Esti aici:
Prima pagină > Blog > Barfoteca de Net > A câştigat “ţiganca împuţită” Hussein

A câştigat “ţiganca împuţită” Hussein

Alegerile din SUA s-au terminat, spectacolul televizat continua; fara mine, care am refuzat politicoasele invitatii la specialele de azi noapte dintr-un considerent extrem de simplu: nu ma pricep si evit, pe cat pot, sa fiu impostor. Uitandu-ma la rezultate, daca as fi paranoic, m-as putea declara profet; la fel si voi – cei care ati votat corespunzator – pe langa mine.

Caricatura de Vali Ivan

Evident, conform procedurii standard, Jucatorul nostru l-a felicitat pe noul Mare Licurici. E cam nasol pentru el, ca Obama vrea sa-si retraga gorobetii din Irakul unde ne-am angajat neconditionat ca ramanem pan’ se schimba banii. Mai mult, gagiu-i de stanga pe care o demonizeaza Tiranu’ si, dupa standardele lui marinaresti, cam “tiganca imputita”. Da’ sexul oral poate fi si placut; depinde la care capat te afli…

In logica faptelor si a coincidentelor, dupa ce Hamilton cel ciocolatiu a iesit campion mondial la Formula 1, iar metisul Hussein e noul presedinte al Americii, ar trebui sa ne inscriem si noi in trend. Intrebarea e pe cine mizam, Medelin sau Vanghelie?

[poll id=”11″]

Comentarii

comentarii

Similar Posts

63 thoughts on “A câştigat “ţiganca împuţită” Hussein

  1. Clar pe Vanghelie “care este” “pe persoana fizica”. E de domeniul evidentei….

  2. Madalin e prea alb iar Marean e prea rosu. Obama al nostru ar fi maghiar cu mama romanca…

  3. Pe mine sincer sa fiu nu ma intereseaza cine a iesit presedinte al Americii.Sa fie sanatos.Ceea ce mi-a atras atentia,a fost exactitatea si obiectivitatea sondajelor de opinie facute in S.U.A. inainte de alegeri.Inca o data,profesionalismul si-a spus cuvantul.Cum au prognozat, cam asa au fost si procentele celor doi candidati la alegeri.
    Majoritatea americanilor erau siguri ca Obama va castiga!
    O lectie de invatat pentru toate institutiile romanesti de sondaje!

  4. Oricum nu obama conduce america ,s si el acolo pusa sa fie cineva la carma….problema e carma cui??

  5. Buna amiaza la Tonomat
    Nu fac parte din categoria celor care au avut orgasme multiple ca a iesit Hessein presedinte. Vom trai si vom vedea cat de bine va fi pentru “poporul frate american” faptul ca are la volan un om de stanga. Cum autobuzul american da semne evidente de oboseala, mi-e ca Obama cu chipiu de sofer sa nu dea cu el de gard.’om trai si ‘om vedea.
    Cred ca Obama al PSD-ului este Victor Ponta.Multa imagine, creionata bine de presa, crescut pe langa nea Adrian Nastase( intr-o emisiune tv de la Antena 3 mi-a recunoscut in direct ca e “copilul de trupa” a lui Adrian Nastase ), casatorit cu Daciana – fata de ministru si ea, clontos, taios, bine documentat in peste 90% din cazuri.
    Mi-ar place o confruntare Victor Ponta – PSD vs Crin Antonescu – PNL.
    Iar pentru “obamisti”, cu dedicatie:
    http://www.youtube.com/watch?v=4w9EksAo5hY
    Salutare taica si noroc

  6. Stati linistiti, fratilor, imediat pune baselu PD-L-isti lui sa depuna adeziunmea la Internationala Socialista, iar cu soldatii din Irak, o sa iasa Obama al nostru in fata natiunii si o sa spuna: “nu mai putem accepta ca romanii sa moara pe fronturile irakiene si deci prein urmare voi chema in tara soldatii romani”. Simplu.

  7. Obama a fost ales pentru ca nu e negru. Adica sigur, la suprafata este negru si se duce duminica la biserica. Dar cam aici se termina similitudinile cu marea masa a negrilor nord-americani. D-aia a fost ales, pentru ca a stiut sa-i convinga pe albi ca nu e chiar atat de negru si pe negri ca e totusi de-al lor. Nu tiganca imputita a castigat, Victore ci tiganca spalacita.

    Hamilton este aproape la fel ca si domnu’ Barack, doar ca e ceva “mai negru”, cu pasiunea sa pentru bling si influenta tampita pe care o are gagica-sa asupra sa.

    PeSe:eu-am votat cu Banel 😀

  8. Nu stiu de ce te-ai orientat la Madalin, “care este” si Banel. Cel mai potrivit, din toate punctele de vedere, este….. Cabral. E simpatic, are fizic, are si verb, ca sa nu mai vorbim de culoare. Prin urmare, cred ca e cea mai potrivita alegere.

  9. Am inteles ca onor Don’ Base este pe cale sa faca o “schimbare de sex” la monumentala-i perla “tiganca imputita”. Impreuna cu Taraful din Clejani, cotrocenistul a pus la cale sa-l invite pe Obama pentru un chiolhan in cort, la “serbarea salbelor” din… Strehaia.

  10. nu mai pot, nu mai pot, nu mai poootttt! am ceday nervos cu alegerile din SUA. din ora in ora aceleasi vorbe la toate televiziunile de stiri. bai, fratilor, tara arde-n vetre si pe noi ne strabate de grija americanilor.

  11. Am avut dreptate : Barack Obama presedinte

    Multumita bunului Dumnezeu , am avertizat aceasta inca de pe vremea cand Hillary Clinton era pe cai mari si mega presa o prezenta favorita . Ma bazam atunci pe sustinerea ce o avea Obama din partea lui … George Soros . Iar cu timpul au venit necontenit semnale de confirmare , urmarind lista consilierilor si a sustinatorilor sai .
    Nu ca ar conta cine ocupa fotoliul presidential SUA , ei fiind simple marionete de rang inalt , STAPANII reali ai SUA nepermitandu-si ca oricine sa ocupe cea mai importanta functie ( teoretic ) in stat . Dar ei reprezinta niste simboluri , niste semnale care indica directia spre care se indreapta politica americana . Si era limpede viitoarea directie a acestui mega stat , iar Obama reprezenta perfect imaginea ei . Prin discursul sau si prin consilierii sai , curelele de transmisie intre marioneta si adevaratii PAPUSARI .

    Consider ca pentru din ce in ce mai multi este clar ca planeta se indreapta spre o GUVERNARE MONDIALA de STANGA , “ solutie “ salvatoare pe care din ce in ce mai des o va prezenta politicul ca rezolvare a mega crizei in care camataria mondiala a bagat omenirea . Dar ce se ascunde des este ca acest politic nu este de capul sau . ACEEASI le controleaza in fapt pe amandoua , iar dorinta lor de peste doua sute de ani este instaurarea NOII ORDINI MONDIALE . Iar o data cu 11.09.2001 si mega criza in care am intrat , s-a declansat ultima etapa in edificarea ei .

    Sa ne amintim din discursul noului presedinte :
    In 2004 vorbea despre necesitatea schimbarii prioritatilor economice si sociale ale viitoarei conduceri americane si lauda New Deal .
    In cursul campaniei s-a distantat de crestinism , a promovat uciderea de prunci nenascuti si homosexualitatea .
    Per total se dovedeste a fi un soi de portavoce a maleficului new age .
    Este prezentat ca cel ce va lupta cu bancile cele rele .

    Traseul sau a fost in asemenea mod ales incat sa-i ofere cele mai mari sanse . La democrati avand drept oponent o … femeie , iar in finala un prea batran personaj ce figura in ochii opiniei publice ca facand parte din anturajul lui Bush , singurul scos vinovat de chestiunea Irak .

    Sa vedem cine i-au fost consilierii si sustinatorii ( in ordine alfabetica ) . De remarcat ca majoritatea lor l-au sustinut si pe Arnold Schwarzenegger in cursa lui californiana , chiar daca este republican . Si aceasta deoarece si acela este o celebra imagine new age al viitoarei NOI ORDINI MONDIALE , dar un promotor al aripii dure , de tip nazist … O confirmare deci ca politica americana nu este decat o unitate in diversitate … Sa mai mentionam ca industria de film a pregatit de ceva timp opinia publica in acceptarea unui presedinte de tip Obama . Aceasta pentru ca la ELITE totul este programat .

  12. Basescu :-))
    Maritul Zeus, stapanul Cotrocenilor, este cum vrea el.
    Ca sa ia voturi e capabil sa spuna: “Basescu e un tigan imputit”.

  13. America mi-a contrazis prejudecata conform careia o femeie ori un afroamerican nu vor ajunge niciodata presedinte. Imi displacea mccainn cu aerul lui senil si zambetul hollywood-ian, mi se parea agreabila prezenta lui obamma. Dar m-a pus pe ganduri un aspect: in discursul proaspatului ales am gasit tot ce se cuvenea, decenta, intelepciune, echilibru. Prea mult echilibru. Inperturbabil si rece, parca nu de-abia ar fi fost ales seful celei mai mari puteri mondiale. Am mai vazut discursuri “la cald” cu voci nesigure, priviri usor umede, fete congestionate si usor transpirate de efortul de-asi tine firea. Baiatul acesta, tanar, frumusel si capabil, nu parea afectat mai deloc, s-a urcat pe scena, a recitat discursul, a facut pauzele cuvenite pt aplauze, si atat! O fi de bine?! O fi de rau?!

  14. Era absolut normal sa castige, doar i-a murit bunica. A avut voturi in plus. Un mort a hotarat soarta S.U.A… Sau poate nu mortul.
    Cum spunea cineva mai sus, bine ca s-a terminat, ca altceva nu mai vedeam pe nicaieri. Obama’n sus, Obama’n jos. McCain zice, McCain face.
    Macar daca am fi trait in Kenya, aveam de ce sa ne bucuram si sa ne intereseze.

  15. @ozzy osbourne: m-ai nimerit. esti ok cu radoi de la metrorex si ciuca de la pc sau mai caut prin piata?

  16. Nu pot risca să nominalizez pe careva nepotrivit. Nu, până nu aflu care dintre ei (ori altul!) plânge mai credibil. N-aţi văzut că merge la câştig sigur?
    Acuma, sper (din milă pentru pipălproştii americani) că plângăciosul lor (ce-i drept, motivat!) nu le dă “binele” pe care ni l-o dat plângăciosul nostru. Şi că entuziasmul lor, nu se va dezumfla ca şi cel al naivilor plini de entuziasm din Piaţa Universităţii-2004…

  17. Era mai ok cu Pamela Anderson si Ozzy Osbourne, dar ma multumesc si cu astia :).
    Fii binecuvantat si GOD BLESS AMERICA!
    PS. Ma bucur ca ti-a placut ideea celor de la Rammstein vis a vis de tara lui Coca Cola

  18. era clar ca iese obama, dupa ce marile companii de armament si cele petroliere au cotizat democratilor. sa vedem pentru cat timp va fi presedinte…

    ps: mai spune-ne si noua ceva despre meciul cristoiu-vadim.

  19. Da nu remarca nimeni ca americanii s-au dus cam 60% ( o sa aflam probabil cifra exacta zilele astea) la vot? E drept, au avut pentru cine ( spre deosebire de noi…)dar totusi… 60%…
    As vrea sa facem si noi la fel…ca la noi de aia ies toti neterminatii…

  20. Nu conteaza cine a iesit.De condus va conduce cine trebuie.In reste, nu ma intereseaza America.

  21. D-le Ciutacu comentez ceva care nu va apartine d-voastra dar va rog sa ne ajutati.
    De citeva zile cei care se ocupa de site-ul Antena3 s-au gindit sa schimbe playerul de transmisie live in asa fel incit noi cei de departe sa nu mai putem viziona nimic.
    Deoarece nu avem cum sa-i contactam, va rugam pe d-voastra sa-i anuntati sa faca ceva si pentru noi. In speranta ca o sa ne ajutati, va multumim.

  22. Domnule Ciutacu scuzati intarzierea cu care va raspund la replica pe care ati avut-o in legatura cu mesajul meu. Inregistrarea de pe youtube “Gigi Becali si Mafia” am considerat ca il pune intr-o lumina proasta pe Dl Becali mai ales ca blogul dvs are foarte multe accesari,poate pozitia mea e una subiectiva dar accea inregistrare sa o postati chiar in campanie mi s-a parut un lucru tendentios si un atac la dl Becali chiar daca nu unul scris.Lasand la o parte aceasta mica “polemica” intre mine si dvs aveti in continuare tot respectul meu .

  23. Buna seara d-le Ciutacu,
    Daca faceam un pariu acum doua luni,castigam,pentru ca eu am simtit ca Obama va iesi presedinte.Nu stiu daca il conduce sau nu cineva din umbra,dar are stofa de presedinte,asta e.
    La noi,cum va fi?!Nu prea se gaseste stofa,sunt la moda trentele(cum zic oltenii mei).
    Iertati-ma,dar de data asta nu votez…
    Cu deosebit respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  24. Un poet din judetul meu plin de genii -Botosani-pe numele lui Ion Pribeagu(Isac Lazarovici)a scris multe poezii cu haz.Pana si cererea de plecare in Israel si-a scris-o in versuri.Mai stiu ca este preferatul marelui actor Florin Piersic recitandu-i versurile cu mare placere.Acum, ca ne aflam in campanie electorala va rog sa-i puneti pe invitatii dvs. la “Vorbe grele”sa citeasca “Numai cu promisiuni’si “In tara mea cand va vorbi femeia”.Pentru ca nu stiu unde sa-i scriu lui Mircea Badea il rog sa-i recite (are talent actoricesc)celui mai mare ziarist pupi-base Radu Moraru “Trei dorinte”si “Caprita” poezii scrise de Ion Pribeagu.N-ar fi rau sa-i recomande poezia lui Adrian Paunescu,”Usa,broasca si cu cheia”.Asa se mai face putina culturalizare a candidatilor, ca de citit nu cred ca au timp.Ca sa nu cautati cartile de poezie ale lui Pribeagu ca oricum nu se gasesc, le gasiti pe internet.Decat un xanax mai bine o poezie,va asigur ca da rezultate.

  25. Liviu Negoita

    Stiu, nu e colorat, nu e maghiar
    Insa vad ca e impins puternic spre scena I

  26. Dupa cu ai spus, nu te pricepi asa ca mai bine nu scriai despre Obama…spunandu-i Hussein si ciocolatiu singurei sperante a Statelor Unite (si totodata intregii planete), nu esti decat un incult si un rasist. Din Romania nu stiu cum se vede, dar urmaresc emisiunile lui Badea si citesc blogul tau destul de des. Amandoi sunteti varza la politica externa.

  27. mda… macar v-ati rapit o ora pt documentar? or fi mai importante miticariile de pe acolo. or fi, cine stie. daca bine retin sunteti evreu. scuze, daca gresesc. ma gandeam ca va suscita oarecare interes, macar din perspectiva iudaica, se pare ca sunteti prea opac pentru chestiuni de fond. barfa si balacareala la tv, aici se opreste ultimul inteles al lumii pentru alde dvs. buna treaba. imi amintiti de babele de prin sate, care stau pe banca, in fata curtilor la sosea si barfesc toata ziua despre ce s-a mai intamplat prin sat. la atat li se reduce universul. sunteti pe aceeasi lungime de unda.

    PS: nu, nu-mi voi cere scuze pt tonul folosit. banuiesc ca doar v-ar ofensa mai tare aroganta.

  28. @sophia & irina: v-as fi excesiv de recunoscator daca m-ati scuti de lectiile de morala, toleranta si politica externa.

  29. “Cabral, vezi ca are Ciutacu un post rasist despre negrii! Du-te si spune-i de dulce!”.

    Intru si eu ca omu’ negru, curios din fire (ca de-asta am ajuns asa putini), citesc postul o data, mai citesc o data, il mai iau o data la citit pe diagonala…

    Alo, domnii si doamnele politically correct, nu e nimic rasist in post. Ah, ok, a scris “ciocolatiu”… pai si daca ii spunea “spuma laptelui” lui Hamilton ar fi fost mai bine?!
    Sau nu trebuia sa aduca vorba, ar fi trebuit sa se refere exclusiv la capacitatile intelectuale… aham, deci daca unu’ e negru nu trebuie sa vorbesti despre asta, poate nu s-a prins inca…
    Sau nu trebuie sa vorbesti, ca nu se face.
    Pai de ce sa nu vorbesti?! Omul e negru nu are probleme de piele, nu-l chinuie eczemele!

    Hai sa lasam partea cu rasismul fata de negri, asta nu exista in Romania, nu de alta dar suntem cativa.
    Gata, ma retrag in savana, las discutiile sa continue. Zi buna!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.