Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-i place geniului > Ave, tiranosaurus! Derbedeii te salutant

Similar Posts

136 thoughts on “Ave, tiranosaurus! Derbedeii te salutant

  1. pai ar trebui sa avem putina deminitate sa incepem dracului un prostest mai agresiv…nu o revolutie,nu asta vreau sa zic…

  2. sa avem demnitate cum au alte tari ,chiar si ku criza asta noi facem pe noi de frica,mai bine ca anglia sau ca sua se duc la fund vreo cativa ani dar cand se ridica se ridica cum trebuie…noi vegetarieni tot timpul cum zice cristian t popescu…dar nu asta este solutia tot cum dumnealui spune

  3. Clipul este excelent. Istoria se repeta. Exista insa si mici deosebiri: Ceausescu nu consuma la Golden Blits sau in orice alta bodega si desi avea o Elena, a lui nu era Udrea (extraconjugala). Oricum, Ceausescu nu a murit ci s-a reincarnat. Poate data viitoare il ingroapa mai adanc.

  4. Ok, primu filmulet mi se pare tare slab si mi s-a parut decenta abordarea lui Badea. Nu inteleg de ce l-ati luat la rost ca a avut o parere diferita, mai ales la modul:”pai nu tre sa fii impotriva lui Basescu…da impotriva noastra?”.
    Cat despre al doilea filmulet, cred ca trebuie sa va hotarati daca ne alegem conducatorii cu grija sau nu ne ducem la vot deloc. E ca si cum ati pune aci un clip anti fumat.

  5. Dincolo de toate si de tot , si-a imaginat cineva ca in viitorul apropiat Romania ar putea intra in incapacitate de plata ? Si-a imaginat cineva ca in viitorul apropiat, rahatul asta de democratie se va transforma in anarhie , atunci cand lumea nu o sa mai aiba bani de mancare, vor pune mana pe rangi si bate si vor lua cu asalt ( la propriu ) alimentarele ?
    Desigur ca atunci politicienii , autorii morali si de facto a acestei calamitati umanitare isi vor urca curul in avioane ,impreuna cu tot neamul lor + valizele cu bani si vor pleca spre spre tari care nu extradeaza criminali.
    Dumnezeu sa ne ajute !

  6. @ Victor Ciutacu: faci exact ce crezi ca e mai bine sa faci!Si bine faci!Si sa faci in continuare! Eu te urmaresc, doar! Asta pentru ca iti respecti cuvintul! Just a reminder!

  7. Amandoi par(eau) sa se priceapa la toate; amandoi cu “indicatii pretioase”, in tot si toate, nu-i asa? Cu diferenta ca Ceausesacu nu era cocosat. Sa recunoastem: pe langa hidosenia de Base, Ceausescu pare chiar frumusel!

  8. cei doi jucand sah. ireal
    sa ne luam cu mainile de fund si sa radem.
    1, 2, 3 si

  9. Dar despre faptul ca la Galati s-au “privatizat” 32,4 ha padure aflata pe malul Dunării, zona care este acum interzisa populatiei, ce parere aveti? In curand vor “privatiza” Romania?!?

  10. Ce penibili puteti fi cu filmuletul asta. Bine ca nu ati pus si imagini care sa dovedeasca faptul ca Basescu se scobeste in nas cu mana stanga, la fel ca Ceausescu… Un filmulet comparativ de genul asta se poate face intre Ceausescu si oricare alt sef de stat din lumea civilizata. Ar insemna ca intreaga lume este condusa de “Ceausesti”. Ce va mai place sa spalati creierele fraierilor care raman cu gura cascata.
    Si eu as vrea sa-l vad pe Basescu ca se impiedica in toamna… dar totusi nu m-as injosi in halul asta.

  11. PENTRU CA DUCEATI DORUL DE ANTICRIZA, PUTEREA SI-A FACUT MILA DE VOI – VRAJBA INTRE CEI DE LA STAT SI ANGAJATII MEDIULUI PRIVAT, CA BONUS, O TAIERE DE SALARII LA BUGETARI SAU O FRUMOASA DISPONIBILIZARE. VEDETI? AVETI DE ALES

  12. Este îngrozitor că fantoma lui ceauşescu încă ne bântuie şi la 20 de ani de la dispariţia lui fizică.
    Faptul că toţi cei care s-au succedat lui ceauşescu au fost nişte bandiţi care au distrus avântul de după ’89, l-a renăscut pe ceauşescu într-o legendă falsă care ne face mult rău.
    Această nostalgie idioată după ceauşescu duce la minarea oricărei idei de democraţie adevărată, pentru că masa de aplaudaci îl caută şi acum pe ceauşescu votând lideri care să-i semene.
    bîsescu de-asta e votat, pentru că-l imită pe ceauşescu trezind în omul simplu reflexul de gândire că se întoarce el lider maximo care va lua de la bogaţi şi va da la săraci.
    Această gogoriţă a liderului providenţial ne ţine în loc de atâta timp. Lumea civilizată a renunţat de mult să se bazeze pe un singur om. Toate democraţiile importante se bazează pe instituţii cu o cât mai largă reprezentare.
    Când îl vom îngropa definitiv pe ceauşescu, vom reuşi să ajungem în lumea civilizată, iar până atunci vom fi păcăliţi tot timpul de cabotini care pozează în liderul providenţial.
    Jos liderul providenţial!
    Jos supraomul!

  13. Victore ! Lipseste secventa balconului in care Elena a batrana ne mai dadea 100 de lei la salariu si aia in care Elena asta mai tanara ne da niste frunze ciudate, din acelasi balcon.
    In rest, numai de bine !

  14. Victor macar comunistii au umilit poporul roman cu scopul de a construi de a nu avea datorii externe de a produce ceva, inclusiv de a asigura locuri de munca dar cretinii astia FURA PE FATA si nimeni nu are indrazneala sa i zboare pentru ca au imunitate…..eeeee?===cum facem sa le ridicam imunitatea si sa i impuscam ?=sa nu intelegi cumva ca plang dupa fostul regim …e doar o constatre simplista a unei femei care s a saturat de Jegul din Guvern si din structurile protejate

  15. Dacă e bac, e ”vara se livrează tâmpiții”.

    Vine examenul la mate. Am aflat care-i problema.

    Se da sistemul de ecuații cu valori si nonvalori:

    Basescu = Ceaușescu
    Traian = Elena
    Eba < Nicușor
    Maria =/= Nicolae
    Udrea = ?
    Tu = ce faci?

    Să se rezolve bine, în cel mult două tururi!
    Timp de lucru: pana in noiembrie-decembrie.

  16. E foarte tare spotul cu stapanii…si foarte real…

    Am dat click pe linkurile cu scenele… si nu m-am putut opri sa citesc si comentariile la articolele din JN…
    Am constatat cu stupoare ca sunt cativa care sunt pur si simplu de partea mistresei lu’ peste…
    Ar fi cateva explicatii:
    1. Talibani ai PDL ( pur si simplu nu pot sa cred ca pot exista oameni atat de prosti incat sa devina sustinatori neconditionati ai unui partid/persoana etc)
    2. Prieteni ai ministresei lu’ peste ( ar fi cam multi totusi)..
    3. activisti on-line ai PDL care s-a prins cum ca pe net exista multa agitatie, se formeaza opinii si ei sunt 0 barat pe taramul asta…

    Mai nou, i-am auzit si la radio in emisiunea lui Turcescu ( tot pe tema Ridzi) sustinand sus si tare ca nu tre’ sa-si dea demisia pentru ca n-a facut nimic rau…

    BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH FRAAAAAAAAAAATEEEE… ASTIA NE CRED PROSTI?!?!?

    Eu nu sunt genul care sa cad automat intr-o parte sau alta ( adulatie/ura) si prefer mai degraba o pozitie logica bazata pe argumente…
    Dar in cazul asta… sunt dovezi cat casa…
    A sustine contrariul inseamna ca ori esti prost, ori aservit… ori ne crezi pe noi restul prosti…

  17. Victore hai sa fim seriosi. La asemenea popor asemenea conducatori…. Iliescu este curat ca LACRIMA… Petrica la fel…Ceilalti sint mari
    bancheri si proprietari. Iar poporul este intaritat numai asa ca diversiune si divertisment.Ar trebui fiecare sa se priveasca in oglinda si sa se judece singur pentru faptul ca au ales ce au ales. Ce semeni aceea culegi. Dar noua romanilor,ne place sa ne uitam in curtea vecinului si sa fredonam: SA MOARA SI CAPRA LUI…. Hai sa presupunem ca nu v-a mai fi Basescu presdinte si v-a fi un altul oarecare….Pun pariu ca la vreo 2-3 ani incep sa se ridice voci din BOBOR impotriva acestuia…. Ar fi bun oare Geoana…Vadim…Becalli ??? Pina la urma se confirma ideea ca poporul roman trebuie condus de cineva strain din afara…. Ceea ce este tragic !!! Sa auzim numai de bine.

  18. victor, vreau sa te felicit pentru vorbele frumoase pe care le spui despre familia ta, despre sotie si copil.apreciez enorm(mai ales pentru ca nu esti in campanie electorala 🙂 )

  19. Normal ca istoria se repeta, depinde cat dureaza un ciclu.

    Ieri vorbeam cu un bun prieten si imi zicea:

    Domle’ noi a trait in comunism, in capitalismul salbatic, in plina crestere economica iar acum in criza. Dar liderii sunt cam aceeasi Iliescu, Constantinescu, Basescu.

    Cine urmeaza? Ma intreb daca avem optiuni? Daca ar fi sa spargem mitul “…escu” ar trebui sa vina Geoana sau Vadim.

    Succes!

  20. Asta e mai groaznic decat Ceausescu prin aroganta sa iar nomenclaturistii sai sunt mai multi, mai bogati si mai avari.

  21. da Camill sa stii ca ai mare dreptate,si eu am gandit ca era mai bine sa vina regele dupa revolutie…am facut asta acum,nu atunci ptr ca atunci eram prea entuziasmat ca toata lumea si indiferent cine vine din actualii lideri,asa este,noi o sugem in continuare

  22. Nazi Ridzi incepe constructia Base-jugend?

    In judetul Timis, aproape 200 de locuri in taberele pentru copiii cu rezultate bune, care provin din familii cu salarii mici, au fost directionate doar catre localitati din colegiul 5 Sanicolau Mare al deputatului PD-L Alin Popoviciu.

    * Hitlerjugend, abreviat „HJ” şi pronunţat [ha-iot], este o expresie germană care se traduce „Tineretul hitlerist”. HJ a fost organizaţia de tineret a Partidului Naţional-Socialist (nazist) german, NSDAP. A existat între 1922 şi 1945. HJ a avut o factură paramilitară şi, ca atare, a fost a doua organizaţie nazistă ca vechime, fondată la un an după înfiinţarea organizaţiei paramilitare naziste pentru adulţi, Sturmabteilung („SA”).

  23. un montaj excelent! desi unele ipostaze pot fi clar ‘conjuncturale’ mesajul sublim etalat nu poate fi ignorat.
    toti o apa si un pamant , o gasca de comunisti notorii cu tente accentuate de sociopatie (ca nu am vazut pe vreunu sa se tavaleasca in chinuri , mustrat de constiinta ca jupoaie de vii).muriti in chinuri “politicienilor” si sa va stea in gat ‘sardoneu’ cumparat din banii nostri.

    P.S ne intrebam de ce suntem invadati de tigani ? ieri butoand telecomanda aferenta imbecilitatii de televizor am observat o emisiune la o televiziune de TOP in audiente , da da! acea televiziune care a TIGANIZAT IMNUL TARII!!! , cum un burtos colorat se mandrea ca Melescanu e nasul copilului sau!la mai mare!

  24. Ehhhh nu e chiar asa, orice presedinte poate fi fotografiat in ipostaze ceausestiene, oricare dintre presedinti, ale oricarei tari, aici ati exagerat putzin

  25. Mii de multumiri pentru alaturarea spoturilor, arata ca intr-adevar citesti comentariile nu doar treci printre ele.

  26. Draga Victore;tu,Badea,Gadea ar trebui intr-adevar sa fiti”purtatorii oficiali de coaie ai n
    atiunii”pentru urmatoarele motive;sunteti pe sticla toata ziua;sunteti formatori de opinie;aveti si va laudati mereu cu asta poate cea mai mare audienta.una este sa faca un apel la populatieciutacu,Badea sau Gadea si alta este sa faca apel X,Y sau Z.Parerea mea este ca o faceti numai pentru voi de a va considera celebri sau o faqceti numai pentru bani si nu aveti nimic de a face cu suferintele si nazuintele romanilor;ceea ce faceti voi pana in prezent sunt doar niste expuneri de fapte care romani le cunosc si msunt satui;oamenii vor fapte,nu vorbe dar se pare ca nici unul dintrevoi nu aveti sange in instalatie sa faceti ceva pentru romani;nici nu ati avea de ce pentru ca voua va este bine si foarte bine;daca nu ar mai fi base subiectu vostru de “combatere”s-ar epuiza si probabil ar trebui sa va reciclati(parerea mea).Respect

  27. Foarte frum0s mr Victor;tu trebuie sa fi “purtatorul oficial de coaie al acestei natiuni”,daca nu las-o mai moale;romanii sunt satui de “vorbe grele”;ei asteapta fapte dar ca oricare alt VIP de pe sticla nu faceti altceva decit sa va ingrosati conturile bancare pe spinarea lui base;asa cum combati tu,Badea,Gadea & co personal nu vad decat o balacareala de cari romanii(parerea) mea s-au cam saturat.

  28. Salut Victore,
    Imi place cum iti faci meseria si as vrea sa iti citesc opinia si in alte cazuri decat in cele despre presedintele tarii; mi-ar place sa citesc despre Nastase, despre aberatiile lui cand a semnat “pe spinare” gratierea lui cosma; da, exact, Miron Cosma baiatul cu minerii; asta la sugestia tatucului Iliescu; acel Iliescu care chema populatia civila sa apere televiziunea; acelasi Iliescu care l-a ajutat pe generalul Stanculescu sa moara in libertate in schimbul serviciilor aduse pe timpul revolutiei; ah, iata un subiect bun: Ion Iliescu…chiar crezi ca populatia civila ar fi trebuit sa apere televizunea? eu credeam ca avem politie, armata, adica institutii care sutn remunerate din banii mei, ai tai, ai lui x si y; daca vrem sa starpim raul eu as zice sa mergem la origini; mi-ar place sa fii la fel de feroce cu Geoana, acel imbecil care asteapta sa ii spuna “mama” ce trebuie sa faca; serios acum, romanii nu stiu sa aleaga ce este bine pentru ei, si e bine stiut asta, dar ca exercitiu democratic este bine sa spui vorbe grele despre toata clasa politica, desigur despre aceia care merita; altfel nu faci decat sa intaresti ceea ce spune Basescu, anume ca nu esti decat un tonomat; ceea ce ar fi foarte trist pentru tine ca profesionist si pentru viitorul tau profesional; nu de alta dar regimurile intr-o tara se schimba ciclic, si e bine pentru painea ta sa ai o verticalitate profesionala; oricat ai fi de general de securitate, se gandea oare cineva ca Ceausescu ar fi sfarsit in felul acesta? gandeste-te la viitorul tau profesional si astept sa aud si citesc vorbe grele despre cei care fura si impovareaza traitorii din tarisoara asta…in rest, numai de bine si santate maxima; si ne mai dorim un pic mai multa minte, sa alegem oameni care vor si binele nostru nu numai al lor…

  29. bestial frate. astia sunt ceva de groaza.parca-s frati. birrrr te-apuca groaza.

  30. Salut Victore,
    Mergi tot aşa că mergi bine.
    Numai cine este prost, sau nu vrea să priceapă, nu-şi dă seama unde ne va duce acest vaporean……….

  31. Salutare,

    Vin si eu dupa doua saptamini de cind a fost publicat acest clip si spun asa ca degeaba ne dam antibasescieni prin bloguri si alte suporturi de pus comentarii mai mult sau mai putin anonime daca la alegerile din noiembrie unii dintre noi vom sta sa privim la tv participarea la urne si dupa ora 21 exit-poll-urile pe la toate televiziunile fara sa facem efortul de a face o plimbare pina la sectia de votare de care apartinem sa punem stampila in dreptul numelui candidatului pe care il simpatizam fiecare. Anul asta avem ce alege – ori pastram marineru’ in fruntea tarii (si vom avea tot birjarii politice) ori dintre ceilalti trei candidati (care la prima vedere par mult mai elevati decit primul )
    Parerea mea este ca trebuie anul asta sa spunem comandantului Basescu – vint bun din pupa si spala putina – adica cu alte cuvinte sa plece de la Cotroceni.
    In concluzie – votati, votati si iar votati!!!!(pe cine doriti).
    Fara vot – orice comentariu e degeaba
    V-o spune unul care nu a ratat niciun tur de scrutin din 1990 pina acum.
    V-am pupat!!

    Rasvan Stan

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.