Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Imens ai fost, Maicăle, mânca-ţi-aş…

Imens ai fost, Maicăle, mânca-ţi-aş…

 
UPDATE: Unii nu vor să priceapă, eu nu validez nici un comentariu off-topic

http://www.youtube.com/watch?v=7CZ2BZZYloI http://www.youtube.com/watch?v=kne9JS0eIRc

Comentarii

comentarii

Similar Posts

77 thoughts on “Imens ai fost, Maicăle, mânca-ţi-aş…

  1. Imi amintesc si acum ziua in care m-am intors din “excursia in Bulgaria” si aveam in mana discul lui… odata intrat in casa m-am simtit bogat!

    Doar cei care au peste patruzeci inteleg ce insemna, cat de respectat erai la “bairamuri”.

    Fabulos om! Tragic destin!

  2. Offtopic: Multumim pt momentul de “descongestionare mentala”, dupa atata politichie abjecta si tratament militienesc era si cazul sa ajungem la “cei place geniului!”

    On : Nu stiu sincer daca mai apucam sa vedem ceva similar in viata asta a noastra, ca eu personal nu-mi pun sperante in Lady Gaga&Co….ramane sa ascultam,sa fredonam si sa ne amintim de “Rege”in putinele momente de liniste pe care le mai avem….

    Sper sa nu-mi incadreze “beretele portocalii” piesele cu MJ din calculator drept unelte de factura destabilizatoare la adresa securitatii statului, ca nu stiu cum scot camasa!

    Cele bune stimabile!

  3. Cica i-a crescut averea cu un miliard de dolari dupa moarte. Daca este o reteta buna, poate apeleaza la ea si astia de pe la noi care nu se mai satura…

  4. sa inteleg ca faci parte din categoria de fani aparuta “post-mortem” ?

  5. M-ai lovit…
    Sunt fan MJ de cand a reusit perfomanta cu moonwalk,insa ce este ciudat,l-am inteles mai bine dupa revolutie.Sigur,a contribuit si varsta si accesul la info,muzica lui,videoclipurile,filmele,etc.
    Nu cred ca exista ceva scris despre el sau realizat/scos pe piata si sa nu il am.
    Ce e misto e ca fiica mea,la doar 5 ani,a vazut comemorarea cu mine si a fost tare impresionata,nu stia mare lucru,ii placea muzica,miscarea,la fel de mult cum ii placea Shakira,Beyonce,Justin T.,Sean Paul,Aerosmith,Red Hot Chili Pepper,etc.
    Insa am plans asa de tare,incat a impresionat-o fantastic.Din acel moment,muzica lui a insotit-o pretutindeni.Camera ei e plina de afise cu MJ,a vazut de mii de ori videoclipurile,filmele,concertele,tot ce exista cu si despre MJ,are si palarie,manusa,colanti cu tinte,sacou cu butoni aurii.Dupa vre-o 2 luni de nebunie,cand deja ne gandeam cum s-o oprim,deoarece mangaia afisele si plangea,spunandu-i cat de mult il iubeste…s-a trezit si ne-a spus ca l-a visat pe MJ si ca el i-a spus ca si el o iubeste si ca incepand de maine sa o cheme MICHALA.Am ramas muti si ne-am gandit ca este foarte clar,copilul o ia razna.
    Asta este doar o mica parte din imensa mostenire care ne-a lasat-o.Mesajul,sensibilitatea,extravaganta,claritatea vocii,dansul perfect,inocenta alaturi de sexualitatea emanata pe scena,sunt mici bucatele cu care am ramas si vom ramane dupa el.A fost,este si va ramane un deschizator de drumuri,cariere pt cei de culoare,un model de lupta anti-rasista,un model de empatie,caritate si mai presus de toate un mare spargator de recorduri si premii.
    As putea vorbi la nesfarsit despre el si tot as mai avea ce sa scriu,sa zic,sa gandesc,insa mai bine ascultam muzica lui…RIP MJ

    ”Menirea mea?! Oh, Doamne! A da, prin cântec, prin dans şi prin muzică. Eu sunt dedicat artei mele. Cred că am fost ales ca instrument pentru a da muzică, dragoste şi armonie întregii lumi”, i se confesa Michael celebrei vedete de televiziune Oprah Winfrey.

    Michael Jackson Childhood Lyrics:
    Have you seen my Childhood?
    I’m searching for the world that I come from
    ‘Cause I’ve been looking around
    In the lost and found of my heart…
    No one understands me
    They view it as such strange eccentricities…
    ‘Cause I keep kidding around
    Like a child, but pardon me…

    People say I’m not okay
    ‘Cause I love such elementary things…
    It’s been my fate to compensate,
    for the Childhood
    I’ve never known…

    Have you seen my Childhood?
    I’m searching for that wonder in my youth

    Like pirates in adventurous dreams,
    Of conquest and kings on the throne…

    Before you judge me, try hard to love me,
    Look within your heart then ask,
    Have you seen my Childhood?

    People say I’m strange that way
    ‘Cause I love such elementary things,
    It’s been my fate to compensate,
    for the Childhood I’ve never known…

    Have you seen my Childhood?
    I’m searching for that wonder in my youth
    Like fantastical stories to share
    The dreams I would dare, watch me fly…

    Before you judge me, try hard to love me.
    The painful youth I’ve had

    Have you seen my Childhood…

  6. Toti oamenii obisnuiti au si calităti si defecte si pot fi judecati cu măsură comună.La marile talente,cei dăruiti cu har,ambele atribute depăsesc,de obicei,normalul.Acesta este un exemplu,chiar dacă popularitatea a condus,poate,la exagerări.Cu bune si cu rele,rămâne una dintre cele mai de seamă figuri din lumea spectacolului din toate timpurile.

  7. pt mine cel mai tare concert din viata mea (si am vazut cateva) ramane cel din ’96 (nu am fost la cel din ’92). senzatia a fost unica. am mai trait asa ceva cand eram de cativa ani si am vazut la cinema Razboiul Stelelor – asta ca sa intelegeti cat de mult m-a impresionat show-ul lui Michael. pt ca nu era doar muzica, era un spectacol total. a fost cel mai bun. nu degeaba i s-a spus, pt el a fost inventat acest termen, MEGASTARUL.
    sa te odihnesti in pace, Michael!

  8. @Victor
    Probabil paranoia si viata petrecuta pe aceste meleaguri ma face sa cred ca detaliile referitoare la moartea lui sunt inca necunoscute.
    Cumva, in urma declaratiilor lui inainte de lansarea “This is it”, inclusiv prin prisma denumirii acestui album, poate fi vorba foarte posibil despre o inscenare a mortii sau – in cazul in care decesul chiar a avut loc – o sinucidere.
    PS: Am (si eu) nevoie de parerea unei minti luminate intr-o chestiune ce tine de Dl. Oprescu. Pot sa-ti trimit pe e-mail?

  9. I’m Gonna Make A Change,
    For Once In My Life
    It’s Gonna Feel Real Good,
    Gonna Make A Difference
    Gonna Make It Right . . .
    I’m Starting With The Man In
    The Mirror
    I’m Asking Him To Change
    His Ways
    And No Message Could Have
    Been Any Clearer
    If You Wanna Make The World
    A Better Place
    (If You Wanna Make The
    World A Better Place)
    Take A Look At Yourself, And
    Then Make A Change
    (Take A Look At Yourself, And
    Then Make A Change)
    http://www.youtube.com/watch?v=iwu3D-Luo-E

  10. sunt tânăr nu am prins febra „maicăl” în romania, dar se simte nebunia, extazul, isteria si din clipuri…(restul e tăcere)

  11. N-am fost ceea ce se cheama fan, dar de cand am trecut de faza cu ”muzica este care iti gaghila urechile intr-un mod placut”, si am reusit cat de cat sa inteleg ce-a facut el acolo, am ajuns sa-l respect si sa-l pretuiesc ca pe acei oameni, foarte rari, din care muzica, pur si simplu, curge. By all means.

  12. Uiti de toate necazurile cand il vezi si asculti pe nea asta de Maical !

  13. Sunt o gramada de artisti care sa straduiesc sa ii calce pe urme, dar nici unul parca nu reuseste sa transmita pasiunea si energia extraordinara pe care o transmitea Michael…asta l-a facut unic..a pus pasiune si suflet pe scena, acolo traia cu adevarat, oricine putea sa observe asta.
    Atnci cand traiesti doua vieti, in una esuezi, el ales sa fie perfect pe scena, iar noi ii multumim!

  14. Eu am fost din alta divizie : Queen , Metallica , Bruce , chestii de-astea . Plus vechituri ca Creedence Clearwater Revival si altii ca ei . Dar au fost piese care mi-au placut si respect pe cei care sunt buni in ceea ce fac . Oricum , daca in meserie a fost un geniu , viata si-a gestionat-o execrabil , din pacate pentru el .

  15. Imens e putin spus!Michael Jackson este, pentru generatia noastra, cel mai talentat si genial artist.Pacat ca nemernicii l-au omorat asa de repede!Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!
    Weekend placut Victore!

  16. VirtualKid, Shogunu:

    🙂

    Anul trecut am plâns…prietenii ştiu de ce.

  17. Va dati seama cat talent a avut Michael Jackson, talent incontestabil. Si tocmai acest lucru la omorat (bineinteles cu niste “maini umane de ajutor”).
    P.S. “Give into me” este melodia mea preferata. Multam pentru video, domnu’ Ciutacu! 🙂

  18. Victore , CE DRACU SE INTAMPLA…????!!!! Sa nu ziceti ca nu mai aveti nici voi de la Intact “nu mai aveti sange in instalatie” …! 🙁
    Vad ca a disparut inregistrarea Sintezei Zilei de ieri , SI NU MAI GASESC NICIUNDE PE NET INREGISTRAREA CU BASESCU LA ISTAMBUL… Ce naiba , daca televiziunea nu o mai poate da , bloggeri nu sunt in stare sa o procure si sa o raspandeasca sa vada “boborul” CA STIE INTREAGA LUME ca avem cel mai de cacat presedinte din istoria Romaniei…??? ❗
    Stiu ca baietii cu ochi albastrii ne monitorizeaza , dar totusi iti scriu si n-au decat sa ma pupe-n …. (daca-i las… !!! 😉 )

  19. Imi pare rau ca a murit. Imi pare rau ca doctorul care l-a ucis e liber si are drept de practica. Imi pare rau… de multe… multe… inclusiv ca mai traiesc.

  20. ar fii trebuit sa fie facut din otel! insa nu a fost decat o fiinta din carne si sange…nu vor mai exista ca el… staruri super-staruri mega-staruri oriceee …maical e urmatoarea treapta..

  21. @Adi
    Si Queensryche si Aerosmith si Bon Jovi si Van Halen si…Beatles si Rolling Stones si Manfred Mann si ….Oioioi!
    Astazi… Da-mi un nume de care sa-mi aduc aminte peste 5! ani!
    Banzai!

  22. Nu cred ca va mai fi cineva ca el, fiindca industria muzicala de la Britney Spears incoace a intrat intr-o deriva continua. Nu-mi vine sa cred ca trecut un an si nici acum nu se stie daca a fost omorat sau nu…tu ce crezi?

  23. Nu am fost un fan Michael Jackson dar ceea ce a facut el este maret si merita tot respectul nostru…….ca sa nu mai zis ca nu exista posibilitatea sa nu ti se ridice parul pe maini cand ii vezi concertele. Odihneasca-se in pace!

  24. p/s: Nu am auzit sa fi avut probleme sau sa fi facut operatie estetica ca Michael Jackson.
    Plus ca a jucat ca si Thomas Anders, in filme si e si producator in muzica.

  25. @digital media
    Tu compari modern talking cu MJ si cu alte legende citate mai sus ?!?!?!
    Le ai pe toate pe-acasa? Ma-ndoiesc!
    Banzai!

  26. Ceea ce ma doare e ca zicem acum “a fost”…
    Zicea cineva ca Michael a fost un dar pe care nu l-am stiut aprecia si ni s-a luat… 🙁
    Poate ca avea dreptate…
    De altfel, noi, oamenii, devenim tot mai “saraci” pe zi ce trece – din toate punctele de vedere!

  27. Deci, sunt la munca si m-am uitat la filmulete fara sonor, chiar si asa mi s-a facut pielea gaina.Ce a putut genera acest om, wow, cata nebunie.Tot respectul.

    P.S. Nu uitati de Elvis! Eu unul raman masca si acum(dupa 100 de vizionari) la filmuletele de genul asta http://www.youtube.com/watch?v=q04_ClDxRsk

    P.S.2 Ai postat in sfarsit ceva adecvat pentru inceputul de weekend:). BOC/BASE/UDREA…da sunt prosti, da sunt hoti, da sunt nenorociti, dar totusi…parca focusul asta pe ei ne-a ruinat optimismul si speranta.Un subiect precum un dus rece dupa o bauta crunta!

  28. Mare noroc am avut ca l-am vazut in 96. Daca ar fi trait azi Michael nu cred ca mai venea in amarata asta de tara condusa de un dictator! Michael a fost cel mai mare cantaret al lumii si cand ii asculti muzica, parca mai uiti ce hoti si corupti ne conduc!

  29. Nu faceti greseala de a confunda omul Michael Jackson cu geniul muzical Michael Jackson!

  30. Muzica primului clip este considerata una dintre cele mai mari capodopere ale lumii – Carmina Burana avind o vechime de circa 800 de ani. Daca activitatea lui Michael a fost prezentata pe o asemenea muzica nu inseamna decit o recunostere, fie ea si postuma, a contributiei lui la muzica.
    Nu sint un fan in sine al unui muzician sau formatii, insa sint un fan al muzicii de calitate si deocamdata ma tem ca nimeni nu poate umple golul lasat de el in muzica. A fost si va ramine genial si asta nu poate fi schimbat de nimeni.

  31. Interpret, compozitor, dansator…un artist contemporan perfect. Nu se mai fac modelu’ asta…
    Viata personala ar fi trebuit sa ramana personala dar in tara unde s-a consacrat asa ceva nu exista. A platit pretul celebritatii chiar daca a trecut de varsta fatidica 30, pe care nu au mai apucat-o Hendrix, Morrison, Cobain, Joplin, Dean, Sid.. ca sa amintesc doar cativa dintre artisti.

  32. Ai grija la limbaj, domnule Ciutacu, s-ar putea sa te pomenesti cu spiritul lui Michael Jackson spunand :Si zii asa, sunt imens am fost, manca-mi-ai? 🙂

  33. Omagiul adus de Dvs. in zorii zilei prin postarea videoclipurilor mai demonstraza o data preocuparea Dvs. permanenta de a ne informa de marile probleme nu numai economice, politice, sociale dar si cele culturale. 25 iunie 2009, stingerea din viata a ” monstrului sacru al muzicii pop ” va ramane doliu vesnic pentru intreaga lume.

  34. Ce mult l-am iubit…
    Tot anul ’87 am plans trei frati pe langa ai nostri sa ne cumpere un video sa vedem concertele cu el pe casete!
    De Craciun eram cei mai fericiti!
    Singurul MEGASTAR!

  35. shogunu’: Da,citeste bibliografia lor si vei intelege. In Modern Talking Ultimare Album DVD, ca si in presa si internet se mentioneaza succesul rasunator in lumea muzicii. Mai e si Jean Mischelle Jearre, alt megastar. Rolling Stone, U2, Blue System – muzica lor si realizarile lor nu vor “muri” niciodata si continua sa aibe succes. Vind generatii noi in muzica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.