Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > Care-i cea mai divă dintre amazoane?

Care-i cea mai divă dintre amazoane?

Zana a participat aseara – oficializandu-si, practic, legatura financiara cu cel mai filantrop om de afaceri care a pacalit vreodata CNN si investitorii FNI – la o cumetrie televizata in care s-a strans banutu’ pentru sinistrati. Rivala ei, absenta de la parastas, dar initiatoare a valului de civism tv, va face o manevra si, n-am nici un dubiu, o sa puna pe masa o suma mai mare sau egala cu aceea stransa-n eoliana. Lucrul bun e ca – de bine, de rau – niste parale vor ajunge, fie si cu PR-ul gretos de rigoare, la napastuiti. Enervant e ca nimeni nu mai da doi bani de discretie, noblete, solidaritate dezinteersata. Toata “lumea buna” vrea expunere. Uite ca divele au, spala-s-ar pe cap cu ea. Hai sa vedem care-i, in opinia voastra, mai tare si de ce. As prefera argumente in loc de jigniri si fraze articulate in loc de ragaituri scrise.

[poll id=”6″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

57 thoughts on “Care-i cea mai divă dintre amazoane?

  1. mihaela radulescu pentru ca ceea ce face se vede ca vine din suflet pentru ca nu cauta cu tot dinadinsul publicitate cu orice pret si spre deosebire de altii e sincera

  2. Parcă Tatulici a mai făcut un teledon în 2004 pentru cei afectaţi de tsunami-ul din Indonezia şi mi se pare că atunci a ieşit cu scandal – se pare că o parte din bani „s-au pierdut pe drum”. Sau nu reţin eu bine?

    Referitor la întrebare: alăturându-le, Răduleasca pare o ţâră mai sinceră decât Zâna. Şi, spre deosebire de Zână, parcă o mai ajută şi mintea un pic.

  3. Nea Victore,

    Cum ai spus e bine ca din toata chestia asta se strang niste bani si alte lucruri utile la sinistrati. Daca ar fi fost o presa unita, o solidaritate de breasla, s-ar fi putut face o emisiune comuna cu toate divele la un loc si transmisa in direct pe toate posturile tv. Si mai am o curiozitate, banii incasati pe reclamele difuzate in timpul emisiunii teledon, vor fi donati si ei sinistratilor? Asta e interesant de aflat. Adica, daca tu, ca post tv, faci emisiune si zici oamenilor sa doneze bani… faci audienta ca romanul e sufletist, se uita la emisiune si doneaza bani… cu banii pe care ii iei pe publicitate ce faci? Mi se pare imoral sa faci o emisiune in care oamenii doneaza bani, iar tu, post tv, dupa emisiunea respectiva nu donezi banii incasati din reclama din timpul emisiunii. Parerea mea.

  4. Eu consider că Mihaela RĂDULESCU nu e atât de falsă precum Andreea MARIN, dar nu pot spune că tot ce face vine din suflet, sau măcar că o mare parte din acţiunile ei sunt în totalitate altruiste sau sincere. Totuşi, dintre cele două Mihaela mi se pare puţin mai „digerabilă”.

  5. Din nou, nu avem cale de mijloc! As fi preferat si un raspuns neutru, pentru ca niciuna din asa zisele dive nu ma impresioneaza si nu ma face sa-i urmaresc prestatiile!

  6. Buna dis de dimineta
    Nu mi se pare amazoana nici un dintre duduile de mai sus, care mai degraba se ard in fite si dorinte acerbe de publicitate(ex:una isi arata tatele pe plaja, alta se da cu barca cu nea Mazare)decat in ceea ce se numeste ajutor pentru ai’ sarmani. Si daca tot imi permite Victor sa trancanesc cate ceva pe acest blog, va reamintesc cu respect la toti ca, o donatie, se face din “corason”, in liniste, fara tam-tam, fara TV-Vantu, doar in trei: tu, sinistratul si divinitatea care te vede si te judeca.Asta dupa parerea mea de imbecil platitor de taxe si impozite. Si, pentru ca nu pot sa ma abtin si sa nu ma refer un pic si la Il Comandante, va anunt cu umila plecaciune ca Jucatorul si-a donat leafa pe o luna catre baba sinistrata pe care tocmai o porcaise in direct spunandu-i ca face circ. Asta, in conditiile in care Iron Maiden au donat cu 6000 de Ron mai mult decat domnia sa!Si, a mai anuntat primul “inundat” al tarii ca mai doneaza ceva si din aia 30000 Ron care i-au ramas de la referendum in cont si care cica sunt donatii de la oamenii din tara(sac:) ). Foarte frumos, mai ales ca e si televizat in direct!
    Ce mi-a placut cel mai mult de la circul tv-Vantu a fost ca o importanta compania din Romanica, s-a gandit sa doneze catre sinistrati, detergenti Ariel si scutece pentru copii in valoare de 25000 de euro!!!!; nu pot sa nu ma intreb :”cati copii de tata sunt sinistrati de se dau scutece de 25000 de euro?”
    Nici nu va canta cocosul de trei ori si distinsii domni care s-au perindat prin studioul tv-Vantu aseara, vor uita de ce au fost acolo. Punem pariu?
    Salutare taica si noroc

  7. Caritate? Generozitate? 99% nu cred… este vorba de IMAGINE, IMAGINE de “vedeta”… totul este invaluit, bine ambalat, pentru “prosti, dar multi..” si-mi revin in minte vorbele lui YANUS : “Pe dinafara, ; pe dinauntru,…” – deci FILFIZONISM mascat de bune intentii…

  8. Amandoua sunt moldovence(ca si mine!)dar o prefer pe Andreea deoarece se straduieste sa razbata de una singura,spre deosebire de Mihaela care are enorm de multi promovatatori(na,iar am inventat un cuvant);eu chiar cred ca Andreea e sincera, ca isi iubeste la nebunie sotul si familia,ca fac o pereche potrivita pe cand Mihaela musteste de oportunism financiar, face eforturi sa para DOAMNA…dar de trecut nu te poti ascunde!Imi pare rau,d-le Ciutacu, ca trebuie sa promovez pe altcineva decat un om din trustul la care lucrati(dealtfel, respectabil).

  9. amandoua sunt jalnice dar am ales-o pe MR ca fiind un pic altfel pt ca imi pare ca se poarta un pic mai natural , mai aproape de felul ei adevarat in emisiuni decat AM . AM cu zambetul ei iepuresc i se poate citi pe chipul “suav” indiferenta fata de cazurile expuse si dorinta nemarginita de a fi admirata , adulata de public . nu stiu de ce toaa lumea s-a mirat de nesimtirea cu care a facut acele pictoriale in Africa . pai ideea a fost sa o vedem cu totii cat de diva e , cat de zana e . ca si in emisiune . venea impopotonata ca o varza , cambrandu-si pieptul si tuguindu-si buzele cand prezenta cu nerusinare si fara sa simta nimic tot felul de cazuri ale unor oameni uitati de Dumnezeu . totusi raduleasca e un pic mai bruta si parca nu provoaca atata greata .

  10. N-am votat. Nu că nu le-aş ştii, dar chiar nu-mi plac (deci nici nu urmăresc!) genul de emisiuni pe care le (sau le-au) moderat aceste doamne. Dacă reuşesc să aducă oamenii în faţa televizorului şi ăştia să mai şi doneze, bravo lor… Pe mine m-au pierdut. N-am prea văzut în ce s-au băgat banii strânşi pentru a ajuta sinistraţii, în anii trecuţi. Nici o casă (ca lumea, nu bordeie din beton a’ la Becali!) nici un drum pavat, nici un pod refăcut… Sau la ce s-or fi folosit. Poate n-am fost eu atent şi vorbesc cu păcat. Dacă-i aşa, îmi cer scuze!

  11. eu o sustin pe andreea marin, pe zana, pentru ca mihaela radulescu mi-a fost antipatica din totdeauna…n-o fi andreea marin o mironosita sau mai stiu eu ce, dar ea a mai facut cat de cat…cu riscul de a ma repeta, nu cred, insa, ca toata munca ii apartine, atat cea depusa la “surprize-surprize”, cat si cea pentru unicef…dar daca e sa fiu cinstita, sunt de acord cu faptul ca totul, sau in cea mai mare parte, este pentru IMAGINE – pentru aparut in reviste, pentru dat bine la teveu etc…

  12. In 2005 , live, la Vaya con Diva” de la Radio Guerrilla, Raduleasca se …gandea, la campania “Vedete pentru sinistrati”, invitand personalitati cunoscute ale show bizz-ului romanesc sa i se alature in incercarea de a da o mana de ajutor victimelor inundatiilor. Cam tot pe atunci se comitea si imbratisarea istorica intre cele doua predicatoare de week-end.
    Anual, romanii se simt o clipa romani, adica parte a miticului suflet comun de o rara milostenie si intelegere, care deschide usa strainilor si nevoiasilor. Si se simt mai degraba reprezentati de preotesele divertismentului decat de parlamentarii pe care i-au ales. Chit ca nu prea-i ok, reteta pare sa faca, inca, audiente
    Insa, pe bune, de unde pana unde dive?

    p.s.; Pentru conformitate, rigurosii gasesc lista “vedetelor participante a i c i

  13. Rau am ajuns, fratilor, daca trebuie sa alegem intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu!… Data viitoare o sa trebuiasca sa hotaram care e mai buna dintre Elena Udrea si Simona Senzual?

  14. Ambele au publicul lor. Andreea Marin(nu degeaba i se spune “zâna”) pare mult mai aproape de oameni, mai suavă, mai docilă. Mihaela Rădulescu însă, pare o persoană mai directă, uneori chiar lipsită de carismă.
    Dintre cele două, “amazoana supremă” cred că e Mihaela Rădulescu, pentru simplul fapt că are un altfel de discurs în faţa publicului.

  15. Eu nu pot să le ascult dar, fără sunet, doamna Andrea are nasul mai mic, deci, mai divî.
    Şi prezic că va avea curajul să se lase prima de ocupaţia asta.

  16. zâne? nu… nici pe departe, însă Mihaela Rădulescu pare mai sinceră şi mai serioasă decât sclifosita aia de Marin-Bănică.

  17. eu am votat-o pe raduleasca.:) e la fel de gretoasa ca andreea marin dar e mai cizelata. or mie imi displac mai mult panaramele cizelate decat acelea mai proaste.

  18. Apropo de sumele donate de unii si de altii, am vazut in Adevarul ca Guvernul SUA da Romaniei un ajutor de 50 000 dolari. Sper ca e o greseala la zerouri si ca in realitate e vorba de 5 milioane sau macar 500 000 de dolari 🙂
    Am votat-o pe Mihaela Radulescu pentru ca la emisiunile ei ma pot uita, in schimb la Surprize, surprize n-am reusit niciodata sa stau mai mult de 30 de secunde fara sa zapez.

  19. NICIUNA (un singur cuvant este mai mult decat suficient)!
    De Gabriela Pintea pe 5 August 2008 la 1:56 am (#)

    Sunt de acord cu Gabriela.
    Banica s-a mutat la iRealitate ca sa faca un ban.

  20. Amandoua sunt TZOAPE … ! Dar parca M. Radulescu e ceva mai cizelata… Deh ! Varsta… si banu’ …

  21. Mihaela…. mereu Mihaela.. E cizelata si in orice caz MULTTTTTT mai citita decit Zina.
    Pe Mihaela o vad mai destinsa , mai evoluata si mult mai sincera.
    Pina la urma Nu – Mihaela aluat barbatul Zinei…si Nu ea o imita in tot ce face.
    La Surprize… zina cu greu ascundea GREATA fata de cite un caz, mai mult stiu un caz cu o fetita cu LEUCEMIE careia i-a recomandat sa vina la emisiune cu SPONSOR ( gasit de fata ) in conditiile in care mama fetei era femeie de serviciu la o scoala generala.(????)
    OMENIE>>>> si EMPATIE….. cit cuprinde.
    Prea cinica Zina.

  22. Nu stiu nene, da mie mi-a placut faza cand a venit Basescu si s-a asezat in primul rand, exact in fata lu’ Elena Udrea (intamplare pura sau …!?)sa vorbeasca la telefon cu telespectatorii. A venit Andreea sa ii i-a interviu presedintelui si de la orice camera de filmat era dat, Nuti se vedea in spatele lui….era o imagine…..super tare. S-au chinuit astia sa il filmeze din nu stiu ce pozitie si tot cu Nuti iesea in cadru…ha ha ha…tare domne ce sa mai.
    s’auzim de bine

  23. da, a citit hopenshauer si gheote, a fost chiar si la paranghelia lu’ porhan calmuc ala. si, confirm, varsta taica, varsta. ii mai baba. si babele is mai stilate si cu mai multa ecshperentza.

  24. salut Gore,
    sunt satul de manifestarile de prost gust ale ‘vedetelor’ AM si MR;marea majoritate a romanilor stie ca cele 2 sunt intr-o foame mare de publicitate datorata, in primul rand ,concurentei dintre ele ,cu privire la ‘care este cea mai cea ….’;frate,eu as face altfel,pentru a elucida acest mister:frumoase sunt amandoua,mai ramane de testat cati neuroni functionali au ;as organiza o emisiune televizata,o confruntare directa intre ele(la fel ca cea realizata pentru candidatii la presedintie),sigur va avea audienta maxima,subiectele de dezbatere si intrebarile fiind propuse de oameni ‘aroganti si geniali’;cea care va refuza intalnirea ,nu va mai aparea mult timp in centrul atentiei;daca vor accepta ,cu atat mai bine,va intelege lumea,odata pentru totdeauna ,ce presupune statutul de vedeta(sunt sigur ca se vor comporta jalnic);rezultatul ?vom scapa o perioada lunga de timp de infatuarea celor doua.

    PS-banii proveniti din teledon vor ajunge intacti in fondurile prevazute pentru sinistrati,cand va zbura porcul

  25. Si daca votez pe una din ele ce castig eu la afacerea asta? Si daca aflu care e mai amazoana cu ce ma “imbogatesc” (sufleteste ca financiar …) eu la sfasitul zilei?
    Deci care e sfarleaza cu votul?

  26. Iata cum au raspuns cetatenii pana azi la sondajul: “Daca maine ar avea loc alegeri prezidentiale, pe cine ati vota?”
    Mircea Badea – 28%
    Crin Antonescu – 23%
    Sorin Oprescu – 12%
    Adrian Nastase – 12%
    Victor Ciutacu – 7%
    Corneliu Vadim Tudor – 7%
    Traian Basescu – 2%
    Ion Tiriac – 2%
    Klaus Johannis – 2%

    Voturi: 39

    Votarea continua! Deci cum intrati la mine(pe blog), pe dreapta e sectia de votare.
    Ultima zi de vot 11 august 2008.

  27. Parerea mea e ca divele se tem de Magda lu’ Tolea care le-a luat o mare parte din public si in acest moment e pe val. :))) Acum depinde unde-o duce valul…

  28. Eu nu inteleg de ce Andreea Marin sau Mihaela Radulescu trebuie sa stranga bani pt sinistrati. De ce trebuie ca o “diva” sa ceara bani la natiunea romana ? Nici una din ele nu mai are nimic de spus. Fraieri sunt cei care acorda timp pt vrajelile lor din ce in ce mai induiosatoare.

  29. mai dar ce va place sa va ‘bagati in seama’ pe blog…parca Victor v-a cerut sa aduceti argumente si nu jigniri, etc
    dar…sa ma bag si eu in seama un pic: chiar daca eu o apreciez pe Andreea, tb sa spun ca niciuna nu e mai tare decat cealalta. Sunt diferite.
    Nu stiti sa faceti diferenta dintre viata profesionala si viata personala a unei vedete?
    Haideti sa le caracterizam dpdv profesional.
    Pentru mine amandoua sunt ok, insa Andreea e perfectionista. Voi spuneti ca se preface ptr ca nu vb la tv asa cum vb acasa? Sau ca nu rade in public asa cum rade cu ai ei?
    Cand apari in fata oamenilor nu tb sa fii ‘din topor’. Vedetele astea tb sa fie niste modele ptr noi.
    Sa-l privim pe Badea: ok, e simpatic, dar il pot lua drept model? Nu.

  30. ‘Mihaela’, mai citita? Ea cu gurita ei a spus mai demult la Tuca in emisiune ca era printre cele mai slabe la scoala.
    Si inca un lucru pe care l-am constatat la mai toate vedetele de la noi: multi au doar o facultate (daca o au si p-aia), fara master, fara nimic. Sunt multi tineri ‘de rand’ care au cate 2 facultati, master, unii chiar si doctorate, si lucreza pe 500-600 RON/ luna.
    Asa ca nu mai afirmati de AM sau de MR ca sunt ‘citite’.

  31. Ce ziceti de Tariceanu care aseara pe tv zicea ca nu poate participa la teledon intrucat se duce sa isi viziteze un prieten bolnav? Am citit in cancanul de azi ca e pe coasta de azur.
    Misto, nu?

  32. andreea marin este excesiv de prefacuta. uneori vorbeste de necazurile oamenilor si ea umbla in acest timp cu “pasarica” la vedere…

  33. Am votat cu Mihaela Radulescu, nu numai ca telespectatoare fidela a Antenelor. Ci pentru ca asta e adevarul. Nu am cum sa o urmaresc pe Marin, cu nicio ocazie, pentru ca nu sunt nici de patru ani si nici nu pricep greu, asa cum crede ea , probabil, despre interlocutori sau telespectatori.
    Altfel nu am cum sa-mi explic falsitatea de care da dovada si nu numai.

  34. Niciuna! Amandoua sunt ca niste statui din nisip.
    As vrea sa-mi placa, poate au facut mult bine unor persoane care aveau nevoie de ajutor, dar ceva imi scapa, nu le inteleg, e ceva fals in povestile lor.
    Sa-ti expui nurii si margelele la o gala de binefacere, mi se pare de prost gust. Dar de ce se imbraca de o vreme numai in negru? A devenit o zana DARK?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.