Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Ave, tiranosaurus! Derbedeii te salutant

Similar Posts

136 thoughts on “Ave, tiranosaurus! Derbedeii te salutant

  1. ce sa inteleg ca urmeaza 25 Decembrie 2009 ??
    eeee…nici chiar asa dar macar sa plece singur !!! :))

  2. Funny ! dar nu cred ca se compara astia doi, Ceusescu era malefic, Basescu nu poate fi numit malefic. Cel mult antipatic.

  3. Am găsit imaginile (şi)la Chinezu’… 🙂 Ce spărietură am tras! De parcă nu s-ar spăria oricine, dacă s-ar găsi nas în nas cu reîncarnarea (perfectă!) a Fantomei. Brrr! Încă stuichesc peste umăr… :))

  4. din pacate SUTU are dreptate,eu sper sa sfarseasca si betivu asta impuscat,(sper sa nu fac puscarie pt ce scriu)macar asa am avea o sansa sa scapam de ei,un lucru nu reusesc sa inteleg…..cum niste tarfe ajung sa fie asa infipte in sisteme,ce stiu sa faca alea si restu femeilor nu stiu?
    poate totusi cineva imi raspunde si mie,cine is curvele astea de au ajuns asa infipte?
    o zi buna victor

  5. Haideti sa nu devenim psihopati ca ei. Aia cu impuscatu’ e chiar sinistra

  6. “Cine uita trecutul, e condamnat sa-l repete” scrie la intrarea in Memorialul de la Sighet. Uite cum noi am uitat cine au fost Bratienii, Maniu, Coposu, etc. si riscam sa-l repetam pe Ceausescu.

    Ar fi bine ca filmuletul asta sa ruleze si la emisiunea lui Gadea sau la “Vorbe grele”, ca nu multi oameni de la tara au calculator, insa de o antena se mai lipesc…

  7. Asa este Ceausescu era maleific asta este doar …manglitor…dar uite ca pune lumea botu la vrajeala lui frate

  8. oricum,ne meritam soarta care este. pt. ca nu suntem in stare sa facem nimic impotriva criminalilor smecheri care ne conduce catre impliniri marete,pe cele mai inalte culmi ale progresului & democratiei. orice-ar fi,sfarsim prin a ramane de-a pururi sclavii smecherilor. deci,suntem neste imbecili,neghiobi,netrebnici,prosti & lasi care estem. URAAA! URAA! URAAA!

  9. Cum ajung tirfele sus pe scara societatii? Facind shpagatul in fata cui trebuie..si evident, km de muie. .

  10. E super! E extraordinar! Si chiar istoria se poate repeta! Ma ia cu fiori pe sina spinarii……

  11. “Si cu asta ce-am facut?”

    Ne-am trezit din hibernare
    Si-am strigat cit am putut:
    Sus Cutare! Jos Cutare!
    Si cu asta ce-am facut?

    Am dorit, cu mic, cu mare,
    Si-am luptat, cum am stiut,
    S-avem noua guvernare!
    Si cu asta ce-am facut?

    Ca mai bine sa ne fie,
    Ne-a crescut salariul brut,
    Dar traim in saracie!
    Si cu asta ce-am facut?

    Ia coruptia amploare,
    Cum nicicind nu s-a vazut,
    Scoatem totul la vinzare!
    Si cu asta ce-am facut?

    Pentru-a cistiga o piine,
    Multi o iau de la-nceput,
    Ratacesc prin tari straine!
    Si cu asta ce-am facut?

    Traversam ani grei cu crize,
    Leul iar a decazut,
    Cresc intruna taxe-accize!
    Si cu asta ce-am facut?

    Totul este ca-nainte,
    De belele n-am trecut,
    Se trag sforile, se minte!
    Si cu asta ce-am facut?

    Se urzesc pe-ascuns vendete,
    Cum nicicind nu s-a vazut,
    Tara-i plina de vedete!
    Si cu asta ce-am facut?

  12. d-le Ciutacu,de ce vi se pare sinstra aia cu “impuscatu’ “? adica niciun conducator de stat mafiot & criminal roman nu mai merita soarta sotilor Ceausescu?! asemenea executii sinistre se petrec in statul nostru de drept la ordinea zilei,cred ca stiti mai bine decat mine. cu ce-i mai putin sinistra executia unui fraier de catre un camatar,de ex,decat punerea la zid a unui conducator de stat mafiot precum Basscu & clanul? se poate spune ca fraieru’ trebuia sa ia in calcul riscurile… la fel & Basescu ar trebui sa le ia,avand in vedere precedentul “periculos” cu Ceausescu. realitatea e mai sinistra decat crima. de 20 de ani,mafiotii sau smecherii nu ne iarta & nu ne cruta. de ce-am fi noi,fraierii,mai buni decat ei?! astia 20 de ani de democratie chiar nu ne-au invatat nimic?!

  13. @cristu: pentru ca nu cred ca, in secolul XXI, asta poate fi o solutie.
    @ADIDAS: nu vreau minuni, ci olecuta de normalitate; daca nu cer mult
    @Paul: stiu, da’ Sutu a facut filmuletul 🙂

  14. Vroiam sa votez cu oricare contracandidat al lui Basescu dar Mircea Badea m-a facut sa inteleg ca e de porc sa votezi asa ca o sa imi fac un program in duminica aia,sa iasa Basescu care-i problema ? Mai important e sa urmam trand-ul asta fitzos de a nu ne duce la vot..

  15. M-am saturat de dictatorul in devenire si de muierile lui….. AJUNGE!!! ENOUGH!!! Ceausescu macar avea una singura, asta are nevasta + fete + ministrese + deputate +… +… cite or mai fi. Mi s-a acrit. Daca mass media nu l-ar mai baga in seama IN NICI UN FEL, cel putin citeva zile, si-ar baga el unghia in git si si-ar face sepuku de ciuda. Incercati… sa vedem ce iese. 🙂

  16. @Victor Ciutacu:&-atunci,care-ar fi solutia potrivita pt. secolul XXI? ca aia cu alegerili democratice nu merge deloc. s-a demonstrat fara tagada. am pus intrebarea doar de dragul retoricii. eu vreau doar RAZBUNARE! doar in aia mai cred. oricum,ei ne considera pe toti niste prosti. deci,si-o merita cu varf &-ndesat. ma scuzati pt. insistenta.

  17. Din pacate degeaba facem emisiuni, campanii si alte “virale” daca alternativa e penibila. Pe langa asta, in Romania comparatia cu Ceausescu nu lasa un gust foarte amar pentru ca lumea nu crede intr-o noua dictatura intr-un stat NATO si UE. Prevad o vizita la Obama si la Gordon Brown care o sa puna capac.

  18. Nu sunt nici pe departe un sustinator al domnului Traian Basescu dar comparatia de imagini nu mi se pare in nici un fel relevanta, chiar daca Basescu se aseamana cu Ceausescu in multe privinte, imaginile din acest filmulet ii arata pe ambii sefi de stat facand lucruri normale pe care orice sef de stat le face, vizite oficiale, participarea la comemorari ale soldatilor cazuti sau diverse evenimente.

    Personal consider ca astfel de filmulete ii determina pe sustinatorii lui Basescu sa-l sustina in continuare, poate chiar mai puternic pe motivul ca “Ia uite ma, n-aveau cu ce sa se ia de al si au facut un filmulet in care sunt poze cu el si cu Ceausescu ambii facand lucruri absolut normale.”.

    Acum nu decid eu, dar daca as avea audienta pe care o aveti dumneavoastra, l-as ataca pe Basescu doar cu chestii relevante, in opinia mea ar fi mult mai eficient in sensul diminuarii popularitatii lui.

    Poate ca acest filmulet e doar o gluma, dar multi il percep exact cum am descris mai sus.

  19. Solutie nu exista .. sunt toti la fel ! Si care nu par acum la fel in momentul in care ajung acolo devin .Din pacate nu exista alternativa… asa ca …ROMANIA The land of no f….g choice !!!

  20. @adi “mi se pare ca se fac 20 de ani dupa prezicerile lui Brucan”

    Brucan a fost prea domn cu noi;)

  21. Beestial !!! Sa vezi daca nu -si salveaza si Base asta. Sigur ii place si lui.
    Poate nu e intamplator acest film, sa nu fie impuscat,nu-i bine,si asa e destula anarhie si nepasare in tara asta, ci sa fie un semn al destinului numele blogului, si sa plece in “suturi”.Sa vezi atunci boceala la supremu. Asta da, mi-ar placea.Si sa fie si un sut din ala de golan, mai smecher ca dansul,cu papuc verde de catifea !!!

  22. din pacate,masurile care se pot lua impotriva unor indivizi rudimentari,cu mentalitati primitive,nu pot fi decat adaptate lor. smecherii astia care ne conduc sunt pe undeva pe la nivelul Epocii Sclavagiste & Evului Mediu. deci,masurile futuriste,de secol XXI,nu au efect la ei. nici n-ai cu cine sa faci ceva. toata societatea noastra e inapoiata. & asta n-ar fi nimic,dar autoritatili noastre(justitie,militie,etc.)este atat de corupte,incat ar trebui sa se bage singure la puscarie. cam in situatia asta ne gasim.

  23. TOTI IL CRITICATI ACUM PE TRAIAN BASESCU!
    AM FACUT UN SONDAJ PE INTERNET SI IN MASS-MEDIA, A CELOR CE-L INJURA INTR-UN FEL SAU ALTUL PE TIRAN, INCLUSIV PUPINCURISTII! MI-A IESIT UN PROCEND DE APROXIMATIV 70%!
    MA INTREB CATI DINTRE BLOGGERI AU FOST SI SE VOR DUCE LA VOTARE?! CA LA BLA, BLA, BLA NE PRICECEM MULTI!
    VOM VEDEA LA TOAMNA DACA BASESCU VA MAI CASTIGA INCA UN MANDAT DE PRESEDINTE. DACA DA, SA VA LUATI DE PE-ACUM FUNII SI SAPUN!

  24. e simplu: basescu a trait in cinci ani cat ceausescu in 25… pleaca singur? sau copiem scena finala?

  25. Nu cred ca in Romania de azi se mai poate repeta 25 Decembrie 1989, si asta pentru ca suntem atat de dezinteresati cu totii, incat nu ne pasa de nimic, o sa fie reales Basescu pentru ca noi nu mergem la vot, si apoi va trebui sa traim cu asta, cred ca asta se va intampla. Eu voi merge la vot!

  26. Bine ca le-a facut Ceausescu loc de joaca lui Base & parlamentului.
    Cum se face ca doamnele cu numele de “Elena” au influenta majora asupra presedintilor? Acum diferenta este de statut. Cine o fi fost “Elena Udrea” a lui Ceausescu?

  27. De ce s-ami cumpar funie si sapun? Eu vreau sa ma uit in continuare la Sinteza zilei, la Tonomat,in frunte cu Bogdan Teodorescu si V. Stan. Ii prefer de o mie de ori pe golanii si nebunii astia, unei familii de tampiti nemernici.

  28. Prin anii ’80 când am auzit că preşedintele Ungariei de atunci circulă în mod curent cu tramvaiul prin Budapesta mi s-a părut o chestie extrem de cool. Ţinând cont de ce se întâmpla la noi în perioada respectivă.
    Acu’ nu mai sunt atât de sigur…

  29. dacă ceaşcă ar fi avut pe agendă o blondă (sau mai multe), doamna Co2 îl castra. singura diferenţă.

  30. @Mihaela Petrescu: “linistea” din mediul politic autohton arata ca mi-as fi tradat in premiera promisiunea? pare ca nu fac suficient? ma mai straduiesc?

  31. mie nu-mi vine a rade. acum 20 de ani Cazimir Ionescu spunea la televizor sa nu mai permitem niciodata o dictatura, sa starpim din fasa asemenea porniri. iata ca nu au trecut decat 20 de ani de atunci si avem mai mult decat o dictatura in fasa. Nu stiu ce sa mai cred chiar atat rau ne-a putut face Ceausescu incat microbul dictaturii face parte din fiinta noastra,ne simtim mai comod intr.o dictatura,suntem atat de pervertiti?

  32. sper sa cititi cu atentie ce va scriu ca e tot un fel de riti -piz -mit-,in Arad un ziar local are contract cu toate primariile cam aproximativ 1500-2000 ron/luna ziaru se tipereste se cumpara la comanda politica ,dupa care sta teancuri pe holurile primariilor din judet,dupa care probabil se arunca la gunoi,asta se intimpla saptamanal de ceva timp ,ziarul este glasul Aradului ziar cara prosvaveste partidul stat din banii amaratilor de tarani si aduce probabil si ceva bani de campanie pt niscai “saraci”.O ancheta jurnalistica nu cred ca l-ar strica poate cel putin iar mai potoli.

  33. Domnule Ciutacu, aseara la sinteza zilei am aflat ca birocratii EU au impus ministerului mediului cheltuirea 30 milioane de euro pe reclame publicitare, adica aruncati pe fereastra.Domnilor, se pare ca birocratia statului roman este mic copil pe linga birocratia EU, supra statala.Cita idiotie zace in creerul birocratiei EU, cind noi nu avem medicamente in spitale si somajul creste vertiginos.Stiu ce veti spune, ca “o tin ca surda in joc” dar, trebuie sa recunoasteti ca statul, birocratia trebuie eliminate din toate domeniile sociale pentru ca cetatenii sa poata sa se bucure de rezultatul muncii lor.Cu atit mai mult, birocratia suprastatala trebuie eliminata !!.Ce se intimpla de fapt, cetatenii EU platesc taxe grele ca niste “idioti de birocrati” sa arunce banii pe fereastra in timp ce unii mor din lipsa de medicamente si asistenta sociala. Asta este societatea in care vrem sa traim?? Care ar fi problema cu o societate libertariana in care statul nu are decit functie in apararea nationala si individuala??? Eu personal, am inceput sa ma gindesc la o noua formatiune politica cu idealuri libertariene pure.
    Un taliban ca multi altii,

  34. Din nefericire…..acest tiran(osaurus) este cu mult mai periculos decat cel trimis pe lumea cealalata la 25 dec….Asta este mai instruit….e smecher….golanas. Ce este cel mai trist este ca incearca el si nenorocitii lui (Eba,Ridzi-Pizi, Nemirschi,Udrea,etc)sa ne prosteasca in fata….Aseara nemirschi sustinea ca exact pe 22 iun a semnat PVRTL al casei in constructie….mai sa fie…dar ce IQ crezi domnule ca avem noi, romanii? daca va luati dupa al dvs, al EBA, al dnei Ridzi Pizi…al lenutei udrea….care executati ca prostii comenzile ordonate de el capitano…asta nu inseamna ca noi suntem la fel ca voi…
    Victore….hai frate, impreuna cu Badea,Gadea , dl. Teodorescu…sa organizam un miting de protest fata de cheltuirea banului public….ia lansati frate voi un apel, ocupati-va de obtinerea de autorizatii si asa cum a facut Badea evenimentul din parcul tineretului…asa sa faceti dar cu un alt scop, acela de a arata nemernicilor portocalii ca nu suntem chiar atat de prosti.
    Putem beneficia si noi de “autostrada”pt skyjet facuta pe lacul Snagov intre proprietatile Videanu si Berceanu???????????/
    Rusine nemernicilor….ar trebui ca o tara intreaga, in piata publica, sa va rada in nas si sa incerce sa va prosteasca vreo 5 ani…asa cum o faceti voi acum

  35. absolut geniala paralela!!!pe de alta parte e trist, fff trist ca tot un neghiob ne conduce

  36. Extraordinar! Câtă răbdare şi câtă pricepere! Bravo Suţu!
    Eu am sentimentul că Băsescu a studiat de mult ipostazele astea şi abia aştepta s-o pună în acelaşi mod!
    Trebuie să recunoaşteţi, însă, că e o diferenţă între ei: Ceauşescu o avea pe Nuţi şi nevastă şi amantă (cel puţin aparent), Băsescu a evoluat…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.