Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > “Aud de la domnul Şova, ulterior…”

“Aud de la domnul Şova, ulterior…”

LATE UPDATE: Tocmai discutăm la telefon. Fiecare-i convins că el are dreptate.

UPDATE: Dan Şova dezminte. Altul care mi-a uitat numărul de telefon. Şi o face mincinoasă pe Elena Udrea pentru că l-a pus într-o situaţie politică neplăcută. Eu aştept s-o dea în judecată. El aşteaptă – sigur, în numele cititorilor blogului meu – scuze (nu şi de la Badea, că n-are atâta aer în plămâni) pentru că am postat imagini difuzate pe un post de televiziune care-i laudă şeful şi camaradul. Am senzaţia că amândoi aşteptăm zadarnic. 

1. Îţi trebuie mare caracter, o poftă crâncenă de opoziţie şi un loc preferenţial în agenda telefonică a Elenei Udrea să-ţi dai în gât colegele de alianţă ca să te faci folositor stăpânei inimilor. Chestie care, probabil, se potriveşte, respectului faţă de activitatea profesioniştilor care conduc(eau) serviciile secrete, noii paradigme comunicaţionale a PSD şi comportamentului european al liderilor săi.

2. Dincolo de faptul că e lovit de mania persecuţiei, pe vremurile deloc îndepărtate când nu devenise atât de zen şi adept al colaborării pe bază de cuvinte măsurate, Victor (pardon, domnul preşedinte Ponta, să nu se supere domnul senator Şova) obişnuia să-şi exprime direct (de regulă, telefonic) nemulţumirile. Acum şi le spune (“am fost un pic surprins că oameni alături de care am făcut zeci de emisiuni, alături de care m-am bătut cu regimul Băsescu, oameni pe care-i respect, mă refer la dl. Ciutacu, la dl. Radu Tudor, aşa, peste noapte, şi-au dat seama deodată că sunt spion, trădător de neam şi de ţară”) în ziarele şi la televiziunile care apreciază “noua paradigmă”. Mai e puţin până la declaraţiile de presă inflamate, în prime time, din salonul de protocol al Aeroportului Otopeni. Sigur, când te laudă Evenimentul zilei, Hotnews, ziare.com, labeunu,România liberă, Ioana Lupea, Dan Andronic, Cristoiu, Naşul, Pătrăşconiu, Tapalagă, Ioana Ene şi toată liota de propagandişti portocalii, începi să gândeşti altfel. Şi te străduieşti să te şi comporţi altfel, să te ridici şi la aşteptările lui Mircea Marian, singurul lătrău încă sceptic. Pe care-l strâng chiloţii şi are un disconfort, dar se tratează cu pudră parfumată…

UPDATE: Băsescu a fost la Predeal nu să se dea cu sania, cum insinuează răutăcioşii, ci să studieze, în paralel, programul de guvernare al lui Ungureanu şi cele 15 puncte ale lui Ponta (i le-o fi strecurat ăla mic când s-a inisnuat, din greşeală, fireşte, în coloana oficială). Suprizele plăcute sunt că 7 coincid, deci există premisele revenirii Opoziţiei la lucrările Parlamentului, respectiv că fostul copilot şi imatur a devenit, în discursul prezidenţial, “domnul preşedinte Ponta”. V-am zis eu că noua paradigmă comunicaţională a liderului stângii dă roade şi că suntem pe un drum bun?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

107 thoughts on ““Aud de la domnul Şova, ulterior…”

  1. Adică noi suntem nişte cretini care-şi mănâncă sănătatea cel puţin mintală, iar Şova îi spune curvei c-au bârfit-o colegele lui de partid.

    Dacă boarfa n-a minţit…
    😡

  2. Tupeul,impertinenta,prostul gust,exhibitionismul si prostia monumentala au reusit sa se incarneze in aceasta entitate jalnica.Dar sa stii Victore ca o gramada de soferi de TIR o considera un model de succes,asta e motivul pentru care propun o afacere.Sa imprimam trupul fapturii celulitice pe prosoape de plaja.Ce crezi am avea succes comercial?

  3. E bine ca in sfarsit a aflat si domnul Ponta ca UNPR e o formatiune inexistenta la constituirea Parlamentului si a Senatului.Acum poate intelege si el ca nu putea certifica si recunoaste un Guvern pe care il valideaza acestea.Cred ca ar trebui sa-si schimbe echipa de consilieri.

  4. Victore,
    Ati sarit prea mult peste cal!
    Tradare???
    Catarul de Ponta nu-si va trimite niciodata discursurile pentru aviz conform… la A3! :mrgreen:

  5. Dar ce “caracter” are jegu asta de sova care pe la el prin colegiu nu a trecut de doi ani , pe verificate si sta numai si numai pe la zdreanta lui la londra fara sa aiba nici cea mai mica jena ca fraierii care l-au votat poate au si ei nevoie macar de o sticla cu apa, ca a furat destul javra asta de la rovinari turceni! Vine si doar da din papagal pe la tvuri ca atat stie sa dea dingura!! Niste gunoaie dle ciutacu! Cum dracului sa nu zicem ca toti sunt la fel??

  6. – Daca Sova a comis-o, ar fi al 2-lea PSD-ist, dupa Cristian Diaconescu, care-mi creeaza repugna.

    – Daca Udrea minte, inseamna ca n-a stat degeaba pe langa, pe deasupra sau pe sub Basescu, ci a invatat perfect cum sta treaba cu manipularea si specularea oricarui moment capabil sa amplifice greseala adversarului. Alegerea lui Sova, in cazul in care a mintit, e pur si simplu geniala.

  7. Frate Victor te stiam adeptul logicii.
    Spun asta pentru ca EU nu te-am auzit (poate gresesc si imi cer scuze in acest caz) desi am vazut toate emisiunile unde ai fost prezent inclusiv azi dimineata si nu ai spus o questie logica: cum puteau oamenii inzapeziti sa iasa daca casele erau inzapezite???
    1. daca usa se deschidea spre interior navalea zapada si …
    2. daca usa se deschidea spre exterior … nu se mai deschidea, din aceiasi cauza de munte de zapada in usa!!!!
    Asadar premierul cel minunat si care stie sa citeasca nu prea are logica in acuzatiile ieftine insinuate la adresa oamenilor ce stateau la caldura …sufleteasca poate ca lemnw nu aveau si cosurile erau oricum infundate iar despre electricitate ce sa mai vorbim. Ca doar guvernu` le-a dat tuturor aeroterme!!!!!

  8. Cata mizerie. Lipsa de caracter. Lipsa de coloana vertebrala. Lipsa de cuvant. Lipsa de…orice!

  9. De când a ajuns Udrea sursă fiabilă? De când ai să-i plăteşti o poliţă lui Şova? Nu crezi că aţi sărit peste cal, tu, Badea, Radu Tudor, cu isteria asta anti-Ponta şi anti-PSD? Dacă aşa crezi că le faci un bine liberalilor, mai gândeşte-te!
    A nu se înţelege că-mi pasă de unii sau de alţii. Dar partizanatul îşi are şi el limitele lui în jurnalism. Parcă îi înjuraţi pe băsiştii din presă…

  10. memoria nu m-a lasat inca si multe nume din toate partidele imi aduc aminte de fosti ministrii,activisti pcr ,deputati din man si e clar ca educatia lor se aliniaza perfect liniei cominterniste si ca dupa 89 si-au impartit tara in feude ca sa fie putere indiferent cum s-ar numi partidu . nu mai suport sa vad cum e jefuita avutia statului facuta de noi si parintii nostrii cu sacrificii ca azi cei ajunsi la pensie sa traim mai rau decit pe vremea raposatului. cit am muncit ni s-a oprit din salarii tot ce reprezent ca dare catre stat iar azi sa ni se scoata ochii ca sintem asistati sociali. daca nu eram noi cetatenii sa sa construim azi n-ar fi avut ce scoate la mezat catre straini pe nimic ca sa se inavuteasca ei

  11. mai stii, Victore, poate ca e Gittenstein ?
    hai sa nu mai traim in ipocrizie.eu chiar cred ca ne conduc americanii fiindca sunt f.multe , hai sa le spunem coincidente.
    pe axa marelui licurici, nu?se stie ca parintii lui Ungureanu sunt evrei si, daca Israelul e neoficial al 51 lea stat, de ce n-am fi si noi al 52-lea?ceea ce , poate, n-ar fi un lucru rau…bravo lor, daca noi nu ne putem conduce…

    p.s. la emisiunea de dimineata am ris 5 minute de nebun la faza cu prezentarea noilor tineri ministri de parca erau la alcoolicii anonimi.

    p.s.

  12. Mi se pare mie(auzind-o acum de foarte aproape,de pe laptop),sau doamna ex-ministru nu prea stie,sau ii este lene sa rostesaca cuvintele intregi?In rest,o poti imbraca si in aur;abia atrage mai bine atentia asupra goliciunii(de continut,bineinteles)…

  13. @Constantin Gheorghe: de cand are aceeasi parere cu Iliescu despre maturizarea lui Ponta. mi se pare o referinta buna. nu cred nimic, astept dezmintirile, n-am nici o polita de platit, nu ma intereseaza sensibilitatile pesediste si nici binele liberalilor. esti emotionant cu “A nu se înţelege că-mi pasă de unii sau de alţii” 🙂

  14. Un conflict nu se duce până la consecințele lui cele mai amare! De ce simți nevoia să obligi la dezmințiri?

  15. 1.sova este un lacheu,d’aia il tine ponta pe langa el.Sa-l bagam prea mult in seama i-am creste cota si nu merita,este un personaj perfid.
    2.Omul are tupeu cu carul,vrea sa-l laudati !? Sa stea linistit,are cine sa-l laude,basistii .Da,domnul ponta a tradat,merge la doua capete !Altminteri nu vad de ce ar fi recunoscut un guvern ilegal,ilegitim si imoral,propus si condus de catre basescu.Sunt convins 100% sa nu mai votez in veci o constructie politica ce il include si pe “micul Titulescu”.A dezamagit foarte multi oameni,n-am incredere in el.Abureala cu “un alt mod de a face politica” nu tine.Cu un derbedeu ca basescu nu poti fi decat radical,nu trebuie sa te increzi in nimic din ceea ce iti propune,este nesincer si tendentios.
    Daca ponta a acceptat propunerea lui basescu(noul guvern), inseamna ca ori este prost ori este rau intentionat.Eu nu votez cu oameni pe care-i consider prosti sau cu intentii obscure.

  16. hai ca asta este tare! acum nu stiu foarte bine contextul si de aceea te intreb a auzit de la sova, exprimandu-se intr-un context in vreo emisiune? ca daca este asa, mie imi suna a manipulare din partea lui udrea….bine, ceea ce stiu ei cel mai bine.
    iar daca i-a spus-o sova live pe viu si in direct, ca sa spun asa, parerea mea excludere din partid. asta e tradare, in priumul rand al colegilor. daca spune si chestii de genul asta, iti dai seama ce informatii mai da!
    fie vorba intre noi, la modul cu ti-a vorbit tie si sa ma ierte Dumnezeu, daca si tu esti vrun spargator de coalitii, mai ales impotriva regimului actual, eu ma impusc!

  17. E o prostie sa o crezi sincera pe EU. Tipa a invatat de la Pirat ca adevarul e un handicap. Stie foarte bine si cum sa disimuleze minciuna in adevar. La nevoie e si propria admiratoare. Cat despre Ponta si apoi Sova eu consider ca ai luato rau la vale mai mult din pripeala. Sapa mai adanc si reflecteaza. Mai bine zii lui Ponta sa stea mai departe de socru. Fie si numai pentru imagine dar nu numai. Te felicit sincer pentru discutia cu Catrinel Dumitrescu.

  18. Ha, ha, ha. Asta chiar crede probabil ca toate ne imbracam de la taraba din piata…si nu stim preturile de designer…
    O anunt eu, ca un sacou la Agnes Toma acum 6 ani nu costa doar 2 milioane lei. Sau cine stie, poate are ea preturi preferentiale, fiind asa saraca :))

  19. @FuXi: nu simt nici o nevoie. fac revista presei. azi ma ocup de “conflictul” dintre PSD si PD-L
    @postacii pesedisto-pedelisti: Sova a fost mana prin care Ponta l-a exclus pe Geoana din partd pentru o prezumtie de colaborare cu inamicul, in caz ca ati uitat

  20. Dan Sova a afirmat ca Udrea “vine in costume de 20 000 de euro la televizor” in emisiunea lui Razvan Dumitrescu, Subiectiv, de miercurea trecuta, 8 februarie. El a spus treaba asta ca un posibil repros adus de Blaga lui Udrea, cand se tot zvonea ca “greii PDL” o vroiau plecata si din partid, nu doar din guvern. Daca la afirmatia asta s-a referit “prea-modesta blonda” atunci nu stiu daca mai e nevoie sa-l atacam asa tare pe Sova. Dar daca nu…

  21. Udrea e patroana de boutique sau vanzatoare de zarzavat in piata? Ce dracu vrei sa dezminta Sova? Hai sa-i lasam pe cei de la Acces direct sa rezolve barfa.

  22. mare caracter!!! de ce nu rupe pisica si ii face hatarul gurului cotrocenist Lazaroiu???
    pana va ajunge la un dialog cu gurul portocaliu, merge si o limba de la tov Hu(hu)rezeanu

  23. Eu am urmarit ambele emisiuni si lucrurile stau asa: d-nul Sova, în emisiune la Antena 3 a zis ceva de genul Eu nu ma pricep dar am inteles de la d-na Gheorghiu ca Udrea era imbracata aseara la o emisiune de 10000 euro în timp ce romanii etc. Nici vorba de informator

  24. In acceptiunea basistilor,comportamentul lui sova se incadreaza in noul mod de a face politica al “garniturii” psd-iste.

  25. Offf topic,

    Simt nevoia unei (inca) previziuni:

    Basescu, cu tupeul lui va spune asa: ”Vedeti, daca era facuta reorganizarea teritoriului nu am fi avut situatia asta!”
    Adica … ce se intampla este numai pentru ca ca nu a fost el lasat sa termine modernizarea statului
    Deci opozitia e criminala

  26. Domnule Ciutacu,

    S-ar putea sa vorbim de doua scenarii aici :

    1. Sova “curat ca lacrima”/nevinovat ( personal nu prea cred , insa …cine stie ) si atunci Zana « scapa porombelul » intentionat , pe metoda « biletelul lui Tariceanu catre Base ». Scopul ? Dupa discursul « european » a lui Ponta , este evident ca lucrurile se clatina in USL , si atunci mai dam si noi un « sut de ajutor » , il discreditam pe omul de incredere a lui Ponta , agitam ultimii talibani anti-base din USL, dam sperante « nostalgicilor » cooperarii PSD-PDL din trecut + cred eu cel mai important , pierderea capitalului de incredere al ultimilor « talibani » anti-base din media ( resp Antena 3,Jurnalul).
    Nu stiu cand “s-a scapat” Zana la Realitatea , insa daca s-a intamplat dupa ce Dvs l-ati “zgaltait” pe buna dreptate in direct
    pe Sova saptamana trecuta , atunci…scenariul de mai sus incepe sa faca sens …

    2. Sova – « cartita »/ Zana « scapa porumbelul » , pe bune, fara sa vrea
    Contractele de consultanta cu ale Dlui Sova pe Valea Jiului ? in « aria de electorat » a Dlui Ponta ?
    S-au fluturat niste investigatii, anchete , dosare acum un an parca …
    Ati mai auzit ceva despre ele ? Parca nu , insa probabil nu s-au inchis …sau s-a « lucrat » mai mult la ele …
    Si parca si discursurile Dlui Sova & Ponta incep sa devina mai europene , mai ponderate , nu credeti ?
    Daca mai legam aici « serviciile secrete » in care « trebuie sa credem » ( cf Ponta), chiar nu puteti intelege o discutie amicala , intre colegii de parlament despre hainele Zanei  ?

    Oricum, sper sa iasa cu « smardoiala » 

  27. Oricât ţi s-ar părea ţie de ciudat, chiar nu-mi pasă nici de unii, nici de alţii. De politicieni, vreau să zic! Dar poate îţi pui o întrebare: cum o să iasă presa din anul ăsta electoral? După 2008 şi 2009 a ieşit jumulită bine. Mie mi se pare că are toate şansele să iasă în curul gol. Ştiu şi eu, poate vă mai gândiţi…

  28. bai, eu, sincer stau si ma uit asa prin presa si constat niste chestii….de la numirea lui ungureanu multi s-au potolit, brusc. doi la mana linistea asta mi se pare chestia aia inainte de furtuna. nu stiu de ce, dar aceasta numire a lui ungureanu nu e chiar chestia aia nou candidat la presedintie etc. mi se pare ceva dubios, foarte dubios. astia de la pdl sunt parca prea linistiti duupa o demise, la fel si traian basescu; sper sa nu mai aud replica cu ciuruitu, ca cer cer azil politic…ar fi maxim.
    si mai e ceva, opozitia e moale frate….nimic nu a facut din ceea ce inseamna jocul politic. se mai duc ei la ccr, mai depun una alta. nu stiu, e ceva ce nu imi miroase a bine. oricum am impresia ca cineva din usl tradeaza si nu imi dau seama cine! supozitii ca sova sau ponta etc, nu stiu, dar cineva tradeaza clar. astia sunt mult prea linistiti! parerea mea

  29. asta e nesimtita tare, vine si face pe sfanta acuma ca vezi doamne ea se imbraca de la creatori de moda romani, promovam valorile dar ea sa ne spuna noua cum isi etala ea hainele scumpe si pantofiorii cand a mers sa isi predea ministerul si a primit ea cei 37 trandafiri albi(cate luni a stat in scaun de ministresa) de parca era insusi fecioara maria.In timp ce lumea moare prin case, astia de la noul guvern ii fac pe oameni puturosi ca nu ies sa isi dea zapada, fratilor colegii mei au fost si au lucrat in buzau, unde tot a-ti facut voi reportajele , chiar si Carmen Avram a facut o emisiune despre cata saracie e acolo.Le propun sa ii scoata la lopata pe detinuti, care stau in parnaie pe banii nostrii.Hai ca m-am enervat cu alba ca zapada de udrea. o zi usoara

  30. Dle Ciutacu va rog ff .insistent ca odata cu prima aparitie pe tv. sa spuneti doua vb. despre ajutoarele si donatiile care isi pierd urma in rafturile putorilor de primari cu magazine.Eu unu as stopa toate donatiile pana nu se stampileaza orice sticla si conserva cu ceva ,un insemn ca sa nu se vanda pe bani. Va multumesc.

  31. Atatea urzeli, atatea incalceli…cred ca suntem…pierduti….!Odata v-am intrebat…dl.Ciutacu…daca stiti vreun politician cinstit….si mi-ati raspuns ca da…..!Oare mai sunteti convins ca stiti…sau…. itre timp…i-ati reevaluat…si stocul este 0…si ati uitat sa ne comunicati!!!

  32. Daca Sova a fost mana lui Ponta in ce-l priveste pe Geoana, Ponta e noua mana dreapta a marelui masturbator? Ba nu, n-are cum, Ponta e de stanga, prin urmare MRU e mana dreapta, si Ponta e mana stanga, ambii avand rolul de a-i spori maretia marelui masturbator. Asta explica de ce Ponta se intelege atat de bine cu MRU. Asa sa fie?

  33. Atentie!
    Daca tot ne-ai trimis la Evzea…
    In ultimele zile va cam bate oficiosu` la fund cu propriile voastre arme.
    Nu uitati ca s-a intors acolo fostul colaborator….:)

  34. @Plano 10: dincolo de faptul ca pesedismele tale patetice ma plictisesc si ca te voi bana daca vei continua cu activismul tau politic la mine pe blog, Evz vinde intr-o saptamana cat noi intr-o zi.

  35. E regretabil ca Ponta chiar NU A INTELES NIMIC sau SE FACE ca nu a inteles …, ceea ce , in ambele situatii , e regretabil si condamnabil raportat la functia pe care o are … ! 🙁

    Cat despre cazul Sova … , MA ABTIN sa-i acord “metresei de rang inalt”, prezumtia de corectitudine si non-mitomanie . 🙄 Dar astept si de la Sova , in cazul in care totul este o dezinformare ordinara , o replica pe masura , fara diplomatie sau maniere fata de o mitomana ordinara (asta DACA e asa …).

    Oricum , comportamentul tot mai inconsecvent , duplicitar si arogant al tinerilor din conducerea PSD , devine tot mai deranjant si prevestitor de VREMURI CENUSII si TULBURI !
    Pacat ca nimic din prestatiile lui Liviu Dragnea , Radu Mazare si , chiar , in ultimii ani , Adrian Nastase , nu s-a lipit de ei …

    Baietii astia , oare , chiar vor sa lase Romania pe mana lui Basescu & gasca , iar ei sa-si capete osciorul de ros …? 😯
    Ar fi urat …, mizerabil chiar …! 👿

  36. Victore sunt prea,citez pe bond:lenesa!…sa fac inventarul vuitoanelor,aud acum autohtone,sau chilotilor imblaniti ale damesei ot plescoieni!Obiectul in propozitie…eu romanul cu cine votez?!Ulterior.O dam in filozofia pura romaneasca si eterna,dilema… quo vadis domine!Romanul e pe camp,romanul e pe camp,ura draguta mea,romanul e pe camp!Dreptu-i,nene Iancule?! Cum ziceai ca nu e subiectu’nutzi,care e subiectu’?!ca am uitat, de prea multa lenevie!

  37. Asta cu “astept dezmintirile” este si ea induiosatoare foc. 😉

    Zicea si colega Adriana Dutulescu candva ca presa inseamna dume aruncate ca sa auzim dezmintirile ulterioare. Auzim, sau nu, pe surse interesate, ori ba, ceva si-o publicam ca sa asteptam dezmintirile. Ca sa ne impacam sau sa facem cunostinta. Despre verificari prealabile, 3 surse independente una de alta, BBC…le asteptam si pe alea.

    Nu-mi place directia in care ati luat-o.

    Acum sigur, nemultumit fiind pot sa-mi iau singur marsh. Am citit asta.

    Ori pot deveni propagandist la o adica, si-o sa trebuiasca sa-mi public singur ip-ul ca sa vada, sa verifice si sa certifice “adevaratii” opozanti, pe care i-am citit aici, ca nu “fac imagine” PSD-ului, sau lui Ponta.

    Am citit un mesaj pe un blog aflat in lista ta, la turambar. Unul, la fel ca mine probabil, se amuza de faptul cum instantaneu pesedistii, stangistii, comunistii(dupa cum zic astia de la PDL) au devenit hotnewsisti, tapaligisti si nu mai stiu cum. Adica de dreapta. 😀 Nu, nu sunt eu, si nu-mi fac reclama singur…ca tot e la moda suspiciunea. Dar e putin ridicola toata situatia creata si modul cum azi esti bun si maine devii rau.

    Mai vad ca Ponta e trimis incet spre Geoana, adica e cam “prostanac” asa…Acum daca ne cautionam ideile despre Ponta cu referiri la Geoana nu stiu daca e chiar in avantajul nostru. Indepartarea lui Geoana a raspuns unei asteptari, plus ca nici macar nu a avut bunul simt sa demisioneze singur. Nu mai zic ca daca ar fi facut in America aia in care se tot duce lucrul pe care l-a facut aici era deportat mediatic la Guantanamo.

    Si….as avea mai multe de comentat, sa-ti spun ca daca mi-ai dat “mars” atunci o sa plec, ca ati “devenit” doar liberali si nu “opozanti”, ca stiti foarte bine cum sa faceti misto de unul si sa-l minimalizati( “domnul avocat Sova, poate a gresit Ponta, sa-i mai dam o sansa”), deja asistam la un “proces” cu jurati, insa vreau sa repet:

    Nu e bine ce si cum se intampla.

    Daca vrei sa crezi bine, daca nu…nu si cu asta basta.

  38. @Cristian: esti penibil. sa verific ce? o afirmatie publica, la televizor, a unui demnitar? e o afirmatie, care poate fi confirmata sau infirmata. nu-ti place directia? mi se rupe. suntem prea violenti cu micutii pesedisti? eram minunati cand aceasta violenta era indreptata impotriva pedelistilor. l-am rupt in bucati pe Geoana? acolo nu mai era nevoie de dovezi, stiau Ponta si cu Sova ca-i colaborationist. avantajul vostu? poate. al meu, in nici un caz.
    @14you: da, e nasol cand ni se naruia statuile de creta, stiu

  39. oau cita javra si sova asta… incredibil, sa te dai luptator anti basescu si sa birfesti impreuna cu sinistra de udrea despre Andronescu.

    mizerabili tradatorii astia penali usl…

    si ca sa confirm ca TRADAREA a fost elaborata sa ne uitam la declaratia STUPEFIANTA a unui ideolog pesedist despre abordarea problemei demiterii javrei basescu:
    “● Cum v-a părut reacţia lui Crin Antonescu faţă de discursul lui Ponta?
    ● Reacţia domnului Antonescu a fost a unui om care doreşte să păstreze unitatea structurii pe care împreună cu domnul Ponta a construit-o, structură care are mari şanse să câştige toate alegerile din acest an şi prezidenţialele peste doi ani.”
    sursa Jurnalul National

    aveam impresia ca bogdan teodorescu e un om deosebit … acum mi-a dat seama ca joaca la ordinele noii puteri basist-pesediste

    din toate discursurile lui ponta inclusiv cel din momentul asta de pe postul basist realitatea a disparut faptul ca usl vrea sa-l demita pe basescu

    ORDINARI asta e cuvintul pt ponta impreuna cu toti tradatorii din psd care-l lauda

    TRAIASCA NOUA ALIANTA BASESCU – PSD (probabil chiar USL in totalitate in scurt timp)

  40. Victore, oi fi eu penibil asa cum sustii tu, dar nu-ti dai seama cat de penibili sunteti voi cand va sustineti ideile cu afirmatii de pe Hotnews sau cu cele facute de Udrea.

    Daca o sa zica Base diseara ca a vorbit cu Ponta, voi o sa-i trageti o infierare lui Ponta deoarece a zis Base o tampenie de genul tampeniilor spuse de atatea alte ori.

    Doar ca nu conteaza in contextul asta ca nu este credibil; devine “credibil” pentru ca trebuie.

    Stii si tu cum merg treburile, iar daca iti ceri scuze pentru ca m-ai facut penibil, sau macar daca o sa simti in interiorul tau asta, atunci te poti baza si pe scuzele mele. 😉

    Pe bune si pe foarte corecte, intelege un om care te-a citit atatia ani, si pe vremea aliantei DA, si pe vremea “majoritatii netransparente PSD-PNL”, si pe vremea baronilor pesedisti si a “majoritatii de 70%”, si pe vremea prostiei facute de Geoana, si astazi.

    Sa spui ca Ponta a tradat avand ca dovada “stilul” si declaratii politice de genul “precinstitul Yasin” sau cum dracu il chema pe ala este putin, infim, necredibil.
    Ai informatii ca Ponta face guvernul cu MRU, ok, spune asta, eventual dovedeste-o, dar nu cu chestii de genul “acum 13 ani in Rusia s-a produs o schimbare de putere sub control strain”.

    Asta-i parerea si perceptia mea. Spune-i cum doresti si caracterizeaza-ma cum doresti, eu mai mult de atat…

  41. Sova nu i-a soptit nimic d-nei Udrea, a facut comentariul chiar intr-una dintre emisiunile de la Antena 3. Nu mai stiu exact care, parca la Alessandra Stoicescu… A spus ca era impreuna cu alte doua doamne si mergeau la emisiune(nu imi aduc aminte sa le fi spus numele) atunci cand a vazut-o pe Elena Udrea si ca acestea ar fi apreciat ca era imbracata de multe mii de euro.

  42. Alianta USL e ceva gen Roosvelt – Churchill – Stalin si problema este – vrei cu Hitler sau fara el. Multi i-au criticat pe cei 2 occidentali pentru alianta cu dictatorul comunist, dar si atunci ca si acum fara cel “rosu” nu faci fata dusmanului.
    Dupa alegeri, daca iese USL om vedea ce va fi…si cat va dura aceasta alianta
    Am scris mereu ca nu am mers la vot deoarece nu m-a convins nimeni. Si nu sunt singurul, cam toti prietenii si cunoscutii mei.
    Tocmai ne hotarasem, datorita evenimentelor din ultimele 40 de zile, sa votam contra tatukului, contra pdl, unpr si udmr – adica cu USL.
    Am urmarit discursul lui Ponta si cred ca ar trebui sa i se schimbe porecla de “micul Titulescu”, poate in “micul Trutulescu”.
    Sincer nu cred ca acest discurs a dus la pierderea a mai mult de 1 % din voturile USL – romanii nu se uita la discursuri si mai ales nu disting “nunatele”.
    Dar apoi am intalnit oameni care m-au intrebat daca am vazut “ingijorarea” unor realizatori de la A3 privind “tradarea” lui Ponta si ca sunt hotarati sa nu mai voteze USL.
    Deci “bulgarele” lui Ponta s-a transformat in ….avalansa, produsa de cei care la tv au declarat ca nu ma voteaza USL datorita lui Ponta.
    OK, daca asa vor formatorii de opinie, am hotarat si eu cu prietenii mei sa nu mai mergem la vot …
    Vreau sa inchei cu fraza superba spusa de Alexander Hausvater – BASESCU ESTE CREATIA DEMONICA A VOASTRA !!!! – corect noi l-am creat, noi l-am hranit si noi l-am facut puternic … prin vot, prin tradare, prin certuri

  43. Bre, cred cred ca ar trebui sa fim nascuti ieri pe seara ca sa mai avem asa, o oarecare impresie de onestitate extrasa din perceptia asupra astora. Si o s-o zic asa, neaos, chit ca intr-o zi o sa ma azvarli de pe aici … in general curvele nu prea inspira incredere, oricare ar fi ele, insa pot fi respectate intr-o oarecare masura alea destepte. Vedem noi la urma care fura curve proaste si care mai sus mentionatele.
    P.S. sper ca aparatorii de serviciu ai “onoarei” pricep termenul de curva politica.

  44. Ceea ce nu a auzit piţivampa(specie hibrib cu priză mare lalabe de primari, marinari şi jurnalişti)de la domnul Şova este ce a declarat acesta cu o zi înainte de europenizare, maturizare,etc bruscă: Subiectiv,08feb “…dacă ar fi spus(Berceanu,Blaga):dragă Elena nu te interesează că atunci cînd tu vi să vb despre ce e cu românii vii în costume de 20mii de euro la tv…sincer m-ar fi interesat”. Habar nu am dacă Şova e ca o muiere spartă la gură sau dimpotrivă, e un politician “european, echilibrat”. Ceea ce mă bucură e că cotârle ca asta de lîngă Pleşcoi(cacofonie intenţionată), cu tupeul de rigoare vor supravieţui indiferent de regim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.