Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cât e halatu’? Scump, dom’le, scump!

Cât e halatu’? Scump, dom’le, scump!

Omu-i al dracu’ de nervorbit si, daca tot a nimerit niste camere de luat vederi pe langa el, si-a tras (de la mogulii pe care urma sa-i injure) spatiu de emisie cat a vrut muschiu’ lui. Pentru satisfacerea curiozitatii, luati scriptul varsaturii.

Din toata betia aia de cuvinte mari a unuia stat pe uscat, n-am retinut decat ca:

– Spoliatorii Vantu si Voiculescu au manglit Kalasnikoavele de la Ciorogarla.
– Industriasul GCP e pe urmele lor, cu Naşu-n lesă. Patriciu sta de veghe.
– Mogulii rai, vinovati de jaful de la casa de schimb din Brasov. Ei sunt ucigasii!
– Am devenit la fel de tonomat ca Traian Radu Ungureanu. O sa devin depresiv.
– Banii de la FNI si Crescent sunt patrati, in aia de la Bancorex ne e nadejdea.
– Cine mai zice rau de Udrea si de Boc sa stie ca ma-sa-i curva, tac’su betiv.
– Orice scriem/spunem poate (si va) fi folosit impotriva noastra. Suntem tinte.
– E scump halatu’ si rar Prozacu’. Maine-poimaine-l vad legat cu manecile camasii.

UPDATE: Apropo de perenii si enervanti “baieti destepti din energie”, uitasem sa precizez ca tot oligarhii media l-au numit pe Mantog director general la Turceni

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Cât e halatu’? Scump, dom’le, scump!

  1. Este an electoral iar asta cu mogulii prinde bine si ce crezi…va iesi din nou presedinte,parerea mea,cu multe procente avans!
    In consecinta…ai mult de lucru Victore!

  2. Acest personaj ce a pacalit pe multi cu rolul de luptator anti-sistem ticalosit si implicit de salvator al neamului isi da din decembrie incoace usor-usor arama pe fata, sper ca spre trezirea tuturor. Insa aceasta declaratie poate prevesti inca o grava problema ce o va avea tara asta: incetarea libertatii presei. Atata cat era … Mai mult chiar, istoria a dovedit ca marile crize au generat dictaturi. Nu-i exclus deci ca si aceasta CASTA CONDUCATOARE (din care presedintele face parte) sa se dovedeasca a fi ceea ce si este, o unitate in diversitate si s-o puna de un soi de totalitarism.

  3. Ca a dat in mitea copiilor e clar . Da asa repede ? Eu stiam ca asta-i boala de oameni batrani . Se crede pe vapor la apelul de seara . La sunetul de goarna in ceas de seara se aduna la Cotroceni toti bocii , buldogii ,baronii si bordurarii .
    Ordinea de zi ( seara ) :
    – omagiu comandantului suprem
    – discurs cu urmatoarele subiecte : vantul , motanul , tonomaturile , patricienii , etc
    – indicatii pretioase
    – baie ( restransa ) de multime ,calde strangeri de mana ( la usa )

  4. Domnule ciutacu, felicitari pt cum l-ati facut ferfenita pe baba!
    Marele strateg al neamului e neschimbat. Dar uitati-va la cei trei care se sacrifica pt tara: boc, geoana si roberta! Cei doi masculi isi luasera o atitudine impozanta, cu pieptul bombat, capul sus si privirea in cel mai indepartat colt al tavanului, boc cu mainile la spate, geoana cu ele scut la slit. In ast timp, roberta era pesemne chinuita de-o necesitate fiziologica stringenta pana la durere, isi freca genunchii, isi muta greutatea cand pe-un picior cand pe celalalt, tot freamatul jalnic insotit de o incruntare si de niste grimase, de-am crezut ca-i in pragul lesinului si odata o vad prelingandu-se gratios la picioarele bocului, punandu-l intr-o situatie deloc lejera, piticul fiind cam jumatate din juna presedinta de camera! In cealalta parte, erau guvernanatii, ministrii ce cu atata sarg conduc destinele tarii. Cel putin 5 la rand cu mainile in dreptul jucarelei, de parca asteptau lovitura libera! Lipsea pleata blonda a initiatoarei turismului ecumenic, dar i-o fi facut careva un rezumat si ei, sa stie ce-a pierdut.

  5. Si ca sa continui enumerarile tale:
    – Cine-l crede pe Basescu ori a picat in cap, ori e facut in caruta
    – Cine-l va vota pe Tiran, ma-sa-i blonda, tac’su-i Vadim Tudor

  6. @

    Klaus Steinberg

    @

    Victor

    In postarea legata de Hotnews am comis, din graba, o greseala (probabil, ati realizat-o).
    Persoana in cauza (care, acum, e in Parlament) se afla la PNL, nu la PD-L (ar fi putut fi la PD-L daca nu se despartea Basescu atat de ea cat si de sotul ei – de fapt “sotul sotiei”)

  7. OMUL DIN NASTERE ARE FOARTE MULT TUPEU DAR MARINARUL ASTA CU ECHIPAJUL LUI A INTRECUT ORI SI CE MASURA ,TOTI MERITA SOARTA LUI ELENA SI NICOLAE CEAUSESCU ,DOAMNE AJUTA. TOT RESPECTUL PENTRU GIDEA,CIUTACU SI OBADEA PENTRU CEA CE FAC.

  8. Daca ma dispera ceva la maxim in acesta tara in acest moment, daca ceva ma zgarie foarte tare pe “placa”, este acest domn care sincer nu stiu de unde a aparut – mosiu’ Traian BASESCU.
    Acest cetatean ma dispera, ma scoate din minti.
    Cum Dumnezeu l-ati votat si unde l-ati gasit?
    eu nu vreau in Congo! Eu vreau in tara mea si vreau liniste ca in Viena si sa nu vad politica in tot momentul si sa nu-l vad pe mosiu’ zilnic. Ma puteti ajuta? acum doame bine dupa Snowmobileala de la Sinaia de azi!!! Maine e in ungurime am vrut sa zic secuime adica mica Magharorszag. Sa linisteasca UDMR-ul…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.