Esti aici:
Prima pagină > Blog > Hai să mă laud > Ciocu’ mic, băi, eunuci neperformanţi!

Ciocu’ mic, băi, eunuci neperformanţi!

N-am vrut sa fac balci. Erau inundatii, iar deontologii au strans bani in direct. Am zis sa le apreciez efortul si sa tac. Da’ nu se poate. Fiindca exista un eunuc mic, cu capu’ mare, care vrea sa se bage-n seama. Daca l-ar fi bagat si altii, acu’ era candidat PD-L. Da’ nici macar aia nu iau orice sluga, ci doar pe alea cu pedigree.

Deci il bag eu; in seama sau nu. Si-i dau frumusete de tabel comparativ cu audiente. Ei, cu Basescu, Oprescu, utecistul, zana, ma rog, un soi de lume buna; la Hilton, ca da bine solidaritatea lampadarelor de cristal cu facliile din zonele inundate. Noi, ai nostri: Gadea, nea Valy si cu mine, pe post de Jack. Ei, pe pierderi de ani de zile, deci platiti de Vantu din bani adusi de-acasa; (furati) munciti de el la FNI. Noi, pe profit macar de cand ei si-au inventat trustul. Deci platiti din banii facuti de noi; restu’ se fac dividende la mogul. Ei, cel mai mare rating din ultima vreme. Noi, modestut, da’ in grafic. Ei, falosi nevoie-mare ca-s sub noi. Noi, blazati cu ideea ca, orice ar face, suntem peste ei.

P.S. Sorine, n-ai vrut sa ma crezi cand ti-am spus ca platesti degeaba o sumedenie de prosti care nici macar sa-njure cu aplicatie nu stiu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Ciocu’ mic, băi, eunuci neperformanţi!

  1. Doamne, cum isi mai musca miinile Turcescu! Cine nu a cunoscut specia “tonomat-vopsit”, are in fata “exemplarul unic” de fiecare data cind se reimprospateaza “memoria peliculei” cu “episodul Norvegia”. Cred ca in fiecare seara se intreaba: “Doamne, ce m-a apucat atunci?” Sa fi fost de vina Oana Sirbu? Sa fi dost implicata sfioasa-focoasa Liana Patras? Oricum, justitia imanenta a facut dreptate, chiar daca a fost nevoie de ceva timp pentru a arata marelui vulg “aptitudinile politicianului doua parale” ale “prea-iubitei blonde”.

  2. “Ei, falosi nevoie-mare ca-s sub noi. Noi, blazati cu ideea ca, orice ar face, suntem peste ei.”
    ahahahahahhhhhhhhhh
    OMFG!!! nu mai pot de ras =))

    deontologii plang…

  3. NU inteleg cum PROTV poate sa aiba audiente atat de mari.Aproape tot programul e slab sau mediocru….

  4. @Natalia, la Pro inca mai vietzuiesthe miezul din paine pe nume Esca. Si-l mai au si pe cel mai trendinez si metrosexual prezentator de meteo in persoana lui Busu(ioc)

  5. @McGogoo
    Stimate domn, incercati cu “Ha, Ha, Ha”, veti fi mai aproape de acei “reporteri”, “analisti” si cunoscatori a tot si a toate din media controlata de Intaiul Hahaitor al Romaniei!

  6. Articolul e un “atac” la ala` de la Cotidianul ? Ala` cu numele Patrasconoiu, parca asa il cheama.

  7. Domnule Mircea Badea consider ca aveti un punct de vedere corect drept care va propun o colaborare care pot aduce schimbari fundamentale in viata noastra dispun de toate datele necesare.contact la tel.0723949556.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.