Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Admiratorii băieţilor de la Sinteza zilei

Admiratorii băieţilor de la Sinteza zilei


Activiştii oranj au şters postcoitum fişierele udreşti format mp3 de pe trilulilu. Nu-i o problemă, penibilul rămâne. Fiindcă nu pot şterge ei cât pot posta eu.

UPDATE: Cică au reapărut, ceea ce e bine. Poporul suveran trebuie informat!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Admiratorii băieţilor de la Sinteza zilei

  1. Deci: pana la enervarea ta am stiut precis ca-i caterinca si m-am distrat. Insa, cand ti s-a urcat sangele in cap cu faza: ce emisiune-i asta, de asta m-ati chemat de acasa, etc., recunosc m-am “spariet” rau! Mi-am revenit repede cand am vazut ca suna un admirator de-al tau! 🙂 Uite ca daca chioru’ nu mai ia un mandat si tu nu mai ai despre ce/cine vorbi, ai precis o meserie in plus, spre disperarea portocaliilor! 😉 Mi-ati placut teribil! Se intreba Gadea daca v-a iesit faza: chiar a iesit super!

  2. Poate comentati disera stirea difuzata de antena 3 cum ca Bercea Modialul e membru PSD sa stiu daca mai tai un pretendent la Cotroceni de pe lista mea de optiuni.

  3. interventia elenei,ca sa fiu corect,mi se pare de mare curaj si de devotament basescian;femeia chiar pune suflet;…transmite-i moralistului mircea badea sa nu uite niciodata de teapa data cumparatorilor “chibriturilor” sale,betelor acelora fara pic de fosfor(de erai nevoit sa unesti 5-6 bete pt. a obtine o flacara).Acum se uita cu dezgust la pozele cu femei goale,dar cutiile sale de chibrituri erau pline de reclame 89.89,unde femeile ne aratau tot,absolut tot.Chibriturile fac parte din viata oricarei familii cu copii.Sta la sinteza ranjind cu palma-n falca si nu emite nimic.Si e considerat ca are cel mai bun blog(?!)Si spune,destul de des,”imi cer scuze”.Pai bine,ma,badea tie insuti iti ceri scuze..?Cel mai bun blog e cel al lui ciutacu;tu chiar te dedici,esti tot timpul la datorie.

  4. @cenobit: ti-as fi recunoscator sa-i transmiti direct lu’ Badea ce ai de spus. nu-i sunt nici secretara, nici purtator de cuvant; si nici tie!

  5. e overload pe server la videonews, nu mi se incarca filmele, dar ideea a fost GENIALA 😀

    am intrat pe blog la Udrea sa vad daca zice ceva legat de treaba asta si pt o secunda am crezut ca i-a hackerit si ei cineva siteul, dupa modelul genial traianbasescu.org

    uitati-va si singuri de ce (titlul din dreapta)
    pacat sa simtul penibilului nu si-l poate cumpara

  6. abia acum puteau sa apara titlurile cu “SENZATIONAL”…
    in timp ce prezenta Gadea evenimentul ce avea sa se intample la ora 22, ma asteptam sa se fi gasit o dovada clara a faptului ca era dna Udrea la telefon, ma asteptam s-o aveti invitata pe dna Udrea insasi, ma asteptam sa apara in fata natiunii chiar admiratoarea d-nei Udrea de-l sunase pe Turcescu.
    dar asa ceva?????
    aratosu’ de Badea a fost sublim…
    absolut perfect!!!

  7. Nu prea am crezut in cearta voastra, insa cind te-ai luat la hartza cu Gadea, desi ma prinsesem de farsa, chiar am crezut ca e pe bune, deoarece nu te vedeam in postura sa intrii si tu in joc si mai ales ca “nu prea esti dus pe la biserica”. Doar cind te-ai ridicat sa pleci, mi-am dat seama ca si tu intri in joc. Nu ca vreau sa te perii, dar chiar ca ai fost perceput ca facind scandal pe bune. Pe ailalti ii stiam mai glumeti si mai mistocari, adica un pic mai superficiali in anumite momente. Mai ales Badea care joaca o piesa in fiecare seara, de trebuie sa faca ca toate cele, sa ii iasa emisiunea.
    Bravos!

  8. Eeei…hai,te rog,nu ma lua asa…Eu te apreciez,iar tu ma iei la pumni virtuali…

  9. incredibil. aseara nu am vazut sinteza, si nici nu stiam de faza cu Udrea. e incredibil! Foame de voturi

  10. –Victor, pt. ca tu lucrezi in domeniul presei si ai diverse informatii , intereseaza-te daca este adevarat ca proprietarul Rienger(elvetianul) a hotarat saptamana trecuta sa inchida ziarul Evenimentul ,lucru pe care Mircea Muntean l-a adus la cunostiinta marinarului, care ar fi dat ordin lui Videanu sa il cumpere ,cu orice suma se cere. Intre timp sa le dea niste publicitate de la ministerul economiei.

  11. Poate nici nu realizam cu cata usurinta folosim cuvinte mari, incarcate cu semnificatii speciale, care apeleaza la mintea si sufletul nostru.In titlul articolului scurt de azi ii avem ca protagonisti pe “admiratorii baietilor de la sinteza zilei”.Cine sunt acestia? Cei care au un sentiment de incantare, de apreciere, de stima fata de dansii pentru performantele lor profesionale, morale, sau cei care din “joaca cad in autoadmiratie” pentru a spori efectul farsei pe care au realizat-o perfect si care a avut efectul scontat.Accentul este pe a doua varianta in cazul acesta.
    Citeam pe blogul D-lui Badea ca “Elena Udrea este cazuta in admiratia Elenei Udrea”, ceea ce este foarte aproape de preamarire. Dar este o diferenta uriasa intre E.U si “baietii de la sinteza zilei, pentru ca dansii au demonstrat, a nu stiu cata oara, ca pricep “din prima” totul, fara explicatii prealabile sau ulterioare. Si s-au gandit, ca decat sa foloseasca invective, asa cum multi comentatori au procedat, mai bine o ironizeaza
    pe E.U, ca tupeul ei sa devina si mai evident.
    Bravo baieti, bine gandit si stralucit realizat.

  12. Buna seara Victor Ciutacu,
    Prietene
    Vreau sa-ti vad reactia cand va suna si primul barcagiu al tarii in direct la emisiunea ta sau la a lui Gadea si va spune ca este un admirator a lu’ traian basescu-Presedintele Romaniei si ca nu intelege de ce va luati de bietu’ om!

  13. Si ce daca au sters? noi am auzit ce era clar de auzit.Iar aseara m-ati facut sa imi creasca tensiunea cind a inceput dl.Stan sa se certe cu Mircea.Mi-am zis in sine ca:na ca si astia ne lasa balta.Noroc ca nu a tinut decat citeva secunde si ne-am dat seama de farsa.Sunteti geniali!!!

  14. “M-atz fript ” vorba lu’ Vlad Musatescu . Conoscand firea putzin mai conflictuala a primilor doi , aproape ca pusesem botu’. Chiar voiam sa zic : ce-au frate astia ? Acum cand toata natziunea sufera de o unica si grea suferintza , in loc sa ne unim totzi in contra dictaturii in pregatire, o luam razna si ne razboim noi intre noi? Infiintzatzi frate un teatru ca va iese ! Coana mare a facut o greseala la inceputul expozeului. A spus ca ” oamenii cedeaza diversiunilor”.Corect era sa spuna ca oamenii NU MAI cedeaza la diversiunile lor. Asta le e disperarea !!!!

  15. Ma rog, ca intotdeauna, videonews merge execrabil.

    Mai bine vindeti server-ele alea si cu banii luati cumparati o lada de bere sa beti in timp ce video-urile se uploadeaza pe youtube.

    Stiu…offtopic…da’ ma offtic si eu

  16. Memorabilă emsiunea de aseară …vreau sa mi-o împrim pe un cd/dvd şi când merg oriunde să ma uit sa mă veselesc. Felicitări ..

  17. @Cosmin: scrie povestea asta si pe o adresa cu @antena3.ro. solutia nu-i la mine, ci in cu totul alta parte

  18. Nu vreau să fiu acuzat de partizanat în vreun fel, dar mie Ciutacu mi s-a părut aseară a fi cel mai credibil în rolul jucat în emisia lui Gîdea.. a fost cum spune el, genial, iar dacă aş fi aprins tv-ul mai tîrziu, chiar aş fi crezut că ce se întîmplă e real. 😀

    Una peste alta, Gheorghe, Măruţă Mihnea şi Comănescu au pornit un demers. Să văd cît îi ţine (îi găsiţi la presa.nu).

  19. Foarte tare ideea.
    Din cand in cand o astfel de abordare prinde bine, dar mi-e teama sa urez “la cat mai multe” pentru ca sursa lor … nu-i a’ buna.

    PS-a cui a fost ideea ?

    Sunt un simplu cititor, dar Oaia Fosforescenta este foarte tare frate!

  20. @victor
    vreu banii pe floricele. nu am putut sa le mananc de teama sa nu ma inec de cat am ras.
    super tare emisiunea.

  21. Propunere de iesire din criza in caz ca se realege monarhul:

    1. Se observa chelia monarhului si lipsa sepci.
    2. Se declara acestea neconstitutionale.
    3. Se demite de catre parlament monarhul deoarece are chelie sau nu are sapca.
    4. Se desemneaza un prim ministru de catre presedintele senatului.
    5. Se voteaza si accepta de catre parlament premierul desemnat.
    6. Poporul suveran reconfirma monarhul.
    7. Monarhul se uita 3 ani la premier cum sa mai uitat 4 la Tariceanu. Gaseste timp si se poate ocupa mai mult de admirarea doamnei Udrea.
    8. Se repeta procedura peste 3 ani ca deh monarhu mai sta 5.

    Succesuri

  22. Bună ziua la tonomat! Stai liniştit, nu pot şterge ei, cât putem re-posta noi înapoi pe net… :-)))

  23. Sunt un admirator al domnilor Gadea, Ciutacu, Stan si Badea si am plans cand aceiasi domni au plecat pe rand din studio. Va rog sa va impacati si sa combateti din nou impreuna. Iar daca iese Basescu din nou, va fac chemare in Canada si va primesc la mine acasa. Punem de-o grupare anti-Basescu si-l combatem pe marinar la postul de radio “Romania libera de basism”. Ce ziceti?

  24. Mai, da’ se intampla fenomone parapsihologice in PD-L! La d-na Udrea, cred ca e dedublarea personalitatii….
    Si daca in Parlament se intampla sa se confirme varianta: “de la 65% …la 53% si…50%” inseamna ca d-na Anonima stia de ceva tradari printre parlamentari…..

  25. Salut,

    Mi-a placut “urechea muzicala” a lui Gadea, mi-au placut “fanii” care au sunat in direct in emisiune… asa da, fratilor !! Faceti voi demonstratii, dar oare se prinde Udrea, care cu siguranta va urmareste cu interes…

    O seara faina, PA !

  26. Mie imi este foarte frica sa nu fie reales Basescu. Nu ii mai suport pe portocalii de nicio culoare. Imi vine sa vomit cand ii aud. Tu ce crezi? Are sanse? Eu nu ii inteleg pe cei care il voteaza fara sa aiba interese. Felicitari pentru tot ce faci. Va citesc blog-urile si tie si sotiei tale fara sa respir.

  27. Din fericire Base nu mai are nici o sansa sa castige.Fiecare zi care trece il roade masiv la procente.Din sondaje nepublicate reiese ca a ajuns la 26-27% si scade.Succes.

  28. Pentru ca au fost primii, Badea si Stan, au fost credibili. M-am cam blocat si eram dezamagit. Apoi am inteles. Buna demonstratia. Daca mai trebuia demonstrata.
    Un admirator de-al meu. (Na, si al vostru. Sa nu fiu egoist…)

  29. Intrebare pt un ziarist care poate afla: al cui e postul Etno TV, post urmarit in special la tara, si pe care se face o publicitate masiva pt PDL in alegeri, cu transmisiuni integrale ale mitingurilor lui Basescu, probabil fara ca CNA sau altii sa se sesizeze??

  30. Mie cel mai tare mi s-a parut ca dl SORIN ROSCA STANESCU nu se prindea : o tot dadea cu mama domniei sale, care e posibil sa se enerveze si sa nu se mai uite ( interesanta aluzia la audienta ), dar… una peste alta a fost faina diversiunea ! Insa a cam fost trasa de par la faza cu OANA “a lui” VICTOR. In rest, tineti-o tot asa, ca suntem pe drumul cel bun : daca ne ajuta DUMNEZEU, mai avem de suportat maxim 4 saptamani !

  31. Am ras aseara ca un nebun la fazele care le -ati facut la Sinteza zilei in prima faza cind a iesit Mircea Badea chiar am crezut ca este adevarat apoi cind a intrat in direct cu numele de Calistrat Hogas ma spart am zis ca nu sunteti normali .Bravo tuturor ce am ras cind ati prezentat si imaginile dela mitingurile de sustinere ale lui Traian Basescu parca era cu 20 de ani in urma la mitingurile lui nea Nicu .

  32. 🙂 mersi, am inteles. mi-am amintit ca la Etno canta Negoita, tot acolo era Boc atunci cand era asteptat de FMI la guvern, si tocmai acum e Boc in direct … baietii lucreaza tare si pe sub radare .. nu exista o chestie cu timpi egali de antena in campanie, etc ?

  33. Victor, tu si ai tai colegi si prieteni de la “Sinteza Zilei” ati creat ieri seara un nou etalon al pamfletului politic de care toata tara are nevoie in momentele acestea grele, de restriste. Pacat ca cei vizati direct sunt prea nesimtiti ca sa se simta lezati in vreun fel de satira pe care, cu un uimitor talent actoricesc, ati pus-o in scena. Acesti “ciolanofagi” vor recurge, in continuare, la cele mai josnice tertipuri pentru a-si atinge scopul, iar noi vom face, tot in continuare, haz de necaz.

  34. Off-topic,am auzit ca trustul mogulului nu mai primeste PDL-ii in emisiuni?Daca ei nu vin asta nu inseamna ca nu sunt invitati.
    CAT CACAT POT MANCA ACESTE SCARBE PORTOCALII?
    ATAT DE MULT!

  35. sunteti buni.sunteti cei mai buni.nu pot inca sa rid ,sa ma bucur.pentru ca sunteti cei mai buni(in Geoana,Antonescu sau Oprescu nu prea am incredere)trebuie sa scoateti si voi un iepure din palarie(cum scoate marinarul premierii)si sa ne scapati pentru totdeauna de acest dezechilibrat mintal. Anuntal pe Stan ca ma sunat Obama, el a inteles ca Elena Udrea fiind urmasa lui Basescu ,este sora cu Elena Basescu si ma intrebat daca BASESCU e neam cu Ceausescu pentru ca numai in acea familie fratii purtau aceleasi nume.i-am spus sa va sune pe voi.

  36. De cele mai multe ori un titlu bine formulat concentreaza mesajul principal.”Alo! nu sunt doamna Udrea” m-a pus in priza, mi-a starnit interesul pentru ceea ce va urma. Titlul imi sugera ca urmeaza o farsa, de fapt o mostra a ceea ce insemna tupeu de cea mai inalta clasa.Dar am ezitat un pic la sub titlu; oare sanatatea mintala a cui este ‘investigata’? Acest ‘astia’ imi suna cam jignitor, de parca ar fi fost vorba de niste terchea-berchea.
    Si pentru ca de la bun inceput s-a indus ‘o altercatie verbala’,folosindu-se un ton mustrator, ma blamam ca “nu m-am prins de prima”, si ca “vor urma” altii care sa joace farsa.
    Nu am de gand sa ma refer la toti ‘actorii’, doar la ‘rolul’ lui D-l Ciutacu, ca doar pe blogul dumnealui scriem. Nu mi-as fi putut imagina ca dumnealui este in stare sa joace ‘un rol’ anume, pentru ca dumnealui nu poate fi decat dumnealui, onest, cinstit, outspoken. Si m-a surprins placut ca si-a jucat rolul perfect. Atat de incruntat a fost cand aproape ca a strigat: “Ce facem aici, panarama sau emisiune”, “…ne certam, ne suparam…?”. Duelul cu d-l Gadea a fost un deliciu; s-a autovictimizat, omul onest, om popular care saracul isi face cumparaturile in Rahova, de-ti venea sa-i plangi de mila; om care se straduieste sa faca o emisiune nu de avengura succesului sintezei..D-l Gadea i-a taiat elanul: “Poate nu-l mai faci din seara asta.” Vai ce negru de suparare parea! Am ras cu lacrimi cand a iesit pe hol si a dat telefon in numele unui “admirator” de al D-lui Ciutacu, si a criticat emisiunea cat de mult a decazut de cand numai e cu D-l Cristoiu, si ce admirator constant este de Cristoiu. Radeam in hohote in casa…Tot printre zambete si rasete a zis:”ne admiram foarte tare”, “ma uit in oglinda si ma iubesc..”.Dar dincolo de farsa, mesajul este unul serios:”penibilul ramane”.Asa-i!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.