Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Bolt. Usain Bolt. Și niște boi. Foarte boi

Bolt. Usain Bolt. Și niște boi. Foarte boi

Un om a alergat aseară suta de metri în 9.58. Îl cheamă Bolt, Usain Bolt. Rezultatul său e, probabil, cea mai valoroasă performanță din istoria sportului mondial.

http://www.youtube.com/watch?v=OzfR1dp-VRQ

Nici măcar unuia dintre faimoșii editori ai televiziunilor de știri nu i-a dat prin dovleac să spargă emisia pentru un logic breaking news. E mai facil cu Gigi Piticu’ din Slobozia și cu nea Gigi din Pipera. Dacă nefericiții despre care scriam mai sus aveau ghinionul să depindă profesional de mine, azi își scriau/trimiteau CV-urile.

UPDATE: Comentariile off-topic le aprob (sau nu) dupa ce ma intorc din concediu. Cand si daca am ceva de spus despre Udrea sau pe teme politico-infractionale, intru in direct la Gadea. Deocamdata ma simt bine, fac plaja, baie si cumparaturi.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

207 thoughts on “Bolt. Usain Bolt. Și niște boi. Foarte boi

  1. Pacat ca vacanta ta a coincis cu evenimentele incredibile ce se deruleaza cu Udrea. Parca ar fi dintr-un film prost in care spui ” hai ma ca prea e cusuta cu ata alba ” Sexi- buzoianca isi bate joc de legi si sfideaza cu dispret pe toata lumea, in primul rand pe noi, platitorii de impozite. Este INCREDIBIL ce tupeu are parasuta.

  2. Asta este.Toate canalele mari de stiri si sport internationale au vorbit despre lucrul asta,insa noi nu.Asta denota tara in care traim.Dupa cum spune si domnul Ciutacu “mai bine cu nea Jiji”. Pai sa ma ia naiba,as pleca din tara asta fara sa ma uit inapoi.Dar unde??? Asta e intrebarea pe care mi-o pun zi de zi. Trebuie sa ne lasam tara,doar asa poate scapam de astia.

  3. Am tot urmarit din strainatate epopeea Udrea. Ceva ptr. D-na Saftoiu caci vad ca D-ul Chireac insista ca dansa a recunoscut ca sunt vorbele lor. Sa-i explice totusi D-ului Chireac ca una e sa recunosti vorbe scoase din context si altceva sa recunosti cuplajul/colajul respectiv caci acolo se vede clar ca exista o prelucrare ulterioara iar aceasta este de fapt ceea ce nu s-a recunoscut niciodata. Ca este o prelucrare, se vede si din faptul ca s-a introdus in colaj numele D-lui Lakatos care nici nu a fost acolo, deci cineva a prelucrat inainte sa o trimita la presa. Asta inseamna si premeditare…

  4. CE ZICETI DE POGEA DLE CIUTACU, cum o intoacre ca la Ploiesti in lewgatura cu domana Udrea? apropos, in vremurile noastre de criza, un sef de administratie financiara de sector din bucuresti, care este in subordina ministerului finantelor, are un salariu de 12000 de ron… (120 de milioane de lei vechi) asa cum rezulta din link http://www.anaf.ro/public/wps/portal/ANAF/Informatii/Infointerespublic/Declavere.
    Pe mine, intreprinzator privat, platitor de taxe si impozite m-a intrebat cineva daca sunt de acord cu salariaile aste nesimite las unii bugetari? prin analogie, un ofiter superior din armata romana (a se citi armata membra a tratatului NATO) are un salariu de 2900 lei…
    fara cuvinte ….
    o parere? concediu placut.
    sper ca dna Udrea, sa fie belita ca dna Ridzi… Ajungi sa crezi ca Ceausescu era mai bun.

  5. Domnule Ciutacu sau “prietene”(asta chiar din inima vine) de ce te miri? Toti ziaristii din sport scriu in functie de “citi bani primesc”.Daca iei ziarele mari de sport vei vedea ca despre Steaua sunt pagini intregi cind de fapt a terminat campionatul pe locul X-lea.De ce oare?

  6. Domnule Ciutacu,
    Am o pensiune la Bran, sezonul este prost, impozitele sunt mari, taxe multiple, si peste toate astea”cazarea la negru” este in floare. Ministerul Turismului si al Finantelor prin atitudinea pe care o au, practic, incurajeaza aceasta practica, pagubitoare pentru buget, dar in special pentru noi care cat de cat suntem corecti. Stiu ce o sa-mi spuneti (in gluma bineinteles). Treceti fratilor cu totii la cazare la negru, de cine va este frica? De ministerul Finantelor si al Turismului? Sa fim seriosi de asta sa se teama cei care care au facut neghiobia de a face o afacere legala. Nu?
    Sa fiti sanatos si (din tonomat) la punga gros.

  7. Mai nou ma pasioneaza kyokushinkai karate.do si consideri ca acei ‘luptatori’ (nu neaparat karatisti) care se arunca intr-o lupta dreapta, sunt BUDOKA, asa cum este acest Bolt, cum este ‘echipa care intotdeauna castiga” de la Sinteza zilei. Mai urmeaza sa fie sfatuit presedintele comisiei, cu echipa lui, sa devina adevarati Budoka, dar cu conditia sa -si insuseasca tehnicile in folosirea loviturilor cu maini, cu picioare, si mai ales cele de sub-centura, pe care dansii le cam incaseaza.

  8. 19:19!!! NWR 200m – 20.08.2009! Bolt! Usain Bolt! nu sunt cuvinte pentru omul asta!
    am 24 de ani, dar sincer sunt deja un om resemnat, nu cred ca mai avem in tara asta nimic care sa fie “asa cum trebuie”… nici macar ziaristi de sport…
    sunt inca fara cuvinte!
    duminica era 9:58! NWR 100m – Bolt! Usain Bolt!
    mai este ceva de spus oare???

  9. eeeextraordinar!!! dar cum iti permiti sa faci baie, plaja , si cumparaturi cand romanii intra jumatate de luna in cfs. nu e moral mai ales cand o spui public. sau blogul e doar intre voi ciutacii?

  10. Buna seara doamnelor si domnilor, bine ati revenit la Vorbe Grele. Treispe , treispe numarul de sms…..
    Hai Victore, hai acasa ca e “groasa” 🙂

    P.S. Prietenu lu Udrea la bagat in afaceri cu armata de 10-15 mld.euro pe fratesu’. Un super- tun la sfarsit de mandat. Cool

  11. Un bou e intotdeauna si consecvent. Ieri, Usain a spart si recordul la 200m, tot 0.11 sec. Din nou, boii de la stiri isi vedeau de babele violate si de anal.istii politici.
    Despre sport nimic. In schimb am vazut niste “baeti” din tribune intrand pe un spatiu verde sa discute cu niste alti baeti imbracati in tricouri ros-albe care alergau pe acolo fara nici un rost. Si erau si in grup mai mare de 5, ceea ce incalca directiva Oprescu.

  12. Ma bucur ca va permiteti sa va faceti concediul la plaja, sorbind limonade 🙂
    Aveti idei faine, recunosc si va invidiez ca va permiteti dupa nervii unui an de munca, sa respirati relaxat; eu, din pacate n-am cum, sunt doar profesor si cu salariul pe vara, de-abia pot supravietui :))

  13. Omul si-a doborat si recordul de 200 m.
    Ai nostri pot sa mai doboare recorduri de prostie ?

  14. Aseara ma uitam ca nu se vorbea decat despre urangutanii ce au intrat pe teren la Dinamo, ducand la excluderea echipei. Si asa erau saracii dinamovisti batuti de soarta … vai de mama si de pamant. Nici macar nu s-a pomenit de Steaua si Vaslui … de Bolt ce sa mai vorbim … jurnalistii si stiristii de la sport nu stiu pe ce lume traiesc … mananca o paine degeaba punand intrebarea cretina ‘Cum comentati?’ si saracii muncitori de la avioane Craiova si de prin multe alte companii din tara sunt dati afara. Macar ei sunt oameni simpli si nu au mari pretentii, in timp ce ‘ciumpalacii’ si ‘fatucile’ astea de prin presa ce nu stiu sa lege doua vorbe, dupa ce ca primesc multi bani mai au si pretentia sa fie respectati si priviti ca vedete si se uita la tine cu o scarba … de parca cine ar fi ei. As avea eu ceva ‘vorbe grele’ pentru ei dar incerc sa ma cenzurez. Sa auzim de bine … pentru ca de rau … am tot auzit azi la stiri.

  15. aseara tvr2 a intrerupt meciul vaslui – aek pentru a transmite in direct cursa de 200 m. deci…..

  16. Stiu ca esti in concediu si no se intimpla multe dar referitor la ultimele dezvoltari cu Mircea Basescu , fratele prietenului nostru si firma lor.
    Acum sincer, astia chiar ne cred atit de prosti. Ei chair au impresia ca sint singuri ? Au incercat o manareala pe bani f. multi si bineinteles ca nu puteau sa se puna acolo prin interpusi, ca exista riscuri cind e vorba de bani multi.
    In fine de data asta nu le-a mers – POATE DATA VIITOARE ! Noroc cu presa ca restul organelor de stat nu exista – pe cine platim noi sa ne pazeasca de acesti politicieni infractori ? Unde traim DOAMNE ?

  17. Victor, de ce taci? Asteptam parerea ta despre atitudinea ministresei care se comporta ca Matroana de la Clubul lu DyAndy…Nimic?

  18. daca nu e cu fotbal nu e interesant. Probabil ca nici pe multi cititori/telespectatori nu ii intereseaza . Asa e in Romania :))

  19. Si ‘gigantii’ fotbalului ar merita tot timpul sa li se acorde mai mult spatiu in ziare; ma gandesc la golul lui Habibou, care l-a terminat pe Boloni. Sau ce ar fi de exemplu daca ni s-ar oferi topul celor mai rapizi jucatori din Premier League, care se intrec cu Bolt!!!

  20. Incredibil : http://www.youtube.com/watch?v=hq1d08RRCMM … suntem sufocati de clanul basescu si alte clanuri care nu se mai straduiesc nici sa fure cu cap ( asta pt ca s-au invatat asa ) sau de ….echipele , patronii , jucatorii si amantele din liga lu` MMmitica….este incredibil cum o lume il aclama Bolt si cum o tara nu are timp sa difuzeze O STIRE …sau cine stie ..le este teama sa nu zica O STIRE despre Bolt caci este posibil sa mai bata un record pana difuzeaza stirea si sa fie in contratimp…suntem penibili…

  21. Avem o tarisoara.ro cu ingredente mioritice, coborate de la stana, cu o prostanaceala in cronicizare catalogata de un comunistoid, cu un marinel a carui pleoapa umbreste poporu, cu muieri ajunse ca gainile pe jeg, cu pesedei, cu pedelei, cu udemerei, cu plini de galbeni liberali, cu trustari si moguli.

    Astfel ca doar nu o fi mai interesant Bolt decat astia, care mama ce ficat, burta si gusa au cand fac din tarisoara.ro o tarla a “capitalismului de cumetrie” (ca sa il citesc pe batraNelu sub aripa caruia si aub obladuirea lui s au capatuit cam toti, filiatia nu se va sterge din istorie niciodata, decat daca se ard dosare si etape asa cum si inainte de 89 s a incercat si iata ca au reusit baietii) si duc de nas “pulimea” sa ii voteze.

    Presa, daca este asa ceva, sau mno, a fi dar doar de nisa, nu poate sa fie decat savarsirea acestora impreuna, asa ca, omul acela alearga, doboara recordul iar “presa” si “politicienii” stau si “mintesc” poporu… si cam atat

    Apropo, ce mai face Arpi din enclava Griua, si a achitat cumva ceva de nu mai se ia nimeni de chelia lui???

    Sigur ca da, dupa acea scrisoare lacrimogena, marinelul a plans pe umarul unui SPP ist de la Cotroceni si a zis: “Sa il iertam si de data asta pe chel, ca uite ce bun filantrop este.”; deh, marinelului nu i plac filmele gen “Filantropica” si d aia incurajeaza asa lehaminte de ticalosie…

    In rest, vad cum usurel dispare din calcul Axa Ridzi – Udrea – Arpi, ca de obicei, a obosit si presa, au obosit si trustarii or moguluii si clar ca deja “politicienii” si “dna ul” sforaie de se rup perdelele din cabinetu 2…

  22. Buna seara d-le Ciutacu,

    Va astept-deja mi-e dor de Dvs.,dar pana atunci va doresc numai bine dvs. si familiei.Sa veniti sanatosi,odihniti,multumiti si fericiti!
    Ma bucur ca va simtiti bine, faceti plaja, baie si cumparaturi si restul,vine de la sine.

    Cu mult drag si acelasi respect,
    IoanaP

  23. Normal asa este. Fara nea Gigi primul oier al tarii, fara el cream Borcea sau nea Turcu ca isi plang in batsita de ce ei Doamne de ce!! De parca nu tot ei au inceput lucratura . Si in alte tari sunt moguli de presa, de cluburi dar nu exista sa intre non stop pe sticla sau in presa fiindca asta e Romania este Poarta Orientului si toti au dorit sa involueze neaparat aici.

  24. Păi şi dacă se producea un cutremur la Manila, pe redactori îi ardea în trei litere să facă rating… Întrebarea, firească de altfel, este: cu ce să facă rating, dacă nu cu scandaluri. Şi singura medalie românească a fost fugărită iute la ştirile sportive, ca să-i auzim pe “oamenii de fotbal” ,cică- adică poezii cu titlu’: “Iarăşi ne-au furat arbitrii”. Şi… cam atât…

  25. Mai nou, (supra)omu’ l-a batut (pe el, pe record) si la 200m (19,19 fata de ala vechi, tot al lui de altfel, 19,30). Sigur le mai imbunatateste si pe astea, daca nu se imbolnaveste de vedetism. E prea rapid pentru mine. Abandonez :)) Sanatate la toata lumea!!!

  26. Olteanul zice ca a scos 9,50 sec/100m
    -Cum sa scoti mai atata daca recordul este 9,58 ? il intreaba un cunoscator intr-ale atletismului.
    -Scosai ca eu alergai pe scurtatura…

  27. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ce mai faceti?Sper ca la 1 septembrie reveniti din concediu…Ne lipsiti,intr-adevar.
    Aici sunt destui si apar foarte multi boi (si foarte boi); e nevoie de Dvs.in lupta impotriva lor.

    Va doresc numai bine,cu acelasi respect,
    IoanaP

  28. am facut imensa greseala de a cauta printre programe ceva interesant la orele 19:00,
    ceea ce e destul de greu, avand in vedere ca la orele acelea sunt stiri……stiri la jumatate din programele disponibile pe tv iar celelale au program de kkt de frica rating-urilor, PRO-TV- ul impresioneaza jumatate de Romanie cu Esca decolteasa, care nu arata cu fiecare zi tot mai mult si parca stirile le prezinta tot mai slab( pacat de banii aia multi pe care ii ia),
    la respectivele stiri dupa multe stiri de senzatie si altele rasunatoare si transpirante,
    a venit randul stirilor din sport – pardon fotbal, ca altceva nu mai stim sa dam la tv – fotbal si nimic mai mult – declaratii ale incultilor de fotbalisti care habar n-au sa lege 2 vorbe si cam deplorabil si la fotbal de asemenea,
    -exact la finalul stirilor printre generic si frizura d-lui prezentator l-am admirat pe sportivul, noul recordman mondial BOLT care dobora recordul mondial si urla invingator dupa o cursa extraordinara,
    dar nu a meritat sa fie in prim planul stirilor sportive, RUSINE!

  29. La stiri abordam multimea, cine formeaza multimea? Ce grad de educatie? Ce arie de interes?

    Spargatorul de seminte, drojdierul care cumpara bere la 3 litri la promotie, cocalarul manelist s.a.m.d.

    Numai voi, presa, ii puteti educa, dar cu floarea de la tine.. nu numai ca nu se face primavara, dar risti sa iti usuci si propria gradina in mizeria asta 🙁

  30. Comentariul asta va fi in afara subiectului,pentru ca la capitolul sport nu stau prea bine.Dupa cele intamplate zilele astea in aceasta tara a noastra,eu am ajuns la niste concluzii care ma inspaimanta.Suntem condusi de “organul” lui Traian Basescu,prea putin de creierul lui.De ce l-as prefera pe Crin pentru presedintia Romaniei?Simplu.Crin nu trebuie sa puna la picioarele unei femei o tara ,functii ,bani,etc.,pentru ca omul e suficient de barbat sa nu aiba nevoie de asemenea subterfugii pentru a impresiona o femeie.In schimb,Base…Daca in tara asta ar fi permisa sclavia,acum am fi toti in genunchi in fata Elenei Udrea ,i-am pupa probabil picioarele si i-am suporta metehnele…Base,eu te-as intreba cum stai cu barbatia,nu de alta dar Elena de Troia a ta se cam da la “organele” liberalilor.E chiar asa de grav?

  31. Performanta lui Bolt de a castiga cursa si la 100 si la 200 si 400m cred ca intra in Guinness Book.Cu siguranta ca bodyguarzii l-au pazit foarte bine, de n-a incasat lovitura de bici de tip Haishu,(noi am cam experimentat-o) care este aplicata la plexul solar, tampla si maxilar. Ei, poate cu aceasta expresie il facem pe D-l Ciutacu sa se uite si dumnealui in dictionar, nu numai noi cititorii, ca doar n-a fi stiind tot in toate domeniile; sau se va uita pe vreun site la noapte, cum ii este obiceiul.Studiu placut.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.