Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Cât e halatu’? Scump, dom’le, scump!

Cât e halatu’? Scump, dom’le, scump!

Omu-i al dracu’ de nervorbit si, daca tot a nimerit niste camere de luat vederi pe langa el, si-a tras (de la mogulii pe care urma sa-i injure) spatiu de emisie cat a vrut muschiu’ lui. Pentru satisfacerea curiozitatii, luati scriptul varsaturii.

Din toata betia aia de cuvinte mari a unuia stat pe uscat, n-am retinut decat ca:

– Spoliatorii Vantu si Voiculescu au manglit Kalasnikoavele de la Ciorogarla.
– Industriasul GCP e pe urmele lor, cu Naşu-n lesă. Patriciu sta de veghe.
– Mogulii rai, vinovati de jaful de la casa de schimb din Brasov. Ei sunt ucigasii!
– Am devenit la fel de tonomat ca Traian Radu Ungureanu. O sa devin depresiv.
– Banii de la FNI si Crescent sunt patrati, in aia de la Bancorex ne e nadejdea.
– Cine mai zice rau de Udrea si de Boc sa stie ca ma-sa-i curva, tac’su betiv.
– Orice scriem/spunem poate (si va) fi folosit impotriva noastra. Suntem tinte.
– E scump halatu’ si rar Prozacu’. Maine-poimaine-l vad legat cu manecile camasii.

UPDATE: Apropo de perenii si enervanti “baieti destepti din energie”, uitasem sa precizez ca tot oligarhii media l-au numit pe Mantog director general la Turceni

Comentarii

comentarii

Similar Posts

59 thoughts on “Cât e halatu’? Scump, dom’le, scump!

  1. Despre Udrea si Boc,cum,cine,curva,vorbeste,kalasnicoave,moguli,Patrici,FNI.
    P.S.Hai ca te las ma duc la un control hai ca ma ia cu capul.

  2. de-acum incolo ne putem astepta la orice! nu e de vina cine fura & omoara,e de vina cine comenteaza. daca structur’le isi faceau datoria,puteau mogulii & ziaristii sa zica orice,ca nu-i credea nici Dracu’! daca asta-i realitatea,ce sa facem? sa-i inchinam osanale?! pe langa faptul ca-i ticalos,mai e & rupt de realitate. mai ceva k Ceausescu.

  3. Ce sa va fac bai daca nu-l boicotati…bine va face..ia sa boicotati PDL-ul si sa nu mai chemati picior de PDL-ist la emisiuni…Vorbiti cu Vantu sa faca la fel…

  4. Autotittile statului sunt inexistente sau foarte discrete:) dreptatea este PARTIAL impartita doar daca apare pe posturile “mogulilor”…in afara de stirile care apar la posturile de televiziune care fac parte din trusturile “mogulilor” nu exista nimic in “opinia publica”. Ce ni se serveste la TV aia discutam..handbalisti…eroi care alearga dupa talhai…criza…furtul de arme…Suntem intotdeauna indepartati de imaginea de ansamblu a ceea ce ne inreseaza(Ronamia)

  5. Mi se face şi milă de preş.e dus de tot.Ăsta are psihoză paranoidă obsesivă.
    Care “autoritate a statului”? la care atentează “deţinătorii de mari trusturi de presă?
    O altă expresie de om zărghit “guvernul acţionează” poate în visele lui paranoice,că noi nu vedem decât că după ce s-au scremut atâta a ieşit un buget aşa cum a ieşit ca vai de lume.
    Şi dacă are ce are cu “mogulii” de ce îşi face reclamă tot prin ei?Cred că după acestă ultimă “cuvântare a cârmaciului ţării” ar trebui boicotat orice discurs,pur şi simplu nu ar trebui redat la nici una din televiziunile vizate.Atunci să-l vedeţi cum ar turba de tot.
    Doamne nu ne pedepsi să mai fie ales încă un mandat !

  6. Nu inteleg ceva….la neghiobie ripostezi cu neghiobie indiferent ca the last one is presedintele in toata Maretia sa.Eu as fi lasat in “berna” camerele care il filmau pe individ,cu riscul de a ma da afara din incapere.

    P.S.
    Base singura directie a ta e in jos.You will see.

  7. Din cauza ta Victor si a altor tonomate care discreditati guvernul si oamenii coalitiei isi dau cu stangu-n dreptu’ conducatorii nostrii multiubiti. De frica voastra stau cu ochii numai pe comentariile voastre si nu mai au timp sa guverneze cum trebuie tara asta. Sa va fie rusine! Nu mai au oamenii timp de un comision ceva…. ca sariti voi si fluierati tot. Adica, mai lasati-i sa mai si “lucreze”, ca doar se pregatesc pt. Champions Crises.

  8. Omule, de ce nu intelegi ca omul e frustrat .. al drakului ghinion, cand esti sigur ca poti castiga un al doilea mandat, sau si al 4-lea daca vrea muschii tai, prin schimbarea de constitutie, vine criza nemernica si-ti strica planurile .. ca poporului ii place circul, da’ fara paine .. nasol ..

  9. Subscriu la cele zise de Mos Califar! Victor, e ultima ta sansa! Oricum sper din tot sufletul sa fie ultimele lui zvacniri!

  10. Buna seara
    Cand eram eu mai tinerel 🙂 circula urmatorul banc:
    Un betiv mergea pe strada. La un moment dat se opreste in fata unei pancarde publicitare. Se uita… se uita… si la un moment dat zice:
    – La viata mea, beti crita am vazut, beti morti am vazut, dar beti pepsi! Niciodata!
    Cred ca domnul presedinte a vazut moguli de FNI, moguli de Crescend, dar nu avazut moguli de Bancorex!
    In dupa amiaza asta am aflat ca eternul Coposu e de vina si pentru devalizarea Bancorex, iar fratii Paunescu au stat ascunsi prin America pentru ca in tara era epidemie de gripa.
    Halal natiune, brav conducator!
    Salutare taica si noroc

  11. Basescu in nebunia lui a reusit sa deconspire o actiune ce tine de dinainte de Revolutie,de infiltrare a tuturor structurilor statale cu ofiteri acoperiti ai DIA .Atentie la cei provin din zona Bihor-Cluj ce au facut armata la Unitatea de diversiune Huedin sau la cei de la Buzau (Fostul Batalion de cercetare-diversiune , ulterior Bat.404 ) De exemplu ministrul Predoiu-parasutist-diversionist de la Buzau

  12. da. ar fi o idee k toate trusturile mogulilor sa-l boicoteze pe presedintele smenar,pt. totdeauna. “forever”. sunt destule subiecte… individu’ chiar nu mai merita.

  13. Era clar că Băsel va spune iar ceva de “trusturi şi moguli”. Problema era numai când, că motivele le găseşte. Şi nu ştiu ce ar vrea? Vă confundă cu aliaţii de guvernare cărora li s-a spus “ciocu’ mic”? Da’ libertatea de expresie unde e? Tre’ să meargă cineva la “Cenzură” să o primească? Nu-i ajung Serviciile şi C.N.A.-ul ca să pună cu botu’ pe labe toată mass-media? Păi e cel mai mare manelist, şi de data asta, fiindcă aruncă vina pe jurnalişti şi trusturi. S-a supărat că aţi protestat când aţi aflat că i s-a umflat bugetu’. Da’ despre criză nimic? Despre respectarea programului de guvernare, ăla de va proteja locurile de muncă, şi va stimula, şi va face dreptate categoriilor de oameni necăjiţi nimic? Pe cine doare când i se spune ADEVĂRUL, strigă că “se fură”? Da’ la ce bun să mai muncim? Ăştia s-au hotărât să ne ia şi pielea de pe noi!
    PS. Mai aveţi ceva Xanax d-le Ciutacu? Nu de alta, da-l doare rău!

  14. In timp ce ne mor tinerii care fac cinste Romaniei, tara este condusa de niste golani in
    frunte cu intiiul penal al tarii:
    MITOCANUL PENAL BASESCU!!!!
    Domnule Ciutacu cum vrei matale sa nu ne perceapa aia din vest ca pe o tara de infractori cind suntem condusi de infractori….
    Dementu asta de basescu a luat-o rau de tot la vale…basescule sa dea Dumnezeu sa ai si tu parte de durerea noastra si sper sa te vad la puscarie ca prea ti-ai batut joc de noi.
    Acelasi lucru ii doresc si lui geoana remorca lui basescu…..alooo psd-ule desteptarea ca geoana va baga partidu-n gard!

  15. Romania tzara unde totu-i posibil.De ce ne-ar mai surprinde ceva la domn prezident ca doar ce viseaza noaptea pune in aplicare in primele ore ale diminetii chiar daca asta inseamna sa se contrazica pe el insisi da nu e problema d-ne tot ce conteaza sa nu-l contrazica altii asa ca ssssst.Dne da-ti careva telefon la spitalul 9 sa vina aia cu o camasa de fortza ori sa-l bage pe zeus in ea ori sa ne faca noua cadou cate una asa ca sa nu mai miscam in front.ne mai vedem ne mai auzim

  16. NEA VICTORE DATI TARE IN EI A INCEPUT SA LE FIE FRICA DE VOI PRESA , NU VA LASATI FRATILOR PINA NU DATI DE PAMINT CU EI
    SA DEA DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA AVETI MINTE SI SANATATE SA-I DISCREDITATI DESI EU CRED CA NU MAI AVETI CE DISCREDITA , SPUNETII
    BOULUI SA SE UITE IN JURUL LUI SA VADA IN CE HAL AU ADUS TARA ASTA ,…TARE MI-E TEAMA CA LI S-A FACUT DE PARUIALA.
    PAI PE TIMPUL LUI CEASCA PENTRU O FRAUDA DE 300000 DE LEI TE ASTEPTA GLONTUL.
    AS FI DE ACORD SA SCHIMBAM CONSTITUTIA IN SENSUL REINTRODUCERII PEDEPSEI CU MOARTEA!!!

  17. Am înţeles eu greşit ori don President a cerut (imperios imbecil!) ca, împotriva Media, guvernanţii să aplice măsurile care se impun? Ce măsuri se impun?! Pumni în gura jurnaliştilor, televiziuni desfiinţate, ziare arse-n piaţa publică? Se pare că (virgulă!) amărâtul chiar le crede pe prezicătoarele (blonde pârâte) care i-au promis încă 5 ani de joacă…

  18. @off-topic
    Am o mare rugaminte la dvs., ma puteti ajuta sa fac rost de clipul ala cu pasarile de la Antena 3?
    Poate vi se pare o scranteala dar e o problema cat se poate de serioasa pentru o multime de parinti. Nu stiu cum l-au facut dar i-a innebunit pe astia mici. Va multumim anticipat…

  19. Basescu se plange de discreditarea statului concertata de trusturile media desi nu este vorba de discreditare ci mai degraba de o reactie normala si professional justificata la actiunile sale si ale guvernului deasemenea si la inactiuni. E comic! Acum inteleg de ce Basescu trebuia sa ajunga pe scena dar nu cred ca cea politica i se potriveste.
    Chestia cu FNI-ul si Crescent-ul desi adevarate tepe romanesti nu isi au relevanta in context demascand lipsa de argumente al dominie sale. Patetismul discursului ne spune mai mult decat cuvintele presedintelui.
    In principui domnule Basescu intr-o economie glorioasa demnitarii nu ar trebui sa numesca functionari pentru a-si servi interesele dumnealor sau cele de partid ci pe ale cetatenilor votanti. Dar asta ar fi democratic.

  20. mai duca-sa la dracu…ca m-am saturat pana in gat si-mi vine sa vars de scarba! Nu mai pot cu asta nu mai pot sa-l ascult e o repulsie organica deja…sa ne ia si pe noi…ca meritam..asta e presedintele nostru !!!!!!!! Asta e tara si oamenii pe care ii reprezinta! Cred ca daca ma duc in Afganistan si imi pun burka macar nu mai am nici o pretentie si nici un drept!

  21. Am uitat ceva. Sa intreb daca n-ai obosit, Victor Ciutacu, sa incerci sa le deschizi ochii unora care nu pricep, nu merita si colac peste pupaza se cred destepti?

  22. TOATE CELE BUNE DOMNULE CIUTACU
    Presedintele a uitat subit de “Baietii destepti din energie” iar d-nul Videanu se face ca nu vede ca:
    “Porţile de Fier I au înregistrat pierderi în producţia de electricitate pe 2008 de 10-15 mil euro 03 Feb 2009 Porţile de Fier I au produs anul trecut 4,7 mil MWh, mai puţin decât cele şase grupuri de pe partea sârbească, care au o putere totală instalată mai mică decât la noi şi au produs circa 5 mil MWh, diferenţă de producţie ce s-ar traduce în pierderi de cel puţin 10-15 mil euro. “La Porţile de Fier I avem şase grupuri de câte 194 MW fiecare, deci cu o putere totală instalată de 1.164 MW. Acestea au produs anul trecut 4,7 milioane MWh. Partea sârbească, unde sunt tot şase grupuri, dar de 175 MW fiecare, deci cu o putere totală instalată mai mică decât la noi, de 1.050 MW, a avut o producţie de electricitate în 2008 de circa 5 mil MWh. Pentru că noi nu am reuşit să producem nici cel puţin cât sârbii, această diferenţă s-ar traduce în pierderi de cel puţin 10-15 mil euro, în funcţie de preţul cu care s-ar fi vândut energia electrică produsă”, a declarat agenţiei NewsIn vicepreşedintele Federaţiei Sindicale Univers, Cristian Popescu. Grupul 5 de la Porţile de Fier I este oprit de mai bine de un an, din cauza unei defecţiuni, iar Grupul 6 nu mai funcţionează de o săptămână, deşi cele şase grupuri au fost retehnologizate între 2000 şi 2007, a mai spus vicepreşedintele de sindicat. Porţile de Fier I este sucursală a companiei de stat Hidroelectrica. Hidroelectrica a acoperit în 2008 circa 25-28% din producţia de electricitate, potrivit lui Cristian Popescu.” Sursa: NewsIn

  23. stai linistit ca apuca sa candideze pana sa-l vezi legat cu chemesa…nu se lasa asa usor,nu vezi cata debitul verbal are,e nevorbit ca badea dupa vacanta:)

  24. Dupa doua saptamani de acuze pe desfasurator,zeci de emisiuni pe toate posturile in care a plouat cu “argumente” din partea lui Iulian Iancu m-am bucurat sa vad ca si Dorin Marian are(teoretic) ocazia sa-si spuna varianta sa,sa demonteze eventual acuzele pe care le stioam pe dinafara.Cand colo,Gabi Firea il baga in emisiune peste invitat pe acelasi Iancu iar domnii Victor Ciutacu si Radu Tudor s-au gandit ca nu e rau sa-i mai rupa din timp cateva minute din cele ramase.Practic tot corul baietilor din PSD a dominat emisiunea,n-am inteles mai nimic,se urla dintr-o parte si din alta…deontologia s-a mutat la Antene,aveti o disperare sa va aratati cunostintele vaste despre orice subiect de parca n-ar mai fi fost emisiuni in care s-o faceti.Iar Gabi Firea…vai mama ei daca si asta mai este realizatoare…Asadar domnule Iancu diversiunea a tinut

  25. Nu,cred cä, mai degrabä ar dori niscai “ieuroi” din tonomatul matale, întrucât, bugetul presedintiei este “säräcut” vizavi de acest an electoral !.

  26. A inceput campania electorala.
    Primul pas e sa castigi publicul coalizand impotriva unui inamic comun. E penibil de simplu; in cazul nostru, coruptia, mogulii, grupurile de interese, presa, pe tipul “uitati, romani, unde sunt banii vostri; din cauza lor nu traiti bine; pe cand EU lupt impotriva lor … fac … si dreg … ii demasc pe ticalosi …”

    … trist, dar a mers dintotdeauna.

  27. pai dracu va pune Victore sa-l faceti pe Boc piticanie si pe Nuti curva? ala ce vreti, sa nu zica nimic?

  28. Victor, ai fost super tare la sinteza, pe final… baba isi incurca fusta in gura, am ras de m-am prapadit, ala facea economie …. si se batea cu pumnu in piept, la bugetul propus… nu pot sa cred ca astia ne conduc

  29. domnmule Ciutacu, va rog mult, sa-mi raspundeti daca se poate, sunt la capatul puterilor.

    Am 8 luni de cand incerc sa rezolv o problema simpla la prima vedere.

    MAPN-ul mi-a ocupat un teren proprietatea mea.
    Pana aici simplu. Eu am un drept de proprietate garantat prin Constitutie. Ei au o autorizatie de construire, fara a avea drept de proprietate pe teren.

    De aici incepe circul: am fost la Primaria Constanta (terenul este in zona peninsulara a Constantei); usi inchise; am facut cereri, sesizari, cereri pentru a mi se elibera acte; nu am primit niciun raspuns oficial. Neoficial mi s-a spus ca ar trebui sa tac, sa renunt (probabil la dreptul meu de proprietate) pentru ca sunt “nume grele” bagate si cine sunt eu sa ma pun contra sistemului;
    Va spun ca eu una numai suport sa ma lovesc de ziduri peste tot pe unde am fost. In aceste 8 luni am adunat acte si bonulete cu numere de inregistrare. Ce fac cu ele? Instanta nu rezolva nimic. Mi-a fost respinsa Ordonanta de evacuare si suspendare lucrari, pe motiv ca nu este intemeiata. Politia nu a facut nimic pana acum. Mi-a luat mie declaratii. Si atat.

    Am mai facut o Ordonanta contra firmei de constructii si am reusit sa obtin din 24 octombrie 2008 suspendarea lucrarilor. Sa nu credeti ca au respectat hotararea instantei. Nu, ei lucreaza in continuare fara absolut nicio jena.
    Am speranta ca ma veti ajuta in lupta mea contra sistemului.

  30. Felicitari D-le Ciutacu, l-ai facut praf pe a lu boc in seara asta la sinteza zilei. Tine-o tot asa.

  31. Dupa prestatia de astazi de la Gabi Firea, ce zici, e tonomat Ciuvica ? Sau spalator de cadavre, care merge cu fise ?

  32. Ciutacule,

    M-am facut si eu tonomat. Ceva noutati legate de la postarile alea de la CDep ? Sau se fac verificari ce pot conduce pana la destituirea din functie a vinovatului ?

    Fiara.

  33. @Fiara: n-a mai raspuns printesa, iar eu m-am luat cu treaba. voi reveni.
    @adi: Mugur e prieten cu Dorin, uraste PSD si s-a comportat ca atare.
    @cecilia: nu-s Superman, dar trimiteti-mi documentele la redactie.
    @Art Vandalay: ma scuzati ca am raspuns la telefon si am avut tupeul sa stric armonia deontologica liberalaTariceanu – Ciuvica – Marian.

  34. Victor mie mi se face scarba serios.. nu-mi ajung oricate lamai mi-ai da.. sunt luat de val sau este o stare normala ca cetatean al Romaniei?
    In legatura cu ce se intampla la categoria Fur deci Exist, acum nu mai conteaza cine ce face..important este ca se dau in gat unii pe altii oricum toti sunt niste puscariasi evadati.. important este macar sa-i lasam sa se manance intre ei.. ce naiba ii aparam pe unii pe altii in dam cu capul de pereti..eu zic sa-i lasam sa se incaiere si dupa vedem ce se alege.. deci lasati oamenii sa vb ce vor.. asa aflam mai multe despre toti. DAAA? Nu-i intrerupeti din cearta .. este magnific.
    Eu care speram ca o sa ajunge si noi sa purtam opinci.

  35. Felicitari pentru finalul senzational de la Sinteza Zilei:merita unii niste “pumni” in mufarina…cat despre alienatul basescu n-are decat sa crape;desfiintarea lui d-abia a inceput.
    p.s:Romania este o boala de care nu o sa ne vindecam niciodata!

  36. (Off topic)

    DEMONTAREA “DUBLEI” STIRI HOTNEWS (si “autorul”!!!)

    Miercuri 11 februarie 2009, Agentia Hotnews a publicat, LA ACEEASI ORA (pe acelasi flux, mai exact- ora 12,55) doua stiri contradictorii (a doua, botezata “rectificare”), despre acelasi subiect.
    Le citez:

    “Miercuri, 11 februarie 2009, 12:55 Actualitate | Politic
    Deputatii minoritatilor s-au intalnit miercuri dimineata (11 februarie 2009, n.A.) cu presedintele Traian Basescu. Conform surselor Hotnews.ro, seful statului i-a invitat la Cotroceni pe reprezentantii minoritatilor pentru a le reprosa votul data in Comisia Juridica impotriva urmaririi penale a lui Adrian Nastase. Reamintim ca deputatul care reprezinta minoritatea italiana, Mircea Grosaru, a votat in comisia juridica pentru neinceperea urmaririi penale a lui Adrian Nastase in dosarele Tamara si Zambaccian 2.”

    “Rectificare: Intilnire Basescu – reprezentantii minoritatilor la Cotroceni
    de R.H. HotNews.ro
    Miercuri, 11 februarie 2009, 12:55 Actualitate | Politic (N.B. la aceeasi ora?)
    Rectificare: La intilnirea de miercuri dimineata dintre deputatii minoritatilor nationale si presedintele Traian Basescu nu s-a luat in discutie votul dat in Parlament pentru neinceperea urmaririi penale a lui Adrian Nastase, asa cum declarasera anterior surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.
    Intilnirea a avut loc la initiativa grupului minoritatilor nationale, care au facut o cerere oficiala la Administratia Prezidentiala, dupa cum a precizat pentru HotNews.ro deputatul Varujan Pambuccian.”

    Problema este mult mai serioasa decat pare la prima vedere. Nu e vorba pur si simplu despe “surse mincinoase” (indiferent de nuanta implicata aici) ci de parte a unei dezinformari (subliniez, dezinformare, nu doar “misinformation”- folosesc cuvantul din limba engleza tocmai pentru a sublinia diferenta pe care Occidentul, de exemplu, nu a cunoscut-o multa vreme- nu exista nici in dictionare- pana in anii ‘80, confundand “dezinformarea” cu “gresita informare”, intentionata sau nu).
    Mai clar, “sursele mincinoase” actioneaza cu scopul precis de a mistifica realitatea si a o prezenta, pe cea deformata, ca fiind autentica.

    In cazul de fata, s-a actionat dezarticulat, ceea ce denota disperare.
    La aceeasi ora au fost lansate doua stiri care se contraziceau, despre aceeasi situatie. Adevarul pe care s-a construit totul a fost intalnirea de la Cotroceni (intre Basescu si reprezentantii minoritatilor) si ora la care s-a desfasurat.
    Scopul pentru care a fost data “rectificarea” (practic, stirea contradictorie fata de prima aparuta- succesiunea avand importanta ei majora) si faptul ca a fost data LA ACEEASI ORA cu stirea initiala este clar: teama agentiei de a nu fi actionata in judecata de catre cei implicati in “discutii” (Presedintie si grupul minoritatilor) situatie in care ar fi aparut chiar o problema nu numai de credibilitate pentru Hotnews.

    Faptul ca intentia a fost de a se acredita ideea (falsa, din punctul meu de vedere- voi explica de ce afirm asta) ca la Cotroceni s-ar fi discutat despre votul din Comisia juridica a Camerei Deputatilor transpare clar din aceea ca stirea respectiva este prima transmisa (se stie ca prima informatie se retine, iar dezmintirea- in cazul de fata botezata “rectificare”- nu face altceva decat sa o intareasca; este, de multe ori, efectul psihologic pervers al dezmintirii – valabil in cazul de fata).
    Disperarea (denotata de modul dezarticulat de actiune) indica, fara dubiu, faptul ca pentru “SURSA” (nu e doar sursa- e chiar o persoana de referinta pentru Hotnews, vom vedea, ulterior, cine ar putea fi; daca nu ar fi asa, inseamna ca redactorul- sau, dupa caz, redactorul sef- a asumat un imens risc, situatie care imi pare extremissim de putin probabila) este esentiala lansarea stirii ca Basescu ar fi dat, indirect, ordinul ca in Camera Deputatilor sa se voteze conform solicitarii procurorilor (ceea ce NU este adevarat- voi spune, ulterior, de ce).
    In mod egal, este un mesaj la distanta NU pentru lectorii “obisnuiti” ai stirii (implicit presa, care urma sa preia stirea- in acest caz mizandu-se pe nebagarea de seama, sau pe “atentia selectiva” si preluarea informatiei doar din prima stire) ci pentru ALTCINEVA (una sau mai multe persoane, dispersate spatial) care urmau sa transmita acea asa-zisa “vointa politica” unor “grupuri”, legitimand totul prin PRIMA stire Hotnews (”omitand” sa o prezinte si pe a doua).
    Scopul era inducerea unui anumit tip de atitudine si actiune care, odata declansate (fara existenta unor semne prealabile) ar fi dus la situatia “faptului implinit” inainte de a-si putea da seama cineva cum, cand si de ce s-a produs.
    (De exemplu, ar fi trebuit sa-si faca efectul si printre membrii Biroului Permanent al Camerei Deputatilor- dar nu numai!- si nu ma refer doar la cei ai PD-L, desigur!!!; Dar nu este vorba doar de Biroul Permanent- efectele trebuiau sa se produca si in teritoriu- y compris Bucursti!- la nivel politic).

    De ce afirm ca stirea falsa nu a venit de la Basescu (ca a existat interesul sa se induca ideea ca ar fi avuit macar girul lui, este clar, dar asta este cu totul altceva)?
    Dupa depunerea juramentului de catre Dan Nica, la Cotroceni, Basescu s-a adresat Guvernului pe diverse teme.
    Una dintre teme NU AVEA legatura (cel putin, nu aparent!) cu Executivul. Destul de prin invaluire, Basescu a transmis ca “anumiti moguli” (evident, de presa) actioneaza astfel incat sa fie discreditate institutiile statului.
    Un ascultator mai putin atent, ar fi crezut ca este vorba doar de faptul ca, insistandu-se, la anumite posturi TV, pe sitiri negative “concetrate”, intr-un anumit fel profesionist, pe infractiuni, de exemplu, s-ar putea crede ca atacul era, de fapt, la justitie si la ordinea publica (acelasi lucru putandu-se spune despre scoala, despre sanatate etc).
    O ureche mai “sensibila” si mai “exersata” realiza, insa, ca mesajul lui Basescu viza MAI ALES ceva personal.
    Mistificarea stirii Hotnews- in care, prin el, era implicata Presedintia (care, daca stirea ar fi fost reala insemna nu doar ca s-ar fi amestecat in probleme ale Parlamentului, ci ca, mult mai grav, ar fi cerut socoteala ca nu s-a dat un vot imperativ) este “cheia”.

    Asa dupa cum, din punctul meu de vedere, este clar nu numai ca acele discutii (mentionate in prima stire- cea falsa) nu s-au purtat, dar si ca informatia nici nu este data de si nici nu are girul lui Basescu, este la fel de clar ca, totusi, “sursa” cu care SE CONSULTA Hotnews legat de “tinte” este cineva asociabil, pentru “receptorii” stirilor, cu Basescu sau cel putin cu cineva apropiat lui Basescu, de natura a putea fi considerat- desi fals- o curea de transmisie.

    Sa vedem cui apartine, de fapt, Hotnews (aspect deosebit de important).
    Oficial (”aparenta” are importanta ei, in context) actionariatul este (citez din stirile preluate de pe Google): Manuela Preoteasa, Diana Tereza Salisteanu, Cristian Sima, Ionel Margarit Timbolschi şi Andrei Woinaroski (…) Collie Prodcom S.R.L. este fostul proprietar Hotnews, ACTUALUL PROPRIETAR fiind Hotnews.ro S.R.L.

    Al doilea “plan” mult mai apropiat de realitate este ca Agentia Hotnews apartine Trustului Ringier.

    Planul real, cel mai bine ascuns, este ca Hotnews.ro (proprietarul Agentiei Hotnews) este un “PUI” al RINGIER, facut cu banii lui VANTU (iata o tipica dezinformare, realizata in straturi suprapuse).

    Unul dintre “mogulii” la care s-a referit Basescu a fost “cel care si-a facut trustul cu bani luati de la FNI”. Stim cu totii ca acesta e Vantu!

    E necesar sa spun cine (persoana care, acum, se afla in Parlament, din partea PD-L) este “sursa” Hornews, credibila, care stie foarte bine sa construiasca mistificari de presa (cu acoperiri inteligente) si care, fie si indirect, este creditata cu maximala incredere in privinta “cunoasterii secretelor” Cotrocenilor (sau ca le-ar putea afla de la un “domn” ajuns un fel de “interfata” la Cotroceni- domn care, ca si propriul sot, este tot un fel de “sotul sotiei” si nimic mai mult)?

    Sa mai spun ca despre acea persoana s-a spus (nu lipsit de fundament) ca s-ar afla pe “statele secrete” de plata ale lui Vantu?
    (Acelasi lucru s-a spus si despre sotul ei, care a ajuns, la un moment dat, pentru scurt timp, in fruntea unei institutii foarte “sensibile”).

    Sa mai spun si ca, fara a fi neaparat de rea intentie, “doamna” respectiva indeplineste (cu inteligenta, mistificand bine realitatea pentru a transmite mesaje) ordinele sefului ei real, SOV (ea avand libertatea totala de a construi modul de actiune, important fiind doar efectul)?

    Cel mai probabil, in cazul de fata, ordinul lui Vantu a fost de genul “fa sa se afle stirea ca Traian Basescu a dat ordin ca in Camera Deputatilor sa se voteze solicitarea procurorilor, in privinta dosarelor lui Adrian Nastase” (fiind clar ca “ordinul” fals, transmis la distanta, trebuia sa se adreseze, credibil, atat celor de la PD-L cat si “unor anumiti” de la PSD, mizandu-se pe faptul ca nu se vor duce sa “verifice” la Basescu acest lucru).
    Cum a procedat “doamna”?
    Simplu.
    In primul rand, a cautat pretextul credibil (pe care l-a gasit – ii e simplu, doar e in Camera Deputatilor): vizita minoritatilor, la Cotroceni.
    A lansat “dubla stire” (era prea riscant sa o lanseze doar pe prima si sa dea “dezmintirea” ulterior- a estimat corect ca s-ar fi putut sesiza cineva, intre timp, actionand ferm). Pe de alta parte, este clar ca se afla in criza “de resurse”, fiind la limita cu fortele persuasive.
    Din punctul ei de vedere, sansele de succes trebuiau sporite de faptul ca stirea venea (pe o intamplare reala- numai discutia fiind mistificata) exact inaintea sedintei de Birou Permanent, cand se lua in discutie si raportul Comisiei juridice (cel mai probabil, avusese grija ca stirea sa ajunga la reprezentantii PD-L si la “cei interesanti” din PSD, inainte de sedinta).

    Pentru “fortarea mainii” grupului minoritatilor, (legat de decizia finala a Camerei Deputatilor fata de solicitarea procurorilor in legatura cu dosarele lui Adrian Nastase) in stirea Hotnews a strecurat informatia (deturnata ca motivatie, aceasta fiind importanta, in context) ca bugetul minoritatilor s-a redus in urma votului dat de Grosaru in Comisia juridica.
    NU s-a asteptat la contrareactia ferma (care a dus la negarea stirii, in mod direct, de catre Grosaru si Pambuccian).

    Basescu stie cu ce se ocupa fostii lui oameni de incredere?
    Stie ca, de fapt, atacul este si la el (firesc, “doamna” are sa-i plateasca “polite”- avand totala sustinere “morala” si nu numai a sefului sau, SOV)?

  37. E ceea ce il caracterizeaza pe individ-ii da inainte cu tupeu,poate poate mai prosteste pe cineva.Eu ii propun totusi pt ca ,cred ca e plictisitor si pt el,sa se inregistreze si sa puna banda sa cinte pt presa iar el sa zimbeasca si sa ne faca cu mina.Si din cind in cind sa mai inlocuiasca termenii pt variatiune.

  38. Ca base are probleme grave sub chelie, e evident pentru orice om normal la cap, insa nu asta ma ingrijoreaza foarte tare.
    Cel mai tare ma ingrijoreaza procentele pe care le are in sondaje. Daca procentele sunt reale, inseamna ca o mare parte din populatie e bolnava, si atunci, vai de cei sanatosi!!!
    Luati aminte cum arata pdl-ul, si veti avea imaginea tarii in cel de-al doilea mandat al lui base.
    Strans uniti in jurul conducatorului iubit…si al eternei lui elene. Amin.

  39. Frate, despre ce discutam. A inceput prin a-si lua vant de guvern – “eu nu am nici o treaba, presedintii de partide e rai” a continuat prin a spune printre randuri ca afacerea Sterling pute, dar sa aiba grija sa nu deranjeze partea imputita inca de pe vremea lui Stolo, le-a dat indicatii sa mearga in instanta cu afacerea – probabil are el niste baieti pregatiti sa preia concesiunile. Apoi temele favorite: moguli, tonomate, influentarea opiniei. A considerat apoi ca isi poate in cap ungurii gandind probabil ca asta ii va aduce un numar cel putin egal de voturi dintre romani – probabil cele ale PRM-ului care au ramas acum in deriva. Amestecul in treburile guvernului (in masura in care parodia se poate numi Guvern) este absolu deranjant: platiti restantele, vedeti cu bancile, faceti aia, dregeti cealalta – daca voia sa fie premier (nu ca ar fi boc) de ce nu a facut-o. In fine, tara o ia peste bot tot mai tare si pe el il doare ca ziarele scriu adevarul despre ce se petrece in tarisoara. Tarisoara asta e un circ iar clovnii au preluat conducerea in detrimentul dresorilor de fiare. Cu stima.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.