Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > “Aud de la domnul Şova, ulterior…”

“Aud de la domnul Şova, ulterior…”

LATE UPDATE: Tocmai discutăm la telefon. Fiecare-i convins că el are dreptate.

UPDATE: Dan Şova dezminte. Altul care mi-a uitat numărul de telefon. Şi o face mincinoasă pe Elena Udrea pentru că l-a pus într-o situaţie politică neplăcută. Eu aştept s-o dea în judecată. El aşteaptă – sigur, în numele cititorilor blogului meu – scuze (nu şi de la Badea, că n-are atâta aer în plămâni) pentru că am postat imagini difuzate pe un post de televiziune care-i laudă şeful şi camaradul. Am senzaţia că amândoi aşteptăm zadarnic. 

1. Îţi trebuie mare caracter, o poftă crâncenă de opoziţie şi un loc preferenţial în agenda telefonică a Elenei Udrea să-ţi dai în gât colegele de alianţă ca să te faci folositor stăpânei inimilor. Chestie care, probabil, se potriveşte, respectului faţă de activitatea profesioniştilor care conduc(eau) serviciile secrete, noii paradigme comunicaţionale a PSD şi comportamentului european al liderilor săi.

2. Dincolo de faptul că e lovit de mania persecuţiei, pe vremurile deloc îndepărtate când nu devenise atât de zen şi adept al colaborării pe bază de cuvinte măsurate, Victor (pardon, domnul preşedinte Ponta, să nu se supere domnul senator Şova) obişnuia să-şi exprime direct (de regulă, telefonic) nemulţumirile. Acum şi le spune (“am fost un pic surprins că oameni alături de care am făcut zeci de emisiuni, alături de care m-am bătut cu regimul Băsescu, oameni pe care-i respect, mă refer la dl. Ciutacu, la dl. Radu Tudor, aşa, peste noapte, şi-au dat seama deodată că sunt spion, trădător de neam şi de ţară”) în ziarele şi la televiziunile care apreciază “noua paradigmă”. Mai e puţin până la declaraţiile de presă inflamate, în prime time, din salonul de protocol al Aeroportului Otopeni. Sigur, când te laudă Evenimentul zilei, Hotnews, ziare.com, labeunu,România liberă, Ioana Lupea, Dan Andronic, Cristoiu, Naşul, Pătrăşconiu, Tapalagă, Ioana Ene şi toată liota de propagandişti portocalii, începi să gândeşti altfel. Şi te străduieşti să te şi comporţi altfel, să te ridici şi la aşteptările lui Mircea Marian, singurul lătrău încă sceptic. Pe care-l strâng chiloţii şi are un disconfort, dar se tratează cu pudră parfumată…

UPDATE: Băsescu a fost la Predeal nu să se dea cu sania, cum insinuează răutăcioşii, ci să studieze, în paralel, programul de guvernare al lui Ungureanu şi cele 15 puncte ale lui Ponta (i le-o fi strecurat ăla mic când s-a inisnuat, din greşeală, fireşte, în coloana oficială). Suprizele plăcute sunt că 7 coincid, deci există premisele revenirii Opoziţiei la lucrările Parlamentului, respectiv că fostul copilot şi imatur a devenit, în discursul prezidenţial, “domnul preşedinte Ponta”. V-am zis eu că noua paradigmă comunicaţională a liderului stângii dă roade şi că suntem pe un drum bun?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on ““Aud de la domnul Şova, ulterior…”

  1. Mi-e scarba deja de imaginea ei !!!… Nu mai suport sa vad prostitutia pe cele mai inalte culmi !!!…
    In mod normal tampita asta n-ar fi trecut nici un interviu , nici macar pentru un post de maturatoare !!!

  2. @Kronstadt,
    – coalitia ta o sa-l sustina pe hitler (basescu) pina la terminarea mandatului in 2014… deci toata paralela facuta de tine e complet aiuritoare
    – pe basescu l-ati creat VOI… o mare parte nu l-am votat (eu nu l-am votat niciodata)… asta ca sa nu amestecam lucrurile si sa genralizam atunci cind categoric nu este cazul!

  3. Ce teapa cred ca v-ati luat domnule Ciutacu! Imi pare rau sa va spun asta si sper sa nu va suparati pe mine! :)) Sova a zis intr-o emisiune chestia asta, nu personal doamnei udrea. Era invitat chiar la o emisiune la Antena 3 cand, in direct, a spus ca cineva apropiat, care se mai pricepe la haine, i-a spus ca udrea la emisiunea de la realitatea tv (emisiunea cand era invitata cu lazaroiu) era imbracata in mii de euro, in timp ce ea vorbea despre cum “moare” de grija romanilor si cum ii intelege si e “solidara” cu durerea lor! :)) Inainte de emisiunea cu udrea au fost invitate Ecaterina Andronescu si Mariana Campeanu si de aici o fi tras concluzia udrea ca ele i-au spus lui Sova! Deci nu i-a spus Sova direct ei, dar a spus-o in asa fel incat sa para ca asa a fost! E “perversa” rau panarama asta si a stiut cum sa arunce chestia asta pe piata, iar dumneavostra ati luat-o ca pe o “dezvaluire”. Nici macar cei de la evz sau de la labe1tv nu s-au prins de cele spuse de udrea… Si uite asa a reusit udrea sa mai bage putina zazanie intre dumneavoastra si cei din PSD (implicit si USL) si e pacat, ca doar pdl-ul are de castigat din astfel de “conflicte”! :))

  4. cum stiu ei, toti, data si ora la care a fost Sova-n emisiune, nu si faptul ca eram si eu in studio. slaba propaganda 🙂

  5. Ponta spunea ca sunt condamnati sa ramana alaturi in alianta, gresea: 1)Cu declaratiile sale “stilizate” din ultima vreme USL-ul este cel condamnat…la esec.
    2)Daca nu reusesc sa ia puterea (si nu o vor lua in acest ritm) cu pd-l-ul la carma in continuare, POPORUL ROMAN ESTE CEL CONDAMNAT.
    3)Daca vor accede la putere si ramane variana cu el Prim-Ministru -TOT POPORUL ROMAN EST CEL CONDAMNAT.
    Naspa situatie!
    ps.Opozitia=O pozitie (69-udrea-ponta)

  6. Vreti sa spuneti, domnule Ciutacu, ca eu fac propaganda?! :)) Asta e parerea mea si mie asta mi-a venit prima data in minte cand am vazut filmuletul asta de la labe1tv, faza cand Sova zicea de tinuta de mii de euro a “domnei” udrea din emisiunea de la realitatea! Daca Sova era “confidentul” udrei, o mai critica el in direct la Antena 3 si ii “discuta” tinuta de mii de euro?! Oricum, “imi place” cum mi-ati catalogat comentariul ca fiind unul de propaganda… :))

  7. Mi se urcă sîngele în cap(vorba nu ştiu cui)! Înţeleg că sunt un propangandist ordinar. Sunt curios al cui? Pentru că sunteţi inginer aşa cum Tatoiu este de matematică nu era logic să caut o declaraţie de a lui Şova între duminica lui udrea şi joia lui ponta? Nici nu ştiu dacă eraţi în emisiune sau nu, nu am urmărit-o secundă cu secundă? Văd că e o postare la 3 minute de a mea face refeire la aceaşi emisiune. Asta înseamnă că am pus de o propagandă????? Dacă înţelegeţi că postările mele(unele le-aţi şters) ar fi unele de propagandă şi nu a unui om liber aceasta este ultima mea postare.

  8. Cred ca iti voi asculta sfatul si voi schimba postul, dupa cum va fi ultima oara am intrat pe acest blog ori pe cel al lui Badea. E prea mult sa te aud vorbind de propaganda in conditiile in care de cand ajung acasa si pana se termina emisiunea lui Mircea Badea, de vreo trei ani de zile, va urmaresc… Nu, nu stiu data si ora la care a fost Sova in emisiune si a facut comentariul cu pricina, dar stiu sigur ca la facut la Antena 3. Nu il apar pe Sova si nici pe Ponta, acesta din urma dezamagindu-ma extrem prin discursul pe care l-a tinut…Cu toate acestea am sentimentul ca mergeti mult prea departe. In ceea ce va priveste domnule Victor Ciutacu, faptul ca, in raspunsurile dvs. e mult, mult prea mult sarcasm fata de cei care, pe anumite situatii, nu-ti impartasesc opiniile dar care-ti sunt cititori si telespectatori fideli de vreme indelungata, ma dezamageste, de asemenea.

  9. Victore, asta-i culmea. 😀

    Voi “demonstrati” tradarea pe baza articolelor de pe Hotnews iar aia “demonstreaza” disensiunile din USL cu extrase din emisiunile voastre.

    Foarte tare si complet aiurea in ambele cazuri.

  10. M-am saturat, ati vazut cum un tampit de la MAI iese pe post si declara ca starea de urgenta, seamana mai degraba cu “legea martiala”,cenzura,diminuarea de drepturi cetatenesti,… astia deja exagereaza.Sau poate se teme Base ca-l decapiteaza Gabi Oprea?….ar castiga mult acest partid nascut artificial.Vorba aia “cainele nu musca mana celui cel hraneste”…sau poate ca da ?

  11. Daca e sa ma uit putin retrospectiv nu mai inteleg mare lucru, poate ma lamuriti: Geoana, Carstoiu, Ponta, Sova, toti astia sunt buni sau rai?
    Pentru un fin cunoscator al firii umane, chiar genial, dupa cum te creditezi singur, ai parte de cam multe dezamagiri in materie de oameni.
    cam multi salvatori providentiali au ajuns sa fie impuscati in spate chiar in timpul asaltului, poate asta explica de ce nu prea a ajuns nimeni sa cucereasca reduta. Doar saracul Geoana ce a prins sa mangaie putin zidul.
    Punem pariu ca in maxim un an o sa spalati pe jos si cu Antonescu? Daca da, va spun si de ce.

  12. Hai sa vedem raspunsul lui Ponta, Antonescu sau Ponta si Antonescu. Pâna atunci tot ce se scrie sunt sofisme, speculatii, alte manipulari sau concurs de ghicitoare-n cafea.

  13. Update:
    Am vrut să pun întrebarea legată de prezenţa lui Ponta în coloana oficială a lui Băsescu. N-am făcut-o, pentru că nu doream să mai pun paie pe foc. Acum nu mai e cazul să tac. Dar dacă, de fapt, se îndreptau amândoi către Predeal şi au avut ghinionul să afle presa? Dacă ăsta e, de fapt, adevărul? Că au vrut să stea liniştiţi de vorbă undeva, feriţi de ochii lumii?

    Nu-mi doresc deloc să am dreptate!

  14. @andrei: am facut-o demult, in cateva randuri, da’ citesti tu selectiv
    @violet: puschea pe limba, orice civil intra-n coloana oficiala prezidentiala 🙂

  15. @sunny
    Te rog sa ma scuzi ca te citez, o fac doar ca sa imi argumentez pledoaria.
    Victor nu are de ce sa si-o ia, el semnaleaza un aspect, care are radacini mult mai adinci, referitor la modul de comportare intre “dusmani”. Cindva prin 98, cind la putere se afla CDR-ul + PD-ul Base&Roman, venit dupa patrulaterul rosu ( PDSR+PRM+PDAR+PUNR), un parlamentar cederist de Timis ma roaga la telefon, fiind plecat din tara, sa iau un dosar a unui petent si sa il dau la parlamentarul X. sa il duca la Bucuresti si sa il rezolve. Il intreb stupefiat, cum la ala de la PRM? Raspuns DA, el o sa rezolve. Ulterior am mai avut confirmarii ca , indiferent de culoarea politica si adversitatile afisate pe sticla, la sindrofii si afaceri sunt bot in bot. Adica interesul lor e transpartinic.
    Multi postaci se dau de ceasul mortii ca, prin pozitia prea dura a unora din presa, se da in cei care ne sunt speranta sa scapam de Base si gasca lui de nemernici. Aceasta grija de a ma/ne purta cu ei precum cu obiecte fragile e o prostie si inconstienta, mai ales, sa le cerem la jurnalisti, care si asa au ramas putini, restul fiind tiritoare in slujba cuiva de la putere sau fost la putere, sa poarte manusi.
    NUUUUUUUUUUUU, orice greseala, orice ezitare, orice ascunselea dupa cires, trebuie sanctionata de catre presa cu maximum de intransigenta, indiferent ca respectivul e la putere sau in opozitie. Numai asa o sa fie si ei constienti ca cineva sta cu ochii pe ei, in folosul nostru, al cetateanului care ii voteaza.
    Tot ce fac postacii, cu atitudinea lor de a critica o atitudine sau nu a unui jurnalist, nu e decit un atentat la libertatea presei, o ingradire a ei, un atentat la fibra morala a unei societati democratice, la menirea presei in ultima instanta.
    Si asa au ramas putini si voi vreti sa pupe acolo unde miine, cind astia din opozitie vor veni la putere, sa scuipe daca sunt mitocani si tradatori si nu se pun in slujba celor care ii platesc.

  16. @Cezar
    Bine ca ne-ai confirmat, cu acel linck, ca Sova ii spunea, pe A3, chiar lui Victor 🙂 ce discutau niste doamne despre imbracamintea scumpa si nu despre treningurile doamnei Cocos.
    S-o fi uitat cocos pe A3?
    De ce o fi uitat Victor?

  17. A dreacu’ pitipoanca, iar tine prima pagina, desi n-a mai taiat panglica la telegondola ori parc de distractii, si nici ministra nu mai e!
    Cat priveste ponta si sova, la ce bun atata munca, cand e gata demonstrat?!
    Mai bine un cantec vesel sa cantam, ca am auzit ca stramosii nostrii, dacii, cand plecau spre marele necunoscut, se bucurau si cantau! Necunoscutul spre care plecam noi e mult mai nasol, deci, romani, sa ne veselim!
    Azi, fiul meu mi-a spus ca, pe principiul ai grija ce-ti doresti, prea ne-am dorit sa nu-l mai vedem pe marinar, acum murim toti si, desigur, n-o sa-l mai vedem! Va salut,

  18. În viziunea mea, Șova seamănă cu Smeagol din Stăpânul Inelelor. Despre bezelele dintre Băse și Ponta am scris și eu și nu cred că există vreo persoană care să se mai îndoiască de blatul dintre cei doi.

  19. Eu as urmari in perioada urmatoare ce fonduri primesc psdistii de la fondul de rezerva al primului ministru.Ma bucur ca Ponta are o problema cu tine si cu Radu Tudor.Cred ca a primit semnale din teritoriu ca ceva scartaie in propria ograda.Si ca ,pe undeva, aveti dreptate.N-o va recunoaste niciodata.Oricum Base se face ca ii pasa.De cand tot cer treaba asta.Cat despre Udrea,stilul personal e ala pe care l-a aratat cand a venit ca parlamentar prima oara.Ziceai ca vine de pe centura.Cand nu are stilist ,e varza.Asta asa ,ca intre femei.Si am sa iti dau din casa pdl-ului.De nevoie ,am printre apropiati o tipa ,mare fan Elena Udrea si Base.Tipa asta stia ca Base va ajunge presedinte,pentru a doua oara ,mult inaintea scrutinului.Ei bine,a avut la un moment Base o mare problema cu Sarkozy.Udrea se visa mare candidat la presedintie.Ei bine,tipa asta batea campii ca Udrea ar fi in stare sa il seduca pe presedintele francez.!!!!!!!!!!!Si eu am ramas blocata.La felul de a gandi al pdl-istelor.La femeile astea ,totul se rezolva si se rezuma la pat.Cand a fost vorba de alegeri ,a venit vorba de Israel.Acum ,cu Ponta ,nu ii mai vad panicati pe cei din pdl.Oare de ce?Non combatul asta al lui Ponta se va vedea cel mai bine la rezultatul in alegeri.Ca doar Ungureanu zicea ceva de 30% pentru pdl.Si o lunga colaborare.Ponta nu a tinut sa comenteze nimic pe tema asta.Ca doar sunt cunostinte de atata timp.Sa mai adaug ceva?

  20. bai ce frumos decurge negocierea intre ponta si basescu… superb

    un menage a trois basescu-udrea-ponta pt linistea romaniei… si toata presa basista fiind aproape de ejculare la acest superb film securist XXX

  21. Eu nu inteleg mirarea vizavi de atitudinea micului Titulescu (ca sa nu ii zic Ton%&* , Pictor Vonta – ca sa nu il supar pe titularul de blog): acum 1 an si ceva a zis a mai dat o goanga – ca a pus pile pe la Bruxelles la socialistii europeni ca Romania sa nu intre in Schengen. Am auzit cu ochii mei declaratia la TV facuta pe culoare. E drept, a aparut 1 singura data. Pe urma toti au zis ca e un trucaj ordinar, da’ eu sunt sigur ca am auzit.

    Vespasian.

  22. Realitatea e ca as aplauda un discurs echilibrat, “pe puncte” (fie ele si 15), daca nu ar fi vorba de Basescu. Care a dovedit de atatea ori ca singura sa agenda viabila e puterea si mai ales puterea absoluta – poate nu neaparat in sensul unei dictaturi. Desi zilele trecute ma gandeam cat de idioti au fost dogmaticii comunismului. De fapt e foarte usor sa conduci autoritar o tara si cu toate aparentele democratice salvate. Urla presa? Lasa, bre, ca 90% sare imediat la o ciozvarta si sa vezi cum da din coada dupa aceea. Sa nu-i lasam pe oameni sa plece din tara? Ba sa-i lasam, chiar pot fi foarte utili la un scrutin, ceva, unde mai pui ca nu mai tre’ sa ai grija de ei. Te injura lumea? Mare branza, numai bine se mai refuleaza niste frustrari. Etc.
    Revenind la “discursul echilibrat”. Seamana ce face Ponta cu ce-a facut Geoana in decembrie 2008. Si acela l-a reevaluat pe Basescu desi avea atatea precedente care ar fi trebuit sa-l puna pe ganduri. Daca Ponta face aceeasi greseala ca si Geoana va fi mai dobitoc (sau mai ticalos, depinde) decat ala pentru ca acum are si un precedent caruia i-a fost martor. Sunt chiar curios.
    Ce e foarte trist e ca Basescu are dreptate: in tara asta totul e tranzactionabil (sau aproape totul). Intotdeauna gasesti pe cineva dispus sa-ti vanda orice si inca ieftin. Principii? Sictir…

  23. Eu nu inteleg de ce era asa de greu pt. Ponta sa de-a telefon unor oameni alaturi de care a facut zeci de emisiuni`si sa le spuna ca a vrut sa faca o chestie originala sau ce-o fi vrut el sa faca,ca a iesit cu totul altceva si ca ii pare rau si ca ii roaga sa il ajute sa repare ce se poate repara?
    Dar,se pare ca ii place mai mult anturajul dlui prim-ministru desemnat unde e numit “domnul presedinte Ponta” si unde i se citesc documentele de mare insemnatate pt. tara si unde 7 puncte s-au dovedit a fi lumina partidului cu care el e in opozitie,parca,nu?15 erau prea de tot si ce si-a zis matrozul-MAI TAIE DIN ELE,DA-LE DREACU!Ha,ha,ha!
    Si mai usor cu isteriile ca se supara lumea cu mate fine!Dnul ministru desemnat,dnul Sova,dnul presedinte Ponta,dna pardon Udrea,dnul Iliescu,etc.

  24. Pe Sova,in situatia expusa, il vad ca pe o cocota supraexcitata,care-si paraseste alcovul,pentru a-si ridica fustele in piata . Deh,se cer orgasme multiple…

  25. 🙂 Da’ de ce v-ati inflamat toti asa dragi comentatori pe acest blog? Pana la urma Victor Ciutacu nu lucreaza pe banii vostri, si daca la o adica are chef cum ar fi sa-l injure pe Ponta/Sova – asa fara motiv- treaba lui!!! Nu e obligat sa-l injure in egala masura si pe Antonescu daca nu vrea 😉 De unde atata incranceneala nu inteleg :)) sau ma fac ca nu inteleg… Pe de alta parte dl Ponta si dl Sova chiar lucreaza pe banii nostrii si lor nu prea le sta bine asa cu curu’ in doua luntri..
    Tare faza cu Ponta in coloana lui base, nu stiam!

  26. Da’ ce-i ma nene frasuiala asta cu Sova? Era evident ca o sa le ia apararea alor sai, nu? Fie ca era, fie ca NU era de acord cu atitudinea lui Ponta era de datoria lui sa-i apere, despre asta-i vorba-n propozitie cu adeziunea.
    Faptul ca tine mai mult la PSD decat la popor … ar trebui sa ne frapeze sau ce? I-a apreciat cineva valorile morale? I-a pus cineva poza pe frigider? A contat vreodata parerea lui? Cine-i Sova? Da-l in moast’sa pe gheata, ca e destula. Gheata, nu moast’sa… Pe persoana fizica.

  27. Salut, tizule!
    Există cineva care-şi poate imagina că în agenda telefonică a Elenei Udrea, Ponta şi Şova nu sunt înscrişi? Sau că cei doi pesedişti n-o au pe aceasta în memoria telefoanelor personale? Pe ce pariem că Ponta a vorbit mai frecvent la telefon cu Udrea, decât cu Ecaterina Andronescu, să zicem?

  28. Victore,

    sova spune ca a vorbit DESPRE udrea dar el, datorita calitatilor lui morale, nu a vorbit si niciodata nu va vorbi CU elena udrea… pai despre asa un om ca sova, te rog sa nu-mi adresezi mie nici o scuza. Nu-mi datorezi nimic!

  29. Mai devreme sau mai tirziu toti PSD-ii si PDL-ii vor afla ca MIRCEA PONTA EXISTA. De ce credeti ca Romania nu are un utilaj de dezapezire ca lumea? Pentru ca exista mii de oameni precum strut-o-camila Mircea Ponta. Veti vedea ca la primavara nici pompe de epuisment nu se gasesc. Atunci sa vezi alta nenorocire si alti morti. Nimeni nu va fi de vina. Poate mortii ca au murit!

  30. Minunat..Ok Victor te iertam pentru link 😉 Intelegem domnule Sova ca sunteti o victima a ticaloasei fashioniste si asteptam, vorba dlului Ciutacu ca justitia sa-si spuna cuvantul 🙂
    Si pt dna Udrea propun o noua campanie : “In realitate esti mai bine imbracat!”..Sunt prima care donez un sacou colectia 2011 sa nu mai umblati cu vechituri de 7 ani 🙂

  31. Primul comentariu al meu in joia trecuta a fost
    legat de discursul bun al lui Ponta, insa a carui
    calitate (a discursului) nu prea mai conta in
    contextul in care partidele ce formeaza USL-ul
    convenisera ca sint in greva parlamentara.

    Am inteles foarte repede ca aici nu mai e vorba
    de o bilba (pe d-l vorbitor n-am cum sa-l suspectez
    de “greseala neintentionata” pentru ca e matur)
    si ca nefiind un simplu membru PSD, e clar ca
    din acel moment, acest partid se afla in cirdasie
    cu PDL, UNPR si UDMR, adica in buzunarul lui ha-ha.

    N-are rost sa ne lamentam, sa ingropam mizeria sub
    pres si sa speram ca poate, printr-un discurs
    civilizat, se pot stinge anumite animozitati si
    putem fi cu totii europeni cu staif si papion,
    in acelasi timp legitimind o putere ce ieri o
    acuzam de diverse si facindu-l pe ha-ha sa surida
    angelic si sa-si frece minutele de bucurie
    (bucuria de la investitura nu a fost determinata
    de investitura in sine ci de noul “asset”).

    Unde mai sint revendicarile cu anticipatele ?

    Ponta a fost reevaluat; se vede din toata presa
    basista, nu-i nevoie sa fii geniu sa intelegi
    ca acum este la fel de bun ca si ceilalti ce-au
    sarit pirleazul.

    Acum eu nu inteleg de ce ciriie lumea indignata
    ca Ciutacu, Badea si Stan sint Gica-contra; adica
    mai pe romaneste: voiati sa mearga pe burta ?
    Eu nu iau de exemplu ca litera de lege ce zice
    Mircea Badea; ce spune sint chestii de bun-simt,
    vizibile oricui, dar care nu-mi produc revelatii, etc.
    Cine are mai mult de juma’ de neuron, si-a dat seama
    din joia trecuta ca treaba s-a imputit si basta, nu
    era nevoie de “glasul ratiunii” prin vocea unuia din
    cei trei de mai sus (asta nu inseamna ca nu-i apreciez);
    asta nu inteleg la majoritatea: dupa ce ani de zile ati
    fost mintiti, pacaliti, trasi pe sfoara, acum in al 13-lea
    ceas, inca mai refuzati sa vedeti ca ati fost “facuti”
    de baietii “de stinga” din nou ?

    Ce sa facem, asta e, mergem inainte cu un USL amputat
    (din momemnt ce in PSD nu s-a intimplat nimic, e clar
    care-i pozitia lor).
    Ne adaptam din mers si acceptam starea de fapt.
    Sintem realisti si nu mai ne ancoram de ce-a fost ieri.

    Despre d-l Bogdan Teodorescu, nu mi-am schimbat parerea;
    am acelasi respect, insa pe partea politica ne despartim,
    domnia sa a dorit sa-si transmita mesajul, asta e; pentru
    mine insa nu mai merge refrenul cu “nu mai spuneti ca toti
    sint la fel, pentru ca astfel distrugeti USL-ul”
    (btw: dinsul nu este politician).

    Ce se va intimpla mai departe, adica blatul sa fie total
    sau nu, vom vedea apropo de greva parlamentara si de
    votul cu stabilitatea lu’ peste prajit.
    Oricum raul a fost facut, iar “mortul de la groapa nu se intoarce”.
    Nu-mi convine sa votez seara cu cineva si dimineata sa vad
    ca votul s-a dus in directia ailalta.
    Nu mai suport sa vad aceeasi mizerie ce se duce mai departe;
    cei incompetenti, cei ce fac rautati cu buna-stiinta trebuie
    sa plateasca la vot si sa nu mai intre in Parlament.
    BTW: de ce doar PNTCD-ul a platit ?
    Ia sa plateasca si PDL-ul si cirtitele UNPR-iste si baietii din UDMR,
    ca toti au cautionat in cirdasie acelasi sistem ticalosit si
    s-au dedulcit din roadele acestuia in detrimentul prostimii.
    Daca te aliezi cu aceste 3 partide, inseamna ca nu esti altceva
    decit unul de-al lor, iar eu nu te voi mai vota in viata vietilor mele.
    Ori, ori; nu merge cu jumatati de masura.
    Restul sint vorbe de claca.

  32. Buna ziua,

    Domnul Sova din pacate este o dezamagire pentru mine.Parea ca aduce un aer nou in peisajul politic.

    Totusi ,in SZ in care ati avut acel diferent cu domnul Sova,nu mi-a picat bine modul in care ati insinuat anumite lucruri legate de domnul Ponta(nu zic ca ar fi sau nu adevarate).Nu se face asta domnule Ciutacu.

  33. Deja dracu stie ce sa mai zica … Fir-ar-mama-lor-a-dracului ca le functioneaza al-naibii de bine “perdelele de fum” si diversiunile ! 😡

    Un lucru stiu sigur: oricate greseli li se pot imputa lui Antonescu si PNL-istilor de catre PSD (radicalismul lor , hotararea demisiei din parlament , etc.) , NICI UNA NU ESTE DE TRADARE SAU CEVA LA FEL DE GRAV ! Cand PNL-istii au spus ca nu pot avea NICI O APROPIERE cu PDL-ul (desi au fost extraordinar de mult curtati !!!) , atunci NICI N-AU AVUT nici macar un gest cat de mic de simpatie cu acestia (basescu&PDL).
    Asta in timp ce PSD-ul , cu o parte din liderii acestuia , danseaza o “lambada” foarte periculoasa cu Puterea , ceva de genul: “lasa-ma da’ nu-mi da pace / dute-n-colo , vino-n-coace! ” .

    Nu stiu care va fi finalul acestui dans periculos , pe muchie de cutit , dar lucrurile incep sa puta al-dracu’ de urat ! Si asta nu pt. ca spune Ciutacu , Ciuvica , Badea sau mai stiu eu cine , ci pt. ca lucrurile astea , facute DE UNII din conducerea PSD , SE VAD F.CLAR si DERANJEAZA pe orice om de bun-simt , care nu are “orbu’ gainii” si care are mai mult de doi neuroni sub calota craniana ! 😳

  34. Cred ca Udrea se refera la momentul in care Dan Sova, la Antena 3, cred ca la dl Gadea sau la dna Grecu in emisiune-nu mai retin exact, a mentionat ca, desi nu se pricepe, a fost informat de niste doamne ca madama portocalie si nesimtita era imbracata in costum de enspe mii de euro.

  35. Daca tot va ingrijoreaza existenta USL sa mi se raspunda la urmatoarea fapta de arme PSD-ista.
    La mitingul Opozitiei cine au fost participantii:
    – majoritatea PNL
    – oamenii lui Mazare
    – neafiliatii de prin Bucuresti
    – ceva de pe la judetul sec gen PSD
    – restul de sub 10 procente, cam cit inflatia de la PSD
    Oare asa mare partid de ce nu si-a trimis oamenii, adica mai multi decit cei 14.000 de penelisti cu si fara acte?

  36. @Dorina: deci, dupa Stoiceasca si Dumitrescu, la Grecu sau la Gadea. e bine 🙂

  37. mai bine sa spuna tovarasul sova cum se pregateste psd-ul sa NU-L suspende pe basescu… sa zica cum au facut blat cu javra si vor sa-l lase in scaun pina in 2014

    eu o sa-i propun lui sova sa vina in Piata Universitatii si sa-i prezentam noi scuze in numele tau Victor

  38. E bine că discutaţi la telefon! Dialogul e calea, dacă se poate să fie şi european! 🙂

  39. Respect ceea ce faci și cum o faci, atât în scris, dar și la tv. Te urmăresc constant de câțiva ani buni. Dar:

    1. Cred că tot într-o emisiune la tine, prof Bogdan Teodorescu spunea de tehnica de manipulare care are un foarte mare efect: insinuarea. Mi se pare că dădea mai multe exemple, dar unul dintre ele era cu „Porumbacu”. După cum știi, n-a produs nicio probă, dar insinuarea a fost suficientă pentru o parte dintre viitorii votanți care au pus botul. În seara în care ai spus că Ponta și cu Ungureanu ar fi camarazi, eu unul chiar am fost de acord cu Șova să spui tot ce știi. Sigur, tonul lui n-a fost cel mai potrivit, dar dacă tot ai deschis subiectul, spune-ți părerea (că probabil nu aveai la tine vreun dosar cu înregimentarea lui Ponta în vreo structură să aduci și dovada cu tine 🙂 ). Știu că după seria cu Oprescu și Borbely, episodul Șova n-a picat tocmai bine.

    2. Ești tentat să crezi mai degrabă ce zice cineva care putea fi „o admiratoare de-a d-nei Udrea” decât pe cineva cineva care n-a fost prins încă mințind. Trage puțin aer în piept și fă un pas în spate și uită-te și tu un pic la situație.

    Cât despre Ponta, eu am rămas că gura căscată când l-am auzit (și eu prost să stau 40 de minute să-l ascult), dar taică-miu îmi zice: „Ai văzut ce frumos a vorbit Ponta?” Și nu glumea. Win some, lose some. Bine, pe mine nu m-a pierdut că nici nu mă câștigase.

  40. Chiar imi placea acest blog si de domnul Ciutacu…era in top 3 daca nu chiar primul…Dupa discursul lui ponta si eu am avut impresia ca a exagerat dar sa fie facut chiar asa de A3 nu credeam vreodata:|
    @Victor Ciutacu: stiam ca sunteti foarte orgolios dar recunoasteti ca la faza cu Sova a-ti gresit si oricum era datoria dumneavoastra sa-l sunati pe om…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.