesc doar cu obtiunea unui rau mai mic?

    PS: Adresa de e-mail este reala!

  12. Ce a făcut bun Traian, Traian Băsescu? A numit-o pe Monica Macovei la Ministerul justiţiei care, la rândul ei, l-a propus pe Daniel Morar la DNA, care şi el, la rândul lui, a numit o mulţime de procurori, capabili să ascundă toate dosarele persoanelor din anturajul preşedintelui şi din rândurile PD-L-ului.
    Ca urmare,eu spun că a făcut mai mult decât ceva bun ci extraordinar de bun.
    Încă 5 ani şi vor intra în vigoare prescripţiile, iarăşi un lucru bun.
    Ajutorul dat EBEI este iarăşi ceva bun. Să nu mai vorbim de ajutorul dat fratelui său Mircea Băsescu…
    Totuşi, la ce alte lucruri bune te-ai gândit, Victore!? Eu pe acestea le-am găsit…

  13. Sa-l votez EU? Ce facut pentru tara noastra? Ce a facut pentru mine, un simplu contribuabil? Sau pentru cei din familia mea sau cunostitnte? NU A FACUT NIMIC! Nu a onorat nici o promisiune facuta si amintit fara rusine. Ce ma scirbit cel mai mult a fost cind WDR a aratat un reportaj despre copii din romania dari spre adoptie catre tari ca america, italia (unde baselu sa implicat nominal), franta, israel. In masura in care exista o lege ce interzice adoptiile in romania si pentru aceste tari se fac exceptii. Si interesant mi sa parut in reportaj ca baselu se ocupa de aranjamente cu vinzarea de copii pe cind era primar general! Asta nu a aparut in presa romaneasca de atunci si nici ce discutii se duceau pe atunci intre Romania si Verheugen. Apoi, dupa cum stim, a facut praf si invatamintul falimentindul si aducindul la un nivel de subzistenta. Cu alte cuvinte a facut praf, prin exportul de copii si prin discreditarea educatiei, viitorul nostru a tuturor. Vinzrea/Exportul de copii, pentru mine, arata cit de putin valoreaza in opinia unora ca si cea a lui basescu, un OM. Mi se face scirba cind ma gindesc cum unii vind copii si altii ii cumpara, la preturi cu cinci cifre si in valuta. Probabil ca isi doreste ca doar cei alesi de el sa mai faca ceva in tara noastra. EU NU IL VOTEZ PENTRU CA INCA MAI SPER INTR-O ROMANIE PE CARE AM VISATO CU TOTII IN 89.

  14. Domnule Ciutacu !, avand posibilitate de investigatii mai mari-ce ar fi sa va interesati de :1.Daca tatal preshului a avut gradul de Maior la Tupele de Securitate,cand era activ;2.Daca,dupa ce nu a ami fost activ-a fost numit scretar de partid in zona Km.4-5 din Constanta.V-am mai pus chestiunea asta.Mie,mi-a relatat-o cineva care-l cunoaste bine pe bishnitzarul de la Cotroceni.

  15. Pentru ca Imperiul Ciutacesc tine cu candidatul Crin Antonescu mi-ar place sa incercam sa-l ajutam concret in aceasta campanie…sa incercam sa gasim niste motive pentru care oamenii ce nu voteaza sa fie convinsi sa vina la vot. Te bagi?

  16. Cand promiti oamenilor schimbare si mai bine si te autodeclari un luptator anticoruptie si un lider, poti avea sansa sa fii crezut.
    Cred ca Basescu a fost crezut ca va incerca sa faca ceva si de aceeia a si fost votat de o parte din populatie.
    Insa a fost o sabie cu doua taisuri pentru ca a creeat un grad mare de asteptare in ideea ca “va incerca” sa schimbe sistemul si sa il faca mai bun.
    Nu a reusit sa convinga pe foarte multi si astazi daca Basescu are inca un procent destul de mare din optiunile electoratului este, cred, deoarece nu are un contracandidat care sa convinga in aceeiasi masura.
    Asteptarile mare pe care le-a creat au fost sansa lui in 2004 iar astazi cred ca il trag in jos.
    Nu o sq votew cu Basescu, insa daca as vota cu el ar fi doar atunci cand EBA nu ar mai fi europarlamentar si nu i-as mai vedea pe: videanu, berceanu,boureanu, udrea, ritzi, etc in functii publice.
    Dar asta nu cred ca se poate, ei fac deja parte din ADN-ul lui politic.
    Cred ca daca Basescu ar fi renuntat mai demult la ei, poate m-ar fi convins.
    Cred ca nici macar aparentele; cate mai sunt, nu mai inseala pe nimeni, Basescu e strans legat de PDL. Iar PDL din punctul meu de vedere nu merita sa fie la putere, atata vreme cat:

    – nu au specialisti deloc
    – pensionarii mananca autostrazile ( exemplu simplu)
    – nu au coerenta si continuitate in declaratii si actiuni ( sunt mai haotici decat mine, care declar ca nu ma pricep, in administrarea economiei)
    – in tara e criza

  17. pai….este un om frumos, cu o privire placuta….impartial….calm….sincer….parolist…etc.

    doar traim bine!

    ce pot sa-i urez….
    peste douazeci de ani … sa fie un mare presedinte, la asociatia fostilor detinuti din Romania!

    sa traiasca si el …la fel ca noi!

  18. Nu stiam de ce oarecum pe ascuns ceilalti candidati lupta impotriva lui Crin…Abia citind biografia din Catavencu m-am luminat; securistii sunt cei care-s lesinati de frica pentru ca este singurul candidat care ii va trata cum merita (adica cu dispret). Pentru prima data dupa jumatate de secol romanii vor putea uita de frica, ca ar putea fi ascultati, ca ar putea fi atacati pentru o vorba, ca ar putea avea de suferit pentru ca au o opinie… Ar trebui inceput cu mai buna cunoastere a suferintelor din copilarie pe care le-a cunoscut Crin…un copil nevinovat…cu lupta din Piata Universitatii pe care multi au uitat-o si atunci Domnul Sever Voinescu isi va putea inghiti remarcile mincinoase (parerea mea).

  19. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Am stat si m-am gandit de ieri ce sa va raspund sau cum trebuie sa explic ceea ce simt.Dar in afara cuvantului ;NIMIC-n-am putut formula ceva.
    Deci NIMIC Si NIMENI nu ma va putea convinge sa-l votez pe Basescu;nimic si nimeni nu poate astazi formula indeajuns o motivatie pentru vot pro Basescu.

    Va doresc un week-end frumos,pace ,caldura si liniste in familie!

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  20. D-le Ciutacu,
    Sunt socata de propria mea ignoranta privind “realizarile” Presedintelui “inca” in exercitiu, dar prefer sa raman o ‘ignoranta’ decat sa-l votez. Poate dupa ce ajung pliantele de campanie ale PDL-lui in cutiile postale ale bucurestinilor, dansii isi vor casca niste ochi mari vazand una din ‘realizarile’ mari, pe langa cele cunoscute deja,in urma trambitelilor de luni de zile, si anume:”…noi, romanii…,impreuna AM PUS FUNDATIA MODERNIZARII STATULUI ROMAN”.Asta da ‘realizare’!Ei, si atunci cei care “au contestat” (impreuna cu mine) faptul, ca TB. ar fi avut si realizari pentru care merita sa fie votat pentru inca 5 ani isi vor schimba subit parerea si vor gasi ‘rationamentul’ care sa-i determine sa-si retraga comentariul anterior.
    Poate aceasta ‘stire'(mirama-as sa nu fi stiut D-l Ciutacu de ea!)va va detrmina sa ne mai consultati o data pe aceasta tema!!! Sa aveti o zi buna.Eu, cu siguranta nu am.

  21. Daca nu venea Revolutia…
    In toamna lui 1989 lucram ca suplinitor pe catedra de matematica intr-un sat… Intr-o zi fiind ziua de nastere a unei colege am spus un banc: “Plimbandu-se cu avionul, Presedintele american spune ca sunt deasupra New York-ului pentru ca a vazut Statuia Libertatii; dupa un timp presedintele Frantei recunoaste Le Tour Eiffel si spune ca sunt deasupra Parisului; dupa alt timp Tovarasul Nicolae Ceausescu spune ca suntem deasupra Romaniei pentru ca ii disparuse ceasul…” Cam dupa o saptamana mi s-a interzis sa intru in cancelarie intr-una din pauze pentru ca este sedinta de Partid si eu nu sunt membru de partid. Eram diriginta la o clasa si am mers in clasa mea naucita de situatie (implineam 25 ani in decembrie si eram singurul “cadru didactic” care nu era membru de partid). Cam la o luna, in ziua cand implineam 25 de ani, Ceausescu fugea cu elicopterul si o colega mi-a povestit soptit ca am avut mare noroc “daca nu venea revolutia…”. Desi nici acum nu pot sa cred ca un banc te poate nenoroci pe viata, nu vreau sa mai cunosc asemenea teroare…

  22. Eu nu voi vota la referendum, normal. Si asa ar trebui sa faca toti oamenii cu scaun la cap. In rest, am mobilizat toate rudele ca sa voteze Geoana. Am facut un mic sondaj pe scara blocului. Din 16 familii, doar doi capi de familie voteaza cu Basescu, 3 cu Antonescu, 1 cu Vadim, 1 cu Oprescu si 9 cu Geoana. Cred ca e o atitudine generala

  23. crearea ministerului turismului si numind-o pe Nuti ministru.cred ca asta e singura realizare

  24. Am citit toate postarile,toti au NEURONII IN REGULA,sigur ca exista si exceptii,nu se putea altfel,ma intreb ce dracu cauta KANUTA SI FLORIN
    sa-si dea cu parerea?Ce cautati mai unde nu va este locul,duceti-va pe blogul TATALUI VOSTRU,lasati-ne pe noi in PACE ca avem destule necazuri.
    Va patineaza rau mintea pe creier(cum ar zice MIRCEA BADEA).Cat despre ARGUMENTE PRO BASE,
    NIMIC BUN NU AM A SPUNE ,RAU?.E…..CATA FRUNZA SI IARBA.FOARTE IMPORTANT ESTE CUM SA SCAPAM DE EL.

  25. AH..am utat sa va spun SLOGANUL MEU ,(se poarta
    sloganuile)
    DESTEAPTATE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE ALTFEL….O SA INCA 5 ANI.

  26. l-am votat in 2004 si atunci nu pt calitatile lui ci pt ca era reprezentatul aliantei care lupta contra guvernarii PSD-AN. acum n-am nicio ratiune pt a vota cu Traian Basescu. vreau democratie si stat de drept… cer prea mult????

  27. eu cred ca cea mai mare realizare a mandatului basescian e ca ne-a facut sa privim adevarul in fata, si anume: ca avem o democratie de fatada, ca inca suntem dispusi (ca popor) s-o luam pe aratura spre dictatura, ca Brucan era optimist (cand spunea ca ne mai trebe 20 ani sa iesim din “tranzitie”) – daca va pierde alegerile, vom putea spune ca a fost un rau necesar, daca le va castiga, atunci chiar ne meritam soarta!

  28. Daca iese in turul 2 cu Becali sau Vadim, l-ar vota pe Base sau nu m-as duce la vot. In rest, o sa merg ca sa votez impotriva lui.

  29. Ce m-ar putea face să-l votez pe Traian Băsescu? Dacă s-ar întoarce mama de pe lumea cealaltă – Dumnezeu s-o odihnească! – şi m-ar ruga să-l votez pe acest ipocrit calificat care răspunde la numele de Traian Băsescu, atunci, poate că l-aş vota! Poate…!

  30. Sper ca de se va incumeta totusi o sa fiti foarte rai cu el. Ham ham.:))
    Cat despre realizari……..A, da, propria procopsire si a acolitilor lui.

  31. Ciutacu : “Ce v-ar putea face sa-l votati pe Basescu?”

    Re: Geoana si PSD-ul, in cazul in care asta va fi configuratia in turul 2

  32. Ciutacu : “Ce v-ar putea face sa-l votati pe Basescu?”

    Re: Geoana si PSD-ul in cazul in care asta va fi configuratia in turul 2

  33. cred ca daca va veni Basescu si va spune ca vrea un nou mandat ca sa nu ajunga in puscarie l-as vota in primul tur.
    ca mare realizare a mandatului: ne-a aratat cit de aserviti pot fi procurorii ministerului public.

  34. NIMIC. Nimic nu m-ar face pe mine sa-l votez pe acest om. Nu mi-a placut niciodata, din prima clipa in care l-am vazut linga Petre Roman…Nu mi-a placut nici fizic, nici comportamentul sau, de-a dreptul lingusitor fata de presedintele de atunci al PD-ului…Nu l-am votat niciodata, nici ca primar, nici ca presedinte…Nu l-as vota nici macar ca si presedinte de scara de bloc…Pe mine m-a invatat mama mea sa ma feresc ca dracu de tamiie, de omul insemnat…Este omul insemnat, omul complexat, omul rau, invidios,orgolios si cel mai important este mare, mare smecher (ca sa nu ma exprim altfel)…Sint atitea motive pt.care nu l-as fi votat in viata mea, incit nu-mi ajunge spatiul….

  35. Un singur lucru poate ca m-ar determina sa il votez. Daca face un juramant ca pe 7-DEC-2009 isi va da demisia si va pleca pe mare cu Udrea cu tot. Dar si asa am unele retineri. Nu sunt sigur ca va respecta acest juramant. Asa ca pica si singurul motiv de a-l vota! Sa Traiasca Bine!

  36. Curtea Constitutionala condamna tardiv modul in care Cabinetul Boc si-a varat coada in structurile deconcentrate, prin fentarea institutiilor si a Legii Fundamentale

    Judecatorii au declarat ne­constitutionale modificarile aduse de guvernanti normelor privind deconcentratele inca din 7 octombrie, insa moti­varea deciziei a aparut abia ieri. Si, odata cu ea, confir­marea faptului ca Guvernele Boc 1 si 2 au matrasit legislatia privind ocuparea functiilor publice in teritoriu cu spatele la Constitutie si cu fata la interesul politic. Calea spre cotropirea deconcentratelor a fost deschisa in luna aprilie, prin Ordonanta 37/2009, emi­sa de partenerii PDL-PSD. Con­testata de Opozitie, OUG 37 a fost dezbatuta de Curte si declarata neconstitutionala abia pe 7 octombrie. Tardiv, caci pedelistii ramasi singuri la Palatul Victoria apucasera sa schimbe legea. Guvernul Boc 2 a fost mai rapid decat judecatorii CCR. Cu o zi inainte de sedinta Curtii, pe 6 octom­brie, Cabinetul interimar a­dop­tase o noua ordonanta, OUG 105/2009, care abroga OUG 37, dar ii prelua regle­mentarile contestate. Judeca­torii au luat totusi in discutie Ordonanta ingropata de Boc si au stabilit, dupa cum arata motivarea difuzata ieri, ca aceasta “exprima o tendinta de politizare a structurilor guvernamentale din unitatile administrativ-teritoriale, mai precis la nivelul judetelor, si pune in discutie regimul consti­tutional si legal actual al functiei publice”. Mai mult, Curtea a deconspirat tertipul guvernantilor de a mentine in vigoare reglementari ilegale prin fentarea institutiilor, avertizand ca “solutia aleasa de Guvern (…) pune in discutie comportamentul constitu­tio­nal de ordin legislativ al Exe­cutivului fata de Parlament si, nu in cele din urma, fata de Curtea Constitutionala”. Cu toate acestea, judecatorii isi declara neputinta, aratand ca nu se pot atinge de normele clonate dupa defuncta ordo­nanta. OUG 105 se afla inca in dezbaterea Parlamen­tului, iar atat timp cat procedura legis­lativa este in desfasurare, Curtea nu poate sa isi extinda controlul
    de constitutiona­litate asupra noului act nor­mativ. Cu alte cuvinte, curat
    neconstitutional, dar in vi­goare!

  37. Ce m-ar face sa-l votez? Poate o supradoza de extazy….. asta in conditiile in care nu m-a convins nimeni nici macar sa incerc o tigara obisnuita. Sincer, decat sa-l vad pe tipu’ asta prefer sa ma reculeg artistic in fata unei vome de caine. Asa ca as face orice sa-mi dispara din ecranul tv, constiinta si amintire. Si mai ales sa-mi dispara din viata. Cu famiglia lui cu tot.

  38. Pentru ca Geoana va iesi in turul 2 si nu vreau sa-l vad pe Vanghelie in vreun minister.

    Daca iese Antonescu in turul 2 si imi pot gasi buletinul pana atunci, va promit ca-l voi vota pe Antonescu, in ciuda discursului lui populist (liberalii, in ideologia lor, nu prea au treaba cu populismul)

  39. Pai daca am pus fundatia Romaniei moderne,inseamna ca trebuie sa continuam “sa construim”. Iata “rationament” pentru alegerea lui Basescu. Dar eu, tot nu servesc asta.

  40. Absolut nimic nu ma poate determina sa-l votez.Realizarile lui ?!? => Nu era destul cu criza economica,mai trebuia si una politica.

  41. Singura realizare a lui TB este ca i-a facut pe cei care l-au votat impotriva d-lui Adrian Nastase sa vada ca s-au inselat .Acuma,oameni buni,daca Nastase era atat de corupt,Basescu l-ar fi mancat cu fulgi cu tot la cate puteri are.Sa ma lase cei care sustin ca Basescu n-a fost lasat sa “lucreze”,caci o minima inteligenta te face sa intelegi ca el n-a venit la “domnia” tarii cu gandul la popor.El,ori a intrat intr-un joc indus de ceva sau cineva,ori e atat de “jucator” incat a vrut sa se joace cu destinul tarii.Un om care de la inceputuri m-a deranjat prin comportament si declaratii nu m-ar face sa-l votez nici cu pretul vietii mele,pt ca as fi nevoita sa-mi incalc principiile.

  42. @ cei care sustin ca l-ar vota pe marinar contra lui Geoana:

    Cred ca si un porc cu patru picioare si rat ar fi mai bun de pus stampila pe el in turul doi, decat betivul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.