Esti aici:
Prima pagină > Blog > Polemici Politice > Adevărata revoluţie a bunului simţ

Adevărata revoluţie a bunului simţ

Ce vreţi voi? Demisia preşedintelui şi a cabinetului, organizarea de alegeri anticipate şi stoparea comasării ilegitime a scrutinelor, respectarea menirii legale a instituţiilor statului, oprirea jafului şi a clientelismului, stăvilirea bătăii de joc la care sunteţi supuşi, limitarea risipirii resurselor naturale, aplicarea unui tratament fiscal corect. E deja o schiţă de program, cu multe revendicări politice, dar nu sub stindardul unei mişcări politice. Dacă veţi continua, se vor strânge şi altele. Toate, luate individual sau puse cap la cap, sunt de maxim bun simţ. Pentru că mişcarea voastră  e adevărata revoluţie a bunului simţ. Ce primiţi voi? Gaze lacrimogene şi bastoane pe spinare, gloanţe de cauciuc, jeturi de apă, amenzi şi jigniri la foc automat. Pentru ei, voi sunteţi mahalaua violentă, viermi, ciumpalaci, boi şi nevrotici. Vorbele grele pe care vi le aruncă demonstrează că le frică de voi, că voi contaţi infinit mai mult decât lasă ei să se înţeleagă. Faptul că au infiltrat printre voi destabilizatori, agenţi acoperiţi sau pegra ultraşilor, care au dat foc Bucureştilor ca să vă decredibilizeze pe voi, arată cât sunteţi de puternici.

Ei sunt urâţi şi blazaţi. Ei sunt slugile unui singur om. Voi sunteţ frumoşi şi neresemnaţi. Voi nu aveţi stăpâni. Sunteţi doar voi şi revolta voastră sinceră, legitimă, plină de conţinut. Asta-i terifiază. (articolul integral, aici)

Comentarii

comentarii

Similar Posts

136 thoughts on “Adevărata revoluţie a bunului simţ

  1. Daca eram semianalfabet aveam sanse sa fiu ministru de interne.
    Daca eram Placintel, calcam oameni cu masina, urinam pe troite, imi bateam prietena si organizam traininguri cu fonduri UE la fabrica mamicii.
    Daca era fata lui Tata eram europarlamentar si imi umpleam buzele cu Botox.
    Daca eram blond, as fi dar fonduri sa fac sali de sport, si cluburi de yaht in Slatina.
    Daca eram mic, mic as fi zis mai prompt DA sefu inainte sa poti zice boc.

    Din fericire , sunt Ciumpalac si Vierme care se opune reformei si o sa ies in strada sa spun asta liber , cred sau poate ma contrazic jandarmii si o sa ma faca suporter sau huligan.

    Sa manifestati bine!!! asta in cazul in care nu traiti bine.

  2. NU TREBUIA SA ACCEPTE DOCTORUL RAED ARAFAT, SA SE INTOARCA IN GUVERNUL RUSINII! INTREVAD CEVA PUTRED LA MIJLOC!Este parerea mea.
    Nu vad acest gest, o victorie a zecilor de mii de romani care au iesit in strada in ultimile zile. Oamenii au rabdat gerul, jignirile si bataile jandarmilor.
    Victoria acestui roman consta in caderea lui Traian Basescu si a guvernului Boc.
    Daca nu acum, sa NU UITAM ACESTE DEZIDERATE, LA ALEGERILE CE SE VOR DESFASURA IN ACEST AN.
    Daca nu vom reusi sa iesim in strada cu sutele de mii, Basescu nu se va deranja de cerintele poporului.
    SPER SA NU UITATI , DRAGI ROMANI SI SA IESIM LA VOT CAT MAI MULTI, PENTRU A SCAPA ROMANIA DE basisti, boci, udre, cocosi, blagi, videni, boagii, roberte, ebe etc.
    RUSINE RAED ARAFAT!
    Aceasta acceptare va debusola milioane de romani, asta va garantez.
    Basescu ne-a mai dat 100 lei, ca sa ne inchida gura! Imi aduce aminte de gestul dictatorului Nicolae Ceausescu.

  3. Imi pare rau de off, dar sunt coplesit de dezamagire.
    ABIA ACUM ARAFAT A FOT INFRANT SI NOI ODATA CU EL!!!
    E cea mai de prost gust veste pe care o puteam primi. Normal ca marinarul incearca orice, dar ca raed sa accepte, mi se pare de neconceput. Daca a putut merge la cotroceni, daca a putut sa priveasca in ochii dusmanosi si zbanghii si a putut sa se faca ca marinarul nu s-a cacat in capul lui cu doar o saptamana in urma, atunci incep sa am mari, imense indoieli si fata de caracterul sirianului! Nici daca i-ar fi pus pistolul la tampla, n-ar fi trebui sa accepte! Eu stiam ca arabii sunt mandri si de neinfrant! Asta pe langa faptul ca marinarul nu uita si nu iarta! Trebuie sa fi zmintit sa-ti imaginezi ca, Arafat fiind, ori Dumnezeu din cer, daca ai iscat furtuna de strigaturi si urari ale multimii, nu vei plati! Va plati raed si habar n-are cat de scump!

  4. Frumos articol! Poate cel mai frumos din cate ai scris zilele astea. Nu sunt comentarii inca…poate pentru ca ai comentat aici tot ce mai era de comentat. Ma bucura ca lumea e in strada si azi si nu se mai multumeste cu firmituri care nu le pot umple buzunarele si hrani spiritul. Sfidarea de pana acum si spranceana ridicata incep sa coboare. Speram in continuarea acestei revolte.

  5. Exceptional articol si excelent mesaj [pentru cine are cap sa inteleaga]

    Din pacate PNL – al carui membru sunt incidental – a anuntat netam nesam ca vor organiza un miting politic joi – geniala idee – geniali politicieni – dupa ce de 4 zile cam toti membrii opozitiei [la varf] nu fac decat sa dea cu bata-n balta sau sa aiba mesaje anemice acum vin cu alta idee stralucita. Sincer imi este sila.

  6. Mie-mi vine să mă încolonez în spatele tău, după ce am citit articolul! 🙂
    Asta apropo de lider. Dar nu e cazul. E bine aşa, exact cum descrii. 😉

  7. Victor, asa cum Raed Arafat a fost doar scanteia care a aprins focul, tind sa cred ca intoarcerea lui la minister e doar un eveniment de parcurs, nu un capat de drum.

    Eu unul nu sunt dezamagit de intoarcere. Arafat s-a descris drept un profesionist apolitic, asadar e clar ca-l intereseaza legea, nu consecintele politice. Demisia de saptamana trecuta mi-a aratat ca nu e un ciolanar, asadar nu cred ca s-a intors pentru functie sau altceva de felul asta.

    Important este sa sesizam noi, ca popor, ca am adus puterea in corzi. Ca putem, carevrasazica, sa-i taiem macaroana regimului. Sa ne facem nu doar auziti, ci ascultati.

    Oricum, protestele au trecut demult de momentul “Arafat”; acum sunt la capitolul “Jos Basescu”. Nu cred ca se mai poate intoarce râul in matca.

  8. Imbecilii au inventat o noua propaganda: cica pe cine punem in loc si ce rezolvam?!

    In primul rand, daca-i dam jos si-i judecam pe astia, rezolvam tupeul jegos al celor care sunt si vor veni la putere. Marele castig este ca indiferent cine va urma la putere, nu va mai avea atat de mult tupeu cat au astia, daca vor fi judecati si pedepsiti pentru ce au facut. Celor care vor urma la putere le va fi frica sa mai fure oricat si oricum, sa distruga tara, sa o vanda pe bucati, sa jigneasca poporul roman si asa mai departe. Cel mai mare castig asta este: conducatorii ne vor respecta ca popor si vor tine cont de noi! Daca nu fac asta din inteligenta sau un minim de bun simt ca noi i-am pus unde sunt prin votul nostru, macar de frica sa ne respecte. Asta rezolvam!

    Pe cine punem in loc? Nu conteaza, oricum mai rau nu va fi, ci cu siguranta mai bine. Cei care vor veni sigur isi vor da tot interesul sa lucreze in folosul poporului pentru ca vor tine minte ce s-a intamplat in 1989 si 2012. Nu va mai indrazni niciunul sa-si bata joc, cel putin pentru 20 de ani de-acum inainte.

    Asta rezolvam! Le transmitem un mesaj foarte clar tuturor conducatorilor care vor urma ca nu ne lasam calcati in picioare si trebuie sa ne respecte! E un castig mult mai mare decat inlocuirea lui Basescu.

  9. vad comentarii legate de dezamagirea cauzata de Arafat.Nu are nici o legatura.Nimeni nu mai este in strada pentru el.El ne-a scos acolo.Noi mergem pentru tot rahatul inghitit in toti anii astia.Hai sa ne facem noi treaba indiferent de manipulari si dezamagiri,sa scapam de nemernici si dupa aia mai vedem.Momentan hai sa nu mai cautam scuze pentru a nu merge in strada !!!

  10. Buna ziua d-le Ciutacu,
    Un extraordnar articol!Multumesc pentru tot ceea ce ati scris,din toata inima,in aceasta concisa si exceptionala analiza!

    Aveti dreptate:exista o victorie si daca oamenii vor fi mereu in strada,vor mai urma si altele.

    Cu tot respectul pentru Dvs.,
    IoanaP

  11. Raed Arafat s-a intors….. optiunea lui! Basescu este cel mai gretos personaj politic si cel mai las.
    revendicarile principale ale strazii raman: demisia cuplului Boc&Basescu, guvern care sa garanteze cat mai curand alegeri corecte

  12. i-a cam lasat in offside pe usl. o avea jambierele pline. lupta politica nu e despre sfinti

  13. Regret enorm intoarcerea lui Raed Arafat in aceasta echipa ministeriala! Nu este o victorie, este o mare infrangere! A lui si a multimii! El a demisionat spunand ca nu poate critica din interior masurile in domeniul sanatatii! Deodata poate critica din interior? Cum sa te intorci dupa ce presedintele te face public incorect si mincinos,si te goneste? Cum?
    Victor, ai spus ca il apreciezi pe doctorul Georgescu pentru profesionalismul sau, dar te-a dezamagit faptul ca s-a alaturat PDL-ului acceptand functia in Ministerul Sanatatii? Hotararea doctorului Arafat nu te dezamageste? El nu se realatura PDL-ului in felul asta?
    Ma tem enorm de ce va urma! Ar fi pacat sa ne scufundam din nou in tacere si resemnare, pana si la acceptarea mortii din cauza conditiilor mizerabile de viata.

  14. Sunt de acord cu cei care NU sunt dezamăgiţi de întoarcerea lui Arafat!
    Restul sunt, deocamdată, în situaţia de a nu vedea pădurea de copaci. 😉

  15. L-AM RUGAT PE DOMNUL DOCTOR RAED ARAFAT, SA NU SE INTOARCA IN GUVERNUL RUSINII!
    CRED CA MII DE ROMANI, SAU POATE CHIAR ZECI SI SUTE DE MII DE ROMANII, SI-AU DORIT ACEST LUCRU.
    N-a tinut cont de nimic si RAED ARAFAT S-A INTORS IN GUVERNUL BOC! MIE MI SE PARE SUSPECTA ACEASTA INTOARCERE.
    OARE, NU S-A VOIT SA FIE VICTIMIZAT DOCTORUL? Nu s-a facut, tot ce-a fost posibil, pentru a deveni un EROU NATIONAL?
    Daca il vom vedea, pe RAED ARAFAT, candidatul UNPR-ului, sau PD-L-ului, la VIITOARELE ALEGERI? CE ZICETI, NE-A CIURUIT TIRANUL DIN NOU? GANDITI-VA SI LUATI IN CALCUL VARIANTA MEA! VA ROG!

  16. Da, si eu cred ca protestele vor continua orice ar face ei de azi inainte…Gata..lumea-i vrea afara.Aici nu mai e loc de indoiala…

  17. Domnilor: inainte de 1989 un profesor foarte bun
    a spus studentilor straini : Domnilor ; securitatea imi cere sa lucrez cu ei ca de nu ma vad la cules porumb prin dobrogea. spuneti daca vreti sa plec si am plecat. toti studentii au fost de acord sa ramina. deci arafat a facut ce e bine

  18. Oameni buni sunt plecat de citeva luni din tara si ma uit pe canalele de stiri sa vad ce se mai intimpla prin lume si abia ieri au dat cei de la CNN citeve referiri si un direct de 2 minute din Romania.
    Nu existam pe harta celor care fac politica si asta datorita celui care se autointitleaza ´´seful statului“ E cazul ca toti ´´VIERMI“ printre care ma numar si eu, am fost si GOLAN cu citiva ani in urma (si sunt chiar mindru de vasta), sa iesim in strada chiar daca asta inseamna sa va riscati locurile de munca.
    Nu va mai vindeti pe o galeata de plastic si un litru de ulei ca nu mai intram in rindul tarilor civilizate in veci si pururi

    JOS CU SECURISTI SI CU TIRANI

  19. Raed Arafat a obtinut partial ce si-a dorit, si anume modificarea legii in forma sa initiala. Speram ca n-a obtinut asta doar in folosul lui (pentru a-si continua munca la minister) ci si in folosul cetatenilor. Mai departe interesele sale proprii nu ne mai privesc direct si personal pe noi ceilalti. Pe noi ne-a starnit spre a ne atinge un scop mult mai important. Daramarea acestui regim prea ticalos, prea hot si prea corupt pe care nu ni-l mai dorim de prea mult timp dar n-am reusit sa ne unim in a-l “detrona”. Nu stiu ce va urma daca asta se intampla dar macar aratam ca existam si dorim sa traim aici, avem in sfarsit voce si opinie publica.

    “prea” a fost pus cu nuante.Nu am naivitatea de a crede intr-un regim neticalos, necorupt sau cinstit.

  20. Bun articolul.Suntem mai hotarati si foarte determinati cum spuneam,pana il terminam pe basescu si pdl,plaga Romaniei.Raed poate sa-si faca treaba pe felia lui,Romania este in strada pentru a scapa de ei,pentru a simti si ei din aroganta,persiflarile si minciunile aruncate in toti acesti ani.Scopul nostru sunt alegerile anticipate,nu comasate si debarcarea piratului din cotroceni.Suntem un popor educat,in ciuda lui funeriu care a distrus invatamantul,tolerant si mandru,am indurat cu stoicism maimutoii si rapandulele,acum este momentul ca ei,care stau pe ceeace am construit noi sa plece.Jos basescu,Romania nu te mai vrea.

  21. Victore,
    Offtopic
    Am incercat sa ma uit pe jurnalul.ro pe camera de la universitate. Din pacate se pare ca nu merge. Stii cumva de ce?

  22. @bigradu: fiindca nu vrea noul rector. ales cat se poate de democratic, cu sprijinul politic al lui Funeriu 🙂

  23. Omul nu are si nu vrea sa aiba legatura cu politicul…il intereseaza doar sistemul de urgenta,unde se pricepe.E un lucru f bun ca s-a intors in postul pe care-l ocupa si din care l-a facut chioru’ sa plece,ca mai apoi sa-l roage frumos(sunt sigur) sa se intoarca.Sa ii multumim pentru “scanteia” pe care ne-a oferit-o…si sa il respectam pt asta.Cum bine a spus chiar el “protestele au avut la inceput legatura cu mine,dar acum e o problema politico-sociala”.Nu fiti rai…omul vrea sa faca in continuare ce stie(si stie f bine zic eu).Si faptul ca a fost rugat,si a acceptat, sa-si reia functia in MS nu e o victorie a actualei puteri…ci o infrangere clara si categorica in fata stazii.

  24. Apropo de sustinerea din partea marei mase de oameni care nu ies sa protesteze dar care in principiu ii vor orice da’ numai binele iubitului conducator – ajungand acasa mi-am realizat rapid afisele cu mesajele pentru diseara si m-am dus sa le printez color [din pacate doar A3 putem gasii in zona] – incidental sunt destul de amuzante dar foarte foarte adevarate – patronul respectivului xerox fiind in zona le-a vazut a ras putin mi-a urat succes si le-a platit el – un gest marunt dar interesant – poate suntem doar cateva mii dar cu siguranta nu demonstram pentru ceva ce marea majoritate nu-si doreste

  25. Si cu toate astea, Victor, toti sunt la fel! Ultima oara cand am verificat, toti au pus umarul la dezastrul asta. In ultimii 7 ani membrii USL au participat cu voiosie la guvernare alaturi de PD-L. Si atunci intreb, legitim cred eu, in cine sa mai am incredere? E adevarat ca portocalii au dus aroganta, nesimtirea si furtul la un alt nivel, dar au avut precursori de mare clasa! Strig: “Jos Basescu!” si da, vreau sa plece! Dar eu, tanar de aproape 30 de ani care refuza sa plece din tara catre cine privesc? Da, am fost crescut cu bun simt la fel ca multi dintre cei care au iesit sa strige, si as vrea conducatori pentru mine! Dar de unde?
    Cand ai sa faci o emisiune cu oameni ca mine sau oameni care sa ma reprezinte si sa iti spuna cum se vede de aici tara si politica, de la nivelul unui om care nu are cunostinte neaparat de specialitate care nu a trait printre ei (ca tine), care nu ii cunoaste?
    Fiecare popor are conducatorul pe care il merita. Nu, nu consider ca merit astfel de conducatori. Pe nici unii dintre ei! Si stii ce? Nici nu am puterea sa ajung eu in locul lor pentru ca eram prea mic in 89 sa fur sa imi organizez o campanie electorala.

  26. @Radu: m-am saturat de refrenul basisti “toti sunt la fel”. incearca in alta parte. te voi invita la emisiune atunci cand o sa fii suficient de notoriu incat opinia ta sa intereseze multe sute de mii de persoane simultan

  27. Propagandiştii clovnului de la OTV încearcă să se alipească de proteste, să se urce ei pe val. Clovnul însuşi a fost alungat din piaţă în prima zi de proteste. În ţară, încearcă firav să facă pe oratorii. MESAJUL LOR: TOŢI SUNT LA FEL, TREBUIE ALES UN PARTID CARE N-A MAI GUVERNAT.
    Vezi Doamne, nulităţile doritoare de ciolan din PPDD n-au mai fost la putere, ei sunt alternativa. Iar după ce vor fi fost votaţi, să vedem cum îi pupă repede mâna lui Băsescu.

    Pe net, scriu din ce în ce mai multe comentarii, unele subliminale ca mesaj.

  28. Nu mai sunt capabil sa ma entuziasmez cu una cu doua,nu mai pot fi dat pe spate nici de Arafat,nici de prea multi muritori.S-a dovedit de atitea ori,ca lideri charismatici nu erau decit oameni mici rosi de interese marunte.
    Cu toate astea niste concluzii pot fi trase;
    -Arafat=profesionist,restul va dovedi doar timpul.
    -Protestele pasnice condimentate cu lozincile savuroase sunt un dus rece pt. PDL,atit de rece incit cel mai coios dintre politicieni a ramas fara cojones in fata pensionarilor si a tinerilor.
    -Dupa toate astea,clar e ca sunt necesare alegeri corecte,altfel va fi de rau!
    Si,ceea ce nu credeam ca voi spune vreodata,singurul mesaj al unui politician a fost dat de Radu Mazare.Nu mi-a placut niciodata,am fost antipsd-ist toata viata dar de azi voi deveni militant pe fata.Mazare a promis ca va face orice dupa cistigarea alegerilor,ca jandarmii care au lovit gratuit sa fie pedepsiti.Asta e un lucru cu bataie lunga pt. societatea romaneasca.Cum spunea nepurtatorul de cuvint al jandarmeriei;Nimeni nu e mai presus de lege-nici jandarmii!Asta a fost singurul mesaj clar,care poate fi pus in aplicare o data pentru totdeauna nu trebuie sa se mai intimple ce s-a intimplat in ’89,in febr.’90,iunie’90,sept. ’91,etc.Restul revendicarilor(in afara demisiilor,care sunt primul pas)sunt diluate,generale si aproape ca daca scapam de Basescu nu mai conteaza.Insa,MAZARE m-a uns la inima cu faptul ca ceea ce s-a intimplat alaltaieri in capitala,nu poate sa ramina asa trebuie anchetat,iar cei vinovati sa plateasca!
    Al. I.Cuza a sters scuipatii de pe obrajii lui Mos Ion Roata,dar dreptate nu i-a facut.Dreptate nu s-a facut prostimii in Romania de cind e tara asta!Ar fi timpul sa fie instaurata domnia legii,cu orice costuri,cu oricite victime si bunastarea va veni de la sine.

  29. Întrebare de fizician:

    Poți stinge un incendiu stingând numai chibritul cu care l-ai aprins? … Răspunsul îl vom vedea de la manifestanți în seara asta și mâine.

  30. Arafat si-a obtinut “jucariile” inapoi si cred ca inzecit iar pentru el orgoliul nu are nici o valoare. E un om practic si cred eu destul de aproape de PSD…hmmm… Se pare ca miscarile de protest au fost, de fapt, un circ sub (remote)-control PSD in care l-au pleznit peste bot pe maimutoiul grandoman de la Cotroceni. Acum dupa ce PSDistii i-au aratat infatuatului portocaliu pana unde se intinde plapuma lui, incearca sa stropeasca focul cu apa… is oameni parolisti … i-au promis marinarului ca isi termina mandatul la termen.
    Nu va lasati folositi! Continuati protestele si demonstrati-le sforarilor rosii ca odata semanat vant, pot culege FURTUNA!

  31. Surprinzător cum mulţi văd revenirea lui Raed Arafat in minister ca o trădare şi nu ca o victorie. Omul nu este compromis, e o valoare care TREBUIE să fie în minister.

    Explicaţie pt proşti (dacă ştiţi proşti, daţile explcaţia asta):
    Băsescu a vrut caa Raed să dispară, prin urmare Raed a demisionat şi asta a fost picătura care a umplut paharul. Javrele l-au luat înapoi ca să ne închidă gura. Raed e înapoi în minister şi are grijă ca javrele să nu strice treaba în sănătate. Aşa avem garanţia că e cineva acolo care luptă pt ceva bun.

    Raed înapoi în minister este BINE!!!!

  32. Tre’ puse toate revendicarile cap la cap,
    calm, metodic si nerisipit momentul.
    Aplicata presiunea sindicala si politica.
    Apropo, tare: Baconschi la masa dialogului.
    Buna gluma.

    @bond-escu: “coios” ? Eu zic ca “coiosenia”
    i s-a datorat lipsei ripostei oamenilor la
    toate dorintele domniei sale (“eu vreau”)
    in orice domeniu in toti anii astia…

  33. Mie nu imi vine sa cred.Au iesit din nou in strada.Cata rezistenta ,cata hotarare!Toata admiratia mea pentru ei!Romania renaste prin ei.Ei sunt cei mai buni reprezentanti ai bunului simt.Prin ei avem sansa noastra pentru viitor.Cand ai oameni constienti de propria valoare,doar atunci se poate produce o schimbare.Si doar ei vor produce o schimbare reala.Ce frumos castiga batalii !Fara violenta,fara arme.

  34. Dl. Ciutacu, ce inseamna “aplicarea unui tratament fiscal corect” ? Intreb pentru ca “iubirea trece prin stomac” (don’t mess with other people’s money …)

    USL vorbeste de impozitare progresiva, care, matematic, ar aduce mai putini bani la buget decat cea existenta – pragul maxim de impozitare propus de USL e de 16%. Si daca va mari USL acest prag de la 16% la 20% dupa 1-2 ani de guvernare? Sau la 25% ? Sau la 40% ? (ptiu, drace!).

    In rest, suna a ce vrea mai fiecare roman.

  35. Victore, felicitri pentru pozitia ta. Eu ca ardelean imi pun o intrebare: NIMENI NU SE INTREABA CE FACE UDMR-UL(nu am nimic cu ei dar fiind in arcul guvernamental iar se trage pe c…r)Voi , impreuna cu cei de la Antena 3 a-ti putea sa ‘aflati’ pozitia lor.Pe aici ,prin targ se spune ca-s cam agitati. Daca base il da jos pe Boc au motivatia sa o stearga. Miramasi. Stiu ca voi aveti “relatii’ bune cu Frunda. De la el “printre randuri’ a-ti putea sa aflati ceva. Iti multumesc daca citesti si afli ceva.

  36. @Palpatine II: n-are nici o legatura cu propunerea USL, care, fie vorba intre noi, a propus pastrarea cotei unice.

  37. frumos articol,sper sa scapam odata de leprele astea,nu am sperante ca acum,dar macar candva,printr o schimbare a mentalitatii poporului

  38. @Victor nu sunt basist si nici nu vreau la tine in emisiune (exprimarea a fost “oameni ca mine” si ma refeream la miza politica; onoarea si gloria imi sunt acordate din alta parte, multumesc). Dar mie, cetateanului, nu mi-a demonstrat nici unul ca ar fi altfel. Au discursuri diferite, corect, dar cum sunt diferiti (ca politicieni nu ca oameni)? Nici unul nu vrea la putere de dragul tarisoarei ci intru propasirea proprie. Orice tabara isi va pune in functii cheie oameni loiali si, eventual, inregimentati politic. Firmele clientelare vor castiga licitatii, daca guvernul e portocaliu, firmele vor fi portocalii, daca guvernul e galben firmele vor fi galbene, etc. Unde gresesc? E doar o observatie nu e un discurs basist. Stii bine ca exista paritatea asta.
    Imi doresc sa plece nenorocirea portocalie din toate palatele romanesti. Dar care e alternativa reala?

    P.S . Multumesc pentru raspuns dar nu ma confunda, te rog, cu postacii portocalii de profesie.

  39. LOVITURA MILITARA. ORDINE SI DISCIPLINA SI JUSTITIE. REGIM MILITAR. Stanculescu a fost un mare prost avea de enspe ori mai multe calitati decat criptocomunistul ala si avea si educatie prodemocratica. Ala a fost momentul pierdut in 89 . Tocmai ascultam versurile lui BUG Mafia Imi bag p…in lume si v-o fac cadou . Unde s pistoalele unde s pumnalele , caii si flintele haiducilor . Respect pentru Valentin Sterian. Sa aratam si seara asta ca nu suntem neam de oi . Si tot va scoatem noi in strada sa isi bage unghia in gat Basescu . Membrii ai PDL ului ala care l-au ales pe el cu speranta si credinta de mai bine sint in strada . Ca purtator de cuvant declaram razboi total acestui guvern.

  40. TOATE BUNE SI FRUMOASE DAR BASESCU SE PISA PE TOTI !!!
    INDIFERENTA SI NEMERNICIA AU ATINS COTE MAXIME !!!
    DOAMNE AJUTA SA VINA TOATA TARA !!!
    GREVA GENERALA !!!…

    un student care se pregateste sa plece la Universitate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.