Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > A câştigat “ţiganca împuţită” Hussein

A câştigat “ţiganca împuţită” Hussein

Alegerile din SUA s-au terminat, spectacolul televizat continua; fara mine, care am refuzat politicoasele invitatii la specialele de azi noapte dintr-un considerent extrem de simplu: nu ma pricep si evit, pe cat pot, sa fiu impostor. Uitandu-ma la rezultate, daca as fi paranoic, m-as putea declara profet; la fel si voi – cei care ati votat corespunzator – pe langa mine.

Caricatura de Vali Ivan

Evident, conform procedurii standard, Jucatorul nostru l-a felicitat pe noul Mare Licurici. E cam nasol pentru el, ca Obama vrea sa-si retraga gorobetii din Irakul unde ne-am angajat neconditionat ca ramanem pan’ se schimba banii. Mai mult, gagiu-i de stanga pe care o demonizeaza Tiranu’ si, dupa standardele lui marinaresti, cam “tiganca imputita”. Da’ sexul oral poate fi si placut; depinde la care capat te afli…

In logica faptelor si a coincidentelor, dupa ce Hamilton cel ciocolatiu a iesit campion mondial la Formula 1, iar metisul Hussein e noul presedinte al Americii, ar trebui sa ne inscriem si noi in trend. Intrebarea e pe cine mizam, Medelin sau Vanghelie?

[poll id=”11″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

63 thoughts on “A câştigat “ţiganca împuţită” Hussein

  1. @cabral: ciocolatiule, pana sa te retragi tu in savana, evreul din mine te saluta cordial si-o taie rapid la chibutul cu intelepciuni. plus ca am de aparat cu arma-n mana si inflacarare revolutionara cimitirul minoritatii:))

  2. curiozitatea mea tot ramane: ti-ai facut timp pt documentar? precis nu (cap-coada vazut).
    doar tupeul si impostura raman ca o flamura deasupra fruntii tale briliante.
    cum vorbesti domnule, daca nu ai habar despre ce prezinta acel documentar (cel de o ora si jumatate)?
    de unde stiu ca nu l-ai urmarit? din reactia ta. niciun om sanatos, oricat de dezinteresat, nu ar raspunde cum ai facut-o tu. si, uite, sunt draguta, inca mai cred ca esti sanatos.

    vorba lui Noica: ”mama ei de netrebnicie romaneasca” (valabila si pentru cei ce vorbesc despre carti necitite, despre documentare nevizionate si, in general, despre cei ce fac figura de impostori)
    o zi minunata si netulburata in lumea dvs, aceea a ”ignorantei instelate”

  3. @sophia: papusa, ia-ti viteza de-aici cu militantismul tau rasisit antiislam

  4. @Victor Ciutacu
    Cand am spus ca ar fi cea mai buna alegere….
    Acum vezi ca am avut dreptate. Dupa cum spuneam: simpatic e, fizic are (nu stiu daca-i place baschetul), are verb…

  5. Pacos, din cauza voastra o sa-mi rup eu gatul pe strada…
    Cum suna:
    CABRAL, PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR!
    =))
    Oricum, daca Victor a spus ca ma sprijina si mi-e consilier in campanie… deja ma gandesc cum re-impaduresc tot Cotroceniul cu palmieri, mango si ananas (banane avem si in Berceni).

  6. Mi-am dorit să câștige Obama, da, dar nu mai mult decât mi-am dorit să câștige Senegalul Campionatul Mondial mai acu’ câțiva ani și asta deși nu sunt nici microbist, nici vreun avizat observator al realitaților politicii mondiale. Da, e cool că pe tărâmul ipocriziei instituționalizate a devenit președinte un negru, un baiat simplu, un bănel.. dar asta doar pentru că cineva a și-a spus că USofA sunt în așa mare căcat că doar un cutremur mediatic, o premieră absolută și dovada supremă că visul american nu e totuși un coșmar, îi mai poate scoate la lumină. Și schimbarea nu putea veni decât de la democrați, care au aruncat pe piață o femeie și un negru, pe stilu’ “orice ați vota, mai schimbare de-atât nu se există”.. Mda.. cool.. oamenii se bucură, unii chiar speră la mai bine.. The end. Aș sta și la generic dar nu e vreme că vin alegerile “uninominale” de la noi.. Nothing cool about that.. Noi ce cu ce schimbăm? Pe cine cu cine?

  7. :)) atat poti Victor? “papusa”?
    daca eu sunt rasista… tu cum esti cu asemenea replici de doi lei? de la un jurnalist de calibrul tau :)) ma asteptam la ceva mai greu digerabil. sperante irosite. vrea omul sa inchege o dezbatere si uite, partenerul vizat nu poate, nu duce.
    pe bune acum, ma asteptam la o dezbatere fructuoasa. pacat. chiar nu vad prin ce sunt eu rasista, nu am facut decat sa prezint niste documentare. apropos, nu le-am realizat eu, in caz ca nu te-ai prins. dar na, daca nu vizionezi, doar dai cu parul. si inca ceva, chestiunea expansiunii islamului e de real interes in politica externa, se pare ca doar noi (de fapt, unii dintre noi) bagatelizam subiectul.
    inca o data, trebuie sa fie si capete dispuse sa gandeasca dincolo de cotidianul in care ne arunca rutina zilnica.
    ai castigat Victor, imi mut discutia unde se pot digera subiectele de gen. se pare ca mai multa gargara e aici, decat putinta. ce altceva sa cred, cand Isamul pare aici un subiect frivol

  8. sophia,sincer am incercat sa ma uit la documentare…am asteptat 2 min pt fiecare sa vad despre ce e vb,apoi am sarit peste partea de inceput pana la mijloc…sincer amanadoua sunt niste porcarii,menite in special sa starneasca frica si repulsia populatiei.
    100% cei ce au facut documentarul au luat Koranul in mana doar cu scopul de a gasi indicii incriminatoare…daca asta era obiectivul lor,normal ca au gasit.

    eu recomand vizionarea celor 2 parti ale documentarului Zeitgeist.

  9. @sophia: Stimata doamna, va scriu in numele unui grup de simpatizanti. Noi am urmarit cu multa atentie documentarul (cap-coada, o ora si jumatate). Sambata urmeaza sa il punem in discutia comitetului de bloc. Intentionam sa extindem initiativa si la nivelul cartierului. Ne ingrijoreaza insa atitudinea dezinteresata a d-lui Ciutacu. Refuza pur si simplu sa vizioneze documentarul! Data fiind gravitatea subiectului, parerea noastra este ca trebuie sa insistati. Sa urmariti activ responsabilizarea d-lui Ciutacu dar si a altor jurnalisti. Nu renuntati! Asociatia Ignoranta Instelata & Legea Morala Intrinseca

  10. Sper,repet SPER, ca mesajul scris de ‘ignoranta_insetata’ e o gluma.
    Daca nu e o gluma,iar comitetul dumneavoastra de bloc are apetit pentru discutarea de documentare cer permisiunea d-lui Ciutacu de a posta link-ul pt cele 2 documentare Zeitgeist.

    Link-ul e :
    http://video.google.com/videosearch?q=zeitgeist&emb=0&aq=f#

    Vizionati intai :Zeitgeist, The Movie – Remastered / Final Edition
    Apoi partea a 2-a :Zeitgeist: Addendum

    Vizionare placuta!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.