Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce dixtractie, ce mishteaux > Admiratorii băieţilor de la Sinteza zilei

Admiratorii băieţilor de la Sinteza zilei


Activiştii oranj au şters postcoitum fişierele udreşti format mp3 de pe trilulilu. Nu-i o problemă, penibilul rămâne. Fiindcă nu pot şterge ei cât pot posta eu.

UPDATE: Cică au reapărut, ceea ce e bine. Poporul suveran trebuie informat!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

109 thoughts on “Admiratorii băieţilor de la Sinteza zilei

  1. io am o singura curiozitate: cat timp o sa stea madama Udrea cu capu` in nisip. 1-2-3zile? deja 3 zile sunt o eternitate pana la a mai emana un jet de penibil in spatiul carpato-danubiano-pontic.

  2. Sunt un admirator secret al presedintelui Basescu (caruia-i urez mult succes in alegerile prezidentiale si-i propun modificarea constitutiei in sensul alegerii pe viata si transmiterii catre domnisoara Elena Basescu – viitoarea doamna HIV , a demnitatii prezidentiale ) . In acest sens vreau sa-ti spun , domnule Ciutacu (bine ti-a zis Boc , nu mai repet) : coalitia de la Grivco si cu mogulul Voiculescu nu-mi poate lua din mana stiloul cu care semnez desemnarea primului-ministru . Ha-ha !
    (… HIV sau Sida – cum naiba-l cheama pe baiatul ala ? Nu mai conteaza , daca nu-l cheama Hrebenciuc , e bine .)

  3. offtopic

    ati vazut declaratia lui basescu de azi?
    printre altele a spus ca “ceausescu a fost executat”. E corecta afirmatia lui? mai ales ca e presedintele Romaniei? inca

  4. Da, buna faza de aseara, de inregistrat pe DVD 🙂 In alta ordine de idei, ce parere ai de declaratia lui Orban? Ala e intreg la cap, nu se gandeste cat rau ii face lui Crin?

  5. D-le Ciutacu eu ata vreau sa spun: domnilor ati fost si sunteti absolut geniali:)) Credeti-ma Caragiale s-ar fi simtit mandru. Peace.

  6. Ati fost geniali toti aseara! Meritati un oscar pt regie si pentru interpretare actoriceasca. M-am prapadit de ras! Regret ca m-am uitat aseara la divertis si nu la voi. Aseara ati fost mai buni ca divertisul, mai vrem asa ceva!

  7. Repetam cuvintele D-lui Ciutacu:”Penibilul continua”.Si s-a confirmat treaba aceasta acum cateva minute cand Udrea fiind intrebata daca a dat telefon sau nu a raspuns: “O sa incerc sa ma refer la lucrurile de care am cunostinta”.Nu mi-a venit sa cred urechilor. Cred ca repet ceea ce a spus d-l S.Rosca: “N-am putea sa mai auzim o data?”, ca poate daca se repeta ii intra si in urechea lui E.U., si nu atat in ureche cat in constiinta dumneaei, si nu o va lasa chiar indiferenta.

  8. Ne face sa ne aducem aminte ca azi maine se implinesc 20 de ani dela revolutia dela Timisoara cind oameni nevinovatii au fost impuscatii ,iar el fiul prea iubit a plecat parca in Iran sau gresesc – Sincer nu ma asteptam ca in Timisoara primul oras liber din 1989 sa se mai repete asa ceva daca sar fii adoptat DECLARATIA DELA TIMISOARA cred ca nu ar mai fi existat asemenea momente .PACAT DE SANGELE VARSAT>

  9. Mi-a placut. Citisem pe blogul lui Mircea ca urmeaza sa aveti emisiune. Am intuit ca este o gluma pana in momentul in care ai intrat si tu in joc. Ai fost genial. Trebuie sa recunosc ca, la un moment dat, chiar am avut emotii. Am crezut ca nu ai inteles ce fac ei. Ma intrebam: “oare de ce nu te-au informat?” Tare!!!!

  10. Episodul de aseara a fost destul de penibil. V-ati fi putut opri dupa interventia in direct a “admiratorului” lui Badea. Sau poate ca-s doar eu… cu nervii intinsi la maxim si fara chef de glume de-astea.

    Cheers!

  11. Dle. Ciutacu, am o intrebare la dvs: cu ce il are oare la mana Gabriel Oprea pe Traian Basescu? Cum se poate explica faptul ca l-a avansat imediat dupa demisia din PSD, iar acum este propus drept ministru? Sau e vreo premiere pentru vreo fapta deosebita impotriva PSD/pro PD-L?

  12. Ajuns fiind la 43 de ani, inca nu pot sa ma hotarasc cum sa reactionez la mizeriile existentei noastre post-revolutionare, sa plang, sa rad, sa ma vait, sa musc, sa ma resemnez, sa injur, sa suport, sa fiu umil, sa mint, sa accept sa fiu mintit, sa votez, sa nu mai votez, sa-mi educ copilul, sa-l fac fotbalist, sa mor acasa, sa mor aiurea… Ar fi trebuit sa stim ca istoria se repeta, adicatelea e ciclica. Dar, probabil, am fost sa udam buretele cand ni s-a spus asta la scoala… Daca am fost la scoala!? Un mic remember cred ca nu strica nimanui (de buna-credinta, bineinteles).
    Maestrul Dem Radulescu, din anul de gratie 1991. Merita vazut
    http://www.youtube.com/watch?v=5uNMsc8m7ns&feature=related

  13. tampita asta securista se pricepe la inregistrari si alte chestii din astea…dovada, cazul interceptarilor ilegale din comisii…iar acum penibila, ne arata cat de proasta poate fi …bai bandito, dupa 6 decembrie sa-ti faci bagajele sa pleci din tzara!

  14. Te admir foarte mult,d-le Ciutacu.Va urmaresc emisiunile -Gadea,Badea,Ciutacu…-chiar daca uneori,datorita fusului orar,in reluare,sincer abia astept sa va vad in ficare zi.Sinteti curajosi ,destepti si…frumosi.Tineti-o tot asa ! ( Despina-51 ani-USA)

  15. bai, securistilor, faceti dovada de dragoste fata de tara, macar acum in ultimul moment.acum 20 de ani europa incepea eliberarea…iar ceausescu se pisha impotriva vantului.nu faceti si voi greseala asta.aveti un presedinte dictator,nu veti trai bine cu el!

  16. Nu cumva toti astia sunt efectiv tacniti si noi ne batem capu’ cu ei ca si cum ar fi zdraveni?
    Da cat e nebun poti sa fii sa-ti inchipui ca nu-ti va recunoaste nimeni vocea? Cu atat mai mult cu cat cu vocea asta te-ai facut de panarama de-a lungul timpului, e mai notorie ecat talanga de la gatul vacii.

  17. Au reapărut înregistrările, căci le place vocea Duduii! Alo! Dom’ premier desemnat, păi ce faceţi pe sub masă? Puţin respect, e blonda prezidenţială nu Laura Andeşan!

  18. Victor, fa un exercitiu: pune sa vezi explicatia Udrei fara sonor si fii atent la expresia fetzei…
    (eu nu mai pot s-o aud, de asta cand e Udrea la TV dau pe mute).

  19. offtopic

    Unul din “nebunii frumosi ai marilor orase”
    a fost terfelit de alde neica nimeni Scrofonie, sau cum naiba ii zice premarelui de la Craiova si de Muceabase.
    Cred ca merita o reparatiune morala, acest scritor ce ni l-au trimis pe celalalt mal al Dunarii, la bulgari.
    Se poate nene Citacu?
    Te rog, ca nici ceasca nu l-a placat decit cu arest la domitziliu, fata de un prostovan si boulean de diktator.

  20. Dileala e totala.L-am vazut pe “catindat” pe EL , invartind deasupra capului sabia interlopului Caiac de la Craiova la un miting electoral ( asa ziceau unii pe la moguli).Sa inteleg ca trebuie sa punem mana pe arme?Ce sa fie asta domnule Ciutacu ? ca eu nu mai pricep nimic.

  21. Radem, glumim si ne crucim. Dar daca iese tot Basescu ce naiba o sa facem ? Inca 5 ani ? Nu cred ca o sa pot suporta. Si cred ca Basescu e in stare de absolut orice ca sa iasa iar presedinte.

  22. Ce au in comun George Maior si Elena Udrea?
    Hint! Amandoi sunt : P….i
    Maior este foarte revoltat ca au aparut pe bloguri documente care atenteaza la siguranta nationala/siguranta afacerilor murdare ale clanului basescu si promite ca cei vinovati de scoaterea lor din arhive vor fi pedepsiti. Declaratiile lui Maior nu sunt intamplatoare. Britanicii vor sa redeschida dosarul fregatelor si…Maior pare sa aiba o mica mare problema. “Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, afirma ca George Maior a fost cel care semnat contractul fraudulos cu fregatele din Marea Britanie”.
    Udrea este si ea anchetata penal dar lupta ei numarul unu este sa ne explice noua cat de fantastic este gunoiul din fruntea tarii. Este atat de “prinsa” in aceasta activitate incat uita chiar si cum o cheama.

    Revenind la intrebare….Daca la intrebarea de mai sus ati raspuns :”Amandoi sunt P/u/l/i”- sa va fie rusine! Raspunsul corect era AMANDOI SUNT PENALI

    Cum se face ca toti penalii ii sar in ajutorul marinarului care A PROMIS CA STARPESTE CORUPTIA SI VA BAGA IN INCHISOARE TOTI PENALII TARI?
    Mai da’ masochisti mai sunt penalii nostri!

  23. Buna seara.
    Bravo pentru emisiunea de aseara,prima faza m-a derutat cea cu MIRCEA SI VALI STAN ,AM AVUT CEVA EMOTII,mi-am revenit repede.
    Dupa Mircea Badea,ma uit la stiri si ce vad?
    La SLEAHTA PDL-ISTA….o noua JAVRA PENALA…Marian Milut!!!!!Doamne ce ADUNATURA,astept cu nerabdare sa se termine tot circul asta si sa vad MUTRA LUI BASE cand va pierde alegerile.
    Doamne,ajuta-ne sa scapam de acest DIABOLIC.

  24. Traim intr-o tara frumoasa , dar de care ne batem joc cu toti: apoliticiiii si cei politici. Pacat de tara asta ca este locuite de romani. Uni scot profit si din piatra seaca , au o tara de nota 15, noi o avem si nu stim sa o pretuim. Cit despre alesii tarii … nu imi cereti parerea. despre vot? nu am votat de mult. iar acum … votul meu nu stiu caruia sa il dau. Cine chiar ar merita votul meu si al altora ca si mine care nu sint politici dar sint scirbiti de politicieni … de orice culoare si independenta ar fi ei. Am fost si pe la alti , prin tari si mari si … am ramas uimit de cit stiu acei oameni sa munceasca pentru tarisoarele lor si cit de nepriceputi sint in asi da cu parerea despre fotbal, religie si politica. NOI? noi stim sa vorbim mult, dar prea putin ramine dupa noi, poate doar ceva borduri puse si scoase si tot de calitate indoielnica ( sint si acum bordurile lui ceausescu si sint ok , au mai mult de 20 de anii)? poate gauri in buget si somn prin parlament? scandaluri politice pe fata la TV si in Parlament … si juraminte sacre de a nu face nimic pentru viitorul acestei tari, pe la bufetul parlamentului la o masa copioasa cu pret redus … / intre putere si opozitie? Dupa CEAUSESCU au ramas scoli, blocurile cu apartamente tip: cutie de chibrituri, o autostrada, fabrici si uzine,locuri de munca, o tara fara datorii,piete de desfacere in lumea larga, hidrocentrale si cite si mai cite in 20 de ani, dupa voi ? de orice culoare politica ati fi voi? ce o sa ramina? sint 20 de anii si … ati vindut tot ce sa facut pe vremea comunistilor. daca nu era nici nu ati fi avut ce vinde. jafurile asupra padurilor … . parcuri revendicate de persoane dubioase, adevarul ce striga in gura mare pe strada in lumea reala si o justitie oarba care nu il vede, copii obezi si scolari analfabeti. Rideam de americani / ei nu stiau unde se gaseste romania sau bucurestiul … dar acum si noi am ajuns ca si ei. Absolventi de facultati si alte forme de invatamint cu diploma de merit si fara o zi de prezenta pe bancile scolilor, lipsa de cinste, onoare si mindrie de a fi ceva si cineva pe mintea, muschi si transpiratia ta. Atitia in functii de conducere fara experienta in a munci si a pretui munca, atitia badarani si vedete indoielnice in ziua de zi cu zi pe sticla si strada. Prostituate ajunse formatoare de opinii si caractere si absolventi de HARVARD, CAMBRIGE si alte universitati straine de prestgiu ce sint marginalizati de pilosi si proptele acestora. O economie sustinuta de capsunarii, cameriste, asistente medicale si de cei ce construiesc acele lumi frumoase si civilizate din vest cu mine de lucru romaneasca. Criticam la TV ca sint copii parasiti de parinti ce au fugit in vest si traiesc departe de tara cu dorul in inima pentru a face un viitor mai frumos copiilor lor de aici si indirect aducind valuta in aceasta tarisoara. Manipulari de opinie cu reportajele asa zis senzationale ale acelora cere nu stiu ce inseamna grija zilei de miine.
    A vorbi despre lipsuri e una SI APOI MERGI ACASA IN LUCSOASA MASINA IN SOMPTUASA VILA , a simti lipsa si grija zilei de miine e viata celor multi din ROMANIA, e viata care bate filmul … si o bate rau de tot in fie ce clipa la ori ce ora din zi sau noapte si … fringe aripi de vis , ingroapa sperante si ajungi la stirile de la ora 5, subiect de senzatie si speriat o tara intreaga si pareri transante din partea unor reporteri atotstiutori ce sint partiali si … interesati in a fabrica senzationalul momentului si prea putin intelegere de ceea ce se intimpla cu si in acei oameni ce devin sau sont prezentati ca si monstri, oameni care ajung sa incalce legea datorita sistemului care nu pedepseste pe cei raspunzatori in aplicarea legilor, pe cei ce incalca desi ei sint pusi in a pazi respectarea ei .
    de sus pornesc toate relele in tara asta. cum e turcu si pistolul. Fura aparatul de stat, legislativul, decizionalul, executivul? fura si talpa … doar ca ei cei multi si saraci platesc intotdeauna oalele sparte. Nu sint respectete cuvintele Constitutiei, nu toti sintem egali in fata legi, nu avem imunitate, NU AVEM VIITOR AICI , ACUM.
    VRETI VOTUL MEU? vreau fapte … nu vorbe, dar pina acum am auzit prea multe vorbe in vint si prea putina actiune creativa asupra nivelului de trai din ROMANIA.
    Ma voi gindi mult pe cine am sa votez, poate nu am sa votez pe nimeni; poate am sa emigrez in canada la eschimosi sau in africa printre banane si maimute; poate chiar in suedia? sau poate nu am sa votez nici de data asata pe nimeni.
    UImitima cu inteligenta voastra.
    criza mondiala nu e scuza pentru nimeni sa isi acopere incapacitatea. daca e criza nu se maninca? nu e nevoie de apa? de piine? de gaz? de curent? de autostrazi? de cite si mai cite?
    daca voi furati miliarde … nu ne scoateti ochiii cu zahar si faina, aruncatine in fata un sistem echitabil de pensie si asistenta sanitara viabile si functionale, un trai decent si locuri de munca, normalitatea in tara asta si … atunci noi vom inchide ochii la unele mici scapari ale voastre in banul public … . Daca doar ne luati … si ne prezentati doar facturile de achitat, cum credeti ca ne simtim acum noi?
    fiti realisti cu ce se intimpla si sa intimplat in tara asta de 100 si ceva de ani incoace. Lasati patimile politice si puneti mina la treaba, facetiva meseria fiecare cit mai bine si … ne va fi bine. Unde sint voluntari care sa mature frunzele din oras toamna , pentru a mai inveseli strada? serviciul de salubritate nu face fata in stringerea lor in 2 sau 3 zile. Unde sint cei ce ar putea schimba fata tari? erau brigadieri pe vremuri, erau tot felul de munci patriotice voluntare si mai volumusai … dar se vedea ceva in urma lor … acum? gunoi in spatiile verzi din toata tara, munte, cimpie, lunci si mare.
    laurentiu??/

  25. Inainte de emisiune cu vreo 4 ore am vazut anuntul pe blogul lui Mircea Badea dar nu m-am gandit nicio clipa la ce o sa faceti.Pana la 21:30 m-am iutat la divertis dupa care am schimbat pe Sinteza zilei si va zic ca ati fost cu 2 clase peste ei, foarte buna ideea, iar Mircea Badea a fost cel mai tare.

  26. Sincer, mi-a placut si ideea si punerea in scena, am ras si m-am simtit bine, asa cum pareati si voi ca va simtiti bine. E clar ca sunteti buni prieteni. Doar prietenii s-ar fi putut completa atat de bine si s-ar fi putut contrazice, in gluma sau serios, asa ca baietii de la Sinteza zilei. De fapt, cand am inceput sa urmaresc emisiunea Sinteza zilei, ma uitam pentru placerea de a vedea niste oameni care se simt bine impreuna si atunci isi fac bine impreuna meseria. Si dureaza de ceva timp. Minunat. Mi-ar placea sa stiu care a fost primul cu ideea? Si cum au plusat ceilalti…

  27. Absolut genial , nu sunt fanul oamenilor prezenti din emisiune , dau des cu bata in balta , dar emisiunea de aseara a fost absolut dementiala. 🙂
    Felicitari domnilor.

  28. Toate ca toate dar ceea ce i s-a intamplat lu’ Dinescu este oarecum stupefiant. Nu zic ca nu o merita, dar felul in care a fost practic jignit de fata cu toti oamenii aceea in conditiile in care Dinescu il pupase in cur atata timp si il ajutase in 2004 si-l ridicase in slavi, a fost dat la o parte ca un din ala care a pute. Foarte tare!

  29. “Cine nu e cu noi, e impotriva noastra” pare sa fie motto-ul lui Base’. Basescu sa nu uite ca Dinescu i-a facut campanie in 2004, dar acum cand nu l-a mai servit, a gasit un motiv sa-l jigneasca, cum face, dealtfel, cu toti cei care ii intorc spatele.

  30. NU am vazut din pacate live emisiunea. Doamne ce bine ca exista internet… altfel as fi crezut ca sunt pritre singurii oameni normali din tara asta! 🙂 Ma bucur sa vad ca va pasa … si ca va pasa dintr-o pozitie in care chiar puteti face ceva pentru tara asta. Pana acum am crezut ca doar faceti cu totii gargara verbala pentru rating. Va multumesc. M-ati facut sa am din nou speranta in tara asta! Ce nu inteleg este de ce atatia oameni folosesc asemanari de genul “DIVERTIS” “MONDENII” … VOI NU VA DATI SEAMA CA CE AU FACUT BAIETII ASTIA A FOST UN TEATRU ABSURD!!!! Ca ei au incercat sa MAKE A POINT!?! Ca ce se intapla luna asta e crucial pentru viitorul nostru??? sau cel putin al meu!!! Doamne fereste sa ramana Basescu cu Udrea si Videanu si sa infloreasca nepotismul in Romania cu EBA si REZIDENTIAT PE BAZA DE INTERVIU… (ca atunci deschid si eu un blog… sa va salvez … spunandu-va la care dintre colegii mei de facultate sa NU VA DUCETI sa va macelareasca!!!) Ce au facut baietii nu e EMISIUNE DE DIVERTISMENT … NICI CAMPANIE ELECTORALA…TREZITIVA CONSUMATORI DE DAN NEGRU TV… CITITI PRINTRE RANDURI… CIUTACU, BADEA, STAN, STANESCU, GADEA AU SPUS….. : GATA AJUNGE!!! E RANDUL VOSTRU ACUM!!!

  31. Bravo si pentru seara asta,se vede ca sunteti
    MESERIASI,magnifice clipurile voastre ,astept si
    seara urmatoare.Clipurile basesciene de doi lei,
    INFANTILE,FACUTE DE COPII DE gradinita.
    Doamne,cata nerusinare poate avea,fiind contestat
    de multa lume,umbla ca NAUCUL PRIN TARA,INSULTA PE TOTI CARE L-AU AJUTAT SA AJUNGA UNDE ESTE.
    De lasi ce este,nu vrea sa apara la tv.la
    CONFRUTARI CU CANDIDATII, stie ca iese TERFELIT,TRANTIT.
    Vai ,ce bucuroasa eram ,as fi vrut sa vad ce
    MUTRA AR FI FACUT,mare pacat.
    cred ca o sa ma BUCUR ENORM pe 6 dec.
    FRATILOR !!!!!!VENITI LA VOOOOOT IN NUMAR CAT
    MAI MARE SA SCAPAM DE TIRAN!

    111

    !!

  32. Baseascu ne sugera turismul cu avionul.
    Auzi ce ne propune fanfaronul,
    Dupa ce-a stat si-a judecat atata;
    Sa facem drumetii cu avionul
    Si sa ne falfaim cu…parasuta.

  33. AMBASADORUL AMERICII LA BUCURESTI, EXCELENTA SA MARK GITENSTEIN, A SPUS : “PRESA AGRESIVA DIN ROMANIA, SEMN AL UNEI DEMOCRATII SANATOASE “. ACESTA A FOST UN MESAJ PENTRU BASESCU. SUCCES ZIARISTI, SUCCES “ MOGULUI “. ATACATI PE MAI DEPARTE.

  34. Va urmaresc cu sufletul la gura si sincera sa fiu ,ca sunteti geniali,destepti poate v-au mai spus si altii,dar ca voi in esenta nu sunteti asa,asa ca el,de aceea as vrea sa va vad ca-l ignorati.Voi sunteti educati,civilizati ,asta se vede dincolo de orice controversa,va inteleg,dar ce disputa sa aveti voi niste cu unul ca el care e 100% mistocar(scuzati termenul) Ce ar fi baieti sa incepeti,in plina campanie electorala,nici sa nu -i mai pomeniti numele,caci eo vorba din popor si nu as vrea pt ca pe voi chiar va admir.Am si eu un baiat si mereu ii spun ca mi -ar placea sa fie ca voi shi poate chiar o s va cunoasca personal,caci are ce invata de la voi shi intru-citva chiar va asemanati.Va doresc multa sanatate shi as vrea sa va vad la fel shi dupa alegeri,chiar daca Doamne fereste,ar face P.C. vreo alianta cu P.D.-L?!shi asa cum am reusit sa va cunosc asa o sa fie! (Despina -51-USA)

  35. Cu latura te amesteci,porcii te mananca> asta e ce tot vreau sa spun si se tot sterge
    .

  36. Dl Ciutacu nu v-ati pus problema dupa mine veridica 100% ca tota masinatiunea cu e udrea a fost pusa la cale cu lingaul turcescu? Incercati si abordati si din acest punct de vedere.Vreau sa spun ca el fara sa fie si altcineva inplicat de la Realitatea

  37. Dragilor de la sinteza zilei din 20 nov 2009, de ce sunteti asa de posomorati, fiti veseli, aveti tot viitorul in spate,,,

  38. Stiti de ce nu mai percepeti corect realitatea ? pentru ca stati mult prea aproape de umbra ei. — Dati-va mai la lumina realitatii si detasati-va de propriile interese si veti vedea altfel lucrurile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.