Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Blonda si tonomatul. This is it!

Similar Posts

109 thoughts on “Blonda si tonomatul. This is it!

  1. Da, din comentariile de pana acum reiese, ca imaginea publica, pe care printr-o munca asidua v-ati creat-o, este pe o scara ascendenta. Acest stil al Dvs. sa va manifestati in fata privitorilor, cititorilor, comentatorilor, criticilor, chiar si in fata dusmanilor Dvs., aceasta deschidere, cu un grad de risc ridicat, se dovedeste a fi benefica si pentru Feng Shui-ul Dvs.
    Cu siguranta ca ideea va apartine 100%. Si va felicit.

  2. 1.A fost ca o urare de bun-venit pentru Oana.
    2.Am văzut o altă latură a lui Victor Ciutacu, dar nu neapărat nouă pentru unii dintre noi.
    Cel puţin la nivel de aparenţă, fostul şi viitorul realizator Ciutacu a fost mai relaxat decât de obicei. Asta datorită ineditei poziţii de aseară.

    3. Cred că a fost un experiment bun.

  3. Am greşit numerotarea şi menţionez asta pentru că îmi denaturează sensul observaţiilor făcute. Înainte de “Cel puţin…” trebuie pus “3”, apoi “4” la ultima frază.

  4. Scriu comentariul in timp ce urmaresc inregistrarea. Asa ca totul e proaspat.
    So, Ciutacu nu al dracului, pur si simplu este atat de enervat de prostia din jurul lui incat rabufneste. E mai mult sila decat rautate. “Tonomatul” functioneaza pe principiul “Astia care cred ca au dreptate ne enerveaza la culme pe noi, astia, care chiar avem drepate”.
    Lasand totul la o parte, formatul emisiunii chiar e ok, emisiune politica prin comparatie, “despre altii prin mine”.

  5. Da, exact ce credeam despre Oana..E genu de “tigroaica” tare in gura cand e sa fie in contradictie de idei/pozitii cu cineva, dar blanda ca un mielusel si usor timida in fata celor care au mari asteptari de la ea..Nu va reactiona niciodata la maxima capacitate la multe si prelungite laude- asa cum s-a intamplat in ultimele doua zile ; ea mai degraba e om al opozitiei si ar fi bine cred sa ramana in postura care a adus-o initial in atentia noastra.

    In schimb, tie Victor iti sta nemaipomenit in pozitia asta de mentor/ tatuc al colectivului de la JN 🙂 Dar desi am inteles ca ai mare respect pt CTP, nu e nevoie sa incerci sa-l copiezi cu nimik..esti unic si numa bun’ asa cum esti .;)

  6. @victor: o singura observatie, ca tot ati deschis subiectul aseara: cred cu tarie ca sinteza zilei (cu sau fara cristoiu) a facut mai mult rau decat bine cauzei anti-basescu.

  7. Despre Oana: Mi-a placut ca n-a fost bitch, ca in alte dati, si in timpul discutiilor, cand situatia semana cu pozitia ei obisnuita de invitat. A fost rationala si inteligenta, ca de fiecare data. Nu mi-a placut parul ei. In general, exagereaza cu brandul ei de bitch si nici nu-i sta prea bine cu parul strans la spate. Sa nu mai vorbim ca aseara nici n-a fost bitch, deci lookul a fost complet inutil. Poate ca la o emisiune unde este invitata, lookul ala poate da impresia ca e o reproterita care vine de pe cine stie unde si care-i serioasa si profesionista, dar in calitate de moderator nu mergea. Nu prea mi-a placut nici cum a fost imbracata… Deci, lookul, per total. Alte lucruri care nu i-au iesit au fost formulele, toate formulele 🙂 Nici spuse cum trebuie nu cred ca mi-ar fi placut, dar n-a fost cazul, fiindca era emotionata. Cred ca ar fi trebuit sa le foloseasca pe alea consacrate. Per total, a fost ok, ea, in calitate de moderatoare. A fost ca si cum i-ai da masina copilului s-o conduca. Daca reuseste sa mearga pe sosea, e bine! 🙂 Poate a sunat prea dur… De fapt, mi-a placut mai mult de ea decat in alte situatii. Si emisiunea a fost mult mai interesanta decat in general.

    Despre Victor: o sa scriu mai incolo 🙂

  8. Normal ca ma asteptam sa iasa o emisiune buna… totusi… eu credeam ca la intrebarea lui M. Badea, raspunsul ar fi fost scurt… ceva de genul ” imi dau demisia si ma refugiez in Congo”

  9. felul in care l-ai caracterizat pe basescu este foarte exact. jigodismul pleaca de sus in jos in tara asta si nemernicul asta a facut cel mai mare rau Romaniei a dat exemplul marlaniei si jigodismului dus la extrem. toti handicapatii cu decizie si putere au inceput sa faca la fel in institutiile publice, acum se vede asta si pe strada , a ajuns la nivelul cel mai de jos.

  10. Frumos experiment, ca o gura de aer atunci cand esti strans de gat.
    Thx.

  11. Partea de la inceput, cu versurile Parazitii si imaginile alea, ar trebui sa le lasi asa, la fiecare inceput de emisiune, macar o luna de zile! Bravo!

  12. Ce-o fi gandit Basescu cand Oana v-a cam complimentat cu aroganta, si a facut o comparatie intre Dvs. si dumnealui? O fi fost mandru, sau v-a facut si dumnealui’derbedeul dracului’cand ati spus ca este un mic Basescu si un mic Ciutacu in Dvs.?

  13. BANCUL ZILEI: Basescu se trezeste dimineata la vila de la Scrovistea. Afara ninsese, o imagine feerica. Iese Base in prag, se intinde, cand, deodata incremeneste: pe zapada imaculata era scris cu urina: “Maine vei muri”. Agitatie, politie, SRI, SIE, DIE, etc. Cercetari, probe, amprente.
    A doua zi vine seful SRI la el:
    – Au venit doua probe de la laborator si am o veste proasta si una foarte proasta.
    – Zi-o pe aia proasta.
    – Avem proba de urina. Urina e a lui Boc.
    – Oamenii mei! Oamenii mei au tradat! Ce veste poate fi mai proasta decat asta?
    – Avem si proba grafologica: scrisul este al Elenei Udrea.

  14. @Adriean VICLEANU: ce legatura are bancul cu emisiunea?
    @brazvan: eu cred ca, fara Sinteza zilei, Basescu bateau cu 60%
    @Claudia: Tuca-i tatucul colectivului, eu sunt ala antipatic si executiv. n-am nici un respect pentru omul CTP
    @violet: subscriu la punctul 1 🙂

  15. Oana Dobre este o fată şi frumoasă, şi deşteaptă, dar, dacă vom lăsa deoparte măcar o dată subiectivitatea noastră de antibăsişti încuiaţi, cu ochelari de cal, şi vom fi cinstiţi cu noi înşine, vom fi siliţi să recunoaştem că blonda din tabăra adversă, Andreea Pora, o bate de departe, şi la fizic, şi la intelect. Asta aşa, ca să punem adevărul în drepturile sale.

  16. Mi-a placut sa va aud si sa gasesc in vorbele grele spuse de dunneavoastra o sinceritate dusa la extreme. Sunt de acord cu tot ce ati spus. Desi am doar 22 de ani urmares “Vorbe grele” inca de la inceput, si nu pentru ca va admir(ceea ce este foarte clar, va admir pentru ca spuneti lucrurilor pe nume) si pentru ca imi pasa; cu asta cred ca am spus totul.

  17. Domnule Cuitacu, va felicit pe dvs, ca si pe toti jurnalistii, din grupul dvs. (Badea, Gidea, etc..)
    Intrebare : Cum pouteti gindi democratic fara sa fi trait nici macar o zi intr-o tara democratica ? BRAVO

  18. Uneori mi-e greata de dl Ciutacu; are incruntarea,incrancenarea ,duritatea,,prietenului,, sau, dl CV TUDOR.Este totusi un om calm, desi nervos, care-si exprima fara echivoc parerile.Este intresanta legatura de colegialitate cu dnii Gadea si Badea , atit de diferiti, cel putin ca prezenta scenica, unul de un calm englezesc, celalalt de un tumult debordabil.Daca i-ar pieri vesnica incruntare(nemultumire ?)cred ca l-as simpatiza; pana atunci, doar respect. NB Vorbele grele pot fi spuse si cu zambetul pe buze; dl Stan dixit

  19. Despre Oana: cred ca s-ar fi descurcat si mai bine daca ar fi fost moderatoare la emisiunea ei, n-ar mai fi fost atat de emotionata din cauza favorii care i s-a facut. Si asa poate ca ar fi mai moderata si ar mai renunta din atitudinea ei de bitch. Mie imi place de ea pt ca e inteligenta si nu pentru ca vrea sa para rea.

    Despre Victor: cel mai tare moment a fost cand ai povestit cum ai stat ca fraierul 3 saptamani la Adevarul, dupa ce te-au dat aia afara. Mi-ar fi placut sa povestesti ce ti-a facut Basescu, macar episodul pe care ziceai ca l-ai mai povestit odata, eu nu l-am vazut si nici n-as sti unde sa-l caut. Subscriu la comentariile de pe f-b care ziceau ca emisiunea a fost prea scurta. Nu subscriu la alea cu enervant de sincer. Adica l-ai ars pe Vanghelie de deontolog ce esti tu? Fara nici un alt motiv? Sigur! Poate doar sincer… Dar tu esti de fiecare data sincer, intr-o anumita masura. Trebuie doar sa-ti dai seama in ce masura 🙂 Oricum, tu ai fost vedeta si emisiunea a fost mult mai interesanta decat de obicei si a iesit foarte bine.

    P.S. Ne povestesti si noua ce ti-a facut Basescu? Macar da-ne un link, ceva…

  20. M-am ,,lipit,, de oprobiul A3 cand am scris undeva(CA FAN AL A3!) nemultumirea cu privire la ,,stilul,, dnei DANA GRECU. Daca noi care privim sticla tv nu avem dreptul de a ne exprima (civilizat) parerea, ce putem gandi cu privire la cenzura( si cand in unele locuri se da drumul la toate porcariile)?

  21. Al Pacino e cel mai tare! Ma bucur ca mai sunt si altii care cred la fel.

  22. @ion2: Dana Grecu n-are legatura cu emisiunea despre care vorbim. si nici politica editoriala a Antenei 3. la prima bagare-n seama off-topic, zbori.

  23. Dragilor , eu am televizor in casa numai pt. voi ( Gadea, Ciutacu, Badea, Oana, Radu Tudor, Dana Grecu , V Stan, B. Teodorescu , Ciuvica , G Firea – ordine aleatorie) .
    Un compliment mai frumos de atat ati auzit ?

  24. Mi-a placut emisiunea. Multe head-line-uri,daca le pot numi asa.
    Ma bucur sa vad dialoguri de sinceritate maxima, fara exagerari, fara invarteli in jurul cozii.
    Am vazut omul Ciutacu, e placut.

  25. Imi placea mai mult in drepta.Asa,la volan nu a fost ea.O fi tracul inceputului?

  26. Felicitari, o emisiune cursiva, relaxata, chiar am urmarit-o fara crispare…

    Din pacate, nu pot spune la fel despre Sinteza Zilei, al carei fan declarat eram. Acolo e prea multa inversunare,prea mult negativism. Cand o urmaresc, mai ca-mi vine sa pun mana pe ceva si sa-i fac tandari pe idiotii care ne conduc…

    Oare sa fie de vina blazarea care ne-a cuprins dupa ce s-au furat alegerile ? Chiar daca Sinteza isi mentine justificat mesajul, parca perceptia e alta…

  27. Imi place Oana Dogre si nu prea. Imi place ca e interesanta, ca are un coeficient de inteligenta RIDICAT, CA E jurnalista de vocatie, ca e inspirata in unele momente, dar…dar… dar…..
    1. nu ii sta bine deloc atunci cand vrea sab faca ironoe. Ca si cand ar imita pe cineva si nu ii iese.
    2. Vrea sa dea sentimentul ca le stie pe toate, desi mai mult ar avantaja-o sa arate ca VREA sa le stie pe toate.
    3. E fascinata de Victor Ciutacu, am inteles toti asta, dar cand vrea sa il linguseasca ii iese aiurea. Of.
    4. Mie imi plac ziaristele gen Corina Dragotescu. N-ar strica sa se inspire.
    Despre Victor,… Ar mai fi ceva de spus despre el? Nu cred.
    PS – nu mai arata pe fata ca iti place blonda, pt ca nimeni nu crede ca intre un barbat si o femeie exista prietenie. Ori daca la voi exista, sa va traiasca familiile, dar…dar….dar… inseamna ca n-ai vazut ce chip frumusel are ziarista! bye.

  28. @Victor,
    A fost extrem de relaxanta emisiunea de aseara! L-am vazut mai mult pe omul Ciutacu si asta a fost placut.
    @Manuela,
    Despre ce i-a facut baselu’ lui Ciutacu a povestit pe scurt intr-o emisiune a Sintezei. Citez din memorie: “Dupa suspendare, nevasta-mea a ramas fara serviciu”. Victor, daca gresesc te rog sa ma corectezi.
    @ffgMS,
    Crede-ma, EXISTA prietenie intre un barbat si o femeie! Prietenie si atat. Cat priveste chipul de care vorbeai, inseamna ca nici tu n-ai vazut chipul Manei!

  29. Sub influenta ‘clash’-lui intre Antonescu si Orban la Congresul PNL-lui imi revin in minte momentele Dvs. de explozie cand ziceti ca sunteti, sau vreti sa fiti, sau doar pareti a fi al dracului, dar ca de fapt sunteti un barbat de comitet, cumsecade. Ce este mai credibil din cele doua aspecte suprapuse oarecum?Daca e sa evaluam noi ponderea celor doua aspecte, sunt sigur ca D-l Ciutacu cumsecade cantareste greu in balanta.

  30. @cineva: n-am nimic de completat/adaugat
    @ffgMS: daca dau un comunicat de presa in care imi asum un amantlac inexistent, iese omenirea din criza? nu de alta, da’ simt ca dezamagesc lumea ca, la fel ca-n bancul cu iepurasul, nu recunosc ca sunt mistret 🙂

  31. Emisiunea a fost misto fiindca a fost cu si despre dv iar oana a desteapta si spontana. Cinstit, nu-mi plac oamenii cu ochii mici, asa cum nu-mi plac casele cu ferestre mici: in ambele variante par a ascunde mai mult decat trebuie! Oana e un jurnalist documentat, incapatanat si curajos, soi rar si de salutat. In rest, sa fim sanatosi!

  32. @cineva: multumesc!

    @ffgMS: nu inteleg de ce ti s-a parut si aseara acelasi lucru. Ba, dimpotriva! Si chiar au dat un comunicat de presa, ca sa te lamuresti si tu (si altii ca tine)… Poate ai inchis tu televizorul mai devreme 😉

  33. bai voi vedeti ce zice asta : Adolf Visarionovici Basescu ?

    nu vreau sa dau drumu la nimic, cel putin nu aici, dar totui… omu are o problema… cataracta si psihoza

    :)))) cand am dat sa intru pe blog la fotomodela Andreea Pora : Warning – visiting this web site may harm your computer! Malware warning !

    uite hai ca am ales`o pe asta pe stanga ca arata mai bine : http://roxanaiordache.files.wordpress.com/2008/12/andreea-pora.jpg

    cat despre Oana Dobre… oricunde ar fi, o sa fie un model pentru altele !!!! numai bine !

    http://3.bp.blogspot.com/_2sL1jSUGZxk/SLz_d699IMI/AAAAAAAAAls/lD3SrbCHiMk/s400/IMG_0833.JPG

  34. Coane Victor…Pe unde calci matale apasat rasar exceptiile.In sfarsit vedem si noi pe sticla o blonda anormala, cu mult creier si mai ales multa decenta.Fatuca asta o sa te scoata la pensie si cand o fi sa-ti agati ghetele-n cui si sa alegi intre pensie si salariu o sa lasi pe maini bune Vorbele Grele.Daca-mi permiti o sugestie poate-ar trebui s-o mai haladesti un pic pe Oana,sa-i transmiti ceva din tupeul ala de “borfas cu scoala” al matale atat de necesar cand sari la beregata canaliilor.Coane Victor respect…

  35. Geniali amandoi, poate ar trebui sa faceti emisiuni impreuna, va sta bine

  36. Nene io imi aduc aminte de o replica de-a ta la “Vorbe Grele” minteni dupa ce labeunu a cumparat evz cum ca “pina mai fac eu emisiunea asta Oana are loul ei aici” (sau ceva de genul – mie oricum asa mi-a sunat). Ceea ce s-a si intimplat. Ieri a fost Oana la clape si tu de-a dreapta. (mai de dimineata am zic ca era maimisto formula clasica cu ea de-a dreapta ta).
    Nu vad de ce se zguduie unii (unele) si pun alaturarea asta pe seama unui amantlic. Chiar nu pricep notiunea de prietenie intre sexe chiar daca “amantlicu'” nu-i implicat?!?
    Se pare ca nu!
    Banzai!

  37. @ shogunu’ pe 5 March 2010 la 6:11 pm:

    Ai dreptate prietene, altfel tre’sa importam si luminari in tara asta!

  38. Superb!
    Pot sa zic ca, dupa cititul blogului de atata timp, pozitia ta din emisiune nu a fost o surpriza.
    Spor la lucru, arogantule! 🙂

  39. @ Cristina

    Bă, da’ proastă mai eşti! Chiar nu te duce mintea să-ţi dai seama când e vorba de o glumă, dacă nu se termină cu o faţă zâmbitoare? Hai că te-ai făcut de râs!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.