Esti aici:
Prima pagină > Blog > Hai să mă laud > Ciocu’ mic, băi, eunuci neperformanţi!

Ciocu’ mic, băi, eunuci neperformanţi!

N-am vrut sa fac balci. Erau inundatii, iar deontologii au strans bani in direct. Am zis sa le apreciez efortul si sa tac. Da’ nu se poate. Fiindca exista un eunuc mic, cu capu’ mare, care vrea sa se bage-n seama. Daca l-ar fi bagat si altii, acu’ era candidat PD-L. Da’ nici macar aia nu iau orice sluga, ci doar pe alea cu pedigree.

Deci il bag eu; in seama sau nu. Si-i dau frumusete de tabel comparativ cu audiente. Ei, cu Basescu, Oprescu, utecistul, zana, ma rog, un soi de lume buna; la Hilton, ca da bine solidaritatea lampadarelor de cristal cu facliile din zonele inundate. Noi, ai nostri: Gadea, nea Valy si cu mine, pe post de Jack. Ei, pe pierderi de ani de zile, deci platiti de Vantu din bani adusi de-acasa; (furati) munciti de el la FNI. Noi, pe profit macar de cand ei si-au inventat trustul. Deci platiti din banii facuti de noi; restu’ se fac dividende la mogul. Ei, cel mai mare rating din ultima vreme. Noi, modestut, da’ in grafic. Ei, falosi nevoie-mare ca-s sub noi. Noi, blazati cu ideea ca, orice ar face, suntem peste ei.

P.S. Sorine, n-ai vrut sa ma crezi cand ti-am spus ca platesti degeaba o sumedenie de prosti care nici macar sa-njure cu aplicatie nu stiu…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

58 thoughts on “Ciocu’ mic, băi, eunuci neperformanţi!

  1. Victor, Mircea, sunteţi faini, tari, dar serios, de ce continuaţi să o daţi înainte cu audienţele? Începem să obosim. În fiecare seară aud la Badea cu audienţele, acum şi pe blogul tău 🙁 E cam mult, şi e degeaba – oricum ştie toată lumea cum stă treaba, că de-aia stă cu ochiul pe voi…

  2. Dom` Victor, am si eu o intrebare si o rugamintee .
    Intrebarea : ce stii despre expozitia ‘romaneasca’ de la New York, in care ‘creatia romaneasca’ este reprezentata de magari, falushi, zwastici si alte pornografii ??
    Expozitie finantzata de ICR prin presedintele sau H.R. Patapievici !
    2.- Rugamintea : Cum putem initia un ‘sondaj popular’ pentru destituirea acestui descendent de comisar sovietic, care ne-a implementat comunismul, din functia pe care o ocupa ??
    Poate chiar pe Internet.

    Avand in vedere si ‘iubirea’ manifestata de acesta fata de poporul roman, cand afirma fara jena, ca:’ Românii nu pot alcãtui un popor pentru cã valoreazã cît o turmã“, si ‘„Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei : o inimã ca un cur, fãrã sira spinãrii“,

  3. Explicatie posibila:Biserica s-a implicat in strangere de fonduri de la oameni carora le pasa(adica de la cei care nu vreau neaparat publicitate) asa ca, cei cu inima mare s-au dus acolo;nu i-a interesat munca unora de festivism.

  4. O sa va depaseasca daca mariti numarul minutelor de divertisment in detrimentul celor de …sa le zicem “comentarii politice”.

  5. @Kartouche: vedeti la Badin pe blog, el e jupanul scandalului. e o petitie online pentru destituirea lui Patapievici, a facut-o Roncea, da’ am dubii cu privire la finalitatea demersului.
    @Ioana S: n-o sa ne depaseasca nici daca tacem toata ora. nu eu decid formatul. sunt invitat si ma adaptez.

  6. Fiti mai iertatori mai crestinilor, nu-i placut pentru deontologi sa pice pe locul doi mereu. Dar ar iesi pe “2” si daca ar fi singurul post in emisie 🙂

  7. iar Mircea Badea a fost delicios!
    rar am vazut o penibilitate mai mare ca acest teledon- toata vaicareala asta tipic romaneasca, muzica de telenovele pe fundalul imaginilor, gesturi marinimoase cu aer teatral…plus un Basescu teribil de nervos, care refuza cocarda si o ascunde in haina, apoi il face pe Tatulici demagog si pleaca…oare ce are?:)

  8. Vai, domnule Ciutacu, nu aveti pic de mila fata de cei care postau mitocanii agramate pe blogul dvs. aseara, dupa terminarea emisiunii “Sinteza zilei”! Pe caldura asta, daca vad tabelul cu audiente, fac dambla!

  9. am si eu o remarca de facut putin cam offtopic, dar care face legatura cu postuletul lui SOV. Chiar nu-i spune nimeni Andreei Cretulescu ca e pur si simplu jenanta? Jenanta din mai multe privinte. In primul rand se stramba si se chinuie sa vorbeasca in fiecare secunda. Fiecare cuvant scos pe gura pare o greutate pe umerii domnitei Cretulescu. Pe urma urmariti atent lejeritatea cu care sta pe scaun si felul in care ia de sus orice invitat care calca prin emisiunea ei, adresandu-se flegmatic ca o mare atotstiutoare.
    Chiar se mai mira de ce ratingul tinde catre epsilon???

    Victor am si eu o intrebare, poate reusesti sa-mi spui. Pe cine incearca sa imite Prelipceanu si cu Chiriac cand stau ca la bar, cu coatele pe masa si intanzindu-se la masa? (asta e valabila la mai multe stiriste sau stiristi chiar si de la antena3)

    sa fie bbc? cnn? fox news?

    mersi anticipat.

    (duduia Chiriac parca dirijeaza Orchestra Radio cand se chinuie la stiri )

  10. Propune-i bre lu’ SOV o “afacere” cinstita : sa scoata 1(un) euro pentru fiecare tampenie a angajatilor din trustul eolian pe care i-o semnalam. Noi facem un ban frumos si el isi scoate parleala dupa ce-i da afara unul cate unul in functie de “veniturile” noastre. . E ?

  11. @bogdan: Prelipceanu si Chiriac imita la perfectiune panica. habar n-am ce modele tv au ei, da’ n-au nici o treaba cu sportul asta. In privinta Andreei Cretulescu, ma abtin. Avem o relatie buna si o apreciez ca reporter.
    @Mos Califar: n-am mai vorbit cu el de multa vreme, da’ intreaba si nu asculta. are un soi de sadism sa tina pe bani toti prostii si impostorii.

  12. @dan dumitru: la locul ei. daca mai spamezi mult facand pe desteptul, iti iei viteza instantaneu. azi sunt excesiv de lipsit de toleranta.

  13. Dle Ciutacu,
    Am inteles ca “de morti numai de bine” – in cazul Adreea Cretulescu – dar si “mortii” mai au nevoie, din cind in cind, de cate un “parastas”(cu adresa materna), asa, pentru ca prea sunt “pe alta lume” si, cind li se aprinde cite o luminare, sa li se sopteasca printre dinti si vorba aia basesciana adresata recent unui ministru. Nu de alta, dar li se potriveste… manusa!

  14. Prefer in fiecare seara sa umaresc emisiunile de pe antena3 si nici un subiect al realitatii tv nu ma poate face sa-i urmaresc.Mult succes in continuare tie si lui Badea(pe care il ador).
    @Bogdan:Prelipceanu si Chiriac parca sunt Lolek si Bolek(asa ii numesc eu)si ca sa citez din clasici in viata sunt si induiosatori de prosti.

  15. Buna ziua!
    Eu nu-mi explic o chestie. Daca A3 a avut ratinguri asa mari fata de RTV, cum de in prime time RTV a avut 2, iar A3 doar 1,3? Iar all day, vad ca RTV a avut 1,2, iar A3 doar 0,8. Sa inteleg ca A3 a depasit ca rating RTV doar in intervalul orar postat de dumneavostra? Eu prefer A3, dar nu inteleg de ce au ceilalti indicii aceia mai mari.
    Multumesc!

  16. @Nicoleta: pentru ca, de cand Realitatea ia bataie constant seara, s-a inventat conceptul de “prime time largit”

  17. o intrebare: cum se face totusi ca antena3 bate mar realitatea dupa 10 seara si e la 60 la suta din audienta acesteia pe toata ziua?
    n-ar trebui sa faceti ceva?

  18. @brazvan: nu am nici o implicare/putere in politica editoriala a Antenei 3. nici macar bani nu iau pe colaborarea cu Sinteza zilei. eu sunt platit la JN sa bat Evenimentul Zilei (si cred ca-mi fac treaba). la Antena 2, sunt colaborator platit exclusiv pentru Vorbe grele (care merge pe plus).

  19. Da, si eu ma uit la Sinteza Zilei da ma uit pentru ca m-ati hipnotizat. Ma uit sa vad pana unde sunt in stare sa mearga invitatii si invitatii permanenti. E un fel de masochism ce fac da sunt convins ca sunt si altii ca mine. Nu va umflati prea tare in pene.

  20. Felicitari pentru JN! Cred ca daca s-ar masura toate televizoarele din tara cifrele de la antena 3 ar fi si mai mari :))

  21. eu intrebam pur si simplu pentru ca mi se pare ciudat sa te lauzi cu ceva la care doar participi (spectacolul il fac domnii stan si cristoiu), nu la productia ta proprie. daca se considera spam, scuze, ma opresc si nu mai revin.

  22. @dan dumitru: domnu-tau Cristoiu se ocupa aseara cu spectacolul propriului concediu la Londra. spre stiinta ta, eu nu public decat cifrele din emisiunile unde ma manifest eu.

  23. Ce combinatie ciudata: Un vechi “spalator de cadavre” si o fosta “diva”(ultima negociaza, cumva, cu “Realitatea”?). Daca la Prelipceanu & Co ar fi numai impotenta fizica, mai treaca-mearga, ca nu se vede, dar la acestia se pune si problema unui eunuc-ism intelectual! Sa fi extins Ciomu “sectionarile” si la… celalalt cap? Cit despre “careul de dame”(Cretulescu-Dragotescu-Patras-Sincai) numai de bine! Cel de sus sa le ierte! Ce sa le faci, nu pot mai mult!

  24. @ Andra:
    Ah, mi-ai luat-o inainte cu “catalogarea” celor doi de la Realitatea! 🙂 Doar ca eu ii numesc “Pic si Poc”. Mai stii desenul animat? 🙂 Cum sunt ei de expresivi, mai ales Prelipceanu, cand sta asa, intr-o parte…:)

  25. NU MAI POMENITI DE COTIDIANUL ATATA CA LE CRESTETI TIRAJUL SI EI, IN ETERNUL LOR GENIU, VOR CREDE CA ACEASTA SE DATOREAZA VALORII LOR PROFESIONALE :)))

  26. Domnule Ciutacu, aveti momente cand sunteti genial ! Dvs. si cu Mircea Badea. Tot respectul. Insa momentele astea incet sa se rareasca, spre marea mea dezamagire. Sa moara SOV cu realitatea lui cu tot ca nu asta e important. Ne-am saturat de audientele astea. Nu se mia poate, innebunim de audiente. Ne doare-n cot de ele.
    Si nu e frumos nici cu Antena2 … sa nu fie tabel daca tot il primim pe gat aiurea !

  27. @victor ciutacu

    intre 22.15 si 22.45 cine este lider in audiente ca nu apare? elodia? :))

    exista posibilitatea sa putem vedea si noi cumva audientele astea, vad ca voi (dumneavoasta, miercea badea, mihai gadea etc le aveti)
    daca nu, nu sunteti sufieict de dragut sa le afisati zilnic, sa mai aruncam si noi cate un ochi?

    multumim 🙂

  28. M-am plimbat cateva zile pe site-ul “CotidianuL” si am frecventat o vreme stabilimentele cu felinar rosu la poarta care ar trebui sa tina loc de bloguri de comentatori politici. Ce observ acolo este un perpetuu exercitiu de autoadmiratie (Patrascoiu si raposatul Voinescu), limbi plasate cu totala lipsa de talent, dar cu rezultate!(TRU, IT Morar) si o figura stinghera (Cr. Teodorescu) mirat si el cum a ajuns acolo probabil dar care face exercitii reale de a intra in corul ligailor din cadrul trustului.

    Nu ma mir ca cea ce lipseste stabilimentului este CREDIBILITATEA!

    Intr-o alta ordine de idei, sincer nu ma mira pozitionarea A3 in fruntea audientelor in acel tronson orar. Exista o serie de realizatori care dau farmec acelor emisiuni.

    Formatele RTV sunt fumate iar odata cu licentierea lui Gheorghe a pierdut singurul realizator care putea face rating. Condoleante lor!

  29. Dar ca JN este cădere libera ( alaturi EZ si restul ) ca si audienta nu auzim nimic ? Despre Cotidianul care este singurul pe creştere, nimic, hmm ? Despre accesările online nu amintim nimicuţa ?

    Si de când audientele pe sticla intre orele 22 si 23 sunt cele mai importante dintre toate audientele inventate? Care audienta este mai concludenta dintre audienta “preamtime largit” si cea pe “o ora” ? Let me guess…

    Dar daca tu eşti convins ca totul este sub control si aproape roz…sănătate si la mai mare !

  30. fara suparare o intrebare: ziarul libertatea unde e in top? ciudat ca nu apare. eu am vazut topul si in alte ziare si libertatea era pe primul loc. sau nu e acelasi top?

  31. TTV = Total TV. Adica tot consumul TV, indiferent de canal

    Prime Time = 19 … 23. Mai recent, datorita aglomeratiei de publicitate si nevoii cresterii sipipiului, s-a trecut la 19 … 24, mancand din Late Fringe, ba chiar si la un extrem 19 … 25, inghitzind Late Fringe-ul de tot (asta ar fi Prime Time Extended de care spune Victor).

    Ah, ce ma mananca deshtele sa fac grafice shi sa va arat nishte sherpishori. Ca tot se scapa audientzele prin toate locurile…

    Ah, ce ma mananca deshtele… 🙁

  32. Scrisoare deschisa a domnului deputat Nati Meir adresata Domnului Sorin Ovidiu Vantu:
    =======
    http://www.comunicatemedia.ro/Scrisoare_deschisa_a_domnului_deputat_Nati_Meir_ad_ic16225.html
    ———
    Deputatul independent Nati Meir a trimis astazi, 05 august o scrisoare deschisa D-lui Sorin Ovidiu Vantu, in care il face pe acesta susceptibil de antisemitism. Copii ale acestei scrisori au fost trimise si d-lui Jose Manuel Barroso – Presedintele Parlamentului European si d-nei Helene Flautre – Presedintele subcomisiei pentru drepturile omului din cadrul Parlamentului European

  33. Domnule Ciutacu, unde pot il pot contacta pe Mircea Badea pentru a-i da un wallpaper (wallpaper cu persoana lui)? imi puteti spune si mie o adresa de mail ?… in afara de [email protected] ca acolo nu prea intra nimeni sa verifice mailul …

    Scuzati de offtopic dar nu-mi raspunde nimeni pe nicaieri si asta cred ca e ultima sansa … Va multumesc anticipat .

  34. @Kent: incerci sa pari destept, da’ nu-ti iese. Cotidianul tau crescator are cititori mai putini decat diferenta dintre JN si Evz. cat despre audiente, daca n-ar fi ele importante-n intervalele la care faci referire, de ce nu mai au Turcescu si Gheorghe emisiuni?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.