Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Impostori zdrobiţi de marja de eroare

Impostori zdrobiţi de marja de eroare

Courtesy Eol tv

Dupa ce Gusa s-a lamurit pe propria-i piele ca – indiferent cat si ce perorezi prin studiourile Eolianului – politica in superliga-i meserie grea, azi mai primim o veste buna. Sub masca unei scarbe absolute, cei doi clujeni impostori cu aere de reformatori ne lasa. Sigur ca, declarativ, de vina-i anchilozarea partidului rosu, iar ei nu mai vor si nu mai pot sa traga la caruta asta. In practica, insa, abdicarea plina de lasitate a ideologilor tradtori are mai multe fatete de luat in seama.

Pe de o parte, cei doi demonstreaza ca (dupa ce au luat la votul pe liste un pic mai mult decat marja de eroare din sondajele masluite de Metromedia Transilvania ba pentru Arogant, ba pentru Zeus) se tem ca, la uninominal, nu i-ar stampila nici macar fostii vecini de bloc. Pe de alta parte, din motive inca necunoscute marelui public (hai sa spunem, plini de rautate, niste dosare de achizitii publice la DNA), filfizonii raspund prompt comenzilor portocalii si, intuiesc eu, spera ca, daca iese un guvern portocaliu, apuca si ei la ros ciolanu’ afumat.

Ce nu pot pricepe-n ruptul capului e de ce PSD nu-i exclude pe blatistii astia gretosi.

P.S. Ridicolul Dancu nu e-n stare sa faca performanta nici macar la el pe blog.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

33 thoughts on “Impostori zdrobiţi de marja de eroare

  1. Da’ e vorba ce culori mishteaux are pe blog “rosu-verde” ehee , cum sa aibe succes, dupa maximum 2 minute te-apuca de la nervu’ capului (ala optic ) asa un fior daltonistic si pac-pac , merge mousul in coltul din dreapta-sus la “X”. Au revoir popor, nu ne meriti , aia e 🙂

  2. Nu văd de ce plecarea celor doi este o laşitate. Asta vrei tu să crezi ca social-democrat de-al lui Năstase.
    Treaba e simplă şi oablă. Cei din Cluj au luat-o-n bot la alegeri, conducerea partidului i-a sancţionat, lucru normal de altfel, iar ei acum, realizând că nu mai au nicio putere au plecat.
    De ce sunt laşi, că s-au retras din conducerea unui partid pentru care nu mai puteau face nimic? Sau îi doreai viteji, adică să rămână activi şi să ţină partidul sub media pe ţară?

  3. @Găbleajă: si marmota blatista invelea cicolata portocalie-n staniol:)

  4. Victore, nu stiu daca ai vazut emisiunea “Vorbe grele” de-aseara(!).Daca nu, iti povestesc eu, pe scurt: PSD (adica Geoana)are grija sa puna un candidat fara sanse la primaria Bucuresti, PD-L (adica Base) are grija sa puna la Constanta TOT un candidat fara sanse. Tze sa fie, tze sa fie? Geto-dacii aveau o vorba: blatistu’ striga blatistii! Adica, asa cum presupun de mult, Geoana e omul lui Base. Si te mai intrebi (retoric?)”Ce nu pot pricepe-n ruptul capului e de ce PSD nu-i exclude pe blatistii astia gretosi”. Iete de-aia!

  5. Buna amiaza
    Ciufulitii de la Cluj incearca sa joace la doua capete! In stilul caracteristic,adica ala al dezinformarii voite, cei de la HotNews ne zic ca:”Fostii vicepresedinti ai PSD Ioan Rus si Vasile Dancu au anuntat ca nu mai candideaza la alegerile parlamentare, nici din partea social-democratilor, nici din partea altui partid.” Fals. De ce? Pai daca te duci pe blogul lui Dancu (obositor de tot la ochean) citesti:” …nu mai candidam la alegerile generale pe listele PSD”. Postarea e semnata de ambii indivizi, asa ca ….deontologii baga din nou din putul gandirii.Oamenii zic pas pentru PSD, dar sunt convins ca ar plusa pentru PD-L sau pentru o chestie asa zis independenta, dar cu fulare si pufoaice portocalii in campanie.
    Salutare taica si noroc

  6. Cand este vorba de politica, aceasta-i curva indiferent ca se vede de la Cluj, Bucuresti sau Timisoara.

    Pentru cei care inca mai gandesc politica in termenii revoluti “stanga” si respectiv “dreapta” am o veste: domnii Geoana si basescu se iubesc ca doi nebunii in luna de miere.

    Despre Dancu si Rus?! Extensia pedalista in randurile PSD.
    Si cum “iubesc” la fel de tare si PSD si PDL le urez o luna de miere cat mai lunga…la Moscova! 🙂

    PS: Ce dreaq te-a apucat Victore azi, de ai inceput ziua cu Andrelele? Ai avut un cosmar in noapte? 🙂

  7. Am o mare dezamagire. Gusha nu mai candideaza pe nicaieri? Se fac alegeri la mine in bloc pentru presedinte de asociatie de locatari, daca va candida il votez!

  8. Traim in tara in care becali face case intr-o comuna si pierde alegerile, candideaza si castiga alegerile manelisti si alti “oameni de seama” si suntem condusi de imbecili. De ce ne-ar interesa ce se intampla cu 2-3 oameni de la Cluj ?

  9. Intrebati intr-o zi de Daniela Lulache, cine e si cum de a ajuns la Fondul proprietatea. Pai e sotia lui Cristian Lulache, cel cu bere Azuga, cu scandalul cu trenurile Bombardier de la Metrorex si alte magarii, baiat de general …… nasul lui Cristian David etc etc etc

  10. Mos Califare…tu nu le stii, aia e.

    Stiai ca in corpul omenesc exista un nerv care face
    legatura intre globul tau ocular si anus ? Nu stiai, dar Reformatoru’ stia. 😉

    Se numeste Nervul Optic Anal, si este responsabil de viziunea cacacioasa despre viata.

    Saitu’ a fost facut tocmai cand Reformatoru’ isi descoperise nervu’ respectiv…. :)))

  11. Daca ar fi dupa mine ,ar fi bine sa se autoexcluda din politica toti actualii politicieni din TOATE partidele.Prietenii stiu de ce!!
    Din pacate…e doar un vis erotic….:))

  12. Sunt unii buni vorbitori dar nu fac un procent la vot. Mi-ar pare rau de Puscas pentru ca are experienta in drept comunitar, fata de europarlamentarii nostri (vreo 99% din ei sunt “tufa de Venetia”).

  13. @Cristian : nu le stiu taica caci de cand ma stric citind imbecilii gen patrasconiu si tru (plus canicula asta pacatoasa) e mai greu cu neuronul deh.
    NOTA : “imbecilii” e un alint si o stare de spirit cum bine ne invata Comandantul Iubit.

  14. Cu scuzele de rigoare si fara nici o legatura cu subiectul: fratilor, stie cineva cine o tine pe Liana Patras pe post? Adica pe sticla. Asa ceva cred ca am mai vazut numai pe la OTV.
    Sa aveti cea mai buna zi!

  15. Stau să mă gândesc dacă-s chiar ardeleni, încă de când au apărut prin politică…

  16. Victor,

    Trilogia de la cluj? (dancu, puscas, rus)…
    jenanti. Astia n-au obtinut in viata lor nimic in Cluj la nivel electoral si vor sa fie numiti mari strategi la nivel national. Dancu se chinuie putin acum sa isi dea cu parerea prin editoriale la un ziar de pe net. http://www.citynews.ro/Oras-de-nisip+13960 (unul din editoriale) – (grija sa nu adormiti cand in cititi)

    Intr-adevar au avut o mare influenta asupra votului pro Geoana, cand au reusit sa influenteze toate filialele din Ardeal sa-l sustina pe Mirciulica. Atat! De aici pana la temuta denumire de “grupul de la Cluj”… mai e cale lunga.

  17. “Zdrobiti de durere, rudele, prietenii, protejatii si tot cei carora le-au fost de folos sacrificul lor suprem – anunta printre lacrimi basesciene – decesul politic al celebrului trio-deontologic de pe malurile Somesului repede”. Ceremonia, fara fast si parastas, va avea loc la un sediu… democrat.

  18. Revin : cred ca s-au speriat de “uninominal” unde se testeaza si se va vedea “puterea politica”.Nu-i spun “valoarea politica” pentru ca sunt sceptica in promovarea adevaratelor valori politice prin “uninominal”, in Romania.

  19. sa-ti traiasca familia pentru cum ai zis tu de dancu! cat despre excluderea lor, inclusiv ad. nastase vad ca e in expectativa, si inca una politicoasa.

  20. org. P.S.D. , sau grupul de la CLUJ , nu au sanse sa intre in parlament si atunci nu candideaza . Lasa pe unii mai tineri sa-si cheltuie banii , dupa care fac pe moralistii cu vorba aceea grava ” daca candidam noi … apai ….” ca nu mai vorba e de ei fapte BIP .

    oare toti ardelenii sunt la fel ?

    am vazut la televizor un ardelean din MARTORII LUI IEHOVA care isi maltrata copii , dar vorba o avea tot grava ca un “batrin inteligent , sfatos care le stie pe toate “.

    NU MAI VORBA DE ARDELENI
    exemple : HUREZEANU , BODA , BOC , DINCU , RUS , FUNAR , REMES , MURESAN , CIORBEA etc.

  21. @costica andrei: exista ardeleni buni si ardeleni rai, ardeleni destepti si ardeleni prosti, ardeleni de caracter si ardeleni jigodii. va rog eu, nu mai categorisiti in grup, dupa apartenenta geografica.

  22. @Victor Ciutacu. N-am putut rezista mai mult de două minute, o dată şi un minut, altă dată când am comutat pe greţoşenia-aia de la Realitatea. Blestemul zilei a fost că am nimerit tocmai peste Dâncu şi Şandru – despre Dâncu nu credeam totuşi că se pretează chiar la show so low. Despre pupăza lui Guşă şi a leprei de Vâlcov, nici o surpriză.

    Teledonul cel mai indecent ever. De regulă, la teledon noi donăm, pentru că e cel mai comod, doar pui mâna pe telefon. De data asta, nu donez, din cauza fariseismului insuportabi al emisiunii. Ceva mai fals decât Andreea Marin şi Tatulici nu se poate imagina.

  23. @Roxana Iordache,
    Mai mult decat fals: dezgustator de-a dreptul!Tot asteptam sa vad pe undeva mirii ca “nanasii” erau acolo cu “strutu” in piept! Ceva mai penibil nu cred ca am vazut in viata mea! Oricum deja nu-i mai suport de nici o culoare pe cei de la TV eoliana.

  24. Dar nu sunt barfe, Cristian Lulache este fiul generalului Ion Lulache, fost sef al Directiei de Mobilizare din MApN. Si este reprezentantul Bombardier in Romania si nu este vazut prin hotelul Marriot asa cum spun cei de la evenimentul zilei, ci acolo isi are birourile, labag Strabag.

  25. Domnule Ciutacu,

    Sper ca (pe blog sau in instanta, mi-e indiferent!) veti aduce si argumente care sa dovedeasca “masluirea” sondajelor de catre Metro Media.

    Va multumesc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.