Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Imens ai fost, Maicăle, mânca-ţi-aş…

Imens ai fost, Maicăle, mânca-ţi-aş…

 
UPDATE: Unii nu vor să priceapă, eu nu validez nici un comentariu off-topic

http://www.youtube.com/watch?v=7CZ2BZZYloI http://www.youtube.com/watch?v=kne9JS0eIRc

Comentarii

comentarii

Similar Posts

77 thoughts on “Imens ai fost, Maicăle, mânca-ţi-aş…

  1. Imens e putin spus, galactic,universal.Trei au fost si s-au dus, Elvis, Freddie si Michael, Au fost singurii care au avut fiecare spectator la degetul cel mic.

  2. Cind ascult Blue System – Silent water, aceeasi placere de fiecare data, acceasi frumusete in vocea lui. Ceva unic si neegalat. Adevarul e ca Michael si Elvis au trait aproape la fel. Insa noua generatie in muzica vine.

  3. “Unii nu vor să priceapă, eu nu validez nici un comentariu off-topic”
    Imi pare rau Victore, cu tot dragul, dar trebuie sa te corectez, pentru ca si tu nu pierzi ocazia sa-i corectezi pe altii: se scrie corect: “niciun” ; trebuia sa precizezi, daca tot ai dat update, ca la aceasta postare nu validezi nimic off topic – pentru ca la alte postari ai validat bine mersi si chestiuni ce nu erau la subiect.

  4. tipul a avut un talent cu adevarat fabulos din pacate impreuna cu un destin dur, demn de tragediile grecesti …
    nu am inteles de ce s-a folosit muzica din Carmina Burana pt fundalul sonor…nu avea MJ destule piese ???

  5. @digital media
    Clar ca gusturile noastre muzicale nu se-mbuca. Da’ nu-i nica! Asta sa fie al mai mare bai!
    Banzai!

  6. La al doilea concert, o batrana de langa mine, provinciala venita in grup organizat, in primul moment de brichete aprinse si ridicate in aer, a soptit extaziata, cu lacrimi in ochi, ” …ca la noi in cimitir, de pastele blajinilor!…”, iar un tanar imberb, adus in pragul isteriei de prima melodie ritmata, la finalul ei, cu o voce mica si obosita, intr-un moment de tacere , l-a incurajat pe maical cu un “bine, maicale!!”. La primul concert, am fost muci! Desi vazusem pe caseta concertul de la viena de cu trei zile inainte, am fost coplesit si atins in cele mai gingase simtaminte. Orice s-ar spune, mj a fost si deocamdata ramane cel mai grozav, iar teoria conspiratiei in ceea ce-l priveste, pare viabila. Nu-l uit, nu mi se pare c-ar fi murit, de cate ori il vad pe canalele muzicale, imi sare inima de surpriza si durere! Va multumesc ca ne-ati si v-ati amintit de anul scurs!

  7. Eu simt ca legat de MICHAEL nu trebuie sa comentezi nimic.Trebuie doar sa asculti,sa te intorci in timp si daca poti sa te bucuri de amintiri…APLAUZE…
    Multam Victor pt.asta!

  8. Bravo, Victore! Nici eu nu mă-mpac cu “niciun”, “nicio”, în loc de “nici un”, “nici o”. În ce mă priveşte, am făcut aproape toată şcoala primară pe timpul puterii populare. Şi, întâmplător, consider, cu toată obiectivitatea, că regulile de scriere de atunci erau mult mai logice şi mai normale ca alea de acum. De ce, de pildă, trebuie să reprezentăm acelaşi sunet prin două semne grafice diferite: î şi â? Care-i logica? De ce, în loc de “sînt”, trebuie să scriem “sunt”? Ţin să atrag atenţia că atât î-ul din a (â), cât şi “sunt” în loc de “sînt”, sunt două invenţii introduse, în mod forţat, în a doua jumătate a sec. XIX, pentru a sublinia latinitatea limbii române. Uitaţi-vă pe manuscrisele lui Eminescu: omul scria cu “sînt” şi cu î din i. Uitaţi-vă pe cea mai înaltă decoraţie a vechiului regim, ordinul Carol I, înfiinţată chiar de regele căruia-i purta numele: pe ea scrie “Prin statornicie la isbîndă”, cu î din i. Cei mai mari lingvişti ai noştri (Cezar Tabarcea, Th. Hristea, George Pruteanu) s-au declarat împotriva acestor invenţii artificiale şi lipsite de sens, chiar dacă unanim acceptate. De voie, de nevoie, regulile astea le-am acceptat şi eu. Dar al naibii să fiu dacă mai fac vreo altă concesie. Nu admit nici “niciun”, în loc de “nici un”, nici apostroful, în loc de cratimă, ca, de exemplu, în cuvântul “d-aia”.

    P.S.: Dacă vrei să-mi suprimi comentariul, pe motiv că e pe lângă subiect, te rog să nu te jenezi, Victore. Totuşi, eu încerc. Nu se ştie niciodată…

  9. A FOST, ESTE si VA FI pentru TOTDEAUNA un OM!

    Din nefericire sint mult prea multi oameni si prea putini OAMENI!

  10. dansatorul perfect.asta a fost.
    parca ai fi…’michael jackson’.de ce se zice asa?pentru ca in dans a atins perfectiunea.

  11. Om cu caracter!!!! Pacat ca s-a stins!!!!!!
    Daca traia pe la noi si se intampla asta nu ajungea in varful piramidei!!!!!!

    weeeeeekeeeeeeeend plaaaaaaaaacut in compania
    melodiiilor lui Michael Jackson !!!!

    Semnat cu consideratie
    stimate tovaras Ciutacu din lumea Ciutacosferei si a lui Base.

    SEMNAT M.J.

    RESPECTELE MELE,
    CIPRIAN TANASE

  12. Nu stiu cata lume va citi comentariul/parerea mea, dar iaca-ta:
    Cred ca Michael Jackson a fost pur si simplu un mesaj pt noi oamenii trimis de Dumnezeu din urmatoarele motive:
    El a compus si a cantat multe piese de caritate in care condamna rasismul, bigotismul etc. Care era probabilitatea ca dintre toti copiii familiei Jackson tocmai cel care avea sa treaca prin toate etapele culorii pielii sa fie acest geniu? Pt ca el a fost de la negru tuciuriu, trecnd prin negru si alb, pana la un alb foarte strident. Si nu din cauza operatiilor. El a suferit de o boala de depigmentare a culorii pielii, de aceea il consider ca un mesaj de la Dumnezeu. Sper sa imi intelegeti ideea, el a fost imaginea a ceea ce incerca sa exprime prin cantec. Acum Dumnezeul ni l-a luat, dar el e acolo sus si ne aspteapta pe toti. Nu ma consider eu un mare destept, dar eu asta cred cu tarie, asta imi spun sentimentele mele si nu o sa imi schimb niciodata parerea.

  13. Ieri s-a implinit un an de cand fiul meu de 12 ani si colegii lui de scoala si joaca l-au descoperit pe MJ si muzica lui.Am ramas uluit cum niste copii de 12 ani,mari amatori de Lady Gaga sau The Killers, au invatat in cateva zile toate cantecele lui si pasii lui de dans.Daca ar exista o explicatie apoi cred ca mesajul lui Michael Jackson era adresat copiilor de acum.Ei au inteles mesajul lui Maical.Si asta ma face sa cred ca exista speranta pentru viitor!

  14. Michael Jackson, sa ii fie tarana usoara. Un geniu sclipitor, melodiile lui au fost, vor fi si vor ramane de nepretuit.

  15. Iti multumesc din suflet pentru postarile cu MJ. Am fost la ambele concerte. A fost un vis frumos! Mi-ai confirmat (pentru a cata oara?!?!) ca esti un om deosebit!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.