Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Asaltul grotesc al termitelor portocalii

Asaltul grotesc al termitelor portocalii

Directorimea portocalie din deconcentratele golite rapid de pesedişti cară masele umane ca pe vite către mitingurile Supremului, ca să-i satisfacă vanitatea de tiran, să dea impresia de forţă şi să legitimeze cu imagini furăciunea de la urne. Pe planul imaginii, dincolo de un ceauşism feroce vizibil de pe Lună, se lucrează mizerabil. Contracandidaţii şi criticii preşedintelui în exerciţiu sunt terfeliţi şi ameninţaţi de armata de aplaudaci mizerabili răsplătiţi din gros de la buget.

Oamenii care gândesc cu propriile capete şi ale căror cariere nu depind de generozitatea, capriciile şi interesele Jucătorului trebuie intimidaţi, terorizaţi, supuşi cu de-a sila. Ce mână-n lupta asta mizerabilă camarila asta oranj? Povestea aia cu reformarea statului e o vrăjeală sinistră. Cu cine păcatele mele să reformezi România, cu Solomon, Manţog şi Flutur? Hai să fim serioşi! Poate s-o cucereşti până-n ultima fibră de structură politică şi umană. În primul rând, pe toţi îi împinge din spate voinţa legitimă şi perfect de înţeles de a-şi conserva poziţiile politice aducătoare de imunitate penală şi de importante beneficii financiare. În al doilea rând, ţinând cont de prăbuşirea de imagine evidentă a lui Traian Băsescu, disperarea că-şi vor pierde privilegiile şi statutul social. Nu în ultimul rând, lipsa oricărei educaţii democratice.

Dacă vrea să mai existe pe harta statelor care se conduc pe principiile sacre ale majorităţii, pluralismului politic şi de idei, împotriva lor trebuie să lupte România. Dacă se predă în faţa asaltului de termite portocalii, îşi merită soarta.

Integral, aici

Comentarii

comentarii

Similar Posts

172 thoughts on “Asaltul grotesc al termitelor portocalii

  1. prima poza e geniala…si muuult prea sugestiva…sa ne fereasca sfantul de inca un mandat al marinerului….

  2. Desi nu’mi doresc, prevad un acelasi conducator la cotroceni. De ce? prostimea e multa. prostimea aplauda. prostimea voteaza cu baselu.

    traim in romania.. si asta e ce ne asteapta

  3. nu mai pot cu baselu, sunt terminat si la fel ca mine multi altii, il mai suportam o saptamana jumate si dupa paaaaaaaaaaaaaaa paaaaaaaaaaaaaaa

  4. Infioratoare imagine atunci cand ai curajul sa deschizi ochii spre realitatea Romaniei! Latraii de la varf sunt de inteles! Dar oare ce ii motiveaza pe sustinatorii marunti, la fel de morti de foame ca cei constransi sa strige pentru dictator! Sau cei care cred in principiile democratiei, dar refuza sa recunoasca absurditatea situatiei! O tara intraga priveste cum e batjocorita, o lume intreaga ne priveste cu mila ăi dispret! Deci, ce ii motiveaza oare pe oamenii astia? Atitudinea de jucator singur si dement de pe ĺa Etno Tv? Sau astia traiesc bine?

  5. am intrat pe blogul fiului tau;nu crezi ca-l maturizezi premtur?un baiat de 10-11 ani sa aiba blog…il ajuti sau se descurca singur?Vezi,tu esti implinit,ai baiat.Basescu declara demult pe tvr,ca e neimplinit ca are doar fete.Fiind pe vas,un subaltern l-a anuntat ca maria a nascut-o pe bobita,gogosica lu’ taticu’,eba.Afland ca iar nu are baiat,s-a razbunat(?!)pe mesager;s-a descaltat si l-a lovit cu pantofii.Basescu nu e fericit,dar,din cauza comportamentului,nu-l compatimeste nimeni

  6. @cenobit: Vlad stie pe calculator mult mai bine ca mine. n-are nevoie sa-l imping eu de la spate. dramele familiei Basescu nu ma implica si nu ma atrag

  7. Basescu si membrii marcanti ai PDL-ului incearca cu disperare sa ne transmita este ca EI SI NUMAI EI SUNT CEI CARE VOR BINELE TARII.
    Ceilalti, mult mai numerosi, fiind dupa mintea lor “dusmanii poporului”
    In acest moment PDL este un partid IZOLAT POLITIC, incapabil sa formeze aliante sau intelegeri serioase cu nici un partid.
    Pentru prima oara in ultimii 20 de ani, partide ca PSD+PC, PNL si UDMR, cu doctrine, ideologii si viziuni politice si economice diferite au avut puterea si hotatrarea sa renunte la orgolii si la propriile interese in favoarea interesului tarii.
    Salutara pozitia parlamentarilor din grupul minoritatilor, altele decat cea maghiara care au inteles sa participe la efortul de reintrare a Romaniei pe calea democratica.
    Feliciari tuturor!
    Noua majoritate s-a format din dorinta, din hotarare, din speranta, din indignare, din saturatie si din disperare.
    http://theodora0303.wordpress.com/2009/11/11/noua-majoritate-de-conjunctura/
    Cu deosebit respect
    Profit de aceasta ocazie sa ii sfatuiesc cu caldura pe membrii si simpatizantii PDL sa incerce sa gandeasca si cu propriul lor creier (se poate, nu doare si nu este INCA interzis prin lege) si sa nu mai repete ca ca papagalii (imi cer scuze papagalilor)TOATE IDEIILE LUI BASESCU.

  8. Motivele pentru care un cetatean, merita sa fie reconfirmat in fruntea unui stat democratic, sunt doua(dupa parerea mea):
    1. a avut un mandat de exceptie realizand toate promisiunile;
    2. daca motivul 1 nu este indeplinit, (se intampla in 99%din cazuri) atunci democratia in statul respectiv este suficient de consolidata, astfel incat odata reales respectivul sa nu se transforme intr-un dictator.
    In momentul de fata, in Romania, nici unul din aceste motive nu se indeplineste.
    Atunci de ce sa votez Basescu?

  9. Astia chiar au impresia ca au de-a face cu un popor de lobotomizati. Cosbuc e mai actual ca niciodata. Ii amagesc pe sarmani ca le vor da pamanturi si ajutoare sociale, ii amenita pe cei care mai au un job ca vor fi concediati, ii timoreaza pe batrani cu telefoane de amenitare. Oare cand, in loc sa strigam “Ura!”, vom iesi cu totii sa NE strigam URA? Astia merita lapidati! Nu-i mai pot auzi! Nu-i mai pot vedea! Dracu’ sa-i ia! (Dar nici aluia nu-i trebuie…)
    “N-avem puteri si chip de-acum
    Sa mai traim cersind mereu,
    Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
    Stapâni luati din drum!
    Sa nu dea Dumnezeu cel sfânt,
    Sa vrem noi sânge, nu pamânt!
    Când nu vom mai putea rabda,
    Când foamea ne va rascula,
    Hristosi sa fiti, nu veti scapa
    Nici în mormânt!”

  10. PSD-istii de ieri, PDL-istii de azi

    sunt ai patriei brazi, PDL-istii de azi

    acum 5 ani, l-am votat pe traian basescu, nu atat pentru ca imi inchipuiam ca o sa curga lapte si miere pe dambovita in mandatul dumnealui, ca o sa avem autostrazi cu 3 benzi pe sens sau ca o sa ma duc cu TGV-ul la predeal ci pentru ca am vrut sa dau un vot contra unui sistem, contra caracatitei pesediste ale carei tentacule ne sugrumau pe toti, impotriva baronilor locali, impotriva acestor baieti din lista (dupa cum vedezi, incompleta) de mai sus care acum 4 ani carau oamenii, ca pe niste vite, la mitingurile lui nastase asa cum ii cara acum (pe aceiasi oameni)la mitingurile lui basescu! pentru ce am dat eu acel vot? pentru cine? pentru baietii astia?

  11. Basescu distruge tot ce atinge. E mai rau decat o molima. Asta nu e capabil sa construiasca ceva. Cred ca o sa ajungem sa nu mai suportam nici macar portocalele, pentru ca ne vor aminti de Marinar. Imi aduc aminte ca, dupa ’90, capatasem aversiune fata de trandafiri, probabil ca o sa patesc la fel si cu portocalele. Singurul sentiment care ma domina e greata. Daca nu ne invatam minte si votam iar cu picioarele, nu vreau, si nici nu pot, sa-mi imaginez cum o sa supravietuim condusi de o gasca de idioti, idiferent care ar fi. Cineva spunea ca doar vrea sa cada Basescu. Nu. Nu e deajuns. Trebuie abolita dictatura incompetentei, a imposturii si a semialfabetilor astora. Mie greata si cred ca nu sunt singurul.

  12. Poate totusi nu-s asa multi. Poate totusi nu-s atat de puternici. Poate totusi sunt printre ei si buni actori. Poate totusi n-au atatia bani. Poate totusi nu vor pune prea multi botu’. Poate totusi nu suntem atat de prosti. Poate totusi n-avem chiar atat ghinion. Poate totusi la urne bunul simt invinge. Poate avem noroc!

  13. Draga Victor

    Inutil sa mai precizez ca nu am votat cu basescu. Motivele mele au fost:

    1. Nu a purtat niciodata vreun dialog constructiv cu cineva, nici macar 5 minute.
    2. Era aproape evident ca e un badaran.
    3. Era clar ca nu intelege nimic din politica, in special cea moderna (vezi “tainul”).
    4. Era ofiter cu un trecut incert (la vremea aceea), adica era la cea mai mare distanta de democratie – deci de a conduce civili.

    – Nu cunosteam incidentul cu un cap in gura, despre care inteleg ca bucurestenii stiau.

    Parerea mea e ca cei care l-au votat nu au nici o scuza – exceptand poate ziaristi, despre care aud ca se sufocau pe vremea lui Nastase.
    Toata presa l-a diabolizat pe Nastase: “Nastase 4 case” (unde sunt cele 4 case? nu au aparut), “bombonel”, etc.

    Da, presa e de vina ca Nastase nu poate reveni in prima sau a doua demnitate in stat, pt ca l-a terfelit prea mult. Imi amintesc ca si Badea a declarat ca ar vota tot basescu, CHIAR DACA AR FI STIUT CE VA URMA. Iar zilele trecute a mai declarat cineva acelasi lucru, dar nu-mi amintesc pt moment cine era persoana.

    Stiu ca basescu nu a castigat cu adevarat, ci a fost impus de americani. Totusi aceasta miscare nu ar fi reusit fara sprijinul de nadejde al presei.

    Sigur ca voi vota impotriva tiranului. Dar, draga Victor, cine l-a ajutat sa se cocoate sa-l dea jos.

  14. După episoadele Udrea, Solomon, etc, aseară, am văzut încă o formă de patologie portocalie, turbată chiar. Scriitoru’ de curte TRU (e drept că, nu a fost niciodată suspectat că ar avea toți boii acasă) a făcut criză de isterie, în direct, pe modelul deja patentat săptămâna trecută de Cristi Preda: țipete, jigniri, ochi bulbucați, lavalieră aruncată, ieșit din studio.

    P.S. Foarte mișto emisiunile de aseară (și a ta, și Sinteza), bravo! Impresionant, câte mesaje favorabile a primit C. P. Tăriceanu, aseară, în emisiunea ta!
    Ehe, știa el ce spune prin ianuarie, că va veni vremea în care mulți își vor da seama că nu a fost nici pe departe cel mai neperformant și mai dăunător PM al României.

  15. @dan: nu sunt un simpatizant al lui geaoana dar nu ma pot abtine sa nu remarc modul penibil in care aplaudacii PDL-isti incearca sa dezinformeze: geaoana a spus “mai bine ati da subventii la agricultori ca ati nenorocit agricultura….nemernicii dracului”! de aici, e clar ca nu s-a adresat multimii pt ca nu multimea era in masura sa acorde subventiile! incercati sa distorsionati adevarul dar o faceti intr-un mod prea grosolan incat sa fiti si credibili! 😉

  16. Am trait s-o vedem si pe asta… Dupa ce a reusit sa invrajbeasca o tara intreaga, sa asmuta categoriile sociale una impotriva alteia, sa submineze institutiile statului si sa instige populatia impotriva acestora, sa transforme jignirea, amenintarea, santajul fata de oamenii incomozi in politica oficiala, presedintele Romaniei a impins lucrurile la limita absurdului, jucand in clipuri virale. Ce mizerie! Ce decadere! Basescu a reusit sa aduca institutia prezidentiala la limita de jos a ridicolului, a absurdului, a penibilului. Daca romanii vor vota aceasta caricatura in 6 decembrie, inseamna ca suntem un neam de penibili si meritam sa traim in mocirla.

  17. Basescu, Basescu, Basescu!!! cat de orb trebuie sa fii sa mai votezi cu el? dc ai facut-o prima oara oare nu te-ai trezit in astia 5 ani, oare nu a deschis nimeni din cei care-l aplauda ochii sa vada incotro se indreapta tara asta? Eu ca o persoana care traieste in Londra de mai mult de 2 ani, toata situatia asta din Romania ma face sa nu-mi doresc sa mai vin acasa, totusi o sa merg la vot, imi dau votul impotriva tiranului doar in speranta ca se va schimba ceva si voi avea un loc mai bun unde sa ma intorc.

  18. Victor,
    textul tău a fost ca un duş rece în miez de iarnă. Ce e şi mai trist este că s-ar putea din păcate să ai mare dreptate. România e prea adormită, sau mai bine zis paralizată, ca să mai reacţioneze. Cei ce gîndesc cu capetele lor s-ar putea trezi alungaţi din stup, dacă mai zgîndăresc mult masele cu ideile lor reacţionare.

  19. @dan: il cunosc personal pe Geoana si nu-l votez. Cel mai bun e Antonescu. Dar de ce nu dati si episodul cu Basescu la Oradea, cand insulta un tanar sau tot Basescu, recent, cand refuza discutia cu un alegator si-l trimite acasa (bine ca nu la Jilava, inca!). Un lucru este clar: daca Basescu mai castiga un mandat, toti cei care nu sunt portocalii vor trebui fie sa emigreze, fie sa-si faca bagajele pentru puscarie pentru delict de opinie!
    @raluca: am vazut si eu cateva secvente cu TRU si m-am felicitat ca nu am copii, ca le-ar fi fugit somnul daca il vedeau pe acest “ciclop” caruia i-ar sta mai bine la gradina zoologica! No offence, Mr.Tru, dar s-a compromis definitiv ca ziarist in Romania neportocalie!

  20. Sincer, eu nu ştiu ce să mai cred. În general, mă întâlnesc şi vorbesc cu destul de multă lume – majoritatea sunt împotriva băselului… Pe de altă parte, călătoresc cu mijloace de transport în comun şi îmi ajung la urechi diverse conversaţii – din nou, tot împotriva băselului… Ştiu că astea nu sunt premizele necesare pentru a generaliza, dar totuşi… de unde, naiba, cele aprox. 30 de procente care apar în sondaje?? Oare chiar atât de mulţi “fanatici” poate mobiliza PD-L-ul? Şi oare chiar atât de mulţi sunt cei care, deşi împotriva maniacului, aleg să nu se prezinte la vot?
    Mă îngrozeşte perspectiva a încă 5 ani cu personajul ăsta… dacă nu cumva în următorul mandat, cu apucăturile pe care le are, reuşeşte să modifice Constituţia şi să se declare preşedinte pe viaţă 🙁

  21. Parerea mea este ca multi dintre cei care sustin azi PD-L nici nu cunosc care este ideologia acestui partid, care este doctrina acestuia. Iar ceea ce este mult mai rau in conceptia mea este ca in sufletul lor multi nici nu s-ar gandi sa voteze acest partid si sa sustina candidatii acestuia, daca nu ar fi motivati de dorinta de a nu-si pierde pozitiile pe care le ocupa.Doar acesta dorinta ii anima.

  22. ce tembeli pot sa fie. portocaliii isi acuza sefii ca au furat milioane de euroi si ii tin in Elvetia fara sa ii declare la fisc, numai ca sa ii doboare pe Rosca Stanescu si Chiriac (care au vrut sa desconspire hoyiile).cred ca intrebarea ar trebui sa fie de unce au (sau au furat) aia milioanele, nude ce cei doi au vrut sa descopere afacerea. culmea tembelismului oranj- vai de capul lor disperati- bomba pt pdlei. aseara tru urla la realitatea ca un dezaxat- control medical; urgent

  23. Si totusi, din pacate, am presimtirea ca ca mai lua un mandat. Aia care-l voteaza nu sunt pe Internet, nu citesc ziare si nu scriu pe forumuri sau bloguri. Aia urmaresc Etno TV, Manele TV si poate labe1. (Nu stiu daca are bataie pe toata Romania). Aia il vad asa cum sunt si ei. Degeaba il condamnam (?) pe Ludovic
    Orban. Are dreptate. In afara de aia il mai voteaza aia care au ceva de pierdut.
    Prostimea il voteaza fara a dandi la viitor. Intelectualii (LUI PESTE) il voteaza din interes.
    Pe vremea lui nea Nicu de ce nu a aparut o dizidenta? Cand Goma a initiat miscarea de ce au fost doar cativa care l-au urmat si aprobat?
    De ce pe vremea -buna- a lui Iliescu, nu avei curaj sa intri intre fanaticii lui votanti si simpatizanti?
    Asta ar un motiv care ma face sa am mari dubii.
    M-as bucura mult daca as gresi…

  24. De coloniile de termite portocalii am mai scris, respectiv am scris cat sunt de daunatoare. Dar nu am scris de migratia termitelor, care distrug tot ce este in calea lor.Aceste termite au reusit sa starneasca controverse in cercurile politice, au reusit sa intre in cele mai intime straturi ale societatii, au reusit sa patrunda in comunitatea unde oamenii traiau candva pasnic, au divizat-o fizic, emotional.Pentru ce? Ca sa-i satisfaca obsesia unui singur om. Nu e drept!

  25. Mi-a placut emisiunea de aseara de pa Antena 3.Va felicit.
    Nu va raspunde Base la provocare pentru ca deja armele s-au intors impotriva lui .Incepand cu data de 6 Decembrie ,Base va compune o poezie (ca-i place rau )avand ca titlu :Afara… ninge!

  26. stiu,poate rasucesc cutitul in rana,dar cum vorbeste basescu acum la braila,daca ajunge in turul 2,o sa-i bata mar si pe geoana si pe antonescu.Bine,pe mine,unul,nu ma poate pacali si aburii nici un politician,dar mare atentie:antonescu si geoana sunt carne de tun;stiu,ai spus ca numai tu ai dreptul aici sa-ti sustii preferatul,dar numai vadim il poate termina definitiv pe basescu.Al dracu’ basescu,ce bine si populist vorbeste la braila.Prostimea o sa puna iar botu’,parca vad….

  27. apropo de TRU si incercarea lui penibila de a impune o “stire” aseara..voi ati vazut clipul acela stupid?
    ati vazut ce incercare ridicola de manipulare au incercat asociind acea inregistrare video cu niste imagini care nu au absolut nicio legatura cu ceea ce se discuta acolo? apar acolo si CTP si voiculescu si vantu si vanghelie si geoana si emil constantinescu, ba chiar si mircea dinescu si altii! obsesiv, apare patriciu in diverse ipostaze si caricaturi. pentru ca atmosfera orwelliana sa fie completa, colajul este intrerupt de cateva ori de aparitia tatucului salvator – traian basescu! de-a dreptul caraghios ce au facut baietii astia! link-ul a fost trimis de aplaudacii PDL, pe neogen si prin mass-uri pe messenger, insotit de indemnul de a comuta tv pe “nasul”, pentru detalii suplimentare. asta e motivul pt care site-ul a fost pt o buna perioada de timp blocat aseara!

  28. Daca tot se pune la cale fraudarea alegerilor prin buletine de vot “servite” ar trebui promovata pe toate caile de comunicare si o metoda de fentare. Cine primeste un astfel de buletin de vot sa mai puna o stampila pe oricare alt candidat…

  29. Asta cu datul bani alora de vin la miting o face si PSD-ul, nu doar PDL-ul. Doar nu crezi ca au venit 10000 de oameni la Voinesti de dragul lui Geoana. Hai sa fim seriosi, nu strangi 10000 de oameni sa te aplaude fara sa ii platesti, oricat de simpatic ai fi. La Craiova(aprox 300000 locuitori), daca era e bune, mai mult de 1000-2000 de talibani portocalii nu se adunau tinand cont ca e un oras destul de mare. La Voinesti nici macar 1000 de inflacarati pesedisti nu s-ar fi strans. Voinestiul(6000-7000 locuitori) e comuna de cateva mii de locuitori. Si care s-ar duce pe moca la astfel de manifestatii in afara de sustinatorii inraiti. Oamenii au treburi serioase, nu se duc sa aplaude benevol pe unul si pe altul cand copiii le mor de foame. Dar daca ala, candidatul, da ceva acolo sa ia o ciocolata, o paine la copii se duce omul ca ii iese si lui ceva.

    Mizerabili sunt candidatii si stafurile lor de campanie care platesc sa se vada puhoi de lume la televizor, nu necajitii care accepta sa se duca pentru ca le iese de o bucata de paine.

  30. Esti tare amice. Ma bucur ca exista oameni ca tine!
    Hidosenia portocalie e fara asemanare, ai perfecta dreptate.
    Am 43 de ani. Am apucat vremuri bune in socialism(pana-n 1980),dictatura ceausista, inceputul de democratie dupa ’89 si acum traiesc TIRANIA BASESCIANA.
    AU INTRECUT ORICE LIMITA!
    Bunicul meu spunea ca am putea jura ca sunt toti frati: fam Basescu, Udrea, Cocos, Ridzi, fratii delapidatori Paunescu, Videanu, Blaga, Berceanu, Flutur , Mantog etc!
    De 20 de ani acestia guverneaza intr-un fel sau altul aceasta tara. Ne-au supt vlaga, ne-au spulberat sperantele, ne-au naruit visele. ACESTI NEMERNICI NE-AU CONFISCAT TOTUL. SINGURUL LUCRU CARE INCA NE APARTINE, ESTE DREPTUL DE A TRAI IN SARACIE, INTR-O MIZERIE MORALA SI SOCIALA FARA ASEMANARE!
    Ne-au facut sa ne invrajbim unii cu altii, am ajuns sa ne uram si fratii. NE-AU CONFISCAT DREPTUL LA FERICIRE, DREPTUL DE A SPERA CA MACAR COPIII NOSTRII VOR AVEA UN VIITOR MAI BUN, MAI STRALUCIT. NE-AU PACALIT CA TREBUIE SA SUFERIM MULTI ANI, CA SA NE FIE BINE, IN TIMP CE EI AU CONTURILE PLINE DE MILIOANE DE EURO. SI AM ACCEPTAT. NE-AU SUBJUGAT SI SI-AU BATUT JOC DE NOI, MINTINDU-NE CA VA VENI O ZI CAND VOM FI FERICITI.
    ACEASTA TURMA PORTOCALIE, EXTREM DE MIZERABILA SI MARSAVA, MAI RAU CA O CANGREANA, NE-AU TRANSFORMAT IN ANIMALE. PENTRU EI SUNTEM O GLOATA DE CRETINI SI CRED CA NE VOM VINDE LOR PENTRU A RAMANE IN CONTINUARE BATAIA DE JOC A LOR, A ACESTOR NAPARCI BASESCIENE.
    SPUN RASPICAT: FRATI ROMANI, SA NU VA VINDETI CEEA CE MAI AVEM-SUFLETUL!
    GANDITI-VA LA TOT CE ATI INDURAT IN VIATA VOASTRA, GANDITI-VA LA CAT DE MULT AM FOST MINTITI , FURATI, BATJOCORATI, DE ACEASTA SLEAPCA PORTOCALIE ORDINARA.
    PE 22 NOIEMBRIE GANDITI-VA LA CEEA CE A MAI RAMAS DIN SPERANTELE SI NAZUINTELE NOASTRE. GANDITI-VA LA COPIII NOSTRII, LA NEPOTI, LA MAME, LA FRATII NOSTRII.
    HAIDETI SA LE DAM UN MARE PUMN ACESTOR HULIGANI ORDINARI! LA VOT BINEINTELES!

  31. Razi tu razi Victor Ciutacu, da’ te vad eu ca peste 1 luna vei fi coleg cu dictatoru’ basescu, prezentatoru’ la TV ce ne va “incanta” ochiu’ (unu ca n-ai voie cu doi)si ne va “gadila” auzul la fel cum o face bunul sau prieten si tovaras in ale dictaturii Hugo Chavez!
    ………..
    Razi tu razi, da da!

  32. @ Costin Tanasescu:

    La cat de bine le zici, sper ca o faci si ,,afara”, nu numai pe net.

  33. Afara… … ploua …

    In plus, votul nu reprezinta decat o majoritate de conjunctura. Eu zic sa ne plecam matelotului si sa-i servim pe tava… ma rog… si sa-i servim pe tava.

    Ce?

    A, nu, nu aia.

    Un admirator al norilor…

  34. @Cetateanu’ Turmentat: cei carati de PSD sau PDL cu autocarele la mitinguri nu sunt platiti asa cum spui ci sunt fortati. acei oameni nu se duc nici pt bani nici din placere acolo. sunt functionarii din primarii si famiiliile acestora, sunt angajatii societatilor comerciale care au castigat licitatii in localitatile respective sau care, pur si simplu vor sa stea linistiti ca nu vine garda peste ei, sunt oamenii care primesc ajutoare sociale sau pentru incalzire si care nu vor sa se puna rau cu primarii, sunt directorii de scoli si de spitale care vor sa-si mentina functiile! astia sunt oamenii care se duc acolo! daca te-ai referit la voinesti, stiai ca in judetul dasbovita 80% din primarii PDL au fost pana in 2004 primari PSD? in 2004 aduceau prin acelesi metode oamenii la mitingurile lui nastase si apoi la vot! stiai ca in 2004, in comunele din dambovita PSD castiga cu 70-80% iar acum toate aceste comune sunt portocalii? si-au schimbat oamenii aia dintr-o data orientarea politica? nu! explicatia e simpla – primarul a trecut la PDL, odata cu primarul au trecut si functionarii si directorul de scoala si popa din sat si comerciantii si tot satul! si se intreaba unii de ce in mediul rural PDL a ajuns sa depaseasca PSD…

  35. Inca o data ne iau de cretini: cica s-a realizat sondajul pentru vaccinarea impotriva HPV si a iesit -ghiciti_ 52%. Adica, asa cum au declarat anterior, se va face vaccinarea. Ca doar afacerile trebuie sa mearga.

    FIICA MEA NU VA FACE NICIUN VACCIN IMPOTRIVA VOINTEI PARINTILOR! Este instruita in acest sens.

  36. Ma raliez si eu demersului initiat mai sus de dl. Costin Tanasescu si strig din toti rarunchii: JOS CU TIRANIA BASESCIANA CARE NE OBLIGA SA SCRIEM “NOSTRI” CU DOI DE “I”! JOS CU LEPRELE PORTOCALII CARE NE-AU MINTIT CA “CANGRENA” SE SCRIE “CANGREANA”! SA OPRIM NAPARCILE DICTATORULUI CARE S-AU STRANS IN SLEAPCA, IN LOC SA FACA SI EI CA TOTI CETATENII DE BUNA CREDINTA DIN TARA ASTA CARE DE OBICEI FORMEAZA SLEAHTE! SI, IN GENERAL, SA DAM UN PUMN IN NAS DICTIONARULUI ORTOGRAFIC, ORTOEPIC, MORFOLOGIC SI DE PUNCTUATIE APARUT IN EPOCA BLESTEMATA A BASESCULUI! CUM, N-A APARUT IN EPOCA ASTA? NU CONTEAZA, TOT JOS CU EL!

  37. Pomanagii ce duhnesc a vodca si mezeluri ieftine, isi scutura cizmele murdarite de pamantul pe care in urma cu cativa ani l-au vandut ieftin pentru bani de Dvd Player, in miting electoral.

    Mi-e sila de persoanele care ii striga numele, cu voci stricate ce vin din maruntaiele lovite de foame si trandavie.

    Au promis locuri de casa la toti viermii societatii, in timp ce unii muncesc 12 ore pe zi si nu isi permit o chirie la garsoniera.

    De ce am impresia ca jalatii astia vor fi in numar foarte mare la vot si cu reale sanse sa ne depaseasca in participare ?

    Sa ma incurajeze cineva, va rog!

    Victor, ce zici de un articol in care Domnul Presedinte sa fie comparat cu Agent Orange (folosit de US Army in conflictul din Vietnam) sau cu personajul principal din mult prea apreciatul film al lui Kubrick, A Clockwork Orange (Alex) tradus la noi Portocala Mecanica ?

    Oaia cu idei

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.