Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Boc, ieşi afară! Vine titulara-n studio

Boc, ieşi afară! Vine titulara-n studio

Domnu’ Dan, dacă tot am făcut efortul de a vă găsi vedeta, sunteţi drăguţ şi dumneavoastră să-i daţi liber impostorului ăla mic cu gura mare care transpiră mult?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

61 thoughts on “Boc, ieşi afară! Vine titulara-n studio

  1. Mai intai, domnu’ Dan va trebui sa dea drumul unui sondaj in drepata ecranului…, la modul: “Vreti ca Emil Boc sa coseasca live maine dimineata,in Herastrau,la iesirea din studioul OTV ?”
    Iar daca “romanii” raspund afirmativ, cine suntem noi domnule, sa ne impotrivim vointei telespectatorului otevist ?… 😉
    Oricum, ratingul Elodiei, in zilele ei bune, cred ca nu-l face nici E.U., cu atat mai putin E.B. ! 🙂

  2. Nene ai gast-o pe preacautata in ultima deplasare la tara sfinta? Acuma daca tot ai dat de ea poate pleaca tov. DD cu ielicopteru’ din dotare sa verifice daca-i ea! Si atunci sa vezi nacaz pe capu pedeleilor ca nu-si mai vad idolii in direct la garsoniera. Sau poate ca gazda va sti sa pregateasca niste inregistrari cu “maretii” pe care sa le poata da in direct pe perioada cercetarilor.
    Banzai!

  3. D-le Ciutacu,
    Dupa modul cum ati repezit-o aseara pe Ioana Muntean, pe care la fel ati ‘supectat-o pe nedrept ca ar avea ceva creier in cap’, am crezut ca mai incasati o data o titulatura asemanatoare cu cea care v-a fost data de ‘impostorul ala mic cu gura mare’ de care se face vorbire acum.Daca aceasta I.M. ar fi avut macar urechi, ar fi auzit ca s-a vorbit de faptul ca ‘guvernarea se face la televizor’ si nu ar mai fi lamentat de ceea ce doar se propune in Guvern, etc. Pe semne ca nu va cunoaste bine de dadea si ea din gura sa se dea rotund. Interventia Dvs.dura ar fi trebuit s-a o blocheze, dar prostia si obraznicia nu au limite la acesti guvernanti, cu sleahta lor cu tot. Si daca prima data nu a inteles ‘atentionarea’ Dvs,, atunci ati taxat-o a doua oara si mai dur.Deci, Dvs. incepeti sa atacati dur de tot de jos in sus, ma refer la functii. V-ati descarcat aseara, da acum cu saracul ‘impostor cu gura mare’, ce aveti?

  4. Emil Boc ar trebui sa se duca si el pe la tara sa vada cum se traiesc taranii romani

  5. Poza ma duce cu gandul la o posibila varianta pariziana a serialului cu pricina. Oricum varianta e prea matasoasa pentru izul realitatii. Elodie, Boque, miroir, chercher la femme perdent… e prea de tot! E o pista gresita! Poate comun sa fie termenul “jemonfisizm”…
    Sugestiva poza! povestea schioapata, imaginea este neclara si acel nr. 2 ce naste dubii si zeci de emisiuni nocturne pline de intrebari.
    E de remarcat ca, in ultimul an, s-au inmultit numarul aparitiilor celor din politica (de la cel mai inalt nivel, vorbesc).
    Eu pun urmatoarea intrebare: Poate fi considerat pupincurismul o “indeletnicire” oculta?

  6. off: Elodiaaa fatooo mai esti sechestrata ..

    On: Tinda sa cred ca e doar o potrivire de nume si nu inca o gluma morbida …

  7. Care au fost amenintarile adresate Danei Grecu in emisiunea de vineri? La Stirea zilei ati promis cu totii dezvaluiri. Inca mai astept. “Un parlamentar PDL a amenintat un ziarist Antena 3”, asa ar trebui sa inceapa toate emisiunile de stiri. A venit, i-a tras doua palme si a plecat. Zambeste, data viitoare v-a fi mai rau. Daca nu veti face nimic, meritati tot ce vi se intampla.

  8. Azi mi-am descoperit o dorinta ascunsa… astept sa moara boc, sa nu-si mai bata joc de nimeni pe termen lung… Cica femeile cu doi copii vor iesi mai repede la pensie… Implicit, statul ma obliga sa fac copii, daca mai vreau sa prind pensia… ce facem in cazul in care: 1. nu pot face copii 2. nu am cu ce sa-i cresc, chiar daca ii fac 3. am facut doar unul…
    Sa inteleg ca disperarea unei astfel de legi vine din faptul ca tara ne vrea multi, flamanzi si prosti?
    Poate il intrebati dvs. (retoric, fireste) cu ce imi cresc eu copilul din salariul de 1400 ron ca profesor, in viitorul apropiat…

  9. O singura sansa mai avem lupta la baioneta impotriva Cotroceniului, a mafiei SS si a pupincuristilor gen Cristoiu, Patapievici, Mihaiesi si toti din asa zisa elita culturala

  10. boc (bócuri), s.n. – 1. scăunel, taburet al fierarilor. – 2. Capră, bancă pe care șade vizitiul. Germ. Bock „capră”

    BLÁGĂ s. v. avere, avut, avuție, bogăție, bun, mijloace, situație, stare.
    ADRIAN (Publius Aelius Hadrianus), împărat roman (117-138 d.Hr.) din dinastia Antoninilor. Fiul adoptiv al lui Traian. A inițiat numeroase reforme administrative, iar pe plan militar a dus o politică defensivă. A codificat legislația romană.
    bășí (băs, bășít), vb. – A face vînturi, a se pîrțîi. – Mr. bes, megl. bișǫri. Lat. vĭssῑre (Pușcariu 186; REW 9382; Candrea-Dens., 138; DAR); cf. it. viscia, v. fr. vessir, fr. vesse, it. bessa. V. bășină. Se conjugă și la forma incoativă, bășesc. – Der. beșniță, s.f. (mușama, scutec).

  11. Dracu stie cum s-au adunat in acest guvern toti avortonii si drojdia societatii. Unu ma, unu, sa fi fost de Doamne-ajuta, sa zici ca da domle, exista speranta ca se poate intampla si ceva bun. Prafu si pulberea se alege de tot, iar cretinu de boc vine cu fanteziile lui ca cu o placa uzata sa le repete. (Astuia i se trage -zic io- de la cazatura in cap, la tv).
    ce-mi place mie, ie ca in Cotidianu, au inceput o relatare cu domnul deputat Boc in 2003, in Opozitie, versus jegu de boc, maram premier, din 2010. Ce sustinea atunci si ce face astazi. Un limbric demagog si populist de iti vine sa borasti numai vazandu-l.
    Si da, domnul Dan, poate il puneti pe cretin sa o caute pe Elodia; ca la cate cunoaste (pazitul gastelor, coasa, datul cu tesla,etc)poate le are si cu paranormalul. Concurentul lui Aliodor. Si daca n-o gaseste pe Elodia sa vina ala si sa-l bage la tomberon. Ca doar de atat ii bun; gunoi…
    PS
    Interesanta ideea lui Ohanesian in legatura cu Voicu. Fosti generali din servicii, dati afara sau trecuti in rezerva, erau reprezentati de Voicu; in acest caz este interesant incotro merge ancheta…Ca Voicu ii doar varful eisbergului…

  12. Când o melodie sună fals si zgârie urechile si nu numai,solutia nu este neapărat aruncarea trompetei.Ce ne facem cu trompetistul care o mânuie?
    Multumesc,E.V.L.(poate voi da în factor comun această formulă de politete,pentru toate eventualele mele viitoare interventii pe acest blog,dacă mi le veti îngădui).

  13. Da de ce sa nu-l cheme coane pe strunf? Sa-l aduca impreuna cu…toti veselii aia… sa i-o puna si pe Magda Ciumac in brate sau , mai fain, sa-l puna sa danseze din buric o manea.Ar face rating…zau.
    Dom’ Victor o mica rugaminte am : va rog interveniti pe langa domnul Stan si sa faca arhiva pe net la “Conexiuni”.Ca dupa desenele animate de la postu’ boborului suveran trimitem copii la culcare si ne uitam la chestii mai serioase.Va multumesc

  14. @Dragos: numai conducerea A3 poate decide sa se dea pe post un dialog din pauza emisiunii; asta daca o si are la indemana…

  15. Multumesc pentru raspuns. Imi cer scuze pentru “v-a fi”,ar fi trebuit sa recitesc mesajul inainte de a-l trimite.

  16. Cica dlDan isi face 3DOTV și îl inaugurează cu Adolf.

    M-am prins și care-i șpilu’! Cu Adolf ieșit până-n mijlocu’ casei din televizor am putea constata că scuipăm în vânt și tot noi ștergem.

    Da’ timpul nu iartă. La câți bani o să aibă lumea, constatarea asta or s-o poată face numai patronii portocalii și sinecuriștii lor … de la un moment dat vor simți că linsu-i în vânt și imediat după aia vor avea și surpriza scuipatului în van.

  17. Boc n-a luat locul Elodiei , ci al piticului porno . Ce naiba , nici atat nu stii ? 🙂

  18. As incepe cu “mult stimate si iubite”dar cred ca mare parte dintre ziaristi au reusit cu multe ‘succesuri’ sa ne faca sa uram cuvinte care de altfel nu sant otravitoare si totusi otravesc.Da,si eu mi-am pus problema de ce nu ai facut emisiunea dar te-am auzit la o emisiune incare ai zis cam asa ceva”o sa-i invit la emisiunea mea fata in fata”.Mi-am zis a,si-a schimbat numele emisiunii ceea ce n-ar suna rau. Daca observi pdl-istii gresesc cam des”plularul”(vezi Ridzi),dar asta din cauza repeta si ei ca si EBA si sincera sa fiu am inceput sa ma gandesc atunci cand pronunt succese,zic am gresit sau nu?Pdl-istii rad mai abitir de EBA decat o fac ziaristii.
    Prin intermediul blogului dvs. vreau ca procurorului pdl-ist sa_i “dedic o epigrama care i se potriveste ca o manusa:
    Din Galati la Port Artur
    Andrei mircea in carlinga
    N-a vazut atata cur
    Cat ar fi putut sa linga”
    Pastorel a scris Petru Groza ,eu, Andrei Mircea, suna bine.Dar procurorul o fi auzit de Pastorel Teodoreanu mare jurist,scriitor si epigramist si fratele lui Ionel cel cu “La Medeleni” Ii doresc succesuri(iar nu mai stiu cum e corect) la(l-a) lins.

  19. bataie de joc la nivel inalt. saptamana viitoare o sa fie pastele, poate cel al cailor, nu stie sigur, asta-i tara-n care traim. vrei sa te duci la munte. nu poti. gropi, hartoape. traiasca smanglicarul de berceanu si scufita blonda de udrea.
    P.S.: mi-am permis sa scriu cu litere mici la inceput de propozitie si numele acestor impostori si mafioti oligarhi din cauza situatiei economice a tarii. va salut si abia astept sa revina tonomatul.
    1313 nr. de sms, luam olecuta de publicitate, dupa care ne intoarcem cu tonomatul de stiri si pornim emisiunea cu invitatii… asa sa fie!!!!!! doamne ajuta!!!!!!! in slujba crucii si a neamului romanesc!!!!!!

  20. Pe cand asistam, din nou, la un show, pardon la cel mai violent program de dezbateri (dupa CNA)la Dan Diaconescu Direct avandu-l ca invitat pe premierul Emil Boc, dezbatand problema “in cautarea timpului irosit cu palavre”?

  21. Credeti ca daca dispare Boc o sa-l caute cineva?
    Sau poate ca asta urmeaza…
    O sa faca rating nu gluma.
    Eu ma gandesc ca daca-i trazneste prin cap lui Boc sa “coboare in mijlocul poporului” mergand pe jos fara garzi de la Chirigiu la Spanzuratu’ asa cum i-am sugerat eu nu demult, atunci o sa-l cam caute.

  22. Îmi vine să râd (de n-ar fi de plâns!) atunci câd aud mai toată ziua “Jos Boc, sus Boc, Boc face, Boc drege…Boc, Boc, Boc.” Să fi uitat cu toţii că, Boc nu contează, el nu face, el nu drege, el nu, nu, nu… nimic, dacă nu-i ordonă Fraudă Vodă de la Cotroceni? Nici n-ar trebui să-i mai pomenim numele! Nu este decât un păpuşoi gomflabil pe care-l umflă şi-l dezumflă (după bunul plac!) cel căruia îi este slugă credincioasă. Ar trebui să nu ne mai prefacem că nu ştim: nimic nu mişcă fără voia şi aprobarea reformatorului lu’ peşte prăjit.

  23. “numai in ianuarie Romania a platit 2,7 milioane de euro pe zi … dobanzi la datoriile acumulate.”
    E dezastru! Si mai vor statiunea Tataia cand turismul e in declin, nou sediu pentru SPP, 100 mil euro “cadou” Moldovei sovietice… si multe altele… intr-o criza maniacala guvernamentala.

    ROMANI IESITI “AFARA”!
    Cereti NIMIC ALTCEVA DECAT DEMISIA LUI BOC.
    Un blocaj financiar este iminent.

  24. N-am rezistat tentatiei sa nu ma uit, macar fugitiv si cam tardiv, la emisiunea lui DD in care premierul era invitatul special. Motivul principal a fost sa aflu de ce declara CNA OTV ca cel mai violent program de dezbateri, si de ce se bucura de audienta si acum. Pai daca apare mereu pe ecran: “Mai sunt cateva minute pana cand Prim Ministrul, E.Boc va raspunde lui DD la…” sau “Fiti atenti minut cu minut ce va raspunde…”.Se pare ca e cu efect.

  25. Mai fratilor proportia BOCILOR creste, asa ca OTV este televiziunea unicat a gandirilor formate intr-un tomberon de gunoi.
    Ce e trist pentru noi este ca avem un prim ministru care dovedeste o puternica gandire de imagine aparand in fata unor oameni care nu au nici o viziune asupra dezastrului tarii. Rahat sa mananci nu te opreste nimeni, sa minti. Asa este cand dintr-un veceu se aude o basina dintre boci prevestind cacatul.

  26. fluture si boc ne vor aduce lumina (citeva sute de mii euro/buc)si anul acesta???
    la ddt 0tv e locul lor…cu schimbul!
    nu-i poate aduce si in diverse combinatii?
    (tolea/nuti,ciumac/boc,base/o vrajitoare,adriean/zavoranca,blaga/vreo paranormala,iemrobertaanastase/lis,eba/gigi…etc)
    asta da divertisment de sarbatori

  27. Apropo de Israel, fusai si eu cu un an in urma cu bijnitz. Aproape toate magazinele si restaurantele erau arabesti. N-am avut unde sa var o mancare traditionala evreiasca, ceva. Si am fost cam peste tot. E adevarat, am stat putin la Telaviv, mai mult la Tveria-Ierusalim. Ai observat acelasi lucru?

  28. Mai nou dd transmite LIVE si tot asa da si premiile ,in loc de DIRECT.Este o noua inventi marca dd?Sper ca ,cat de curand bocul sa nu mai fie transmis nici macar live!

  29. De ce zicem ca boculet este cu gura mare? Omul e plin de bunavointa si noi il mai si criticam. Trebuie sa fie macar femeile tare multumite ca printre masurile pe care le ia la loc de frunte este scaderea varstei de pensionare la femei; si acele femei care au mai mult de 2 copii vor iesi la pensie mult mai devreme incepand in anul 2030!!!!!!!

  30. fara suparare dar si antele se tabloidizeaza la greu; cand vezi ce specimene sunt invitate la capatos sau madalin ionescu zici ca au scumbat doar sigla otv cu a1…
    oare de ce nu da fiica mogulului cu ceva praf de igienizat prin studiouri?

  31. E trecut de ora 7.00 pm. Sunt curios daca ora pe site-ul D-lui Ciutacu va arata ora schimbata.
    Scotocind prin ziare am dat de Media lui Comanescu:”Lunga si fericita moarte a Elodiei la (O)TV” si implicit de comentariul D-lui Ciutacu in 30 octombrie 2007. M-a distrat, cred ca si pe Dvs. dragi cititori va va distra:
    #
    Comentariul lui Victor Ciutacu:
    30 October 2007

    Da’ pus la punct mai esti, fratioare:)

    #
    Comentariul lui Iulian Comanescu:
    30 October 2007

    Victor: Mersi, da’ nu prea înţeleg 🙂

    Oricum, e în bună parte şi meritul Monitoring Media. Plănuiam ceva mai in-depth, pentru “Adevărul”, dar nu am avut destulă informaţie.

    A, şi-al lui Hemingway, care mi-a dat un titlu după modelul “Scurta şi nefericita viaţă a lui Francis Macomber”.

    #
    Comentariul lui Victor Ciutacu:
    30 October 2007

    Zici ca tu ai ascuns-o pe Elodia si monitorizezi blegii care o cauta:)

    Acum intelegeti cum de a reusit dumnealui s-a o gaseasca pe Elodia, ca stia cine a ascuns-o?!

  32. Boc sau Elodia e acceeaşi scofală. Televiziunea poporului nu e decăt vorbărie goală.

  33. Boc dovedește pentru a nu ştiu câta oară cât de prost este. Şi nu folosesc adjectivul ca epitet ci ca un compliment şi nicidecum din suparare sau indignare, ci dintr-o dragoste … până la moarte!!! Din pacate pentru noi, ca ţărișoară şi popor, omu’ chiar e prost! Este cel mai tălâmp prim-ministru pe care l-am avut de când e România stat. Nu-l duce capul decât la slugărnicie şi basta. Şi probabil că asta este principala calitate ca să fi premierul potrivit pentru fudulia (sau fuduliile) preşedintelui.

    Ce şi-o fi zis Băse. Daca io-s urât, ala macar prost sa fie! Şi iacătă, dorinţa-i fu’ îndeplinită. Are marioneta perfectă, fără creier, fără scrupule, cu talent nazist nativ, în permanenţă dornic să ne execute, oriunde, oricând sau oricâţi am fi, doar ca să-i producă stăpânului prezidenţial o ejaculare în plus!

  34. Boc este un ridicol!Nu stiu de ce mai sta in fruntea guvernului cand toata lumea ici bate joc de elInseamna ca-i lipseste multe cele de nu-si da demisia!

  35. D-l Ciutacu,
    N-ati fost pe faza, ca doar DD i-a dat drumul ‘impostorului cu gura mare’, numai ca imediat a fost inhatat de ‘labeunu’. Azi-maine vom asista la o bataie zdravana intre cele doua televiziuni pentru ‘cazarea’ cat mai indelungata a guralivului.

  36. Am dori si noi sa aflam mai multe in legatura cu amenintarile la adresa Danei Grecu.

    Oricum mai avem putin si o luam peste bot la propriu daca indraznim sa nu fim de acord cu Carmaciul si gasca de “bagabonzi”.

  37. Vedeti D-le Ciutacu ca la ‘rugamintea’ Dvs. domnu’ Dan l-a eliberat pe ala micu’ si dumnealui a ‘luat masuri’, le-a pus pe hartie si, vorba lui Badea, a INTERZIS una si alta. Si…?

  38. Bah…
    Nu-l mai trimiteti pe ala sa ude trandafirii ca si asa s-au ofilit. Daca le mai da mult cu cald la radacina le cad frunzele cu totul.

    Bafta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.