Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Batman şi pixelul albastru ne salvează

Batman şi pixelul albastru ne salvează

Doamne, ce poate scrie lumea rea şi bârfitoare! Nu pot să cred că-i adevărat. O fi trucat cineva documentul. Să vină Batman şi pixelul albastru, să ne salveze!

P.S. Turcescu şi Cristoiu sunt buni. Fac în vârful vieţii lor mai puţin decât pauzele mele proaste de publicitate. Eu aş investi în continuare în ei. Sunt de viitor.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

39 thoughts on “Batman şi pixelul albastru ne salvează

  1. Pentru aceste rezultate sunt mogulii cei rai de vina. Si prostii astia de telespectatori care se uita unde nu trebuie. Ce naiba, au investit atat pe la be unu, i-au adus si pe marii comici ai ecranului Purcescu & Tristoiu si pe la zece nasi au dat, l-au bagat si pe SOV la racoare,a intrat presa in vizorul sigurantei nationale si tot n-a scazut audienta la A3 ? Cat naiba sa mai cheltuie? Musai trebuie sa inchida postu’!

  2. din primele 15 (ba chiar 14) pozitii, 8 apartin A3… ce blat ordinar 😛 :))
    cat despre aia 2 de labeunu… mai ca as pune pariu ca leafa lor e cat a realizatorilor celor 8 emisiuni de la A3. oare am dreptate?

  3. @k.soze: si sunt in concediu Gadea si Firea 🙂
    habar n-am cat mai iau tristii aia doi, da’ nici unul nu se deranjeaza pe bani putini
    @corina: e pe bune audienta aia la TVR. e unicul talk-show care respira.

  4. Nu stiu, poate sunt eu genul care vad numai jumatatile goale de pahar, dar daca “Subiectiv” n-are decat de doua ori si ceva mai multi telespectatori decat turcestii (sau cristoii), si asta la cifre relativ mici, ca simplu spectator (adica fara orgolii profesionale sau beneficii materiale pe baza de publicitate) chiar n-am nicio satisfactie (ca sa nu spun speranta). Abia de la un raport de macar sase sau sapte la unu mi-ar inflori si mie un zambet timid pe fata…

  5. ANTENA 3 : CEL MAI BUN POST DE TELEVIZIUNE !!!
    Nu am nici un comentariu !!!…
    Deja majoritatea stie asta !!!…

  6. a aparut un canal nou, Duck Tv, e lupta mare intre labe1 si Duck!
    de pe vremea lui Carol al doilea n-a mai fost asa concurentza…

  7. Modestule, felicitari pentru succesul de care ai parte, putin vad munca din spatele acestui proiect.

  8. Nu se mai uita lumea la Tristoiu si Curcescu s-au saturat toti de incercarile lor disperate prin care incearca sa spele politicienii de la putere si sa prezinte tortionarii tarii ca pe niste maicute neprihanite. Tristoiu datorita varstei si vechimii in presa e viclean mai are momente cand se preface ca critica puterea pe langa Curcescu care este un kamikaze in slujba puterii. Se pare ca postarile lui Obae privind audienta se dovedesc un omagiu conducatorului iubit. De la o vreme se inmultesc talibanii in slujba puterii vin incarcati cu explozibil si se detoneaza in mijlocul dusmanilor puterii.

  9. Pai clar ca ii bateti la fund pe toti…
    Ciutacule, tu sau altii care sunteti mai tari, aveti geaca de piele etc, intrati aici la un pic de bataie, sa imi infruntati eroul:

    Dupa ce va creati un avatar si ma infruntati pe mine, puteti sa va bateti zilnic si cu alti tovarasi si prieteni, ca sa avansati din nivel in nivel.
    E un antrenament bun si pentru emisiuni…

  10. Parca e la Turul Frantei pe o catarare de categorie speciala: Cristoiu si Turcescu trec linia de finis dupa doua ore, cu spume la gura.

  11. Mă bucur mult pentru tine, Victor, pentru voi în general! Şi, cum îmi place să spun, SĂ CRAPE DUŞMANII DE CIUDĂ! 😛

    În emisiunea de mâine, voi încerca să trag o concluzie despre Dorel Vişan; mi-l amintesc la referendumul din 2007 cu eşarfă portocalie la gât, pe scenă. Mai recent, mi s-a părut că s-a trezit, dar nu prea am avut ocazia să-l văd mai des.

    Eu când am auzit că Sandra îl prezintă pe ăla cu nume românesc, aşteptam să se scuze că a greşit. Se mai întâmplă. Dar nu, că el, chinezul, e şi ortodox! 😯 🙂

  12. Schimbarea brusca la fata a d-lui Ion Cristoiu mi se pare si acum cand a trecut ceva timp de la acest eveniment trist , ceva necurat . Poate intr-o zi , mai devreme sau mai tarziu , vom afla ce l-a determinat cu adevarat sa-si schimbe brusc pozitia . Un ziarist care a criticat permanent puterea , indiferent care a fost ea , sa treaca brusc la pupincurism , mi se pare cusut cu ata alba si miroase al dracului de mult a ceva santaj . In rest , felicitari Antenei 3 pentru lupta permanenta de a stopa , atat cat se poate , indobitocirea Romaniei .

  13. @ Victor Ciutacu

    După entuziasmul domniei voastre simt că ar trebui să încep cu “Felicitări!”. Recunosc că nu mă prea pricep la citirea acestor tabele, dar înţeleg că acel loc 1 este rodul unei munci nu tocmai uşoare, şi această muncă este un lucru de apreciat.

    Nu prea pricep însă cum şi de ce se naşte războiul din competiţie. Aici nu mai e ca la Olimpiade, important este să participi?

    Domnule Ciutacu,
    Poate că înţeleg un pic că într-o lume a mercantilismului şi a cântecelor cu refren “cine este nambăr oan?”, primul loc este, fără îndoială, un semn al succesului. Pe mine asta mă întristează.

    Un coleg de blogging face un lucru absolut minunat. Caută prin arhive şi scoate tot felul de lucruri, schiţe, fotografii, scrisori, referiri, despre clădirile vechi ale Bucureştilor de altă dată. Este o idee excelentă şi faptul că face acest lucru din pasiune, şi încă într-un mod susţinut, este cu atât mai lăudabil. Am citit apoi că se bucură că a urcat în zelist… Pe de o parte m-am bucurat că un asemenea blog, deschis pentru cultură, istorie şi minte, începe să aibă audienţă… pe de altă parte mi-am dat seama că succesul este benefic numai atunci când nu-l urmăreşti. Cine urmăreşte succesul riscă să devină subordonatul succesului. De aceea m-am simţit obligat să-i spun, în loc de clasicele felicitări, că munca lui pe acel blog este cu mult mai importantă decât un vremelnic loc pe zelist.

    Am văzut şi eu emisiunea făcută acasă la Mircea Diaconu şi am apreciat-o. Pentru o clipă mi-am dorit să ştiu că acea emisiune nu a avut, nici un minut, scopul ratingului… Pentru că tocmai naturaleţea unei familii de actori mi-ar fi părut uşor pângărită, pentru că emisiunea transmitea o emoţie reală, nejucată, dar pângărită în momentul în care este valorificată jurnalistic.

    De aceea vă zic şi domniei voastre. Serviciul public pe care îl duceţi la bun sfârşit ca ziarist trebuie să fie scopul, nicidecum răsplata ratingului. Nu de alta, dar am observat că românul nu este aşa de ideal precum am vrea şi uneori nu prea este un consumator de calitate. Dacă ne apucăm şi comparăm un concert de operă cu emisiunea “un show păcătos”, în nici un caz audienţa nu va indica calitatea. De aceea vă spun, vă rog chiar, dincolo de cât de bine se vinde emisiunea, urmăriţi capacitatea de a fi în serviciu public. Emisiunea Vorbe Grele este specială, în primul rând pentru că invitaţii sunt interesanţi, dar mai ales că discuţia nu este formală în formatul ei mediatic, plictisitoare. Sper să rămână aşa, chiar dacă nu va mai fi “nambăr oan”.

  14. Când o vedea “turcescu-bunăoară” clasamentul şi faptul că se duce în “liga 2 spre invizibil” lângă “omologul” său naşu şi 10 tv, o să-l cheme pe jucător să le arate cum se bea în direct de supărare. Şi dacă va şti să pupe fundul băsist, poate în constiuţia aia băsistă 2012, bagă băsu ceva de audienţe obligatorii la cele două labe triste – Turcescu şi Radu Moraru – Hai, să fiţi sănătoşi amândoi şi la cât mai multe “succesuri”, că sigur vedeţi urările mele.

  15. @Bibliotecaru: ratingul e o masuratoare de audienta. daca vreti, rezultatul, nu scopul pentru care fac emisiunea. da’ acu’ nici n-o sa-mi para rau ca, in conditii egale de joc, la mine se uita semnificativ mai multi oameni decat la concurenta.

  16. @Bibliotecaru: sunt mai istetel decat par, nu-i nevoie sa va inchipuiti ca am nevoie de explicatii
    P.S. asta e blog, nu chat

  17. in fata acestui tabel nu mai poti sa spui nimic, ridici palaria si taci (dracu’) din gura.

    astept cu nerabdare emisiunea cu dorel visan – si are dreptate – te uiti la el ca la Dumnezeu

  18. Ce ma bucur ca o sa-l vad in aceasta emisiune pe maestrul Dorel Visan.Este un mare eminescolog,poate abordati si aceasta tema.Iubesc poezia datorita lui Florin Piersic si Dorel Visan.Poate il inviti si saptamana viitoare,este prea scurta emisiunea.

  19. daca era o un film porno pe acelasi interval o puneati toti:)….ma rog, audientele astea sunt relevante in masura in care trebuie dat raportul la seful suprem care da banu`…e corect pana la urma pt ca si televizunea asta e o afacere, deci e clar ca tu scoti profit si “lolec” si “bolec: nu (tot la fel de clar e si ca emisunea lor, desi nu aduce profit…E FOARTE PROFITABILA cuantificata in non-bani:)Victore, spuneai de Mircea Badea ca e supertalentat; sunt de acord dar am o intrebare: de ce el e super,extra si turbo doar cand e singur in emisiune?cand e cu alti invitati sau e el insusi invitat, e pur si simplu “mac”, pare a fi timorat (si nu o spun din rautate ci dintr-o ciuda umana pt ca mie chiar imi place entertainer-ul). Mersi si hai Dinamo!

  20. Tabel “mirsavit”,te-au pus mogulii sa falsifici adevaruri istorice. Nu se exista ” ca Cristoiu ”
    Nasu,Turcescu sa fie batuti in halul asta.
    Am o intrebare Victore.A lor nu este televiziune privata? Pai eu ca patron terminam de mult cu emisiunile astora.De unde obtin bani ?

  21. chiar daca e o melodie cantata de manelistul adi CINE E PE PRIMUL LOC, eu am sa spun CIUTACU CU VORBE GRELE ,inca o data felicitari si la cat mai multe emisiuni bune sa moara dusmanii de ciuda, si da aveati perfecta dreptate aseara cand a-ti spus ca 55000 romani au dat 50e pe bilet la BON JOVI, dar 5000 de romani nu suntem in stare sa ne strangem sa ne strigam nemultumirile, daca suntem mamaligi ce sa facem. dana

  22. Pupinbasistii vor aplica in continuare, pe toate canalele media, axioma suprema;” NU-I ADEVARAT CE VEDETI VOI, E ADEVARAT CE VA SPUNEM NOI”

  23. @clichi: raportul la sefu’ mare se da la banii incasati/cheltuiti. care se obtin din audiente. tocmai ca sa nu dea el banu’.
    pentru ca e timid.

  24. victore….mersi de raspuns; si riscand sa ma consideri preabagatorinseama imi permit sa-ti cer ceva: cand isi revine Mister te rog cheama-l in emisiunea ta.

  25. @clichi: e ciufut nevoie-mare. acu’ ma iubeste si vrea sa punem mana pe arme sa facem ordine-n tara, acu’ ma-nteleg cu el sa vina la emisiune, acu’ nu-l mai gasesc cate trei zile la telefon 🙂 in esenta, n-am renuntat la ideea unui interviu cu el…

  26. mersi inca o data si pt ca “asta nu e chat, e blog” (vorba unui genial in viata:) ) te salut si ne auzim pe posturile tale urmatoare.

  27. Victore, ai inceput sa te lauzi cu audienta mai des decat pretenul Badea. Nu-i rau sa mai aduci aminte prostimii, dar la valoarea ta n-ai nevoie s-o faci tot la 2-3 zile.
    Altfel incepe totul sa para un concurs ibfantil de “cine-o are mai mare” si din vanitate incepi sa pierzi din credibilitate. (da, stiu ca sunt si motive de protejare a business-ului)

    un admirator

  28. pt ioan: oare cata credibilitate pierdea Muhammad Ali cand le reamintea tuturor ca era cel mai bun?! oare cata credibilitate pierdea Maradona cand le spunea tuturor ca mai bun nu este (si nici nu va mai fi)?!
    Nu o fi Ciutacu nici Ali si nici Maradona dar sigur ii bate la poponeata goala pe membrii plutonului si claxoneaza tare cand o face tocmai pt ca micutii urla ca ar fi primii. tiiit-tiiiit-tiiiit!!!
    P.S. ioane, daca intr-adevar esti admirator, urca si tu in trenuletul Thomas cu noi si hai sa tragem goarna:)

  29. Nu trebuie permis votul prin corespondenta! Nu are dreptul vreun cetatean roman plecat in strainatate (nu de prea mult bine pe aici) sa imi stabileasca mie soarta aici in Romania in care mai traiesc doar eu, nu si el. Daca il intereseaza soarta tarii, sa faca minimul efort sa fie prezent in ziua alegerilor in Romania si sa voteze, exact cum voi face si eu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.