Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Bolt. Usain Bolt. Și niște boi. Foarte boi

Bolt. Usain Bolt. Și niște boi. Foarte boi

Un om a alergat aseară suta de metri în 9.58. Îl cheamă Bolt, Usain Bolt. Rezultatul său e, probabil, cea mai valoroasă performanță din istoria sportului mondial.

http://www.youtube.com/watch?v=OzfR1dp-VRQ

Nici măcar unuia dintre faimoșii editori ai televiziunilor de știri nu i-a dat prin dovleac să spargă emisia pentru un logic breaking news. E mai facil cu Gigi Piticu’ din Slobozia și cu nea Gigi din Pipera. Dacă nefericiții despre care scriam mai sus aveau ghinionul să depindă profesional de mine, azi își scriau/trimiteau CV-urile.

UPDATE: Comentariile off-topic le aprob (sau nu) dupa ce ma intorc din concediu. Cand si daca am ceva de spus despre Udrea sau pe teme politico-infractionale, intru in direct la Gadea. Deocamdata ma simt bine, fac plaja, baie si cumparaturi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

207 thoughts on “Bolt. Usain Bolt. Și niște boi. Foarte boi

  1. Bravo Irina, bine spus.Pd-l-isti(Elena Gabriela Udrea) nu mai au loc de “organele” competente.Te pui cu Zeus la andropauza?boala (treaba)grea de om de stat,nu? EGU a ras mai multi decat Ciocciolina….As spune mai multe dar mi-e scarba de ce se intampla.

  2. Buna seara d-le Ciutacu,

    Ce ma bucur ca revenirati!Va vad acum la Sinteza zilei si ma bucur ca aratati foarte bine!V-ati si bronzat!
    E-hee,aveti de lucru,n-aveti grija!
    Inteleg ca reveniti pe 31 august la Vorbe grele,cu oameni seriosi- e foarte bine.Va doresc numai sanatate si mult succes!

    Cu acelasi respect,nerabdare si bucurie,
    IoanaP

    P.S.Astept si cateva fotografii din concediu(cred ca nu cer prea mult!)

  3. e o plictiseala in blogosfera cand nu esti tu, de imi vine sa inchid laptopul .
    Bine ca ai venit din vacanta.
    Astept posturi noi despre actualitate.

  4. …ma trezesc si eu tarziu cu comentariul despre Bolt …
    … de fapt vroiam sa completez cu extraordinarul record si de la 200 m plat : 19.19 s …despre care la fel aproape nimeni nimic nu a comentat
    Dar e bine ca ne arata peste tot ce fac suporterii romani la meciuri (vezi Dinamo)…

  5. Trist…si ce e mai trist, e ca si noi facem parte din natia asta. Care natie e capabila sa piarda o ora pentru nenorostirile de la ora 5, dar incapabila sa gaseasca 5 minute sa arate ce limita umana a putut sa depaseasca sportivul asta. Sau cate si cate chestii pozitive se petrec la noi sau in alte parti ale lumii. Se anunta sumbru viitorul, Victor…
    Noi facem un copil, sau doi…..alde maneaua si stirile de la ora 5 , plus alde telenoveaua, fac “fara numar, fara numar”. Curand o sa ajungem minoritari, daca nu suntem deja.
    Imi pare rau de pesimism, insa cam atat ne-a mai ramas. Respectele mele….pe curand.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.