Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ăștia nici nu mai știu de unde au banii

Ăștia nici nu mai știu de unde au banii

“Deţin un apartament pe care l-am achiziţionat în luna martie 2008, l-am achitat prin transfer bancar… integral. Sunt notar public, am fost avocat, am câştigat bani, pentru că asta îmi este meseria” Ioana Băsescu


“Si-a cumparat corect apartamentul, are un birou inchiriat corect, este notar public, nu e nicio problema cu apartamentul si l-a cumparat din banii ei, dupa ce vanduse casa din Corbeanca, unde statuse cu Bodo, dupa ce s-a despartit. Unde-i problema?” – Traian Băsescu

1. Până la urmă, de unde-s banii, de la meserie sau de la vânzarea casei?
2. Vedem și noi un ordin de plată și o declarație fiscală a notarului de succes?
3. Există vreun document al lui Popoviciu autentificat la notariatul Băsescu?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

120 thoughts on “Ăștia nici nu mai știu de unde au banii

  1. @ cui se intreaba ce i-a facut Presedintele lui Ciutacu?
    Trebuia sa-i faca ceva personal? Oricine se uita in jur si vede ce se intimpla, isi raspunde singur. Dar trebuie sa ai putina luciditate. Nu sa ai te numesti psiholog, precum Boc, si asta alta belea.

  2. Ce rai sunteti si voi! A muncit saraca fata ca si sora dansei la Luxten o fi avut vreun contract de colaborare. Si am rezolvat dilema!!

  3. Ura ma fi fost incins in asa hal incat sa nu reusesc sa ma abtin. CACI DEALTFEL UNIVERSUL INTREABA “UNDE-I PROBLEMA”?!
    Chiar vreti sa ma jertfesc, impuscandu’l pe animal?

  4. Raspunsul la teoria pro-Popovici a lui Basescu.

    Problema e asta Basescule.

    Cand Popovici a venit la tine la primarie, terenul ala avea livezi (aflate in paragina, ce-i drept)si valora cat terenul din PIPERA si era deschisa o urmarire penala in raport cu el.

    Tu si Videanu, i-ti facut pe banii nostri infrastructura si i-ai crescut valoarea terenului de multe, multe ori.

    Popoviciu a devenit solvabil pentru credite de sute de milioane.
    Asa a putut lua Popoviciu sa faca investitia de miliarde pe care o lauzi tu ca fiind desavarsit de curata!

    BASESCULE, ESTI AMESTECAT PANA PESTE CAP IN PORCARIA ASTA!

    INCEPE CHETA PENTRU ELICOPTER!

  5. Or fi adevărate zvonurile că Jioană ştie di tăti ?
    http://sfinx777.wordpress.com/2009/03/29/mirciulica-fa-o/
    Piaza rea băsea, prezent la meci, cu leantza cu tăt, nah… nu că nu ne-am fi bătut singuri, dar…băseş ăsta mare zbecialist în agricultură, estem cică, la fotbal are însoţitoare şi la bord şi la purtător, estem şi zăus şi prim ministru … în concluzie, ca ce chestie tre să raporteze el unora ca noi ce şi cum cu mony ?
    stimă şi respect, Domnule Ciutacu
    Sibilla

  6. Nu pot sa cred ce se intampla cu tara asta de cand a ajuns pe mana marinarului imputit si ticalos: curvele lui preferate au invadat spatiul public si ne agreseaza cu bogatia lor topeasca si cu opulenta afisata in fata prostilor. Sper ca din toamna sa se termine cu acest capitol rusinos si aceste taraturi sa se intoarca sub piatra de unde au iesit.

  7. A si sa nu uit: unde sunt intelectualii subtiri care il lingeau toata ziulica pe basinescu ca ce bun e el si ce prosti ceilalti? Ma refer aici la purcica mungiu, la intelectualii subtiri gen plesu, patapievici,liicheanu si ceilalti. Acestia au o mare responsabilitate si cred ca ar trebui sa dea socoteala ca au promovat unul din cei mai toxici oameni din istoria recenta a Romaniei si ii consider coautori la dezastrul tarii.

  8. Cand a vazut scarba de Basescu ca e groasa la fundul lui:,,ce crima a facut Popoviciu,ca a investit…”,ba ce jeg de om.Animalele alea de la DGIPI sunt de vina!
    PS:Cred ca e singurul serviciu secret de dupa revolutie care i-a zis,,ba pe-a matii”,astia sunt dizidenti cu sistemul?:-))

  9. Buna dimineata
    Sa vedem ce am gasit despre dna. Ioana Basescu in urma divortului de Bodo:
    http://stiri.acasa.ro/articole/monden/ioana-basescu-divorteaza-de-bodo
    Deci, casa din Corbeanca, cea la care face referire dl. presedinte, valora la vremea cu pricina 320.000 euro, iar pana la 600.000 mai e inca pe atat; nu mai discutam de scaderea pretului la imobiliare ;nu mai vorbim ca ea a fost construita de eternii Vulpescu si Besciu, adica pe scurt Golden Blitz.
    http://www.gandul.info/actual/ioana-basescu-admitere-mediocra-examenul-notar.html?3927;271428
    Dna. Ioana Basescu a devenit notar public, in noiembrie 2006, dupa ce a luat marea nota de 5,70 la proba teoretica, fiind salvata de 9,35-ul de la proba practica – probabil cu tema “cum se porneste calculatorul si cum se pune stampila de notar”.Intre noi fie vorba, chiar si sotia nr.4 a Manechinului a luat note mai bune, spre ciuda evidenta a familiei prezidentiale:
    http://www.gandul.info/actualitatea/ioana-tariceanu-buna-ioana-basescu.html?3927;965227
    Asta insemneaza ca domnia sa nu era notar de o eternitate cand si-a cumarat vilocul din Baneasa, ci doar de 1 an si jumatate. Asa ca “este notar public” tine, dar numai la Medgidia:)
    In urma concursului, Ioana Basescu primeste repartitie intr-o comuna vranceana, cu 7000 de suflete
    http://stiri.rol.ro/content/view/27410/2/
    Daca cineva imi spune mie ca fiind notar public la Paunesti poti sa pui deoparte intr-un an si jumatate suma de 300.000 de euro- basca mancare, transport, toale, impozite catre stat,etc,etc, – atunci eu propun sa-i cerem doamnei Ioana Basescu sa il inlocuiasca pe dl. Boc in functia de prim ministru, pentru a scoata tarisoara din cacat, caci nu-i asa, cine poate produce un asemenea profit intr-un interval asa de scurt, e un as in ale economiei.
    Salutare taica si noroc
    PS. Curios, doamnele Basescu si Tariceanu s-au mai intalnit si pe la Romtelecom, nu pentru a-si plati facturile la telefoane, ci pentru a da consultanta:)
    http://stiri.rol.ro/content/view/37354/2/

  10. Scuze pentru off topic, da’ daca ne mai poarta mult asa noroc tovarasul, in curand o punem oficial de faliment de tara cu imprumut de la FMI, cu tot:
    “La Traianu’ cu noroace,
    Dai un leu, ca n-ai ce face!”

    Ceasul rau si neagra mita,
    Traienel far’de suvita,
    Treisprezece campion
    Toate sunt mare ghinion.

    De’ti iese Traianu’n drum
    Totul se transforma’n scrum.
    Talisman el vrea sa fie,
    Da’i “noroc” pe nasalie!

    In politica si’n sport
    Vezi Traianu si esti mort.
    Ba mai mult, e piaza rea
    Caca faci pe sansa ta.

    Du-te’acasa mai Traiane,
    Du-te la impins vagoane,
    Du-te, nu veni la meciuri
    Ne lipsim de’asa “succesuri”!

    Traienele cu noroace
    Lasa-ne mai bine’n pace
    Si te du’n ograda ta
    Moara capra altuia!

    Geaba zici ca porti noroace
    Vai de-a noastra carapace,
    Caci de cand ne’ai “norocit”,
    Doar am plans si am jelit!

    Pulberi s-au ales de tot
    Dracu’ ne-a umflat ca pot,
    Iar noi praful de pe toba
    Si cenusa de prin soba!

    Nu-ti sta bine Traienel
    Sa te dai drept Norocel,
    Esti ghinion, mare macel
    Asta-i fara drept d’apel !

    Deci noi te rugam frumos,
    Iesi pe usa cea din dos
    Si te du pe drumul tau
    Far’a ne mai face rau!

    Lasa-ne cu soarta noastra,
    De’acum stim, esti o napasta!
    Ne lipsim de’asa noroc
    Vrem sa reintram in joc!

  11. Da ce glumet e supremu (cu s mic)!!! Il ascult acum, si ce se amuza din nou de poantele lui.
    Si ca sa citez basescienii:” Uite,e cel mai bun,vezi,le stie pe toate, vezi ce bine le zice, taci, taci, ca acus le-o trage alora.Bai, pacat, ca la cata coruptie si nedreptate e in tara asta, i-ar trebui 20 ani, vreo 5 mandate, sa faca ceva in tara asta!!!”
    NU stiu ce sa fac, sa schimb postul sau sa scriu in continuare, ca sa-l sfidez.Mai bine schimb postul, ca se supara Supremul blogului.

  12. De unde banii? Simplu. De la Bingo Romania unde in urma cu patru ani s-a tras biletul castigator aburind sala cu lacrimile pentru draga Stolo. Si sa nu uitam de sublimarea in acesti cinci ani de mandat a arhanghelui anticoruptiei pregatit sa ridice tepe in Piata Victoria in aparatorul lui Puiu Popoviciu, a carui smen cu terenurile ii este aproape iertat ca doar e investitor strategic.

  13. Pe de o parte nu cred ca este corect sa intrebam de unde are banii.Suna a “Legea 18”.Va mai amintiti ?
    Pe de alta parte,mare scofala,n-a dat nici un banutz,totul a venit mocca de la domnul Popoviciu.In rest s-ar putea sa dsecoperiti ca “astia” chiar au platit.Ce nu putea,apoi,domnul miliardar sa le dea banii inapoi ?
    Ma intreb de cu nu a motivat provenienta banilor din afacerea cu trabucuri cubaneze.
    Voi chiar credeti ca “domnul Baneasa” a scapat numai cu un apartament si o casuta oferita cu chirie ? Si daca tot puneti intrebari,hai sa mai adog si eu una:de unde a avut d-na Ioana banii de Fiat 500 ? Nu este ieftin deloc,mai ales culoarea alb metalizat.

  14. Asteptam cu interes un interviu in exclusivitate realizat de dl.Mindruta cu d-ra Basescu Ioana…si mai ales asteptam cu vadita nerabdare raspunsul la intrebarea de final….Draga Ioana cu citi bani m-ai platit?…..nu de alta dar se pare ca aici chiar ar avea de unde lua

  15. @Mihaela – cu cine ai votat in 2004? te uiti la emisiunea in Gura Presei? iti place sa comentezi tot ce declara Basescu?
    Daca raspunsurile sunt Basescu, da, da.. atunci inseamna ca traiesti bine. Iti permiti sa scrii pe blog. te uiti la tv doar ca sa te amuzi, si esti bolnava de Criticatus Basescis , sa iei antibiotice sau sa te consulte un medic.. ti-l recomand pe Tru.. ca sa te amuzi putin.

  16. Acu’ ceva timp , un blogger scria,,–La ce-ar fi bun un AKM ???”Din pacate , nici alea55 sau 65 de la Ciorogarla n-ar fi destule , pentru astia tzi-ar trebui o divizie [ cu tot cu artileria ei] !!!! Mama lor de bastarzi nenorocitzi !!!!!!!!

  17. Sa traiti bine, ha, ha, ha!!!

    Cea mai mare pacaleala trasa de Basescu credulilor prin gura. In rest miliardarul Popoviciu este un inger printe marii smenari ai Romaniei mai ales de cind Ioana fiica de Traiana a primt asa un mizilic de casa de vreo 600.000 de euro de la el. La fel ca si Isarescu care ne-a pricopsit cu un imprumut de la FMI dupa ce a avut grija sa cumpere titluri de stat USA de vreo 16 miliarde de euro lasind BNR fara lichiditati. Un imprumut care ne va iesi si pe ochi si pe gura.

  18. Excelenta, corecteaza “1. Pâmă …?” nu pâmă ci până 🙂
    Excelent in rest ca de obicei – se pare ca oboseala isi spune cuvantul.

  19. @ psihologu — azi nu tzi-ai luat bulinele ???? tzi-au dat aia semintze [ de canepa] , in loc de tratament ???? Daca-tzi dadeau de mac , erai fericit in lumea viselor tale !!!!

  20. @everybody: mai subtire cu jignirile reciproce si instigarile la violenta!

  21. Gura pacatosului …l-a dat singura de gol ! ce daca Popoviciu a investit intr-un teren 1 mld ? E prima data cand aud cifra asta,doar un avizat in aceasta afacere putea sa stie ordinul de marime al investitiei.Si cum el era chiar Primar General la acea vreme…de fapt le-a tras canalizarea,alimentarea cu apa…vai ce saritor Primar aveam.Cate strazi in Bucuresti asteapta asa ceva de zeci de ani….Vezi Basescule de ce nu esti credibil atunci cand pozezi in Omul Paianjen care le rezolva el pe toate ?

  22. @ tru — sunt in adormire , rumega nutretzul primit ,se bucura si ei de viatza asta monstruos de scurta !!!! Au ramas pe baricade destui iar unii au fost reactivatzi , de ex. Turcescu cu golania referitoare la cuplarea alegerilor in iunie ??!![ l-au ales pe asta ca altu’ mai taliban ar fi batut la ochi !!!].

  23. Nea Victore , lasa-ne omule sa ne zicem si noi amarurile , ca ne ard rarunchii !!!!

  24. Probabil ca in perioada ce va urma vom mai asista la evenimente in genul retinerii lui puiu popoviciu. Basescu simte ca ii fuge pamantul de sub picioare, e evident, ar fi o tragedie pt el sa nu mai castige un mandat la presedintie. A vrut sa le dea o lectie celor care s-ar putea sa nu-l mai sustina… doar ca stim cu totii ca el nu e un bun strateg si o da cu bata-n balta in cel mai grosolan mod, iar astea se intorc impotriva lui, asa cum se intoarce si recentul incident cu popoviciu. Eu chiar imi doresc sa-l vad cum face greseala dupa greseala si se ingroapa singur in noroi pt ca o merita din plin. Apropo…poate voi stiti doar de proprietatile din zona bucurestiului. Sa vedeti cam cate hectare de terenuri are in judetul cluj, cu lac de acumulare, paduri!

  25. Domnule Victor Ciutacu,

    Daca am un subiect, sa zicem, cel putin interesant, imi puteti da un feedback? Ulterior semnalului dumneavostra, va trimit materialul la adresa de mail din Jurnalul.

    Cu deosebita consideratie,
    Deceneu

  26. Vrajeala cu doi si-un sfert face parte din serialul politist in care primul episod s-a numit “Spionul bulgar”,episodul doi “Armele din Ciorogarla”,episodul trei “Puiu Popoviciu,terenul din Baneasa si Serviciile”.
    Nu inteleg de ce ne doare pe noi capul de niste smecherii initiate pentru distragerea atentiei opiniei publice de la traiul greu de zi cu zi.
    Baselu simte un lucru: lumea nu il mai inghite ,nu mai “pune botu” la vrajeala lui ieftina si de prost gust.
    El v-a simti acest lucru la alegeri. Pana atunci mai face valuri,valuri de cacat!
    Baselu ar fi bine sa spuna ce a decis CSAT cu privire la arhiva DGPA – fosta SIPA.DGPA-ul a fost primul serviciu de informatii desfiintat dupa revolutie de a carui arhiva , buna ,rea , nu se mai stie nimic. Nimeni nu si-a pus problema ca datele continute de acea arhiva reprezinta documente clasificate si deci ,in consecinta,trebuie pastrata in anumite conditii iar accesul la documente se face cu aprobari speciale.
    Actiunile Baselului, ulterioare desfiintarii DGPA-ului,nu au cumva legatura de cauzalitate cu datele continute de arhiva acestuia?
    Curios este ca dupa desfiintarea DGPA, arhiva s-a aflat sau poate inca se mai afla in sediul ANP ,iar unul din loctiitorii sefului ANP este fost ofiter SIPA,fost sef de Serviciu,cu sediul in puscaria de la Craiova(puscaria de unde s-a liberat Gorbunov,cred ca chiar in perioada in care era sef).
    Basescu cere functionarilor publici sa fie cinstiti , corecti,harnici,bla..bla…bla…el ca functionar public sa lamureasca populatia cu privire la toata averea familiei Basescu,sa vedem poate ?

  27. @ psihologu’ : dar , domnule psiholog, dumneavoastra chiar sinteti suparat pe toata lumea, pe lume si pe viata?!
    De obicei nu raspund ratacirilor.Dar de data asta dumneavoastra va voi raspune.
    1. Am votat Basescu si m-a dezamagit profund.Si ce doriti? Sa fiu consecventa ? Numai bou-i consecvent!
    2. Da
    3. Nu, comentez doar ce spune si ce FACE atunci cind e vorba despre lucruri sau fapte care sa imi afecteze viata, mie, familiei mele si natiei careia ii apartin. Si, in principiu, cind esti presedinte, cam despre asta e vorba.
    Da, recunosc, traiesc destul de bine , imi permit sa scriu pe blog( ca si dumneavoastra, de altfel), chiar am un blog personal, nu ma uit la televizor ca sa ma amuz, ci ca sa fiu informata, atit de bine informata cit se poate atunci cind reporterii sint atit de neprofesionalisti cit sint, caci ei interpreteaza realitatea nu o redau.
    In ceea ce priveste diagnosticarea mea, nu v-am solicitat-o.
    Concluzie: ramineti in lumea dumneavoastra si nu va ocupati de sanatatea mea sau de cum traiesc. Nu v-am solicitat nici o parere.
    P.S. Basescu este un blestem si Boc , o belea.
    Va doresc multa sanatate!

  28. mah “de mama lor”, nu shtiu dak voiculescu are banii lui ceaushesku, dar shtiu k de la revolutzie incoace, n-a fakut potlogariile pe kare le face orbu’tau. Shi mai shtiu un lukru, nu l-am auzit vreodata pe “voiculescu” spunand “basescu” ci intotdeauna “preshedintele basescu”. In skimb kioru’ atata shtie “voiculescu”, “patriciu”, “geoana”, pt el nu exista kuvantul “d-nul”. O fi uitat mamika lui sa-l invetze bunele “manere”. Mai bine uita sa-l faka mamika lui, era mai simplu pt noi.

  29. Principiile democratice trebuie sa fie universale. (Dictaturile se bazeaza pe dreptul discretionar de a da curs la exceptii al dictatorului.

    Sa verificam daca Basescu este democrat sau dictator, verificand universalitatea principiilor de la baza judecatilor sale.

    Enunt:

    “Unde e crima lui PATRICIU că a făcut o investiţie de câteva miliarde în ROMANIA? Singura problemă există în zona transferului de proprietate si terenuri de la NAVODARI, dar de aici până la a blama o investiţie de o asemenea dimensiune mi se pare o eroare”

    Principiul Popoviciu nu se aplica si la cazul Patriciu, sau principiul Patriciu nu se aplica la cazul Popoviciu?

    QED. BASESCULE ESTI UN DICTATOR.

    ASTA SE TRATA DEMULT CU O CERERE DE CAL. ACUM O SA AI NEVOIE DE ELICOPTER.

    Un elicopter, un elicopter! Cotroceniul pentru un elicopter!

  30. Io cred ca juma’ din bani au fost castigati cinstit din consultanta calificata pe a oferit-o Luxten-ului iar cealalta jumatate au fost imprumutati de la sora Bobita care ii castigase din modeling. 🙂

  31. @Radovan…da’din afacerea cu trabucuri n-a iesit nimic ? Sa-ti enumar locatiile unde are puncte de vinzare ?

  32. @mihail
    Pai nu ca merge prost… Ar fi profitabila daca ar vinde fake-uri,adica ar avea un profit de cam 500%, si daca ar avea monopol, si daca n-ar plati vama,ceea ce bineinteles ca nu e cazul. 🙂

  33. domnu ciutacu am o propunere ptr dumneavoastra…
    1.doua site-uri,poate cele mai reprezentative pentru un stat:(http://www.guv.ro/)si (http://www.usa.gov/)…opinii si diferente…asta k sa vedeti in ce tara traim…pe ei ii intereseaza imaginea primului ministru nu programe pentru economie…no comment va rog.

  34. …si acum sa revenim la lucruri grave, bine camuflate, sau disimulate. Romanii sunt intorsi de la granita cu romanii, iar Presedintele Romaniei tace…CEL CARE ARE INTOTDEAUNA DREPTATE sare la gatul ziaristilor ,isi apara fetele,(necondamnabil,doar este tata), dar TARA aceasta si romanii de rand mai au vreun aparator serios? Pe frati nu-i mai desparte Prutul, ci comunismul si nesimtirea !

  35. Nu mă pricep prea bime la scenarii, da’ emit o ipoteză. Cei 250.000 de euroi, pot fi câştigaţi din munca “în slujba legii” a prosperei “slujitoare” a legii, pentru că la nişte tranzacţii imobiliare, notarii iau bani grei, ca procent din valoarea tranzacţiei. Nu ştiu io micuţu’ dacă o fi de la “băieţii deştepţi” sau de la oameni cinstiţi, da’ s-ar putea să pută toată bunăstarea D-nei notar, că la câte tunuri s-au dat în România…

  36. @Mihaela-multumesc pentru urare.. si tie iti urez sanatate..
    “Da, recunosc, traiesc destul de bine , imi permit sa scriu pe blog( ca si dumneavoastra, de altfel), chiar am un blog personal, nu ma uit la televizor ca sa ma amuz, ci ca sa fiu informata, atit de bine informata cit se poate atunci cind reporterii sint atit de neprofesionalisti cit sint, caci ei interpreteaza realitatea nu o redau.”

    1. Ce informatii preluati dumneavoastra de la TV? spuneti ca nu redau realitatea asa cum este,obiectiv..ci subiectiv.
    Inseamna ca va place sa fiti manipulata.
    2. “Îl vrem pe Baraba căci el e de-al nostru. Şi el ne conduce, ne pare un astru!” striga 3 si apoi multimea dupa ei..
    ce rezulta de aici.. multimea avea incredere in mai marii Bisericii.. sa le dea Dumneazeu sanatate si lor..nu Mihaela?
    3. Ce a mai iesit lumea in strada ..bucuroasa.. ca portocaliul a invins in 2004.. Ma gandesc ce culoare iese din Portocaliu + GalbenSiAlbastru + Rosu
    cred ca un fel de KKniu…. sa le dea Dumnezeu sanatate si lor..nu Mihaela?
    4. Nu mi-ai cerut diagnosticul, este adevarat..dar sunt ca un medic..si nu am voie sa stau neclintit cand cineva este bolnav..trebuie sa-i acord ajutorul.
    5. In Romania te simti bine..dupa cate observ.. ai si un blog personal..pe care il actualizezi zilnic..unde iti dai cu parerea despre Stirile zilei.. . Hai sa-ti dau o stire.. Basescu pierde alegerile si in urma votului dat de electorat castigatorul este..: Romanul. Cum comentezi?
    6. Mihaela ai argumentele necesare ca sa-ti sustii teza..cum ca Basescu nu este bun ca presedinte? vreau sa-mi spui persoana ideala pt tine, pe care ai vota-o.

    Nu sunt sustinator al lui Basescu , dar eu am un argument. Nu-mi place fatza lui.

  37. Victore,

    Romica a decis sa se mute la Straulesti, vine OANA, Corina, Nastase si chiar Ponta.

    Hai sa facem Republica TIGANILOR, cred ca vii si tu.

    Ciao

  38. @ psihologu’ psihopat —- da la intrebarea pusa n-ai dori sa-mi raspunzi , fara sa ma iei cu bla-blauri de astea , nene psihologule ????Afla ca am o fiica psiholog ,cu master in criminologie [ cu prof. Butoi] si care a emigrat in U.K. – DA ERA NUMAI PSIHOLOG , NU SI PSIHOPAT , precum domnia ta !!! Si nici macar apropiata de PDL , asa ca singura varianta ce i-a ramas a fost emigrarea !!!!! Si nici nu-si terminase studiile in America , precum progenitura [ psiho…..] prezidentziala!!!!!!

  39. Basescu a luat de la Puiu Popovici in jur de 1milion de dolari, nu deodeata dar in parcursul mandatului de primar. Tot Base a mai luat atatia bani de la difetiti afaceristi sume incredibile, numai ca nu rasufla nimeni… s-a facut bisnisul si toata lumea tine pliscul. Nu da nimeni pe nimeni in gat, si nu apar filmulete pe la DNA ca domnul Daniel Morar nu se ocupa numai de adversarii lui Basinosul.
    Asta e tara in care niste gunoaie al societatii au ajuns sa controleze totul. De la DNA pana si pe femeia de serviciul de la guvern.

  40. Domnu’ lupi ..ce frumos suna.. aveti ceva ani.. dar ce vocabular.. va doresc nb.. sa nu sforaiti.
    Ma bucur ca fata dumitale si-a facut si un master in criminalistica.. de ce m-ar interesa pe mine asta?
    Poate da.. a plecat in America.. sa duca o viata mai buna.. sa-i dea America ceea ce cere. Ma bucur sa aud ca va mandriti cu fica
    dumneavoastra..ea ce parere are despre dumneavoastra? Noapte Buna.

  41. @psihologu’ – un psihopat tratat & lupi: v-as fi recunoscator daca v-ati continua schimbul de amabilitati in privat. aici discutam – sau macar incercam – despre inconsecventele familiei prezidentiale.

  42. eu nush cum pot unii s fie atat de tupeisti…am auzit-o pe ioana in direct la rtv si avea o atitudine sfidatoare iar lingau lde cezar preda apara cauza ei de parca era vb de propria lui mama…oamemnii astia…de aceea am ajusn sa detest poltiica si m+am reprofilat spre educarea tienrei generatii…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.