Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Blonda si tonomatul. This is it!

Similar Posts

109 thoughts on “Blonda si tonomatul. This is it!

  1. @Adolf Visarionovici Basescu & Cristina: la primele jigniri reciproce, pa!

  2. Am înţeles, şefu’, da’ eşti martor, n-am început io! Cristina m-a “acuzat” de “cataractă şi psihoză”. Păi e frumos?!

  3. @Adolf Visarionovici Basescu: ti-a trecut prin cap ca s-ar putea sa nu stii tu sa faci glume? Si ca Cristina pur si simplu intelesese gresit comentariul tau si ca, din cauza asta, ar fi fost de bun simt sa te explici intai, in speranta ca poate-si cere scuze? Lasand la o parte faptul ca jignirea ei a fost un pic mai finuta decat a ta!

  4. @Adolf Visarionovici Basescu & Cristina
    Fratilor cearta n-are farmec! Luati-va la bataie! Asa-i mai mishteux. Daca va mai si filmati si postati pe youtube filmutu’ ar fi si mai “groaznic”.
    Banzai!

  5. La următoarea experienţă de acest gen, dacă doriţi să se întâmple, pe cine credeţi că pune şefu’ Antenei2 (Mihai Gâdea) în locul lu’ Victor Ciutacu deghizat aseară în Oana Dobre? 🙂

  6. Multi ani l-am citit, l-am ascultat pe CTP cu entuziasm, ardoare; il vedeam cel mai drept, sincer, dedicat, etc. Nu intelegeam cu exactitate de ce v-ati intors impotriva lui definitiv si irevocabil.Ce l-o fi apucat sa va spuna, dupa ce ca aproape jurase colaborare vesnica, ca ‘ nu faci obiectul discutiei noastre’/ E frumos din partea Dvs. ca in ciuda acesteora ii recunoasteti talentul. Sigur, Dvs. n-ati mai incercat sa luati legatura cu el, dar oare nu l-a preocupat de loc pe CTP ca a fost nedrept, ca era sa omoare flacara de foc a unui om?

  7. Buna seara d-le Ciutacu,

    Am uitat multe sa va spun aseara;dar vi le voi spune pe parcurs.
    Imi place “blonda’,cu inteligenta,zvacul(cum zice olteanul!),cu look-ul dumneaei,cu tinuta-ce,trebuia sa vina ca regina Angliei?!E foarte bine asa si mie imi place!
    Sunteti ” mistret”domnule Ciutacu si chiar imi place!Cand eram la facultate,aveam un profesor de Organizarea Muncii-extraordinar de destept si foarte exigent-zambea la cursuri,oarecum ironic,dara avea o imagine care ne-a inspirat porecla de “mistretul”;ne calcula nota la doua zecimale,dar mie mi-a placut foarte mult…(avea vreo 60 de ani,sa nu credeti ca m-am indragostit!)
    Sunt iar pe unda Dvs.-imi place teribil Al Pacino;am urmarit filmul”Parfum de femeie” de n ori…De 8 martie sa -l urmariti(chiar daca l-ati vazut de n+1 ori!) cu sotia,chiar si cu Vladut.Stiti ca Al are bunica romanca din Maramures?!E de-al nostru,intr-un fel…

    Va doresc,din tot sufletul,numai bine!
    IoanaP

  8. Ce ne-am face noi , cei ” exilati ” ( si ciuruiti ) fara dvs ( si Badea 🙂 ?!
    Cred ca sunteti un profesionist exigent , de avea Oana asa emotii , dar aveti tot dreptul caci sunteti bun , enervant de bun 🙂

  9. D-le Ciutacu,
    a fost o emisiune blinda,buna si f. aproape de sufletul multora.Daca presedintele ,,scoate raul,, uneori din dvs.incercati sa ,, scoateti dvs. binele,,!

  10. D-le Ciutacu,
    daca dictatura lui Ceausescu nu v-a deranjat(ati fost neutru)de ce va deranjaza ,,o dictatura in devenire,,?Nu sint pricinos,sint doar curios !

  11. Iata ca incrancenata Oana are emotii si…cand pune intrebari unui bun prieten nu mai e cum o stiam. This part of your team is really good ,mister Ciutacu.N-am uitat limba materna dar asa am simtit ca suna mai bine de cand nu-mi pot scoate din minte cuvintele din video-ul postat cu 2 zile in urma.

  12. @octopus: n-am spus ca nu m-a deranjat, ci doar ca nu am fost nici victime, nici profitori ai ei.
    @C.Bojan: Mihai Gadea nu are nici o atributie in stabilirea invitatilor emisiunii mele. si e mai bine pentru amandoi si pentru post.

  13. Un pic off topic, dar nu de tot. Blonda si tonomatu’ au fost invitati si la Stirea zilei, si doamne ce interventii punctuale au avut.si acum ma refer la intrebarea lui Badea, care chiar v-a surprins.Doamne fereste, ar fi chiar groaznic sa va “intampine” Marian, Pora si Cristoiu in biroul Dvs. Totusi aveti spirit de prezenta; n-ati fi ajuns pe targa si dus la Urgenta la Psihiatrie! E ceva; dimpotriva ati mai fi ramas pana va venea schimbul!AVETI UN SISTEM NERVOS de ADEVARAT TONOMAT.
    Am gasit draftul si l-am valorificat.

  14. Nu am inteles o chestie. Ai spus la un moment dat care este atitudinea ta fata de Vanghelie pe principiul cand ai avut ce lauda ai laudat cand ai avut de reprosat ai reprosat. Dar ai adaugat ca fara sa ai remuscari. De ce trebuie sa iti faci griji de remuscari atunci cand tu prezinti fapte? Atata timp cat stii ca tu iti faci treaba(intelegandu-se independent de factorii exteriori) de ce te-ar nelinisti ceea ce prezinti tu?

  15. @ Manuela

    Nu, nu mi-a trecut prin cap ca nu stiu eu sa fac glume. Ca si altii, consider ca sunt genial. N-am voie?

    P.S. Oricum, daca nu stiai, o ironie nu se explica niciodata, altfel nu mai e o ironie.

    P.P.S. Adevarul este ca nu mi-a trecut niciodata prin cap ca ar putea sa creada cineva ca exista persoane carora Andreea Pora li se pare, realmente, o frumusete.

    P.P.P.S. Oricum, pentru ca sunt un domn, ii cer acum scuze Cristinei.

    Gata, am impacat pe toata lumea?

  16. @gigidingiurgiu: n-am remuscari pentru publicarea inregistrarii in care Vanghelie vorbea ireverentios la adresa lui Geoana

  17. eu urmaresc cam tot ce misca emisiuni cu voi – antena 3 mai ales, din 2005 si inca nu m-am saturat sa va urmaresc, mi se pare ca sint inca destule de spus. Imi plac foarte mult emisiunile tale cu Oana, asta semanind cu un mic “taifas intre prieteni”, fiecare punind inainte de orice amicitia si apoi ratingul si asta a facut emisiunea asa frumoasa. Apropo de alte comentarii de aici, poate imi spui si mie Victor ce s-a intimplat cu unii “invitati traditionali” pe care fie nu i-am prins eu fie n-au mai venit in studio de Antene – si ma refer la Madalin Voicu, Bogdan Teodorescu si Bogdan Olteanu. Ultimul are job nou dar ar putea sa mai si graiasca putin ca face interventii bune. Va astept cu alte emisiuni frumoase!

  18. constat surprins ca ce am scris mai devreme n-a fost inregistrat. Oricum, mi-a placut emisiunea, a avut si un aer de “convorbire la gura sobei” dintre doi prieteni care nu cauta neaparat rating ci sa faca pentru cei care se uita o emisiune placuta, acel gen de emisiune asteptat cind cei care vorbesc sint prieteni si n-au deci nici un interes sa se hacuie. Felicitari si mai vrem!

  19. De ce Crin Antonescu n-a desfiintat functia lui Orban si doar atat? De ce merge pe liste? Daca desfiinta functia de prim-vicepresedinte si Orban ramanea un simplu membru cu o functie care nu presupunea la fel de multa putere executiva ca cea pe care-o are acum, presupun ca Crin si-ar fi putut conduce partidul, nu? De fapt, ceea ce face el acum este sa-l inlature de tot pe Orban din conducere. Il deranjeaza si simpla lui prezenta. Ti se pare democratic ce se intampla? Nu seamana cu Basescu, cu Iliescu, cu stilul de politica din ultimii 20 de ani? Ce-a fost bun la stilul asta? La ce ne-a folosit noua, romanilor? De ce sustii pe cineva care nu lupta democratic? Nu crezi ca va folosi aceleasi tactici si daca va ajunge mai sus? Crezi ca oamenii se schimba? Ai tu atat de multa incredere in Crin Antonescu incat sa crezi ca, in dictatura lui, va face bine tarii acesteia? Si de ce te faci activist in fiecare lupta care se da in partidele politice?

  20. Poate am exagerat cu ultima intrebare. Mi-o retrag. Desi, chiar daca nu in mod atat de evident ca atunci cand era congresul PSD, exista un activism in favoarea lui Crin, la nivelul intregii Antene 3. La PSD era mai multa democratie, parea chiar ca sunt curente de opinie. La emisiunea lui Gadea, cand era Orban invitat, era unul care aproape ca aveam impresia ca e acolo doar ca sa-l intrerupa pe Ludovic si care nu era niciodata atentionat de Gadea. La emisiunea lui Firea ati declarat public ca vreti sa iasa Crin, si tu si Firea. Mai mult, ati intepretat gresit discursul lui Orban referitor la nevoia de a fi pe lista a Noricai Nicolai, Vosganian si altii. Pana si eu intelesesem ca Orban a zis ca ei ar fi alesi si individual, voi, jurnalisti experimentati, n-ati remarcat asta? Nici unul? Ca a fost destul de explicit discursul… Eu, care nu-s jurnalist, am si retinut ce-a spus. A spus ca pe lista sunt unii care ar fi iesit si care s-ar fi legitimat prin vot si unii care nu ar fi fost alesi. Vosganian, Norica si altii erau pe lista celor buni, a specificat asta. Nimeni n-a auzit cand a zis asta? Si chiar si azi la editia aia speciala la care a fost Orban invitat… Poate-or fi toti extaziati dupa Crin Antonescu, cine stie?

    E un congres facut sa-l inlature pe Orban din functie. Poate si pe altii. Sa-i inlature, de tot daca se poate, si nu sa-i consolideze puterea lui Crin. Asta se putea face si altfel. Am explicat mai devreme. Si poate ca sunt eu prea dura acum. N-am obiceiul sa fac reprosuri oamenilor care nu-mi plac. Probabil sunt putin dezamagita (sau poate-s doar obosita, mi-o trece maine 🙂 ). Eu asociez dictatura cu Basescu si, Ciutacu fiind impotriva lui Basescu, era asociat (inca mai este…), cu democratia. Pana la urma, despre ce este vorba? Despre care dictator e mai bun? Din punctul tau de vedere. Mi-ar placea sa-ti definesti pozitia. Daca nu pentru mine, macar pentru tine… Sau sa-mi explici de ce gresesc. Daca vrei, evident.

  21. Am uitat sa mentionez promoul de care a beneficiat Ludovic in debutul emisiunii tale, menit, bineinteles, sa faca viitorilor alegatori o imagine cat mai exacta despre el, ala cu chitara. A fost chiar profesionist. Desi l-am remarcat de-atunci, presupun ca eram mult mai calma… Si trebuia sa-l mentionez acum, poate maine imi treceau nervii si-as fi vorbit despre deontologia si sinceritatea enervanta de care dati cu totii dovada.

    Da’ stati linistiti, ca nu observa nimeni altcineva in afara de mine. Cel putin, eu asa observ. Ma enerveaza ca traiesc printre atata manipulare. Macar daca as avea suficienta putere incat sa pot influenta lucrurile cum vreau eu. Asa ca, sper sa alegeti lideri buni in fruntea partidelor, care sa-mi reprezinte mie interesele cum trebuie. Pana acum, in astia 20 de ani, n-ati facut-o.

    P.S. Nu ma deranjeaza opiniile, toti oamenii au opinii, ma deranjeaza manipularea.

  22. va sugerez sa-l nu-l mai bagati pe Cristoiu in piureul vostru; asta nu e in stare sa termine o propozitie ca si sare la alta, facandu-l plicticos, neinteresant; cat despre apelativul ”maestre”, sa fim seriosi..

  23. @Manuela
    Ai vast ca io am fost gigea si mi-am cerut scuze mai acum citeva zile cind ti s-a parut ca te-am jignit!
    Banzai!
    Si nene Victore sa inteleg ca treci la “top gear” sau la GSP sau la vreo revista cu poze daca nu mai fura pedeleii? Ca asa i-ai zis aseara lu’ tanti Firea ca nu mai faci emisiuni politice daca se intimpla minunea.
    Cum a zis orbul: “sa vedem!”
    Pe mine ma umfla risu’.
    Banzai! si sa te auda Dumnezeu si Maica Domnului! si sa nu mai fure aia.

  24. Spuneai ca incepi sa ai indoieli ca merita.

    Atata timp cat iti poti intretine familia onorabil,iti place ceea ce faci si-ti satisface dram-ul de orgoliu-poate ca merita.

    Si merita sa o faci si pentru noi.
    Mai in gluma mai in serios gandeste-te ca suntem aici niste zeci si sute(nu am stat sa numar),care chiar ne punem mintea,te luam in serios si te citim zi de zi.

    Suntem cu ochii pe tine!;)

  25. Pe vremea unui asa-zis “STAT DE DREPT”, un asa-zis presedinte fara par, dupa ce a instalat o asa-zisa democratie si-a facut rost de o tipa cu par – blond – careia, pentru a-i castiga favorurile, i-a daruit totul, mai intai un minister cu care sa se joace iar apoi, chiar si tara. Pentru a dovedi ca nu si-a uitat poporul care l-a ales, cand a vrut ca sa-i daruiasca si lui ceva a constatat ca nu prea mai are bani si arunci, si-a pus slugile credincioase ca sa ia mai intai banii cat mai multi de la popor, iar apoi, sa scumpeasca totul, dar, ca sa nu-si deterioreze complet imaginea in fata oamenilor, s-a gandit cum sa procedeze si astfel, si-a adus aminte de un alt presedinte anterior care, de cate ori dorea sa scumpeasca – de exemplu – carnea cu 10 lei, tot prin slugile lui credincioase, lansa zvonul scumpirii carnii cu 20 de lei. Dupa ce lumea se alarma si incepea sa murmure, afland starea de spirit incordata a poporului, iesea pe postul de televiziune – unic – si anunta ca, pentru a asigura poporului un nivel cat mai bun de trai, s-a gandit bine si a hotarat ca, sa nu aprobe scumpirea carnii cu 20 de lei ci, numai cu 10 lei !! Si bineinteles ca, poporul era foarte fericit si mai ales, foarte recunoscator “conducatorului iubit”. PRESIMTIRE: – va proceda si presedintele fara par, la fel ca si predecesorul sau ?

  26. Cei care v-au condamnat si va condamna ca sunteti angajat al patronatului Intact, au avut si au prilejul sa inteleaga, daca vor, punctul Dvs. de vedere privind relatia Dvs. cu patronatul, explicatia Dvs. privind ‘farmecul democratiei’ care nu-ti impune ceva ce este impotriva constiintei jurnalistului corect

  27. @Manuela: 1. nu pricep ce cauta lupta Ludovic vs. Crin in subsolul acestui post. 2. Ludovic a fost invitat, in calitate de candidat, la mine, Crin nu. 3. Ludovic canta, Crin nu. 4. nu fac eu tonomatul, daca asta te-ncalzeste, da’ asta n-are nici o importanta. 5. nu m-am dus la congres tocmai fiindca mi-s dragi amandoi. 6. daca nu eram eu, Ludovic era istorie pentru viata publica, nu primvicepresedinte al PNL. 7. da, cred ca acum Crin trebuie reales si da, imi repugna modul in care cei doi amici au ajuns sa se smardoiasca la tv, da-s baieti mari si e treaba lor sa-si asume si sa se descurce

  28. Nu ma pricep la politica,dar imi plac cei care lucreaza la antena. A fost in regula, dar a aparut Badea care a stricat emisiunea. Sunt sigura ca d-ul Ciutacu a fost avertizat sa fuga de ciudatul asta, dar am observat ca nu este impotriva lui.

  29. @Lorena: nu mi se pare c-ar fi stricat Mircea emisiunea si n-am de ce sa fug de el

  30. @ciutacu: trebuia sa scriu pe mail, imi cer scuze. Problema mea era ca ai legitimat candidatura lui Crin spunand ca ti se pare normal ca s-a saturat sa mai guverneze ca marioneta lui Orban. Iar eu ziceam ca nu e vorba despre asta, vrea doar sa-l inlature pe Orban. Ar fi fost suficient sa scoata functia din statut. El vrea liste, ca sa se asigure ca Orban dispare definitiv din peisaj. Deci aveam pe de o parte o problema cu faptul ca-l sustineai pe Crin, la nivel declarativ, iar eu eram profund indignata de comportamentul lui, iar, pe de alta parte, aveam o problema cu manipularea. Si observasem ca nu te-ai implicat atat de mult in lupta de la PNL, ca la PSD, cel putin la tine in emisiune si pe blog. Precum si faptul ca ai tinut sa precizezi ca si Ludovic ti-e prieten, nu doar Crin (in emisiunea cu Oana).

    Multumesc pentru raspunsuri. Aseara as fi facut o adevarata tragedie din manipularea presei, am ajuns chiar la concluzii noi si originale despre viata si lumea in care traim. 🙂 Dar acum sunt mai preocupata de weekend si de faptul ca n-am mancat, inca, nimic azi. 🙂

  31. @shogunu’: nu erai tu ala care ma jignise atunci. Da’ am apreciat excesul tau de zel. 🙂

  32. Simpatica emisiunea dar am si eu o intrebare ca tot veni vorba in timpul emisiunii de Bulgari si de meciul de fotbal:cat mai avem pana ii egalam si chiar bate pe GRECI ? Cred ca mai nimerit ar fi ca intrebarea sa i-o pun lui Base si Boc (baieti veseli cu noroc)ca ei conduc echipa in teren . Victore keep walking.

  33. Nene ai ZIS ca n-o sa te mai vada nime’ la vreun congres in direct. Si dovedit-o! Punctu’ 5 adresat Manuelei la 12 far-un sfert explica lumii si de ce!
    La punctu’asta subscriu! (cu o oarecare aplecare spre Orban).Sper sa ajunga unde isi (si imi) doresc, adica sa cistige in 2012!!! (ca io-i votez de cind s-or reinfiintat)!
    Deie Domnu’ sa nu mai vad portocaliu in fata ochilor!
    Banzai!
    @Manuela
    Asa sintem noi ardelenii (nu vorbesc de rusinea ardealului – boc ) politicosi. Io am crezut ca esti suparata pe mine …si io n-am vrut sa supar pe nime’…. (sa nu ma auzi cum fac cind vreau sa supar pe careva sau cind ma supara careva cu adevarat).
    Banzai!

  34. multi, foarte multi dintre noi putem spune cu mana pe inima ca n-am fost nici beneficiari, dar nici victime ai regimului comunist. dar cati recunosc pe fata acest lucru?
    mai ales dintre cei care au urlat alaturi de basescu in campanie ca vrem sa le aducem inapoi dictatura. culmea, chiar cei tineri cu iluzii de mari reformatori ai statului asta putred. cei care sigur nu au avut timp sa simta pe pielea lor raul comunismului.

  35. si pe cine tocmai ridica generatia noua si pornita pe reforma in slavi?
    din nefericire, tocmai pe “aproape realesul” care se viseaza zeus.
    cine si cui i-a furat revolutia, mai copilasi cu cas la gura?

  36. Nu pot sa cred ce sunt in stare sa-ti scrie unii! Deci,sa inteleg,tu esti domnul Ciutacu care ar trebui sa fuga ce ciudatul de Mircea Badea care strica emisiuni??Oare cata minte trebuie sa ai, sau mai bine zis, sa n-ai, ca sa percepi asa lucrurile?

  37. m-am culcat revazind emisiunea de joi si revin cu mare scandal liberal…cine-i mai tare si cine iese… bine ar fi fost sa lasati putin timp pentru postarile astea, post congres pnl, sa vedem ce se intimpla. si daca ma gindesc bine, Orban nu-i vreun Maradona sa fie indispensabil conducerii PNL. Legat de Maradona, mi-am amintit singura obiectie la emisiunea de joi, cind ai pomenit de generatia de aur si ai comparat cu bulgarii…am o intrebare…cite echipe din bulgaria au jucat cu trofeu pe masa sau macar semifinale europene…de la noi daca pui numai Dinamo, Craiova si ce-au facut ele si e suficient, ca la ce a facut steaua clar n-a ajuns nici o echipa din bulgaria!

  38. si performanta la cluburi tot Generatia de Aur a facut-o, deci se compenseaza cu virf si indesat!

  39. E prea desteapta… nu cred ca e blonda de la natura. Este printre putinii ziaristi inteligenti/tonomate sau cum i-o fi placind Baselului sa le zica 🙂

  40. Absolut geniali. Cred ca faceti o echipa buna si va completati. Succes, Oana! Dl. Ciutacu e mai “shaf” ) are background de Rahova, dar in rest e OK)!

  41. Inginere esti cel mai tare. „ Smenozeala, smardoiala si smangleala politica si economica”. Cu astea ne intalnim cel mai des in ultima perioda. „Miscarea de rezistenta” by Jurnalul National”. Traiasca flacara albastra sub semnul delfinului. Ține-o tot asa! Te saluta Ciprian, un fidel Antenei 2 și 3, precum si Jurnalului National. Numai bine, sanatate, duminica placuta si poate mai mult cu fam. dvs. si olecuta si pe la Sinteza Zilei.

  42. Aveti mare dreptate sa nu bagati mana in foc decat pentru Dvs. Din principiu multa lume procedeaza asa; mergand mai departe nu-si baga mana in foc nici daca e vorba de foc virtual.

  43. Femeilor! Vă iubesc pe toate !
    Spun asta îngenuncheat în faţa Celei fără de asemănare.
    Dacă tot ne-aţi făcut din dragoste, cum de-am ajuns fiare ?
    Îmbunătăţiţi-vă programul, şi, vă rog, mai reciclaţi-ne o dată.
    De fapt venisem cu nişte ghiocei din Grădina Mariei (România),
    pentru VOI, desigur.

  44. Frumos, mai lipseste o emisiune cu Gadea…:)), de aceeasi natura !!

    Felicitari Oanei :))

  45. Inafara de suficienta afisata ostentativ, victor ciutacu nu pare sa recurga la “jmecherii” pentru rating. Il urmaresc, regulat, fara imagini, in fundalul a ceea ce fac la momentul respectiv. Are multe momente de sclipire, ceea ce ma face sa cred ca isi merita locul. Pana se plictiseste lumea si o sa doreasca altceva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.