Esti aici:
Prima pagină > Blog > Chestii, socoteli > Arca lui Victor, se dau ultimele locuri…

Arca lui Victor, se dau ultimele locuri…

De Sfântul Nicolae se porneşte corul ipocriţilor, care clamează zgomotos şi scârbos că trebuie să fim mai buni în perioada sărbătorilor de iarnă. Nu pricep în ruptul capului de ce doar acum sau care-i referinţa. Mai buni decât când? Mai buni decât cine? Mă rog, nu asta-i important, îndemnul contează. Eu nu vreau să fiu mai bun, nici decât mine, cel din perioada calendaristică dintre Paşte şi Crăciun, nici decât alţii. O să fiu acelaşi. Dar mi-a venit o idee. Ar fi mişto să vină sfârşitul lumii de sărbătorile astea de iarnă. Să ne ia repede, pe nepregătite. Şi numai eu să fiu gata de nenorocire, ba, mai mult, să fiu desemnat de conducătorul Galaxiei drept omul cu arca. Să fiu eu cel care, după cum savant ne-a anunţat Lorin Fortuna la domnu’ Dan, va mâna câtre altă planetă salvatoare ce-o mai rămâne din oameni. Aşa că, dat fiind că nu voi fi mai bun, ci la fel de nenorococit şi de tonomat, aş vrea să mă convingeţi să vă iau cu mine. Locurile fiind limitate, criteriile de selecţie sunt extrem de dure. Aveţi dreptul, dacă vă calificaţi, să luaţi cu voi un om şi un lucru. Deci completaţi rapid, în clar, declaraţiile vamale (persoana, obiectul şi motivaţia gestului) către prezumtiva voastră salvare şi convingeţi-mă că aveţi faţă să vă iau cu mine!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Arca lui Victor, se dau ultimele locuri…

  1. @popateapa si tuturor celorlalti pensionari interesati

    in legatura cu taxele medicale, vreau doar sa va atrag atentia ca, odata intrata in UE, Romania este parte a unor tratate cu privire la securitatea sociala, iar unul dintre ele se refera chiar la Dvs. pensionarii, si anume daca va hotarati sa plecati din tara, adica va schimbati de exemplu domiciliul si va hotarati sa traiti in Germania, Casa de Sanatate este obligata sa va emita un formular S1, cu care mergeti in noua tara de domiciliu la institutia de asistenta medicala din localitatea de resedinta si va sunt acordate servicii medicale in natura, informatii gasiti aici: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?langId=ro&catId=859
    Si daca v-as spune si cam care sunt preturile la ciuperci aici in München, probabil ca in curand vom deveni vecini.

    Sanatate!

  2. Domnule, prefer sa vina potopul peste noi. Decat cu un ipocrit la castig, mai bine cu restul nenorocitilor la paguba.

  3. In asa companie selecta nu ma calific. Asa ca : as pune biletul de plecare la tombola. Sunt convins ca si pe aia o manareste base si il ia cu el pe Geoana. Pentru ca sa aiba pe cine bate si pe lumea ailalta.

  4. 😆 Fain link (“Popateapa”) ne-ai dat Victore daca tot ne hotaram sa mergem pe Arca ta , macar sa “Find Your Sexually Compatible” … 😉 😀

  5. In primul rand,daca va tineti de cuvant,ar fi cel mai tare model de aroganta pe care l-am vazut in ultima vreme. 🙂

    In al doilea rand,sa nu intram in subiectul asta plin de “bunatate”,deoarece apropierea Craciunului deja ma indeamna sa-mi fac planuri timpurii pentru a nu asista la vreun eveniment plin de…spirit,cum zic americanii.

    Si nu in ultimul rand,daca imi dati un loc chiar si in camera motoarelor,aduc eu un scaunel pliabil de pescar,d-ala din panza si ma asez intr-ansu’,nu imi trebuie loc special. Pacatul meu ar fi ca imi este greu sa ma abtin uneori sa ma agat de cate o persoana sau o idee,intr-un mod usor naiv,din pricina ca sunt dornic sa nu vad tara asta ducandu-se dracului. (cat timp sunt si eu p-aci)

  6. …impreuna in fiecare zi, la ora fixa, asta creaza dependenta, asadar, impreuna in continuare…pana la CAPAT, chiar de-ar fi al LUMII!
    O fi si acolo ceva de analizat, poate chiar de combatut, altfel ar fi anost…de oprit sigur nu VA veti opri, draga Victor.

    Iau cu mine SPERANTA ca stiu ca moare ultima si pe Pamant oricum n-ar mai avea ce face.

  7. Eu nu vreau sa vin,dar vreau sa mearga Basescu si Badea. Nu iti face griji : Basescu nu va ajunge la destinatie.

  8. Interesanta idee domnu` Ciutacu:
    Raspunsul la prima intrebare; sunt tanar si pot contribui la reconstructia lumii.L-as lua cu pe mine pe base ca sa-l pot face sa simta ce inseamna sa traiesti in romania ca om simplu sub conducerea lui(prin propriile lui metode).
    iar ca obiect ar fi un vagon in care sa-mi ingramadesc familia si prieteni.

  9. Eu unul nuasvrea sa plec.Vreau sa stau pina in ultimul moment ,sa ii chinui pe portocalii.As vrea sa ma fac dracul sef ,si apoi o sa vada ei pe dracu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.