Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Campania cămăşilor legate la spate

Campania cămăşilor legate la spate

Iminenţa votului la moţiunea de cenzură şi apropierea declanşării campaniei electorale au transformat viaţa politică într-un balamuc; deocamdată, fără acte, dar nu suntem deloc departe de necesitatea unor apeluri la 112. Nu că înainte ar fi fost ea aşezată întru normalitate, dar acum scelerarea pare generală (…) E abia primăvara unui an care, în plan politic, are programate cert două scrutinuri şi care s-ar putea să mai înghită scurt şi vreo două referendumuri. La finele lui, toţi cei care urmăresc viaţa politică, au tangenţe cu ea ori sunt implicaţi direct vor fi mult mai aproape de nebunie în sens clinic. Din nefericire, în loc să-şi lege la spate cămăşile şi să numere stelele de pe cerul ca sticla, toţi se vor trata postelectoral în regim ambulatoriu. Pe banii, pe soarta şi pe nervii ghiciţi voi cui… (integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

64 thoughts on “Campania cămăşilor legate la spate

  1. Daca spun ca vreau sa o vad pe javra de anastase la parnaie servind ani grei, ma cenzurezi? si numai pentru a nu o mai auzi pe ea, pe udrea, pe igas si pe toader vreodata, vreau sa castige USL.

  2. Nebunia este totala pentru ca toata batalia intre ,,camasile legate la spate,, opozitie si putere se da pe o nava candva tara care se scufunda trosnind din toate incheieturile. Circ nu joaca,MRU mai vinde ceva de prin casa ca sa dea pensii intr-o luna,casa de pensii inventeaza dari prea mari si da buzna prin casele ologilor pentru a mai ,,recupera,,ceva Udrea organizeaza concursuri pdl-iste astia prin parlament se scuipa si isi trag palme in vazul lumii si peste toti troneaza barosanul, aranjat, care venit la putere cu cinci milioane de voturi poate fi dat jos doar cu noua milioane de voturi……Da’ halatul, doamnă! Cât costă halatul!?……

  3. Cu totul de acord, Victore ! Toata clasa politica actuala e compromisa defintiv, de aceea e nevoie de o noua forta politica formata din intelectuali ca Ungureanu, Neamtu si Preda, care sa atraga electoratul educat dar dezamagit de cei care ne-au guvernat pana acum. Sunt multi intelectuali in tara (care stiu cuvinte multe si complicate) care n-au mai votat din ’96 si care ar veni cu totii la urne daca li s-ar oferi o alternativa onorabila la mizeria de pe scena politica de astazi.

  4. @Bubulea
    Degeaba stiu cuvinte multe si complicate, daca nu stiu sa le foloseasca. Mai mult decat atat, asta e suficient, e tot ce-i trebuie unui politician pentru a conduce o tara? Nimic mai mult? 🙂 Sa stii ca aia din videoclip lipseste de la conducere, s-ar intelege de minune cu Ungureanu. :))
    Dupa cum am mai zis, Ungureanu stie sa “prosteasca pe prosti” cu discursurile lui “academice” in care nu spune nimic…

  5. ?! nu inteleg… destramarea unui sistem dictatorial se produce cu, convulsii.
    nu e nimic anormal in asta…
    mult mai rau era daca cadea in iarna viitoare ca urmare a unor proteste violente foarte probabil soldate si cu morti…

    in ianuarie a fost un noroc ca nu a murit nimeni si cu siguranta nu se mai repeta iarna urmatoare cind ar fi avut loc manifestatii mult mai puternice si mai violente…

    Doamne ajuta poate cade javra mai repede…
    Daca trece motiunea votez usl cu ambele miini.

    Victor am trecut si prin revolutia din ’89, si prin mineriadele din ’90 si prin protestele de acum… din experienta pot sa-ti spun ca nu este absolut nici un fel de nebunie… fata de ce a fost atunci.
    e prima data cind un sistem dictatorial cade pe cale pasnica in tara asta iar pt lucru asta nu pot decit sa aplaud usl (in conditiile ca reuseste acum la motiune altfel…)

  6. D-le Ciutacu orice om cu bun simt cand a vazut “crearea de presedinte” a guvernului Boc cu udrea,ridzi si alte figuri corupte/hoate,a vazut nepotismul cras din cazul EBA,a vazut prestatia lui boc din primele zile,a vazut realegerea presedintelui in 2009-prin mijloace de manipulare si minciuna-chiar daca ar fi fost un sustinator PDL ,a inteles inca de atunci-2009-ca viitorul romaniei va fi afectat daca nu chiar si distrus si ca noi si copii nostri vom trai din ce in ce mai prost.Eu asa am gandit si cred ca nu m-am inselat.Le-am spus cunoscutilor inca din 2009 ca va fi din ce in ce mai rau.Unii au aprobat,altii au negat si acum injura.

  7. oricum roberta azi a fost in zi de gratie 🙂 🙂 🙂 am ris cu lacrimi

    asta se afla in frenezia lansata de cyborg-ul securist MRU

  8. Apropo de intrebarea pe cine votam?In afara de USL,cu parti bune si rele si pe care ii stim de ce sunt/nu sunt in stare,sa ne fereasca Dumnezeu de populisti/alba ca zapada care vrea binele SARACILOR, ei fiind putrezi de BOGATI si vantura zilnic sloganul”TOTI SUNT LA FEL” slogan pentru amagit manelistii si pe cei “saraci cu caputu”(citat BADEA).

  9. De n-ar fi fost absurditatea pe care a spus-o despre o noua forta politica incluzandu-i pe „intelectualii”Ungureanu,Preda…tot as fi gasit ceva hazliu si,in ideea ca nu este acesta numele lui,denumirea de Bubulea pe care si-a luat-o un comentator de aici mi-ar fi atras atentia.Parca se si potriveste putin cu ideea exprimata.

  10. Don ciutacu, astept cu nerabdare comentariile dvs despre jelania duducii roberta, de azi, de la parlament! Si asta face parte din balaceanca generalizata din politica, roberta reprezentand, dimpreuna cu pieile atarnande de pe gatul ei de miss, pata de culoare si sangele tanar atat de necesare propasirii tarisoarei!

  11. bun articolul dar mi se pare ca nu spui nimic nou! si nu o spun cu rautate!!! zici ca traim o telenovela prost scrisa si prost regizata, pe deasupra. cu toate insiruirile tale, la care, stii bine, ca se mai pot adauga. zici ca suntem tara nimanui. am ajuns sa ma uit, din placere, la emisiunile cu mizil voicu si “baietii teribili” ai acelor vremuri! pai nu te supara, aia au fost mici, cat un purice, iar partea proasta (pt mine buna) a lucrurilor e ca sunt si niste baieti destepti. eu pun pariu ca daca …..de fapt nici nu stiu daca are sens sa spun. oricum, suntem de cacat!!! si ma refer la ce se intampla acum, bai, parca suntem bataia de joc a lor

  12. eu ma gandesc cu groaza la ponta prim-ministru.e ca si cum ai lasa o senilata printre sere.sper ca daca ponta sparge vreo sera sa va pastrati condeierea veninoasa.altminteri sunteti doar niste prigoni:”pt.mine si familia mea”.adica pt. eruditii ungureni:”nova sed nove”.

  13. @ Victor: zici ca “…pe banii, pe soarta şi pe nervii ghiciţi voi cui…”. Ok, dar cine da banu’ pentru constuirea monumentul eroului binecunoscut in piata Mon’ parnos? Sau il mutam linga beserica Sacru’ Chior ?

  14. Solomon e puriu, deci la capitolul “fantezii cu persoanele
    in etate”, e.g. voyeur-gerontofil nu se califica; in rest,
    sint lucruri mult mai de capetenie decit statul cu nasu-n
    televizor/net si rontaitul unghiilor in aceasta perioada.

    @Bubulea: l-a mai postat Ana pe 17 April 2012 la 21:09, da’ nu stiu
    ce ma face sa cred ca persoana are treaba mai mult cu şpiralele si
    integrarea in absolut decit cu ‘telectualii standard. 😀
    http://www.ciutacu.ro/articol/fie-ca-lumina-sfanta-sa-va-intre-n-ochi/#comment-279384

  15. cred ca spitalul 9 va trebui transformat in spitalul 18 doar s-a dublat numarul de nebuni…

  16. Ca sa nu ma conving definitiv ca Roberta Anastase e culmea nesimtirii, a prostiei si a penibilului politic din Romania, sper ca azi era sub influenta bauturilor alcoolice. Nu stiu sa explic altfel aberatiile pe care le-a balbait printre suspine inabusite. Poate e un caz pentru camasa de forta …. la propriu. Ambele afectiuni se trateaza cu pastile si terapie. 🙂

    Daca de Roberta imi vine sa rad, MRU ma face sa ma ingrozesc. Omul acesta adora ceremoniile. Nu conteaza cu ce prilej sunt, doar sa fie: cu oficialitati, cu fanfara, cu onoruri militare, cu steaguri. Cred ca i-ar placea si niste ovatii, dar prostimea care se holbeaza de pe margine nu prea are chef sa scandeze lozinci ridicatoare in slavi. M-a oripilat la fiecare aparitie publica, iar punctul culminant a fost spectacolul penibil de la inaugurarea SMURD Teleorman. S-a facut cu o pompa demna de Ziua Nationala, cu defilare si fanfara, cu Raed Arafat in plan secund si cu un MRU extaziat de toata valva creata in jurul lui. Toata punerea in scena era pentru el, nu pentru SMURD. Jenant, penibil, mizerabil si ingrijorator.

  17. andon are dreptate, basistii astia vor sa-si insceneze niste omoruri in rindurile proprii pt. a se victimiza in ochii populatiei!

  18. adaug insa, atunci cand basecu pronunta cuvintele, ‘v-am ciuruit’. ce-ar trebui sa zicem?

  19. Nu m-ar mira sa asistam la o mascarada de genul descris de anastASe…la circ si manipulari se pricep. Iar daca nu le iese ii lasa pe cei de la USL sa isi rupa gatul,cu banii de pensii, de salarii, cu retrocedarile, cu vanzarile si privatizarile, ca doar ei stiu ce ii asteapta cu visteria goala. La cati pdLEI sunt in USL, au informatori moca, iar noi vom privi neputinciosi cum ne incaleca inca odata. Fara alegeri anticipate nu rezolvam nimic.

  20. Muream prosti si nu stiam de ce creste somajul in romanica, bona aia filipineza e de vina. Si exploatatoru’ de ponta, care se da pe deasupra si jmeker si nu-si face concediile la amara. Rusine, tovarasi!
    Intr-o tara ”corecta politic” tampenia aia debitata de a treia oama din stat s-ar fi lasat cu scandal monstru, discriminare, etc. Da’ in tara tigancii imputite asta e parfum. Impresionanta fata martiala a robertei, careia era sa-i dea lacrimile de teroare ca ia ponta pustile lu’ tata socru si trage fara avertisment :).
    PS Vreau ca vineri sa aud discursul lui ponta, sa ne spuna ‘mnealui daca l-a reevaluat intre timp pe mru, ca tare ne-a placut discursul ieuropean de la investire. 🙂

  21. Ponta ameninta puterea cu moartea?
    Eu cred ca Basescu, atunci cand le promitea PSD-istilor “La tepe, baieti, in Piata Victoriei!”, ii mangaia parinteste!

  22. M-as cam criogena pana pe 31.12.2012. Nu de alta dar sa prind si eu revelionul… In rest, cred ca nici izolarea si baricadarea intre 4 pereti nu ma mai scapa de frenezia electorala care va urma. Ma ia groaza numai cand ma gandesc la masinile cu boxa pe capota si vorbitor la microfon pe locu’ mortului fara centura, care zbiara cu cine sa votam, sau dupa caz, cu ‘…apa trece..pietreeeleee ramaaaaan….viata de Romaaaaan’. Seamana cu gitanii care merg agale in carutza si achizitioneaza fier vechi pe la sate.

  23. Deci e pe baza de: o luna sunt “ieuropean” …o luna “rinocer”???

    Mai ieri il lauda multa lume pe Ponta la discursul de investire a lu’ MRU…ca e un discurs european.

    Penibil…

  24. pentru gasca hotilor din pdl, este preferabila camasa de forta, atunci cand in aer se simte miros de praf de pusca si zanganit de catuse. roberta anastase nu merita sa fie impuscata ea merita sa stea pentru mult, mult timp in puscarie, si nici nu pot sa-i urez puscarie usoara din contra, temnita grea si munca silnica pentru multi, multi ani, alaturi de ceilalti hoti ca ea pe care nu are rost sa-i numesc…oricum ii cunoaste toata lumea.

  25. Apropo de trasu’ sosonului, am vazut-o pe Alma
    intr-o traire de capreoara povestind ultragiata
    patania cu “na na-ul” lui Victor Ponta.

    Ascultindu-l acum pe Mircea cuvintind despre
    duduia respectiva si dind pilda cu Isus si
    reclama la cafea, am un singur comentariu:
    “Tarane, esti D-zeu pe pamint !”; e singurul
    pe care l-am auzit in spatiul public comentind
    (oh, ma simt razbunat) despre privirea pierduta,
    gurita deschisa si atitudinea de caprioara.

  26. Obsesia ciolanului. Asta-i innebuneste. Oricum dintre toti cea mai meseriasa e Roberta. Cand am auzit-o, solemna, vorbind de amenintarea cu moartea la o simpla vorba (poate necugetata, dar nu mai mult) am crezut ca glumeste. Ma asteptam sa renunte la tinuta martiala, sa scoata un zambet smecher si sa spuna ca suntem la camera ascunsa. Apoi m-am lamurit: biata femeie n-are nicio vina, ea atata poate saracuta, de vina-i cine a impins-o in pozitia in care e. Penibil moment, noroc ca pedelistilor le lipseste simtul penibilului, ca s-ar chinui saracii.

  27. Buna seara ,minunat articolul ,cuprinzator cu un umor special +iesirea penibila a robertei (am ris din suflet ) + “pioneza scoasa”de minoritati ,am trait o zi plina .
    Se apropie NOAPTEA VALPURGIEI …(30 aprilie -1 mai).La final diavolii portocalii pleaca iar “zinele”( Ponta si Antonescu ) aduc primavara si in tara noastra. Nimic nu ar fi putut face “zinele” daca nu erau SPIRIDUSII de la A3 si D-zeu stie citi altii.
    Oricum mai am FRISON pina vineri ,oare MEREU-TZ are frisoane ?

  28. nu stiu despre voi…dar daca moare/pateste ceva vreun PDL-ist…nu conteaza…impuscat, bomba etc…eu rad…si le urez la mai multe…m-am saturat de morala “ortodoxa” ca nu e bine sa doresti moartea cuiva…hai zau…la cat rau au facut astia 20 mil de romani, ar merita cele mai dureroase si lungi executari…

  29. Astept ziua de vineri ca pe o cireasa coapta( asa cum iti astept si emisiunea), eu zic ca e prea usoara pentru ei camasa de forta, ar trebui bagati direct la zdup pentru ca ne-au furat si prostit pe fata atata timp.Am auzit pe cineva spunand aseara la un alt post tv, ca se anuleaza si nunat lui miss roberta, ca deh in curand nu se v-a mai casatori sefa camerei deputatilor ci doar un umil parlamentar, sincer e odioasa rau aceasta fata de broasca roberta, are un fel de a vorbi dandu-si ochii peste cap, de ma apuca rasul instantaneu.In rest sa avem nervii tari pentru ce v-a urma, respect.

  30. Victor, oarecum offtopic:
    a preluat Intact discursul lui Basescu in favoarea hotiei vizavi de resure?! nu de alta dar nu lipsesc din articol decit numele CHEVRON, RMGC, CUPRUMIN in rest parca e leit “gindirii” basiste de praduire!!!

    Ciudat… sau a inceput sa se tranfere mafia resurselor de la basescu la noua putere 🙂

  31. am vazut si la stiri pe A3 in dimineata asta un minireportaj vizavi de binefacerile cu mii de locuri de munca ale rmgc (nu era publicitate), am impresia era legat tot de Incomemagazine… m-am uitat chioris

  32. da’ reportajul despre marsul anti-Chevron, tot de la A3, nu l-ai vazut? da’ emisiunile despre golaniile de la Cuprumin/Barlad nu le-ai remarcat? sau daca nu suntem unilaterali in gandirea de trust ne-a cumparat Basescu pe bucati?

  33. conducerea rmgc la deschiderea Incomemagazine facind lobby pt hotia aia de la rosia montana… parca e prea tipator la ochi

    poate fi un punct de vedere subiectiv dar din pacate nu cred ca ma insel la asa ceva… o sa vedem cu timpul

  34. @ソリン: Imi pare rau, n-am stiut c-a mai fost postat… Culmea e ca imi amintesc bine comentariul Anei, dar – crezand ca-i vorba chiar despre Ungureanu – mi-a fost lene/lehamite sa dau click pe link (greseala pe care n-o s-o mai fac altadata). Asa ca am vazut si eu clipul abia acum cateva zile, cand mi l-au aratat puradeii mei, si-am zis sa pun un link aici, ca sa ne mai radem si noi aicisa. Interesant e ca, si eu, si Ana, am asociat-o pe “intelectuala” cu Ungureanu…

    @evelics: Doamna, aveti toata libertatea de a-mi califica ideile cum credeti de cuviinta, dar nu permit nimanui sa faca astfel de aprecieri cu privire la numele meu, purtat cu onoare de generatii intregi si transmis mie, pentru a-l da mai departe copiilor mei. Strabunii mei care au purtat numele asta si-au varsat sangele la Posada, Calugareni, Rovine si Smardan, strabunicul meu a luptat la Oituz si Marasesti, bunicul meu a murit la Stalingrad, tatal meu a luptat in Vietnam, iar eu, cand am servit sub arme, la randul meu, am rapus fara mila mii si mii de stiuleti de porumb in Insula Mare a Brailei. Asa ca sunt indreptatit, cred, sa pretind consideratia cuvenita acestui nume incarcat de glorie…

  35. marsul de la Brilad anti-chevron, nu a aparut la voi decit dupa 2 zile… a aparut cu o zi inainte mai mult pe rtv daca nu ma insel… odata explodata bomba trebuia preluata de toti

    nu am zis ca sinteti cumparati de basescu, ci doar ca “investitorii” care stateau in spatele lui se pare ca se refugiaza in cealalta parte.

    Victor exploatarea resurselor in momentul asta e ultima problema a Romaniei… sa incepi o “platforma” financiar -economica cu asemena subiect miroase a interese…
    In clipa asta Romania are grave probleme legate sistemul financiar economic care este gripat aproape in totalitate… banii nu mai circula din cauza hotiei, supraimpozitarii excesive si coruptiei la nivel guvernamental…
    Am o diploma in economie pe vremea cind nu existau particulare, mai am ceva idei cum se invirt lucrurile prin economie…
    Exploatarea resurselor se impune abia dupa ce pui la punct sistemul financiar economic altfel inseamna furt. Iar asta inseamna circa 1-2 ani de munca intensiva si abia apoi vedem cu resursele… altfel orice discutie referitoare la ele inseamna un interes care nu are nici o legatura cu cel national.

  36. Titlul este mortal!
    Recunosc ca am citit comentariile inmare parte si amvazut ca cineva crede ca “noua forta politica” condusa de Ungureanu =))))) , ar scoate lumeala vot =))))). Din pacate NU! Numai cine nu gandeste mai poate crede asa ceva.
    Cum sa crezi ca unul care este sef al
    securitatii si care foloseste cuvinte ale limbii romane fara sens in contextul respectiv ar putea conduce tara?! Sa inteleg ca este o noua moda sa folosesti cuvinte pe care nu le intelegi? Inseamna ca exista suficient electorat care-i intelege pe astia care folosesc cuvinte aiurea? wow =))))))
    Ii “ador” pe astia care tot zic de politicienii “cititi” =)))))
    Colegele mele basiste discuta de azi dimineata incoace fara sa le taca gura (precum Miorita) despre inselaciunea pe fata pe care a facut-o “abramburica” cu diplomele de la “Spiru Haret”; intotdeauna in viziunea lor vina este aruncata la securistul Voiculescu si acolitii sai , la Iliescu tradator de tara….etc
    Toti adulatorii basistilor spun la fel, aceeasi placa o auzi peste tot “ceilalti , comunistii sunt de vina…=))))”
    Daca le spui ca Basescu este cel mai mare securist in viata, ca Ungureanu e un urmas demn al lui Basescu….wow, apa Dambovitei nu te spala sigur , nici apa din tot bazinul hidrografic al RO!
    Am vazut prestatiile lingvistice, politice…. ale ” capilor del tutti capi” politicii Romanesti. E jignitor la adresa poporului roman, eu nu mai pot sa rad cand ii vad pe astia , imi vine sa plang in hohote si-mi vine sa vomit.
    Vreau o tara “ca afara” si vreau o scoala pentru copiii mei tot “ca afara”, vreau sa functioneze sistemul medical “ca afara”, cer prea mult?!
    Vreau sa nu mai simt scarba si sa nu mai
    fiu la pragul depresiei atunci cand tebuie sa ma intorc in tara de la simpozioane , vreau ma intorc acasa cu placere!
    Ce facem Victore cu politicienii pe care-i avem in momentul acesta?!
    Daca ar mai trai Cragiale…neicusorule….

  37. @Dan: dincolo de faptul ca esti (iar) total off-topic, orice business miroase a interese. altfel, eu nu cred ca orice exploatare de zacamant trebuie sa fie musai o hotie, iar despre modul golanesc in care au incercat sa privatizeze Cuprumin si licentierea pe sest a explorarilor de la Barlad si de pe litoral nimeni n-a scris/dezvaluit mai mult decat Jurnalul National. ziar pe care-l conduc redactional si care face parte din Trustul Intact. end of story

  38. Am și eu o întrebare:

    Se pot contesta la Curtea Constituțională legile privitoare la restrângerea libertății de exprimare în contextul alegerilor sau campaniei electorale?

  39. WOW, campania cu miinile la spate si cintat la drimba, continua.
    Vad ca se extinde, gratie discursului halucinant al d-lui Cotoi.
    Cit de ipocrit e cind vorbeste de ¨asasinat¨ ?
    Care asasinat, ba ? Pai voi ne ucideti cu zile, si tot voi
    chelalaiti in corpore ?
    Alo, Spitalul 9, trimiteti, bre, niste medici de specialitate
    in spatiul politic; cind v-am zis asta acum un an de zile ca
    astia trebuie controlati la mansarda, n-am avut dreptate ?!
    Asta e maximum de tupeu, dar ideea e ca le e frica de motiunea
    care s-ar putea sa treaca miine. E doar un teatru ieftin de cea
    mai joasa speta.

  40. Ceea ce a slobozit “elefanta” pe gură, ieri, e absolut halucinant. Mi-a fost prea silă să comentez până acum, dar tocmai ce-l aud elucubrând pe aceeaşi temă pe “telectualul” Cotoi. Şi nu mai pot să mă abţin.

    Ieri aş fi scris că, dacă mai ies de vreo două ori în acest mod, portocaliii fac o campanie nesperată USL-ului. Astăzi, zic mai mult. Personal, consider că rezultatul acestei strategii idioate a neaveniţilor, va fi următorul:
    1. Cei radicalizaţi împotriva lor, printre care mă număr cu ai mei, ar putea, cel mult, să regurgiteze masa de prânz sau seară, după caz. Şi să se ducă isterizaţi să voteze USL cu zece mâini, ca să fac o metaforă;
    2. Cei care erau cam nehotărâţi, dar care au suficient discernământ cât să-şi dea seama de ridicolul strategiei, s-ar putea să voteze USL;
    3. Pe cât pariem că vor rupe câteva voturi de la PPDD, care vor ajunge ( tot ) la USL? Că ăia s-ar putea să ia de bune declaraţiile şi să le placă atât de mult ideea de dat în cap portocaliilor, încât să-şi dea seama, subit, că nu sunt chiar toţi politicienii la fel şi că uite, unii vor să-i termine pe “ciocoi”. 🙂

  41. Mai lipseste sa decreteze starea de urgenta si toti cei
    care ii luam peste picior sa ne ia de pe strada. LOL !!!

    @Bubulea: stai bre linistit. M-am uitat mai atent si
    mi se pare ca e facatura, probabil d-na din filmulet
    se abtinea sa nu rida; oricum e meserias / ireal. =))

  42. Sint de acord cu tine ca Jurnalul National a fost primul care dat informatii despre protestul din Birlad si a facut cea mai buna si intensa campanie impotriva exploatarii gazelor de sist.

  43. PS: nu uitati ca d-l Cotoi e mare cinefil, unul dintre
    citatele dupa care se ghideaza in viata face parte din
    tolba cu intelepciuni a onorabilului Bill din ¨Numele
    Trandafirului¨; probabil ca gugumania de azi a preluat-o
    din filmele cu virgula ¨Comisarul Moldovan¨.
    Da´ cind esti presat de motiune, si parca incepi
    sa pierzi din privilegii, iar dirjii lucratori
    isi cam schimba culoarea, mai ca zici orice.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.