Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Asaltul grotesc al termitelor portocalii

Asaltul grotesc al termitelor portocalii

Directorimea portocalie din deconcentratele golite rapid de pesedişti cară masele umane ca pe vite către mitingurile Supremului, ca să-i satisfacă vanitatea de tiran, să dea impresia de forţă şi să legitimeze cu imagini furăciunea de la urne. Pe planul imaginii, dincolo de un ceauşism feroce vizibil de pe Lună, se lucrează mizerabil. Contracandidaţii şi criticii preşedintelui în exerciţiu sunt terfeliţi şi ameninţaţi de armata de aplaudaci mizerabili răsplătiţi din gros de la buget.

Oamenii care gândesc cu propriile capete şi ale căror cariere nu depind de generozitatea, capriciile şi interesele Jucătorului trebuie intimidaţi, terorizaţi, supuşi cu de-a sila. Ce mână-n lupta asta mizerabilă camarila asta oranj? Povestea aia cu reformarea statului e o vrăjeală sinistră. Cu cine păcatele mele să reformezi România, cu Solomon, Manţog şi Flutur? Hai să fim serioşi! Poate s-o cucereşti până-n ultima fibră de structură politică şi umană. În primul rând, pe toţi îi împinge din spate voinţa legitimă şi perfect de înţeles de a-şi conserva poziţiile politice aducătoare de imunitate penală şi de importante beneficii financiare. În al doilea rând, ţinând cont de prăbuşirea de imagine evidentă a lui Traian Băsescu, disperarea că-şi vor pierde privilegiile şi statutul social. Nu în ultimul rând, lipsa oricărei educaţii democratice.

Dacă vrea să mai existe pe harta statelor care se conduc pe principiile sacre ale majorităţii, pluralismului politic şi de idei, împotriva lor trebuie să lupte România. Dacă se predă în faţa asaltului de termite portocalii, îşi merită soarta.

Integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

172 thoughts on “Asaltul grotesc al termitelor portocalii

  1. Va solicitam ajutorul pentru obtinerea unui nr de telefon sau unor donatii in scop umanitar pentru o persoana deosebita. Colega noastra, CLAUDIA VALERIA CHELAN, studenta la Facultatea de Medicina Generala din Craiova, in anul 6, in varsta de 24 ani a fost diagnosticata cu limfom neclasificabil in februarie 2009. A urmat tratament chimioterapic in tara dar boala nu a raspuns tratamentului. Medicii i-au dat doar cateva luni de trait, singura sa sansa fiind chimioterapia agresiva de salvare aproape de doza toxica urmata de autotransplant de celule stem intr-o clinica din Viena. Costul tratamentului se ridica la suma de 150.000 euro. De aceea va rugam din suflet, pentru noi care o iubim si pentru parintii ei, al caror unic copil este sa ne intindeti o mana de ajutor.
    Vineri, 13 noiembrie, ora 21.00 pe TVR1, in cadrul emisiunii “O data-n viata” a doamnei Iuliana Tudor, va fi prezentat cazul Claudiei fiind sustinut de o vedeta. In functie de telefoanele si sms-urile telespectatorilor unul dintre cele trei cazuri va fi castigator. Pe toata durata emisiunii se pot trimite SMS-uri cu donatii pentru ea. Putem s-o ajutam pe Claudia si cu aceasta ocazie. Haideti sa aratam ca suntem alaturi de ea!
    Conturi deschise la BCR, sucursala Lapus, Craiova, Dolj:
    Cont in LEI Cont: 2511.A13.0.2056579.0138.ROL.3
    IBAN: RO52RNCB0138020565790003
    Cont in EURO Cont: 2511.A13.0.2056579.0138.EUR.4
    IBAN: RO25RNCB0138020565790004
    Titular: Chelan Claudia-Valeria
    CNP: 2850804160055 Telefon contact 0727878853/ 0753091609/ 0764 687169

  2. Protocol diabolic masonic-18.-fragm.:”Datorita prostiei lor si a naivitatii conducatorilor de state, la ora actuala, guvernele nu sunt in stare sa inteleaga ce este in realitate politica si care sunt tainele ei.”

  3. declaratiile bassesscului trebuie citite pe DOS, atat in domeniul salariilor care NU vor fi luate integral cum a declarat, si nici NU se vede iesirea din criza CUM IARASI A MAI DECLARAT acest PINNOCHIO al politicii!
    de fapt ,deduc ca atunci cand jigneste pe cineva el ar putea fi tradus prin :’vei fi “scula” mea atunci cand te voi avea la mana’!

  4. @ELEAZAR: da un link la protocolul masonic, daca asta te face sa te simti bine, da’ nu mai face spam.

  5. @Costin Tanasescu & @Violet: Subscriu si eu…! desi mi-e tare teama ca @Iordachel Gudurau are dreptate ( am observat si eu , cu tristete, tocmai cele descrise de el…) Vom vedea ce-o fi pana la urma…, si n-om capitula pana la sfarsit… !!! Dar cred ca n-ar strica sa ne facem bagajele , preventiv, ca , IN CAZ DE ESEC, ROMANIA ISI VA DEFINITVA STATUTUL DE HAZNA , IAR AICI N-O MAI FI DE STAT…!!!

  6. daca mai iese inca un mandat “incrucisatorul” asta o sa fie pretul platit de tara pentru faptul ca toti infectii si incultii au drept de vot…pacat de tara asta si pacat de putinii oameni de calitate care au mai ramas in Romania

  7. Intr-o vreme il priveam cu greata .. pe el, BASESCU TRAIAN DICTATORUL si pe toti simpatizantii lui batuti in cap.
    In ultima vreme doar il contemplu cu detasare, ca pe un tablou a ce poate insemna degradarea umana si unde poate duce lipsa oricaror valori morale si bune intentii.
    Dar nu despre asta vreau sa vorbesc aici, ci despre cat de MIC este acest spanac de Base care se da atat de mare.
    Nu vi se pare interesant ca, desi se da mare curajos, evita orice confruntare directa cu adversarii ? De ce oare ? Daca e asa mare si tare si cu spirit de replica, de ce nu accepta lupta directa ?
    Sunt 2 motive:
    In primul rand pentru ca are multe lucruri de care s-ar rusina si la care nu ar avea ce sa raspunda. Impotenta politica de a cladi ceva util tari, afacerile murdare in care e implicat, minciunile dovedite si atatea altele. Una e sa fie barfit pe posturi TV si una e sa-i fie aruncate in fata in mod direct de un adversar.
    Si apoi e faptul cel mai important:
    Base e mic si las. Nu e asa puternic pe cat se da – aia e doar o imagine pe care incearca sa si-o formeze.
    Replicile lui date fata de reporteri sau reporterite amarate nu ar rezista unui adversar adevarat.
    Orice adversar inteligent l-ar pune cu botul pe labe si l-ar umili in fata intregului popor.
    “Marele” Base ar iesi umilit, ca un amarat lipsit de spirit si umor adevarat, incapabil de mai mult decat niste glume de care doar el rade.
    Cred ca dupa cateva confruntari chiar si cu “prostanacul” Geoana si Crin “cel cu bun simt” Base ar ajunge sub 20% voturi. Daca sunt asa prostanaci si slabi, de ce i-e frica sa ii infrunte direct. Ca un barbat nu ca un soarece ca invarte insulte pe la spate.
    Mda.. i-e frica de Geoana si Crin. Dar cum ar fi daca ar avea niste adversari si mai puternici ? Probabil ar fi cu pantalonii uzi – parerea mea!
    Dragii mei, care inca mai credeti in el, asta e “marele” Base. Un las. Un slab. Un amarat care va minte, fura si fraieste din 4 in 4 ani!

  8. Tare ,dar prea dur poate la Doftana OK,dar chiar asa,oricum sansele sa mai iasa sunt de max. 26-43 % in functie de tururi.

  9. Oare chiar s-a ajuns la “atacul decisiv” sau inca este doar “o etapa de lupta pentru a sparge rezistenta” opozantilor? Dar dupa cum il stim D-l Ciutacu nu ne transmite mesaje interpretabile.Prin cuvantul “asalt”folosit de dumnealui, intelegem ca este vorba de o “actiune la lupta hotarata”.Epitetul “grotesc” subliniaza ca este o ‘lupta disproportionata’, dar si ‘neobisnuit de ridicola’.
    Cine conduce acest “asalt grotesc?”.Nimeni altul decat “termitele portocalii”. Termitele acestea sunt organizati perfect, unde diviziunea muncii cunoaste ierarhii bine stabilite.Regele termitelor portocalii ne este
    prea bine cunoscut de o tara intreaga si chiar si dincolo de granitele tarii. Regina termitelor portocalii, E.U. este insarcinata cu reproducerea, oldatii cu apararea coloniei, lucratoarele cu strangerea proviziilor si cu indeplinirea tuturor corvezilor termitier, si toata aceasta organizare perfecta, aceasta impresionanta desfasurare de forta, este
    pusa in slujba intimidarii ‘poporului suveran’.
    Si chiar ne intimidam si facem ciocul mic si joc de glezne din nou,pentru inca 5 ani?

  10. @NOSTRADAMUS: Nu-ti fie teama. Simt aerul adevaratei libertati, simt ca Tiranul nu va mai castiga Cotroceniul. Iesim cu totii la vot si demolam mafia fomistilor portocalii.
    Eu cred, parerea mea, ne place unora sau nu ne place, ca MIRCEA GEOANA va fi presedintele Romaniei.

  11. Oare, daca ar iesi Antonescu ce s-ar intampla ? Cum ar arata tara ? PNL ar fi fortat de circumstante sa stea la guvernare alaturi de PSD (a.k.a. Vanghelie)… PDL au demonstrat ce pot face – ne-au sapat groapa si acum se straduiesc sa ne acopere cu pamant sa nu mai tipam. Nu stiu daca vreun PDL-list intelege un lucru SIMPLU: Cand era PNL la guvernare (sustinut in parlament de PSD, ca asta e) O DUCEAM MAI BINE ! E foarte simplu. Acum totul se duce la vale, nimic nu mai e stabil, nu mai pot sa am incredere nici in ziua de maine. Lucrez la stat. Am facut o scoala ca sa ajung acolo, scoala tot a statului, nu m-a tinut nimeni in brate si nu am dat spaga nimanui. Acum ma simt amenintat. Am pierdut din drepturile banesti, aud ca urmeaza sa mai pierd. Pana unde ? Cat va dura pana imi voi pierde si serviciul ? Daca asta e recunostinta pentru ca am stat departe de familie si am suferit tot felul de neajunsuri, atunci intreb daca mai exista ceva in tara asta pentru care merita sa lupti. ASTA NU INTELEG PDL-ISTII – EU SUNT UN CETATEAN AMARAT CARE SI-A SCHINGIUT ADOLESCENTA PENTRU STAT ! DA – AM VRUT STABILITATE, SA MUNCESC SI SA POT TRAI LINISTIT ! UNDE E ACEA LINISTE PORTOCALIILOR ??? PNL DE CE PUTEA SA IMI CONFERE ACEL SENTIMENT DE STABILITATE ??? E SIMPLU – NU IL VOTEZ PE BASESCU PENTRU CA TARA A AJUNS IN CACAT DIN CAUZA VOASTRA SI A PSD-ISTILOR. NU EXISTA NICI O JUSTIFICARE ! CU MICI EXCEPTII, BUGETARII AIA DE DATI VINA PE EI CA SUNT MULTI SI INCOMPETENTI NU S-AU ANGAJAT SINGURI ! E CRIZA ? SI NOI STAM PASIVI SI SUFERIM ? VOI CREDETI CA SUNT BOLNAV LA CAP ? CA DACA NU MAI SUNT 417 CI 300 BANII RAMASI IN PLUS OR SA SE DUCA LA SECTOARELE CU DEFICIT ???
    CA OM SIMPLU SI AMARAT ASTA ZIC: PE VREMEA PNL AM DUS-O MAI BINE, ACUM O DUCEM DIN CE IN CE MAI RAU. NU EXISTA SCUZE – MASURI SE PUTEAU LUA SI NU S-AU LUAT !
    Nu sunt un sustinator al PNL dar voi vota candidatul lor – Basescu a demonstrat ce poate, Geoana… no comment, pricep cei cu IQ >100 de ce nu il votez pe Vanghelie.

  12. Pentru:@Violet,@Costin Tanasescu,@Nostradamus

    “AFARA” o faceti si aici la fel.Macar sunteti cinstiti si recunoasteti(incercarea de manipulare prin postari pe internet e cunoscuta)Speram sa aud de la cei ce posteaza aici si altceva decat lozinci si strigate partinice de ajutor.

  13. @ neorbit de ura:

    Stimate/stimata…,

    Scuza-ma ca nu mai pot sa accept sa ma conduca cei mai prosti ca mine, cei din fundul clasei, care se ascundeau sa nu ii vada profesorul si sa-i vina ideea sa-i asculte! Scuza-ma ca nu vreau sa ma conduca nici cei care nu puteau sa spere decat in taina sa-si masoare fortele cu mine! Si scuza-ma ca pricep ce se intampla in jurul meu si nu ma las manipulata!

    Scuza-ma ca vreau sa ma conduca oameni mai buni decat mine in diferite domenii, oameni care sa ma si respecte in calitate de cetatean al acestei tari si pe care sa-i respect!

    P.S. Am o veste proasta pentru tine, PORTOCALIULE: LUMEA NU-L MAI VREA PE BASESCU! Mai sunt putini care trebuie sa inteleaga. Si sa mai stii ca azi am facut niste constatari care m-au bucurat.
    In fond, cine e Basescu sa-si permita sa viseze sa fie inca cinci ani presedinte de tara? Cred ca nici el nu stie sa-si raspunda la intrebare.
    Si inca ceva: daca,,tonomatele” ar tacea din gura si numai ar rula clipurile cu comportamentul basescului, ar fi de ajuns! Nu va mai obositi sa-i parodiati pe cei la al carui calcai nu ati visat vreodata ca ati putea ajunge voi, mediocrilor!

  14. Stimate domn,chiar acum am urmarit o prezentare emotionanta a MAESTRULUI in direct de la Biserica…si ma intreb unde sint acum politicienii?…isi vor face aparitia cu siguranta la inmormintare si cu siguranta vor tine si cuvintari …sa arate poporului cum apreciaza ei Actorul si Arta lui…Ce n/as da sa fiu de fata si sa/i huidui…fiindca se amesteca in tot ce mai avem sfint…Dar,sper din toata inima ca va veni si ziua cind vor da socoteala…

  15. Si eu credeam pana week-end-ul trecut ca, gata, Base s-a cam dus la vale. Dar acuma nu as mai fi asa sigur. Am facut o iesire mai luga (de joi pana duminica) in “country side”. Am vorbit cu cateva zeci de persoane (cam 40 poate ceva mai multe), intre 23 si 93 de ani. NICIUNUL nu mi-a zis ca nu se duce la vot, ba chiar toti erau fanatic de hotarati in a se duce la alegeri. Dintre acestia, 1 (unul vota) cu Antonescu, vreo 4 ori 5 cu Geonica, (spre uimirea mea!) nici unul cu Vadim si restul, TOTI, cu Base. Asa ca mai usor cu optimismul, tovarasi, mai usor. Cel mai tare m-a uimit faptul ca asta se intampla in conditiile in care in TOATE localitatile (care tineau de 2 ori 3 comune) primarii erau de la PSD, iar afisele cu Geoana erau de 3-4 ori mai multe decat cele cu Base. Ca sa nu mai vorbesc ca la fiecare intersectie erau legate de stalpii de curent si telefon multe bannere cu Geoana (am numarat vreo 30 pe putin in 15 km), cateva cu Base (4 ori 5, cam cate unul in fiecare sat), doua cu Floricel si unul singur cu Sorinache. Restul pauza. Revenind la primul paragraf, o fi avand Romania raportul urban-rural 60% fata de 40%, dar dintre vecinii mei de bloc, prieteni etc (toti oraseni) se duc la vot cativa pensionari, vreo 3-4 colegi de serviciu (care “iubesc” mai multi candidati si, in consecinta, ii vor “stampila” pe toti!) si poate inca vreo 4-5 nehotarati, dar tare ma tem ca raportul dintre participarea la vot va fi invers, adica de 40 -60 . Si rezultatele, in consecinta.

  16. Nu e doar lipsa oricarei educatii democratice. E vorba de lipsa oricarei educatii punct. Zero sapte ani de-acasa, ca sa zic asa.

    Mie nu-mi miroase a bine situatiunea. Nu-mi pare bine ca sunt disperati, fiindca abia asa se mobilizeaza mai bine.

    Ce diversiune gandita dupa manual… Si fura la voturi, si acopera furtul cu imaginile de gloate plimbate preelectoral, si, in timpul asta, bat din toate tobele pe la tv ca sa distraga atentia de la furtisag.

    Crin face discursuri…

  17. Pot confirma ca lumea e adusa cu japca la mitingurile marinarului. Astazi, la Braila, betivul nu si-a permis sa faca un miting pe o scena in aer liber, ca in Timisoara, Craiova etc. Printre sutele de oameni care stateau afara, in fata salii in care s-a ,,produs” matrozul, am recunoscut BUGETARI pe care ii vad zilnic , fara sa vreau; locuiesc la cinci metri in spatele institutiei respective. Pe cateva femei ( nu dintre bugetari) pe care le-am ,,citit”, le-am si intrebat: ,,v-a dat si de-astea sa tineti?”, referindu-ma la niste stegulete portocalii, din hartie. Raspunsul a fost unul care trada oboseala si plictisul: ,,daaa…”
    In sala, marinarul isi spunea refrenul, inclusiv cu referendumul. Niste ,,aghiotanti” il secundau servili, urland in microfoane. Asistenta- ca erau microfoane puse si afara si un ecran proiector chiar-nu parea totusi prea receptiva la ragetele matrozului si ale celorlalti. Cel putin, atat cat am stat eu pe margine. Cat despre cei de afara, nu scoteau absolut niciun sunet.

    In zona Casei Tineretului( adica in Centrul Nou) nu am vazut autocare. Poate nici n-au fost multi carati, nu stiu. Pe strazile adiacente, am intalnit oameni care il injurau pe Basescu. Si am stat de vorba cu ei, desi atunci ii vedeam prima oara.

  18. va dau un sfat: pastrati textele mesajelor si pentru alegerile urmatoare, ca sa nu va mai obositi neuronii concepand din nou aceleasi refulari de ura impotriva urmatorului presedinte (indiferent care-ar fi el), pentru ca in mod cert veti avea acelasi lucru de spus; numai ca va trebui sa va varsati aceasta ura pe o culoare politica care deja a mai fost la guvernare (da’ va faceti ca ati uitat/iertat) si tot asa…

  19. Din moment ce “mase umane” sunt “carate” ca niste “vite catre mitingurile Supremului” inseamna ca acestea sunt “intimidate, terorizate, supuse cu de-a sila”, si nu misca nimeni in front, de parca chiar viata lor ar fi in joc daca ar indrazni sa se opuna. Dumnezeule, aici am ajuns?!Da, pentru ca “poporul suveran” are nevoie de loc de munca, de bani sa asigure cele necesare traiului de fiecare zi, si tine cu dintii sa nu fie pus pe liber. In privinta termitelor superioare, D-l Ciutacu motiveaza participarea lor la asalt prin faptul ca acestea vor sa-si “conserve pozitiile politice aducatoare de imunitate penala si de importante beneficii financiare”.
    Acestea sunt impinse “din spate” de fratele geaman al ‘grotescului’, “disperarea” nascut din paroxism, intr-o lume unde la tot pasul se pot intalni cu absurdul,si isi pot “pierde privilegiile si statutul social” remarca D-l Ciutacu. Asa ceva termitele portocalii nu-si pot permite.
    Suntem dezorientati.Ce se va intampla cu noi toti? Tot D-l Ciutacu incearca sa ne indemne: “Romania””trebuie sa lupte impotriva lor” “daca vrea sa mai existe pe harta statelor care se conduc pe principiile sacre ale majoritatii, pluralismului politic si de idei.Daca se preda in fata asaltului de termite portocalii, isi merita soarta”. Hai Romania!

  20. [offtopic] eu nu inteleg de ce CNA-ul cere sa fie invitati si PDListi la toate emisiunile politice, din moment ce asta e o campanie la alegeri prezidentiale (nu locale, nu parlamentare sau europarlamentare) si, din cate stiu eu, partilor aflate in competitie trebuie sa li se acorde timpi egali de emisie (deci candidatilor) si nu partidelor ori sustinatorilor lor; in plus, Basescu am auzit ca s-a inscris la BEC ca independent, nu din partea PDL-lui – asa ca, intreb din nou: ce tot vor penibilii aia de la CNA?!

  21. @Victor,
    Din pacate ai perfecta dreptate! Exact asa se intampla! Sper din tot sufletul sa se termine totul din 7 septembrie ca altfel e jale! Va fi vai de mama noastra!

  22. Buna seara d-le Ciutacu,

    Au trecut cei 20 de ani de prostie oarba a romanilor,cum zicea Silviu Brucan.Sper ca poporul roman sa se fi trezit din vise petrecute in rai cum credeau,ca am ajuns in iad cu Basescu si acolitii lui;sa uite cei care i-au votat ca mai exista acestia la alegerile din 22 noiembrie.Se vor autofelicita daca nu ii vor mai vota;altfel,o sa-si planga de mila,alaturi de toti oamenii acestei tari.
    Sa vedeti ca daca dispare Basescu de pe scena politica,vor fugi toti acolitii lui,ca sobolanii,de langa el,sa-si caute ce au gasit la el,cand era la putere.Dar eu sper sa nu mai auzim de niciunul…

    Cu acelasi respect,
    IoanaP

  23. @alphas

    Cunosc foarte bine electoratul de la tara . Taranii sunt intotdeauna foarte suspiciosi . In general , se dau bine cu puterea . Ma mir ca ti-au raspuns toti atat de clar . In general sunt evazivi : “nu ma duc” , “nu pun stampila pe niciunul” . Cei care se declara decisi raspund “cu Basescu” , asa cum spuneau acum 5 ani “cu Nastase” (asta cand nu spuneau , de-a dreptul , “cu Iliescu” , care nici nu candida) . Cu toate acestea , cei aflati la putere au pierdut toate alegerile de pana acum .

  24. Oricum, nu mai au mult! Nu vor putea să învingă! Din păcate, au preluat fără nici o jenă metodele pesedeilor din perioada 2000-2004, iar partidele celelalte nu fac altceva decât să plângă după banii publici pe care nu-i pot manipula în interes electoral! Toţi au furat cât au fost la putere! Formula e simplă: licitaţii, sau alte proceduri de achiziţii publice, trucate şi banii returnaţi partidelor ca sponsorizare de campanie electorală, sau chermeze de partid, care poartă oficial diverse denumiri: întruniri, conferinţe, şcoli de vară, etc.
    Dar noi suntem mai mulţi decât toţi la un loc! Şi totuşi nu facem altceva decât să protestăm! Bun, să nu votăm. Şi tot ei câştigă! Avem dreptul şi ca simpli cetăţeni la iniţiativă legislativă! DE CE NU UZĂM DE ACEST DREPT?

  25. victore, m-as cam reforma cu nutzi, cu eba doar in gluma si cu traian doar daca eu as fi comandant de pluton (de executie, bineinteles).
    p.s. un glont e mai ieftin decat bugetul administratiei prezidentiale, intotdeauna.

  26. Vad si aici ca mai toti ati luat-o razna pe ogoarele patriei, si cei pro dar mai ales cei contra lui Basescu. Cinic si ironic este ca voi sunteti orbiti de ura voastra anti-Basescu si, prin asta, il faceti iarasi presedinte…

    Nu chiar din primul tur, dar din al doilea sigur. Pentru ca stiti ce vede omul simplu in toate aceasta canonada anti-Basescu? Ca o hoarda de haidamaci de presa implicati si interesati finaciar (vezi scandalul SRS-BC-Macovei) sar in spatele bravului mariner sa il apuce de beregata. Si iar ii iese pasienta cu victimizarea.

  27. Vazind ultimele prestatii ale Baselului, imi este imposibil sa nu ma gindesc la Bush junior (oricum nici seniorul n-a fost mai breaz). Insa bietul Bush, bietul de el, avea o explicatie: toata viata a depins de relatiile de afaceri ale familie, iar cind a fost pus sa conduca o mica afacere, urgent a falimenat-o (evident datorita “inteligentei de exceptie”). Problema basescului este ca la “Stefan Gheorghiu” unde cu siguranta si-a desavirsit invataturile primite, pe linga doctrine si politici comuniste, si-a cultivat pe deplin arta tupeului si a mintitului. Asa ca nu-mi pare nimic nou din ceea ce face (doar am vazut asta in timpul comunistilor in toata “splendoarea”), insa tot ramin uimita la nivelul tot mai performant al acestui specimen.
    Ca orice om normal, ceea ce ne socheaza frecvent pe noi, este ca plecam de la o premisa falsa, adica noi ii consideram pe Basescu si toata cohoarta lui, oameni normali si cu un elementar bun simt. Gresit! “normalitatea” lor n-are nimic de-a face cu Normalul marii majoritati, iar ceea cel mai trist este ca noii ultrasi basescieni sint foarte tineri si sint deja si ei la fel de corupti ca supremul lor guru.

  28. @ alphas:

    N-as fi deloc sigura de chestia cu victimizarea vazuta de omul simplu. Asa cum spuneam, astazi, cu oameni simpli am vorbit si eu.

  29. @_xulescu

    cred ca ai o afirmatie ce trebuie lamurita:
    “prostimea e multa. prostimea aplauda. prostimea voteaza cu baselu”
    Depinde ce intelegi prin prostime, daca te referi la votantul pedelist, caruia nu ii spui asa din lipsa de informatie, sau din lipsa de intelegerea democratiei, ci doar ca e “prostime”, indiferent de nivelul de educatie, atunci sunt perfect de acord.
    Dar daca le spui “prostime” facind apel la nivelul de instruire, te inseli amarnic.
    Iti dau doua fatete ale unei realitati:
    1. portarul de la o banca, fost plutonier, tablagiu cum li se mai spunea, pe care il cunosc, il intreb daca merge la vot si daca tot cu Base voteaza. Si-a facut cruce, a injurat, precum birjarii, pe base si gasca, spunind ca de iese base ne ducem dracului ca natiune ( !!!!!!!!!!!!!)
    2. la o intrunire cu 12 tineri, lansez si tema politica in treacat si sincer le cer sa vad cu cine voteaza. Surpriza, trei din ei voteaza cu baselul. Studiile acelor doisprezece superioare, basca ca unul voteaza cu Vadim ?????????????????? Tineri intre 25-30 ani.
    Ce sa inteleg la faza cu prostimea?

  30. Dupa cateva zile de la eliberarea din arest , Becali a intrat in direct la A3 si a vrut sa faca o aluzie la Basescu (cum ca ar avea o legatura cu arestarea). De ce i-a facut semn sa taca Nicoleta Savin ?

  31. AMBASADORUL AMERICII LA BUCURESTI, EXCELENTA SA MARK GITENSTEIN, A SPUS : “PRESA AGRESIVA DIN ROMANIA, SEMN AL UNEI DEMOCRATII SANATOASE “. ACESTA A FOST UN MESAJ PENTRU BASESCU. SUCCES ZIARISTI, SUCCES “ MOGULUI “. ATACATI PE MAI DEPARTE. AMERICA A SPUS ; BASESCU, OUT.

  32. Soseaua rapida Bucuresti – Giurgiu a fost completata cu centura de la Adunatii Copaceni, inaugurata astazi de Emil Boc.
    Centura respectiva a fost gata inca de acum o lună. S-a asteptat un moment propice pentru a se taia panglica. Ce prilej mai bun putea sa fie decat campania electorala. PDL-ul nu are nicio contributie, dar isi asuma aceasta moderna bretea de centura.
    In ceea ce priveste atacul portocaliilor, acesta trebuie respins cu orice pret daca vrem ca in tara asta sa mai putem spune vreodata NU.

  33. Saraceste-i si faci ce vrei din ei !Sunt atat de saraci incat isi dau votul pentru o plasa cu mancare. Acestia sunt votantii lui TB. Ce onoare ce demnitate si respect de sine cant te-a indobitocit saracia si ignoranta ?

  34. @Costin Tanasescu si pt. toti cei convinsi de caderea lui Basescu-Lasul : Citez din @Ninocica …”Mie nu-mi miroase a bine situatiunea. Nu-mi pare bine ca sunt disperati, fiindca abia asa se mobilizeaza mai bine. ” …- O PRIMA observatie foarte lucida care ar trebui sa ne dea de gandit…. A DOUA (afirmatie) o spun eu: e adevarat ca Basescu e las si destul de slab in ultima perioada, DAR… DAR… A CREAT IN JURUL SAU O MASINARIE SINISTRA ( PDL & simpatizantii=cointeresatii) IDENTICA CU “Borg-ul” (Star-Trek) => aceasta “masinarie” e formata din non-valori (ca indivizi independenti) care, insa, participa FOARTE INTENS si VOLUNTAR la functionarea acesteia (stiind ca ramanand singuri vor disparea ca indivizi…!), iar actiunile lor coraborate dau nastere acestui “mecanism sinistru” dar FOARTE EFICIENT (din pacate…). Iar Basescu ,asa slab si las, are O SINGURA MARE CALITATE PT. ACESTIA : ESTE “NUCLEUL” SI “LIANTUL” acestui “Borg PDL-ist”…!!! Asa ca, atentie mare…, nu subapreciati NICIODATA inamicul…!

  35. @Adi
    Sa nu crezi cumva ca m-am dus in scopuri de “cercetare sociologica”… Cei mai multi erau oameni cu care ma intalnesc destul de des (de cateva ori pe an), care nu aveau de ce sa se ascunda de mine. Pur si simplu asa gandesc ei… Ca sa iti faci o idee si mai clara, sunt enorm de multe astfel de localitati rurale in care niciodata prezenta la vot nu a scazut sub 80% si probabil la fel va fi si acum.

    @violet
    PDL-ul si PSD-ul sunt frati de cruce in a-si cara asistenta la mitinguri ca pe niste vite. In zona de care vorbesc tocmai fusese Geonel si ii adunasera ciracii 15.000 de participanti pe un stadion rural si pe campul alaturat. Cu autocare, esarfe, geci rosii, sendvisuri, bere la cutie si tot tacamul. Asta in conditiile in care la o saptamana distanta ACEIASI INDIVIZI fusesera dusi la Iasi cu autocarele la mitingul (am auzit) monumetal al lui Basescu. De ce or fi mai buni acesti indivizi cand merg sa bea si sa manance de pleasca atunci cand e miting pentru Geoana si nu si atunci cand urla pentru Basescu?!…

    PS In zona nici Floricel, nici Sorinache nu au organizat nici un miting. Consecinta: vedeti in mesajul de mai sus cate voturi aduna fiecare. Deci MTINGURILE PANA LA URMA CHIAR SUNT EFICIENTE.

  36. @PROTOCOALE DIABOLICE MASONICE 1.-24.:
    LA DE EXEMPLU:
    http://radioislam.org/protocols/roman/cuprins.htm
    /eu le am inregistrate pe e-mail/

    De ELEAZAR. pe 11 November 2009 la 6:22 pm (#)

    Cred ca ori esti potrocaliu, adica un fundamentalist religios, ori esti trepanat, deoarece iti dau citat doar un singur citat:

    “PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI

    AL IX-LEA PROTOCOL SECRET FRANCMASONIC

    …….. Metrourile si francmasoneria.”
    Primul metrou dateaza din 1900
    Procesele verbale dateaza din 1897.
    Vizionari francmasonii astia.
    ManiPULEZI baiete si gresesti.
    Eu stiu despre ce vorbesc

  37. DE CE NU VOTEZ cu Traian Basescu?

    1.Pentru că a MINŢIT. A declarat că demisionează în 5 minute şi nu a făcut acest lucru.
    2.Pentru că a FURAT. De la slogan la FLOTĂ.
    3.Pentru că a ÎNJURAT. De la “găozar” la “ţigancă împuţită”.
    4.Pentru că a SFIDAT. Constituţia şi poporul care l-a votat.
    5.Pentru că a DEZBINAT. I-a întors pe români unii împotriva altora cu minciunile privind salariile.
    6.Pentru că este IRESPONSABIL. Timp de 5 ani de zile a ţinut România într-o criză politică profundă.
    7.Pentru că NE-A ÎNDATORAT. A împrumutat din incompetenţă 20 de miliarde de la FMI, amanetându-ne viitorul!
    8.Pentru că a DICTAT. Nu mai vrem dictatură în România. 50 de ani de comunism ne-au fost de ajuns.
    9.Pentru că NU ÎI PASĂ. Orice face sau declară Traian Băsescu referitor la reformă o face numai în scop electoral.
    10.Pentru că a NU A FĂCUT NIMIC. Nu a făcut nimic 4 ani în Capitală. Nu a făcut nimic 5 ani la Preşedinţie. DESTUL!

  38. deontoloaga pora(incredibila transformare dupa 2005),minte cu nerusinare la orele 21.49,21.50 min.la realitatea tv cum ca traian basescu a aparut pe antene doar 220 de secunde.
    oferiti-i zece ore pe zi cu moderatorii d-voastra.mai tine minte domnul badin cum l-a facut presedintele(pe holurile parlamentului), citez:’caraghiosule’?la o simpla rugaminte a domnului badin pt. presedinte de a veni intr-o emisiune ad-hoc…nu mai retin despre ce era vorba.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.