Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Care-i cea mai divă dintre amazoane?

Care-i cea mai divă dintre amazoane?

Zana a participat aseara – oficializandu-si, practic, legatura financiara cu cel mai filantrop om de afaceri care a pacalit vreodata CNN si investitorii FNI – la o cumetrie televizata in care s-a strans banutu’ pentru sinistrati. Rivala ei, absenta de la parastas, dar initiatoare a valului de civism tv, va face o manevra si, n-am nici un dubiu, o sa puna pe masa o suma mai mare sau egala cu aceea stransa-n eoliana. Lucrul bun e ca – de bine, de rau – niste parale vor ajunge, fie si cu PR-ul gretos de rigoare, la napastuiti. Enervant e ca nimeni nu mai da doi bani de discretie, noblete, solidaritate dezinteersata. Toata “lumea buna” vrea expunere. Uite ca divele au, spala-s-ar pe cap cu ea. Hai sa vedem care-i, in opinia voastra, mai tare si de ce. As prefera argumente in loc de jigniri si fraze articulate in loc de ragaituri scrise.

[poll id=”6″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

57 thoughts on “Care-i cea mai divă dintre amazoane?

  1. Mihaela R este mult mai inteligenta/desteapta. Si, in plus, este si mult mai modesta, nedornica de publicitate. Andreea M face totul numai pentru imaginea ei. Este groaznica.

  2. Personal, o consider pe Mihaela Radulescu o carierista in stare “sa faca orice” pentru a-si atinge scopurile. De la Dan Iosif, la Ilan, via Stefan Banica, Mihaela si-a dezvelit marea “calitate” mai mult sau mai putin nativa. “Diva” nu-mi aminteste decit de “duduia” care s-a batut la mare cu Ana Lesko pentru Ilan. A fost, probabil, unul dintre trofeele “de pret”. Cit despre infatisarea fizica, nu se poate spune ca face “ciocu mic”, desi are nasu mare(si coroiat)”. Nu poate fi considerata o adevarata diva ci, mai mult, un personaj care a stiut sa exploateze ceea ce are la indemina orice femeie! Diva? Nu! Desteapta? Da! Carierista? Da, da, da!!!

  3. O ‘tziganca imputzita’ moldoveanca si o moldoveanca proasta,fitzoasa si insipida..ce dracu sa alegi???Sa pleci din tzara poate…the only option…bleahh..

  4. Cine’s fetele astea ? Versiunea romaneasca a lui Paris Hilton dpdv fitze ? Hehe, nici nu vreau sa stiu.

  5. Sunt 2 ipocrite.Nici una nu are caracter,ca sa fie o amazoana,in sensul adevarat al cuvantului.Sunt doar doua batause triviale,care se paruiesc pe unde apuca,mototlind hartia ziarelor de scandal.

  6. Ce dracu,nene? Ma pui sa aleg intre doua toape moldovence care s-au mai cizelat in Bucuresti si acu’ se dau mari filantroape?una umbla pe coclauri straineze si se da ambasadoare,alta face pe sfanta de cand trecu la iudaism.Bine dracu,ca nu se marita cu vreun arab,ca patrona “Duminica in familie” cu perdea pe ochi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.