Esti aici:
Prima pagină > Blog > Antena 2 > Băieţii veseli ai regimului Ceauşescu

Băieţii veseli ai regimului Ceauşescu

Motto: “In sfarsit, am ajuns redactor-sef la Scanteia” (domnu’ nea Dan)

22 decembrie, 19 ani de la Revolutie. JN lanseaza marele proiect al anului 2009, iar Tonomatu’ face, la Antena 2, ultima emisiune live a anului (mai am una, inregistrata). Cu Serioja & Medelin, doi oameni carora, indiferent ce se spune, ziua asta le-a schimbat radical destinele. In bine sau in rau, doar ei pot spune. Si o vor face, fiindca mi se rupe de textele moralizatoare, inflamate si/sau turbate ale tuturor impostorilor cu aparente de anticomunism si ale instabililor psihic carora democratia le-a oferit internet gratuit la serviciu si libertatea de a injura.

Victoria suprema a politrucilor asupra romanilor: la 19 ani de la Revolutie, presedintele Romaniei, reprezentant al statului comunist la agentia comerciala din Anvers in ’89, investeste in functia de prim-ministru un activist UTC.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

51 thoughts on “Băieţii veseli ai regimului Ceauşescu

  1. Domne, cu tot respectu’ : marele proiect JN mi se pare o tampenie mai mare decat aia cu “Cincinalu’-n 4 ani jumate”
    Dar invitatii de deseara fac toti banii , super amanadoi
    UPDATE
    Cand am zis acu 4 ani ca victoria lui Zeus e victoria deplina a securitatii mi-am luat injuraturi cam 3 luni…

  2. Asta e ! Serioja e febleţea mea. Şi tata analiştilor cu opreală la beutură. Ceea ce îl împiedică să înţeleagă unele gesturi ale ăluia fără nicio opreală.

  3. Imi pare rau Victore, dar nu inteleg de ce ii promovezi (si tu si altii!)pe acesti doi domni. Daca Madalin Voicu are meritele lui in muzica romaneasca si are si un statut public de luat in seama si exista unele circumstante…cine este Serioja? Pe bune! Cine este acest domn?

    In afara de faptul ca a fost in cercul puterii inainte de 1989 ce a mai facut?

    Te rog sa nu ii pui acestui domn intrebari despre politica.

  4. @Garcia Muerte: fiindca sunt doi oameni care consider ca au ceva de spus. mult mai mult decat toate tiitoarele care au ajuns ministri pe baza de cur

  5. Doru Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie se zbate in aceste zile sa ajunga secretar de stat pentru problemele revolutiorilor (l-am vazut de multe ori in aceasta perioada in preajma liderilor PD-L). Pentru asta el se agita sa faca orice pentru a atrage atentia asupra sa. El e la originea atacurilor asupra fostului presedinte Ion Iliescu, actiuni pe care nu le-a facut de capul sau… Acum cateva luni scriam despre vizitele sale dese la sediul SPP din 13 septembrie (chiar in sediul Senatului)… Acum observ cum spp-istii se mira de actiunile “revolutionarilor”, dar unii purtatori de stele de acolo l-au protejat si il protejeaza informativ pe Doru Maries si acolitii lui.(via IOSKA)

    Acum incep sa-mi explic de unde monedele si flecmele la Iliescu… 😉

  6. Iata cam cum ar arata un guvern al Romaniei ->

    1. Ministerul Economiei -> IONUT POPESCU

    2. Ministerul Finantelor -> DANIEL DAIANU

    3. Ministerul Internelor -> VICTOR ALISTAR

    4. Ministerul Justitiei -> CATALIN PREDOIU

    5. Ministerul Apararii -> TEODOR MELESCANU

    6. Ministerul Transporturilor -> RADU BERCEANU

    7. Ministerul Dezvoltarii Regionale -> LASZLO BORBELY

    8. Ministerul Mediului -> LUDOVIC ORBAN

    9. Ministerul Culturii -> ANDREI PLESU

    10. Ministerul Educatiei -> H.R. PATAPIEVICI

    11. Ministerul Sanatatii -> RAED ARAFAT

    12. Ministerul Externelor -> CRISTIAN DIACONESCU

    13. Ministerul Turismului -> DRAGOS ANASTASIU (presedinte ANAT si patron EUROLINES)

    14. Ministerul Tineretului si Sportului -> GABRIELA SZABO

    15. Ministerul Muncii -> MARIANA CAMPEANU

    16. Ministerul Comunicatiilor ->VARUJAN PAMBUCCIAN

    17. Ministerul IMMurilor -> CALIN POPESCU TARICEANU

    18. Ministerul Agriculturii -> MIRCEA DINESCU

    19. Ministerul Relatiei cu Parlamentul -> VARUJAN VOSGANIAN

    20. Seful DNA -> VICTOR CIORBEA

    21. Prim-Ministru -> EU

    Ordinea mentionarii este aleatorie. Am folosit actuala structura a guvernului.

  7. @fyt sa-ti explic. in primul rand, fa-ti partid.
    @Victor Ciutacu
    Nu inteleg de ce niciun top de averi (inclusiv cele prezentate de antene) ale ministrilor nu-l cuprinde pe Videanu? Iar, Pogea cu 1500 RON la banca este hilar! M-am intalnit recent cu el. Era imbracat de cel putin 3000 euroi. Si nu era vreo mare ocazie!

  8. Serioja & Medelin, doi oameni( fie ei si tigani) carora le datorez sincere simpatii si respect pentru tot ceea ce fac si inteprind pentru binele spiritual (macar) al nostru, al tuturor privitorilor tv. Ca au fost ce-au fost si ai cui au fost asta are prea putina importanta vis a vis de altii care au fost ce-au fost pe vremea lui Ceausescu si sunt si mai mai pe vremea noastra. Asa ca, domnule Ciutacu, felicitari de pa-acum cu asemenea invitati!

  9. PCR-istul Basescu l-a numit pe activistul utc BOC la sfatul propagandistului asc Preda. Iar, in guvern l-a bagat pe ASC-istul politehnist Videanu! De fapt, toti baietii astia erau la vremea aia arivisti. Ceea ce au si ramas.

  10. Guvernul asta e nesperat de bun!
    Vor lucra ca o echipa:
    -Berceanu asfalteaza strada
    -Videanu pune bordura
    -Udrea face trotuarul
    Am auzit ca Pogea e Metalurgist!!!
    Inseamna ca nu vor da drumul la tiparnita (vor bate monede).

  11. Domnule Ciutacu Victor eu propusesem o emisiune cu Serghei si Oana Mizil, dar probabil n-am fost cuminte si Mos Craciun nu a vrut sa-mi indeplineasca dorinta asta. O sa ma uit desi daca e reluarea probabil o stiu, iar ce propuneam eu daca crezi ca ar fi interesant si aducator de telespectatori poate dupa anu` nou …
    Sarbatori fericite!

  12. VICTORE,
    1. Eu l-am vrut pe Mădălin preşedinte, aşa că…

    NOTA MEA: Aici trebuia sa fie balada mamei lu’ Boc. Ar fi fost, cred, a zecea oara cand cineva ar fi postat-o. Pur si simplu, n-o mai vreau pe blog.

    Dacă te-am supărat, scuză-mă.

  13. Buna seara d-le Ciutacu,
    Ma bucur pentru invitatii de deseara;sa vedem daca dl Madalin a votat impotriva guvernului,cum zicea azi.
    Ma uimeste trecutul lui Boc!A fost activist pe bune.Cand aud sau citesc fraza”noi nu precupetim nici-un efort sa…”mi se face greata- fraza care era in gura oricarui activist,care facea spume zicand-o!

    “d-caz” va spune ca dl Pogea e metalurgist si sunt convinsa ca stiti;da este,il cunosc din studentie-am facut facultatea in aceeasi perioada,a fost un student eminent;s-a casatorit cu o prietena de a mea.E in primul rand un om cu deosebit caracter,extraodinar de destept,stie ce vrea ,e foarte ambitios si cum il cunosc bine,va face treaba buna si nu va dezamagi.Eu nu agreez deloc PD-L,dar sunt convinsa ca Gheorghe Pogea are principii corecte.Putea sa ajunga oricum acolo unde e,chiar daca nu ar fi avut ,cum spun altii(si poate e adevarat),sprijinul lui Videanu.Vedem in viitor si sunt sigura ca nu ma insel.
    Va doresc o seara foarte buna!
    Cu mult respect,
    IoanaP

  14. Fratilor, topicul are cu totul alta tema. Treziti-va si treceti la subiect si mai lasati-i naiba de politicieni cu treaba lor. Reveniti cu picioarele pe pamant. Foarte bine, domnule Ciutacu ca-i invitati. Pai ce-or vrea unii si altii, sa invitati numai capre si porci!

  15. Probabil ca o emisiune despre cei care au murit la revolutie e total neinteresanta, la fel ca si intrebarea “cine si de ce i-a ucis?”.
    Trist ca si tu pui umarul la melodia securisilor si comunistilor de azi care vor ca trecutul sa fie uitat.
    As prefera sa stiu ca esti platit pentru opiniile tale pentru ca nu inteleg cum o persoana care gandeste, reuseste sa apere de buna voie si gratis o asemenea tabara, a securistilor profitori. A nu se intelege ca cei pe care ii ataci, respectiv PDL si Base, nu fac parte din ea.

    La comentariul cu victoria suprema ai uitat sa adaugi ca pe langa cei doi, un alt colaborator dovedit al securitatii este vicepresedinte al Senatului, un domn pe care, din intamplare, CNSAS l-a gasit maior, e parlamentar si asa mai departe.

  16. Iată că băşcălia de Guvern, proaspăt uns de Parlament, s-a pus pe roate!!! Să le fie de bine că nouă…
    E Guvernul veseliei anticriză! Deoarece, avem de cine să râdem. Vestea cea bună e că dacă pedeleii ajung să-l enerveze pe Zeus, sunt terminaţi! Fără Zeus PDL=0 barat. Problema e nu dacă rezistă, ci cât va rezista şandramaua!
    Cât despre “foşti” nu comentez, nu prin asta se poate proba calitatea unei persoane.

  17. Si inca ceva: momentul victoriei supreme al politrucilor este un pic mai devreme, prin anii 2000, cand un fost ministru al tineretului comunist, fost prim-secretar de partid, il investeste in functia de prim-ministru pe ginerele unui fost important nomenclaturist.
    Si tot o parsivenie a politrucilor este faptul ca unul dintre ei, securist de frunte, si-a facut un trust de presa care “apara” democratia.

    Nu te-am vazut indignat de nici una dintre aceste situatii.

  18. @Catalin
    Nu ai priceput nimic. Ala din 2000 nu se dadea anticomunist si fusese un anticeausist autentic, care nu s-a sfiit s-o arate inca de pe vremea in care alde Basescu, Boc, Preda, Patapievici, TRU, Constantinescu, ca si multi altii pe care ii venerezi tu acum, turuiau ca papagalii lozinci pe la sedintele si adunarile de partid.

  19. D-le Ciutacu,
    Va felicit ca ati adus baiatul in finalul emisiunii!Ce frumos e,seamana mai mult cu d-na Masha(cu Dvs.,cand zambeste).
    Sa va traiasca ,sa fie sanatos si cu viitor foarte bun.
    Mai discutati cu d-na Masha ce v-am mai spus eu altadata,mai e inca timpul.

    Va doresc inca o data sarbatori fericite,numai pace si liniste,bucurii si impliniri.
    Cu toata pretuirea,
    IoanaP

  20. @ Fuxi – imi pare rau, tu nu ai inteles nimic. Nu venerez pe nimeni din politica romaneasca, cu atat mai putin pe Basecu, PDL sau TRU. TRU zice tot timpul ca ce face Base e bine la fel cum V. Ciutacu zice tot timpul ca ce face e rau. Nici unul nu poate fi considerat obiectiv. Ce ma deranjeaza este ipocrizia cu care o parte a presei incearca sa ne prezinte securistii si comunistii dintr-o barca mai buni decat cei din cealalta barca. Ca si cum pe mine m-ar incalzi cu ceva ca unul recunoaste ca e comunist si celalat nu. Amandoi fura de rup si ne-o trag pe toate partile.

  21. @FuXi
    Nu inteleg mai ales de unde ai inteles tu ca ii venereaza.
    @Victor Ciutacu
    am si eu o intrebare, daca ai avea timp sa imi raspunzi chiar as aprecia:
    Ai spus in repetate randuri ca ti se pare ca iliescu este cel mai bun politician de pe plaiuri. aici nu e nicio intrebare. politician bun sunt convins ca a fost si hitler. vreau numai sa stiu daca il apreciezi ca om si mai ales daca consideri ca “pentru ca mi-ai ucis baietul” este doar o manipulare groteasca.
    apropo: ai fost in piata, in 1990? aveai cred vreo 20 de ani.

  22. Dumneavoastra vorbiti de baietii veseli ai regimului Ceausescu,eu pomenesc si cealalta varianta:fetita trista ,care primea supradoze de otrava,cu dedicatie, din partea securitatii lui Ceausescu,la varsta pe care o are fiul dumneavoastra.S-a spus ca securitatea era inocenta si ca armata ar fi facut ravagii.Nu am informatii clare despre ceea ce s-a intamplat atunci,nu voi intelege niciodata de ce ,o posibila explicatie ar fi:prea periculoasa apropiere a orasului meu de Moscova.Dar astazi,cand ii urmaream amuzata pe cei doi invitati ai dumneavoastra,mama m-a intrebat oarecum suparata:”astia te-au platit pentru ca ai fost o victima a revolutiei?”.Astazi,Basescu si-a batut joc de evenimentele de la 1989.Prin ceea ce mi s-a intamplat mie si familiei mele,nu am cum sa devin ,in veci si pururi ,un fan Basescu.Atunci am crezut ca e doar o exagerare ,in ultimul timp mi se confirma si aflu tot mai multe.Va rog sa nu publicati mesajul.Tipul care trebuia sa ma rezolve e bine mersi in functie si nu l-a dat nimeni afara din securitate.Am vrut doar sa arat o alta fata a regimului Ceausescu.

  23. Ciutacule, lasa ca si tie ti-a oferit democratia sansa sa te strambi la TV. Adevarul este ca ca esti un mediocru si stii si tu asta foarte bine. Tu si cu TRU parca sunteti frati de cruce, ceea ce faceti voi se cheama activism, propaganda, zi-i cum vrei, numai jurnalism nu. Ma mir ca nu va placeti.

  24. Limba de gasca:
    Toate gastele din media glasuiesc astazi la unison. Mostenirea grea. Nu stiu cine le invata pe astea, dar e expresia lor pe ziua de azi. In prostia lor profunda ele vorbesc despre “vistieria goala”. Ele vor sa zica probabil trezorerie, dar starea naturala a unei trezorerii este sa aiba un sold cat mai mic. In trezorerie trebuie sa intrepe cat posibil continuu niste incasari, si sa se faca ritmic niste cheltuieli, cu cat soldul este mai mare, cu atat functionarea ei este mai defectuoasa.
    Tare am impresia ca guvernul Poc va fi daca nu salvat, cel putin ajutat consistent de gaste.
    Nu zic ca sunt rau intentionate dar sunt tare proaste.

  25. Experimentul “Scînteia” mi se pare interesant. Dacă unii n-ar fi atît de ocupaţi cu hăhăielile, şi-ar da seama că cît de folositoare poate fi, mai ales pentru cei foarte tineri sau pentru cei care stau prost cu memoria, reconstituirea anului 1989.

  26. Cine e Serghei? nume comunist, ca Zoia(nu Zoe) dela Zoia Kosmodemianskaia, Donca (Donca Simo;erau la moda prin anii 50 la activisti ca sa arate cat de atasati erau ei de “idealurile socialiste”. Ce are de spus individul cu o asemenea figura?

  27. Ce facusi, nene Ciutacule?!
    Raspunzindu-i numitului @GARCIA MUERTE, te-ai “asigurat” de doua procese de calomnie! Cum doamna Andronescu nu poate fi considerata “tiitoare care a ajund ministru pe baza de cur”, ramin – ca adrisante “cunoascute” – doua “catindate”. Ce zici, se vor face ele ca… ploua, sau te vor tiri prin tribunale? Cred ca esti atit de ofuscat, incit ti-ai pierdut controlul.

  28. ……fiindca mi se rupe de textele moralizatoare, inflamate si/sau turbate ale tuturor impostorilor cu aparente de anticomunism si ale instabililor psihic carora democratia le-a oferit internet gratuit la serviciu si libertatea de a injura…..

    Stimate domn,poate nu realizati dar va incadrati foarte bine in categoria celor de mai sus!!Mare pacat ca un jurnalist tanar a ajuns spalator de cadavre comuniste!!Cred ca ar trebui sa studiati mult mai in profunzime ceea ce a insemnat regimul comunist si de abia apoi sa deschideti gura…sincer!

  29. toate bune aseara…dar,ultmele doua-trei minute,zau ca nu le-am inteles.De ce trebuie expuse fiintele gingase ?

  30. Pentru talentul si inteligentza cu care-tzi realizezi emisiunile,pentru farmecul pe care-l ai in emisiunile de divertisment,pentru loialitate si dezinteresul cu care-tzi sustzii prietenii si pentru ca in spatele unui barbat adevarat sta intotdeauna o femeie puternica,permite-mi sa-tzi urez tzie si intregii familii-SARBATORI FERICITE!

  31. mortala emisiunea de aseara imi place de madalin are curaj sa exprime nemultumirile pt alianta asta monstruoasa.daca vei avea emisiuni si la anul mai invitai pe cei doi decit sa vad mutrele portocaliilor. sincere multumiri pt. emisiunile tale.multa sanatate si petrecere frumoasa de sarbatori!!

  32. @Chi-x: astept cu nerbdare citatiile
    @miki: cand o sa am nevoie de consultanta pentru emisiune, te voi cauta
    @Ivan Turbinca: ai avea ceva impotriva sa ma pupi in cur?
    @dan: il apreciez atat ca politician, cat si – cu anumite rezerve – ca om. da, cred ca povestea aia cu “mi-a ucis baietul” e o inscenare.

  33. @ Victor Ciutacu: “cred ca povestea aia cu “mi-a ucis baietul” e o inscenare.”

    De fiecare data cand treceam dimineata pe la Otopeni mi se parea ca vad 50 de pietre in memoria a 50 de baieti omorati pe 23 Dec 89. La fel, pe langa sala Dalles mi se parea ca sunt niste cruci tot pentru niste tineri care au fost ucisi acolo pe 21-22 dec. La fel in multe alte locuri din in Bucuresti.
    Dar de fapt mi se parea – nu era decat o inscenare.
    Iliescu nu a ascuns nimic pentru ca oamenii aceia nu au existat, moartea lor a fost o inscenare. Iliescu este un om cinstit pentru ca, de fapt, in urma actiunilor sale nimeni nu a murit. Parintii care spun ca si-au pierdut copii sunt o inscenare. Securistii pe care i-a pastorit sunt o inventie a unor dezaxati. Minerii pe care ii lauda cu atata patos in 90, chiar au plantat panselute cu rangile.

    Nu conteaza daca acel batran chiar isi pierduse copii la revolutie sau nu. Ideea e ca sunt mii de parinti care isi plang copii ucisi in acele zile si care nici astazi nu au aflat cine i-a ucis. Si asta doar pentru ca tov. Iliescu a avut grija sa ingroape tot, sa ii rasplateasca pe cei care i-au ucis si sa predea stafeta minciunii tuturor celor care i-au urmat, inclusiv marinerului.

    Are insa multumirea ca oamenii geniali il admira pentru ce a facut. Doar niste golani si dezaxati il mai tulbura cateodata. De fapt, niste inscenari ordinare…

  34. Am asistat în repetate rânduri la discursuri politicianiste ţinute de bătrânii politicii. Unii cu vechi state nu au ezitat să se facă de rahat. Din fericire pentru ei, prostia nu doare. Ţara sângerează, lovită de inconştienţa unora, indiferenţi în faţa suferinţelor cauzate de moftangii din fruntea ţării. Însetată de cunoaştere, doreşte să-şi cultive fiii în spiritul culturii europene, la universităţi înalte. Suntem consideraţi hoţi, ţigani, cerşetorii Europei, nespălaţi, un popor de securişti, nişte sclavi lipsiţi de ambiţie, ce ne mulţumim cu puţin. Cel puţin aşa ne caracterizează italienii, englezii, francezii etc. în presa de la ei. Suntem jigniţi de orice imbecil cu ifose de mare jurnalist, care neavînd altă ocupaţie aruncă cu lături la adresa României. Pe cine putem acuza de percepţia negativă la adresa românilor? Români i nu trebuie să înveţe democraţie, trebuie în primul rând să înveţe să nu se mai lase călcaţi în picioare.

  35. Am urmarit emisiunea dumneavoastra de pe Antena 2, mi se pare geniala , ideea este ca aceste emisiuni ar trebui sa deschida ochii populatiei. Din pacate in Romania se merge pe sistemul de turma. O sa mai urmaresc emisiunile dumneavoatra daca o sa mai faceti.

  36. Măgaru şi iapa, cuplu de ocazie.

    Un cuplu ocazional, aparent comic: măgarul bine dotat- pofticios şi iapa în călduri, hotărâtă să nu rateze “marele praznic al naturii”, chiar dacă mirele este măgar.
    Diferenta izbitoare de statură care, imaginativ,face imposibilă împreunarea, este anulată de inventivitatea măgarului şi, cred eu, de dorinta iepei.
    In fapt,măgarul conduce cu eleganţă iapa f. înaltă spre un şanţ, iar el pe malul şanţului îşi invită la poziţie consoarta de ocazie.
    Catârul(steril) este produsul de concepţie, pe care iapa îl poartă în măruntaie 12 luni !!!
    Cuplul politic Boc(1,62m) – Gioană(1,93m) şi împrejurările apariţiei lui, cu toate consecinţele, stârneşte curiozitatea unei similitudini…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.