Esti aici:
Prima pagină > Blog > Papornita cu intelepciuni > Argumentele raţionale ale fricii colective

Argumentele raţionale ale fricii colective

Într-un mesaj cu iz evident fascistoid, nea Caisă ne ameninţă, pe Net şi pe blocuri, pe toţi cei care nu suntem de acord cu insula de psihoză pe care încearcă să ne-o bage pe gât. Evident că, lipsiţi total de reacţie, contracandidaţii săi, care plătesc degeaba nişte impostori cu talente de consultanţi, se multumesc să se plângă şi nu fac nimic să-l contracareze. Luaţi gratuit, închipuiţilor, o modalitate de reacţie.

Da, tirane, ne e frică. De ce ne e frică? De faptul că Udrea şi Ridzi ar putea fi iar ministrese. De faptul că eăti în stare să modifici în forţă Constituţia ca să poţi candida şi a treia oară. De faptul că eşti în stare să foloseşti armata şi serviciile să-ţi consolidezi dictatura. De faptul că oricine ţi se opune e declarat trădător. De faptul că, imediat după tine, ar putea urma fie-ta la Preşedinţia României. De faptul că vânzările anterioare ar putea fi justificarea oficială a tuturor averilor de milioane făcute de familiile bugetarilor. De faptul că Europa civilizată va continua să râdă de noi cel puţin 5 ani de-acum încolo…

De faptul că bădărănia va deveni model, iar secărica aliment de bază. De faptul că minciuna şi trădarea vor fi considerate virtuţi obligatorii pentru reuşita-n viaţă. De faptul că lupta anticorupţie va continua să fie doar un pretext pentru confiscarea business-urilor celor pe care-i daţi voi la o parte de la ţuţuroiul cu bani publici. De faptul că toţi delatorii şi aproximativii pe care i-ai strâns în jurul tău folosindu-te de resursele bugetare ne-ar mai putea ţine încă măcar un mandat lecţii de civism şi anticomunism la televizor. De faptul că, de câte ori te loveşte razant pe chelie vreo idee creaţă, vei mai cheltui câteva zeci de milioane de euro să dai impresia că te consulţi cu poporul suveran. De faptul că vrei să acaparezi toată puterea.

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele raţionale ale fricii colective pe care ar fi trebuit să le invoce, dacă ar fi fost în stare, contracandidaţii nocivului.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

224 thoughts on “Argumentele raţionale ale fricii colective

  1. Victor,

    Daca-mi permiti un reply bazat pe un singur link (in care spun, clar si raspicat, cred eu, ce “trebuie” sa spun vis-a-vis de politica si de acest joc insipid al acesteia)…

    http://aberatii-intelectuale.blogspot.com/2009/10/stimate-domnule-politician-permiteti-mi.html

    Stiu ca incepe abject, dar daca citesti mai departe o sa intelegi (bine, asta de parca ar trebui sa-ti explic tie ce trebuie sa intelegi, un om cu o experienta infinit mai mare in domeniu) ce “trebuie”…

  2. Ca un cetatean care crede in ce promite presedintele unui stat, am fost din trei in trei luni, in Piata Universitatii, prin caldura, prin ploaie, prin frig si…n-a venit.M-am dus in Victoriei sa vad dupa 5 ani, tepele si n-am vazut nimic, am cercetat statistica DNA sa vedem cati corupti au fost trimisi dupa gratii, dupa 5 ani si… am fost dezamagita.
    Tot ca simplu cetatean sper ca cineva sa numere panourile, afisele publicitare, etc., ale d-nului prezident, sa le inmulteasca cu X euro si sa-i demonstreze ca a incalcat inca o data legea.Penala.

  3. Vad ca de Vadim nu spui nimic, pare singurul carespune lucrurile cam in aceeasi maniera ca si tine.
    Ce parere ai ?

  4. Nu vreau sa mai vorbesc despre politica si ai tarii conducatori, deoarece ma scarbesc toti. Sunt prahovean ca si dumneavoastra, insa nascut in Ploiesti si crescut la Busteni. Vreau sa va atrag atentia asupra unei alte situatii, la care stiu ca veti rezona: starea deplorabila in care se afla unul dintre cele mai frumoase/boieresti orase romanesti, Sinaia. Zilele trecute am stat aproape o saptamana acolo si am plecat intors din cauza celor vazute: diformitatea arhitecturala a noilor constructii, coloritul tipator al unor cladiri, senzatia de saracie a locuitorilor, cladirile vechi neingrijite, s.a.. Toate astea si multe altele m-au facut sa am senzatia ca minunea numita Sinaia a cazut in istorie, s-a prabusit din cauza nesimtirii celor care au administrat-o si a saraciei/neputintei celor care o populeaza.
    Numai bine.

  5. Ehh… uite cum deveniram noi subit urmasii lui “tatuca Traian”! “Norocul nostru ” ca ne-a luminat ”Doamna nuti spaima putii”, altfel ramaneam un popor de coate goale fara cultura generala care habar nu aveam de unde ne ‘tragem” ( eu personal nu vreau sa o mai trag de unde o bag zi de zi in ultimii 5 ani)
    Deci ,,,marea preoteasa a neamului nostru…scapa porumbelul idioteniei ei, din gura, la o mare sarbatoare hmmm….saracuta de ea…se vede treaba ca hormonii ii joaca feste si ..spune cu mandrie!!!”Ne tragem din Traian …Traian Basescu’!!!…alooo cucoana … amu daca `meata iti tragi si extragi toata seva din traian &company…acum sa nu crezi tu draguta ca noi ROMANII suntem un popor de bastarzi, vezi mai ‘prostuta mica” ca ‘vuitoanele ‘tale iti atrofiaza minte, pardon neuronul.Mai parapanto cum poti tu sa spui asemenea ineptii?!!? Si de unde si pana unde ziua de ^ decembrie a devenin ”ziua dreptatii si a libertatti’?!!!…duduita…esti cumva nedreptatita in tara asta ??…CARA-TE de aici si lasa-ne pe noi romanii cu DEMNITATEA noastra stramoseasca DU-TE….DU-TE/////DU-TEEEEEE…….in öriginea ta materna.
    Atat de jegosi au devenit politicieni, incat cu tupeul lor de borfasi, cu mintile atrofiate de aurolaci, ne-au FURAT sarbatoare SF NICOLAE…ca deh … musai sa merem la vot!!! Bai ..atrofiatilor … sarbatoarea asta e una dintre cele mai frumase sarabatori, este … ceva sfant pentru toti crestini acestui popor…este…dar ce sa va mai spun eu voua .. sunteti MILOGI .. MILOGI ai acestui popor .. va milogiti sa va dam voturile si apoi uitati de noi…ehe … dar tare mult mi-a dori sa vad eu .. cum va justifica BASE &company ..lipsa celor 30 de miliarde de euroi din visteria tarii !?!? hmmm..tare curios sunt
    Eei.. dar … bomboana pe coliva a pus-o ..usor de ghicit! … tatuca base….auzi la el!!! …TRADARE!!! .. mai .. atotputernicule….de cine te simti tradat!?!?…poporul asta ti-a data increderea pe tava!!!…. te-a ajutat atunci cand ti-àu sarit din schema …smecheerii-cei 322!! …si tu ce ai facut ?!?!…ce dracu’ ai facut .. 5 ani??!! ai stuit doar sa..imbarligi ca un golan …sa provoci numai dispute … sa te comporti ca un shef d eclan mafiot…mergand pe ..premiza “‘dezbina si stapaneste’…Eei mai Tirane …ai avea tu cultura generala dar la … noi ..aici in tara pe care tu acum o conduci…. oameniii de rand au mai multa luciditate..si .cu ajutorul lui DUMNEZEU sper ca anul asta .. chiar daca TU si ai tai ni-àti stricat o sarbatoare…NOI VOM MERGE LA VOT .. la VOT bai ai citit bine?! ..LA VOT ca sa SCAPAM DE tine …sau …sa ne scapam pe tine.
    TU strigi ..TRADARE?!? tu care esti un … FARISEU!?!? Bai nene Base….trebuia sa fii un PRESEDINTE, adica acel om care sa ne reprezinte TARA, sa mentina un climat politic, economic si social linistit in Romania, nu sa te dai la acte golanesti! Culmea este ca .. in ultimul timp, constat cu indignare ca foarte multi politicieni, mai ales cei portocalii, luandu-se dupa matale, .. in aparitiile lor televizate .. folosesc un vocabular …de strada! … Bai … BORFASILOR…voi vorbiti in ‘jargou de strada’!?!?…voi ne reprezentati pe noi ..voi …. sunteti cei caree …promulgati legi? … legi prin care sa ne ingraditi libertatile noastre..legi prin care sa ne puneti noi BIRURI ?!?… auzi al ei .. limbaj … “magarii ….manarii …smen ……” Bai … nespalatilor…cum dreacu’ ar suna o lege … promulgata de voi in limbajul asta!?!? Asa va infatisati voi in fata celor care v-au votat si v-au acordat increderea!?!?
    Adica ce dracu’ mai vb daca .. presedintele … foloseste .. cuvinte …”gaozar, pasarica, muie…. etc…” asa..presedinte asa..PD_L…vai mama voastra .Voi chiar credeti acum ca .. NOI .. vom … fi mereu adormiti si ca mereu vom fi dusi de darlogila vot? .. sa votam …saracia impusa de voi …sa votam…nesiguranata…sa votam ..pentru voi!? sa va mai votam inca 5 ani …s ane ..tratati cu lispa de RESPECT sa va bateti joc de noi?!?! hmmm…. visati .. visati …. cu toate … masinatiile voastre pe care le .. puneti la cale .. prin sectile de votare .. cu toate ..intimidarile astea la care va dedati acum in camapanie .. cu toate tertipurile aste puerile cu care noi ne-am obisnuit, .. nu veti reusi sa ne mai conduceti … nu veti reusi sa va mai bateti joc de NOI .
    Nu cerem …functii .. nu cerem bani .. vrem doar siguranta zilei da maine .. vrem liniste in tara asta … copii nostrii sa aiba unde invata….sa aiba ce invata .. vrem asistenta medicala ..decenta..vrem ….locuri de munca .. vrem industrie…agricultura…VREM SA FIM ROMANI.VREM SA FIM RESPECTATI…VREM SA NE FIE RESPECTATE DREPTURILE CONSTITUTIONALE!
    Referitor la drepturile costitutionale .. mai Tirane ..ia vezi matale .. citeste ..si vezi nu cumva NOI POPORUL ROMAN te putem ACUZA DE TRADAREA INTERESULUI NATIONAL..?!?…intreb si eu ca un …simplu cetatean de rand ca deh, … mama mea si cu tata mi-au spus mie la gura sobii .. ca noi ROMANII suntem urmasii lui DECEBAL si TRAIAN-imparatul unui imperiul ..( prefer mai mult sa fiu urmasul lui DECEBAL)…Acum dupa cum sta treaba, .. tare mi-era frica ca mama si tata m-au mintit! ..norocul meu ca ..am auzit-o pe ..Doamna Nuti spaima putii si m-a luminat!.. Ea, ca o mare ..preoteasa a neamului nostru ..ne-a spus ..deschis de unde ne tragem noi …!!!
    HALAL CONDUCATOR ….!!!!
    AM O INTREBAREA… …la cate TAMPENII ati spus .. si la cat ati mintit, cu nerusinare, acest popor blestemat … VA MAI PUTETI PRIVI IN OGLINDA?!?!?

  6. @kanuta: sunt nascut si crescut in Sinaia. da, asa e, o oroare!
    @Adriana: si de ce mai cere timpi de antena de la Antene? vrea doar la A2?

  7. Eu cred ca lumea este destul de ingretosata de chior ca sa mai “puna botu” la idioteniile debitate de asta. Nu mi-e frica de figuratia lui (vorba geniala lui badea – base “se imita pe el insusi”), mie mi-e FRICA de furtul de la urne, fiindca gashca chiorului numai pe asta este focusata…ce program, ce traiectorie…vorbarie pana la alegeri si furt la alegeri…
    Apropo de ce au inlocuit nu stiu cati directori de scoli in judetul Timis? Nu fiindca scolile vor fi sectii de votare? Nu e o masura de intimidare tiganeasca – “nu esti cu mine, te tai, sa moara mama?”

  8. ce destepti sunt si ce simt special al umorului au unii antibasesti!sper ca veti publica acest fragment din opera “Alegeri 2009” chiar daca a aparut la concurenta(din comentariile la un articol din “Gandul”
    NUTI:NOI NE TRAGEM DIN TRAIAN!
    CORUL:EA SI-O TRAGE CU TRAIAN!
    ALEGATORII:SA I-O TRAGEM LUI TRAIAN!!!!

  9. Buna ziua.Ciudat,in Drumul Taberei cele mai multe afise si banere sunt cu Crin,desi se stie ca este sectorul lui Poteras.Ceva se intampla.Sper sa fie de bine,adica Crin.

  10. Cativa ani de zile nu isi va mai cumpara carne clanul Basescu.

    Intrati pe site-ul lui la sectiunea Forum sa vedeti “dedicatii” mai ceva ca la o nunta generoasa.

    Au de lucru administratorii site-ului, trebuie sa stearga mesajele contra si sa creeze unele pro, fictive.

    Bwahaha!

  11. Sloganul electoral al PD-L – varianta lunga!
    “PNL si PSD ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l din nou pe Traian Basescu vom face un pas inainte! Băsescu pentru România!”

  12. basescu nu trebuie sa ajunga in turul 2, daca ajunge nu-l poate bate nimeni pentru nici unul dintre ceilalti nu este in stare de nimic, daca tipi putini la ei o iau la fuga!!!

  13. Urmatorul articol va fi intitulat “Daca te-a pacalit o data sa ii fie rusine, daca te-a pacalit a doua oara sa ITI fie rusine”?

  14. Domnule Ciutacu,am si eu o rugaminte:tot esti angajatul “mogulului” ,vorbeste cu antenistii sa nu ii mai invite pe creierele alea spalate de visan ,spanu,toader,popoviciu s. a. c. s.Mi-e scarba sa ma mai uit la tv.

  15. Apropos, nu ti se pare nitzel in contradictoriu continului urmatorului citat?

    “În ceea ce priveşte mandatul meu din perioada 2004-2009, unii ar putea fi mulţumiţi. Alţii, însă, sunt nemulţumiţi. Tuturor doresc să le spun că eu nu sunt mulţumit. Nici de starea actuală a României, nici de câte s-au facut în perioada în care am fost Preşedinte. La fel ca şi alţi cetăţeni, aş fi vrut şi eu să se fi făcut mai mult.
    Eu nu sunt însă un resemnat. Eu sunt un optimist şi un luptător. Vreau să fac mai mult pentru binele României. Ca şi acum 5 ani, sunt cu bună credinţă la fel de încrezător că obiectivele pe care le propun vor fi realizate. ”

    Pai daca nu esti multumit “de câte s-au facut în perioada în care am fost Preşedinte”, atunci “sunt cu bună credinţă la fel de încrezător că obiectivele pe care le propun vor fi realizate.” nu prea isi are locu’…

    Da’ na, poate se refera la faptul ca nu e multumit de ceea ce au facut TOTI CEILALTI in timpul mandatului sau… (asta asa, cadou de la mine… o portita de scapare)

  16. Si-a facut mai mult rau cu banner-ele lui.
    Oamenii sunt si mai scarbiti cand ii vad fata din minut in minut oriunde isi intorc ochii.
    Am plecat in week-end de la Bucuresti pana la Buzau si am vazut ditamai afisele pe fiecare camp, sat, oras. Mi-e scarba de el si nu imi vine sa cred ca am stat la doua tururi de scrutin la coada ca sa il votez (nu aveam ‘buletin de Bucuresti’ pe atunci si a trebuit sa votez la Gara de Nord)…

  17. Băsescu şi-a postat pe site un film cu poze trucate cu politiceni şi patroni ai trusturilor media intitulat “Dupa 20 de ani, asta e REALITATEA!”. Eu zic sa faceti gatzi, e discriminare … ii promoveaza mascat pe aia de la realitatea. Desi .. daca ne gandim bine, antenele sunt pomenite mai des si cica va si ocupati de campania lui. Bine, negativa cica, da’ parca el face campanie pozitiva?

  18. @Crision
    Multumesc mult pentru mesaj.Si eu m-am gandit la asta dupa ceea ce am scris.Sper sa ma inteleaga si sa ma ierte d-l Ciutacu.
    Cu respect,
    Ioanap

  19. Şi încă una, gratuit, din partea lui Alina Gorghiu care scrie că referendumul e un fel de zero:
    1. numărul parlamentarilor se poate face simplu, modificând legea electorală
    2. trebuie aşteptat până hă-hă în 2012 să se poată aplica modificarea numărului de parlamentari

    Rumegaţi, rumegaţi şi iar rumegaţi!

  20. update: Base e suparat pe Antene, ca-i fac “campanie negativa”. Mai mare decat campania negativa pe care si-o face domnia sa cu afisajul “debordant” si prost gandit in mesaje, nu se poate. La aceasta adaugam putin Mircea Basescu, putin Lenuta Udrea, un pic de…Ridzzi….
    PS : Daca ar fi dupa mine, odata ce m-a jignit, nu l-asi mai invita la televiziune. Sa se duca la be unu.

  21. Ma simt agresata de cateva zile incoace (adica de luni cand am pornit din nou la munca ) vazand pe ABSOLUT fiecare stalp de pe strada bannere cu marele tiran. este o sfidare si o bataie de joc la adresa tuturor celor afectati de acesta groaznica criza ce pare a nu afecta DELOC (ba DIMPOTRIVA) fondurile de campanie ale tiranului. Este o sfidare si o umuilinta la care suntem supusi….cred ca stie toata lumea ca un astfel de banner de 50×150 costa cel putin 300 Ron. Daca face cineva un calcul mic poate ajunge la niste sume absolut fabuloase ! Cred ca decenta cdelor 2 contracandidati (Geoana si Antonescu) este de bun augur….nu mi-ar fi facut o parere prea buna sa ii vad cot la cot pe stalpi cu dl marinar.
    Oricum e foarte clar ca pentru PDL…criza este un mijloc perfect de a face bani cu lopata !
    RUSINE domnule basescu !Sunt pensionari care MOR DE FOAME si care nu au medicamnte
    AJUTOARELE DE LA GUVERN pt incalzire estye tot una din masurile elctrorale ale lui Base??????\

  22. Tribunalul de la Haga mai functioneaza? Cum poate sa ajunga o scrisoare colectiva acolo? O scrisoare prin care sa se arate asmutirea populatiei impotriva institutiilor democratice ala Romaniei, de catre un individ cu pretentii de presedintre al tuturor romanilor…

  23. Ca sa nu mai asteptati exit poll urile in seara de 22 noiembrie: 1. Geoana 33,7 % , 2. Basescu 24,6 % , 3. Oprescu 13,8 % , 4. Antonescu 12,8 %, 5. Vadim 8,3 %, 4. Hunor 3,2 % , Becali 2,5 %

  24. Sloganul din 2004 era “Sa traiti bine!” Cine a trait bine? Potocalele. Acum spun “De ce le e frica, nu scapa” Cui ii e frica? Portocalelor. Eu cred ca si de data asta stiu ce spun, si le doresc sa se intample previziunea!

  25. Domnule Ciutacu, va rog sa dati dumnevoastra sau domnul Gadea pe post urmatorul filmulet din seria MEMORIALUL DURERII; de la minutul 1’15” la minutul 3′;pt a vedea cand a mai fost Romania cu un Guvern unicameral si pt ce!!!

  26. Evident ca vorbeam despre Parlamentul Unicameral si nu despre Guvern. Va multumesc!

  27. Nu inteleg cum oameni de cea mai joasa speta ajung sa fie formatori de opinie. Domnule ciutacu nu inteleg cum puteti vorbi de moralitate in momentul in care faceti totul asa cum va miorlaie Felix. Iar site-ul, sau ma rog blog-ul ar fi trebuit sa se numeasca ciutacuantibasescu.ro pentru ca asta observ ca este scopul atat la tv cat si pe net sa se dea in Basescu. Tot ce se intampla in tara se intampla din cauza lui Basescu, si cand nu o sa iasa Mircica sau Crinel presedinti se va intampla tot din cauza lui Basescu, pentru ca Romania s-a saturat de pui de securisti si comunisti.

    P.S. nu ma astept sa imi publicati comentariul

  28. nu conteaza cine iese presedinte, tot degeaba va stresati. singurul care poate schimba ceva cu adevarat este vadim tudor, asta pana nu-l omoara americanii(daca iese presedinte). si nu iese, pentru ca exista retardati care voteaza cu gigi becali, elena basescu… MIRCEA GEOANA etc. L-am pus in aceeasi oala pentru lipsa de relevanta a mesajului sau. Cat despre crin antonescu… e vai mama lui, cum dreq sa ajunga presedinte :|. va urez sanatate, ciutacule si tuturor simpatizantilor tai, in urmatorii (minim?!?!) 5 ani de conducere basesciana. haip@ !

  29. Doamne, ai mila si de noi!
    Domnule Ciutacu, am fost in Bucuresti in ’89 si am vazut groaza plimbandu-se cu coasa pe strazi. Se tragea in jur ca la nebuni; oare poporul asta nu merita ceva mai bun?! Dupa 20 de ani, inca mai plangem dupa dreptate.

  30. tiranului basescu:Ai vrut sa fii Caligula,/Pe Sena ai fost Nero/ Dar,daca punem virgula/Urmeaza ZERO! Noua nu ne este frica!

  31. Prin deductie logica, daca doar Antena 1 si 3 ii fac lui basescu publicitate negativa, sa inteleg ca Antena 2 (prin singura emisiune politica) face campanie pozitiva??? :))

  32. cred ca ne ajunge experienta nefericita de-a avea presedinte conflictual si jucator timp de 5 ani

  33. Provocati-l sa vorbeasca vrute si nevrute ,schimbati subiectul si contrati-l pe super “gaozar” cat mai des.Afisati o mina detasata ca si cand s-ar sti prin targ ca nu mai apuca turul doi.Atunci isi va iesi din fire si va vorbi prost si prostii iar aghiotantii nu-i vor putea pune vorbe mestesugite in gura.Stimati ziaristi , incercati si asa poate , poate …

  34. Eram extrem de tentata sa scriu despre “basescu-fobie”, un subiect foarte ‘generos’ pentru oricare dintre noi. In cele din urma am renuntat la idee, nu de frica, ci de consideratii vis-a-vis de un articol aparut in Suplimentul JN,de azi, cu titlul:”Fara frica despre frica” si atunci gandurile mele ar fi fost redundante. Totusi citez:Rolul fricii este “de a declansa reactia de aparare in prezenta unui pericol care atenteaza la integritatea noastra”. Sintagma “atenteaza la integritatea noastra” subliniaza “frica colectiva” de care D-l Ciutacu ne vorbeste. Frica colectiva este legata de o problema specifica, cum ar fi “frica de a se impotrivi fatis” faptelor/ spuselor lui Basescu.
    Stim ca si Basescu are “fobii” fata de mogulii presei, fata de liderii partidelor, dar in nici un caz nu are “agorafobie” pentru ca ii place la nebunie sa stea lumea cu gura cascata sa-l asculte in piete, targuri, festivaluri unde spatiul este larg; si nu are nici”sociofobie”‘ adica frica de comunicare, pentru ca spune la minciuni de parca le-ar citi.
    Si a reusit performanta sa bage o frica in noi toti pentru ca dumnealui este ” o primejdie ” pentru siguranta noastra.Din articolul amintit as mai cita: “Frica este taxa pe care constiinta o plateste vinovatiei”. Dar sa ne gandim un pic “suntem noi vinovatii” propriei noastre frica? Nu constiinta lui TB ar trebui sa plateasca vinovatiei?Sau el nu are constiinta?! Si noi stam ca oile sa ne traga cate una cu bata Baciul Tiranu’?Ne vine in ajutor D-l Ciutacu si ne sugereaza o “modalitate de reactie”.Dar despre aceasta modalitate, un fel de “hagi me” vorbim mai incolo, acum spunem “rei”.

  35. Cum le zici matale, mai rar, neicusorule, vorba cu vorba aferim. Am constatat ca de cate ori incerc sa-mi immaginez cam care-ar fi traiul nostru daca iese iar marinaru’, ma sperii si dau inapoi spunandu-mi ca nu se poate. Ratiunea imi sopteste insa c-ar putea fi posibil, ca-ntr-un cosmar oribil, ca-n seara de mos niculae sa mi se iteasca din galosii saracuti tot un marinar, mic, chelios, galagios si profund toxic pt viata mea! Doamne, fa sa nu!

  36. Victor, acesta este deja un MODUS VIVENDI!
    “I hope for nothing. I fear nothing. I am free.” ~Nikos Kazantzakis

  37. ma uit la emisiunea Danei Grecu si nu stiu ce sa fac sa rid sau sa pling.
    Ar fi amuzant daca nu ar fi tragic.
    Tine Geona un discurs de chemare la “arme”in timp ce in platou e Boureanu

  38. In Alba-Iulia e plin dar cand zic plin e plin pana peste cap de afise cu basescu si toate panourile electrice le-a acaparat si majoritatea locurilor sunt pline doar de el.. Tin sa mentionez ca primarul e PD-L-ist si se intelege.. a aparut chiar si la TV si ne-a spus despre lucrurile bune care le-a facut Basescu in mandatul de 5 ani…:))))Niste lucruri.. care habar nu am…defapt sunt vorbe…

    Respect Victor Ciutacu,

    Multa sanatate

  39. mă abţin cu greu să folosesc un limbaj decent, şi doar din respectul şi admiraţia faţa de proprietarul acestui blog, căt de marinar şi stilul lui de abordare, ca şi jurist mă sperie că vorba ta în ţara asta unde Constituţia e doar aparent legea supremă, unde un cărmaci a ajuns să facă ce vrea şi nişte specimene gen boc execută ordinele mai ceva ca un soldat din legiune, s-ar putea instaura din nou o dictatură……

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.