Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ăștia nici nu mai știu de unde au banii

Ăștia nici nu mai știu de unde au banii

“Deţin un apartament pe care l-am achiziţionat în luna martie 2008, l-am achitat prin transfer bancar… integral. Sunt notar public, am fost avocat, am câştigat bani, pentru că asta îmi este meseria” Ioana Băsescu


“Si-a cumparat corect apartamentul, are un birou inchiriat corect, este notar public, nu e nicio problema cu apartamentul si l-a cumparat din banii ei, dupa ce vanduse casa din Corbeanca, unde statuse cu Bodo, dupa ce s-a despartit. Unde-i problema?” – Traian Băsescu

1. Până la urmă, de unde-s banii, de la meserie sau de la vânzarea casei?
2. Vedem și noi un ordin de plată și o declarație fiscală a notarului de succes?
3. Există vreun document al lui Popoviciu autentificat la notariatul Băsescu?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

120 thoughts on “Ăștia nici nu mai știu de unde au banii

  1. Cred ca presa ar trebui sa sape in punctul acesta.Sau sa smulga cumva o informatie de la Popoviciu.E foarte greu dar cineva cumva trebuie sa-i dea un rever peste incrucisati.

  2. Tocmai comentam prin alte parti despre subiect.
    Vorba lui Marean, astia nici sa fure nu stiu:)
    Lasand gluma la o parte, ca e tot pe banii nostri, ma intreb cum de nu se gandesc
    sa-si “albeasca” banii?
    Se cred intangibili, pe viata?
    Cred ca nu vor da socoteala NICIODATA?
    N-au citit putintica istorie?
    Si nu ma refer la odrasla in cauza, ci la toti asemenea ei!

  3. Victor, din cât te-am urmărit ai o memorie foarte bună. Acum ceva timp un ministru de finanțe a propus o chestie care eu cred că este sigura soluție care ar putea scoate țara asta din hoția și corupția asta generalizată, evident că omul a fost mazilit instantaneu. Poate tu îți aduci aminte cum îl cheamă.
    Ce propunea el este foarte simplu și este felul în care funcționează societățile civilizate. El propunea ca toți cetățetii să dea o declarație de avere O DATĂ și acela să fie puntul de plecare, ce fusese înainte nu mai conta. Dar din momentul acelei declarații oricare cetățean al țării ăsteia ar fi trebuit să justifice absolut orice bun sau cheltuială prin venituri legale. Ai mașină de 50.000 EUR în fața porții? nici o problemă, dar arată din ce venituri ai plătit-o. Nu poți să justifici… plătești amezi, sau se confiscă și/sau chiar faci pârnaie… așa ca tatăl lui Steffi Graf.

    Până când asta nu se va întâmpla… vorbim vorbe, iar asta nu se va întampla în timpul vieții noastre în românica.

  4. Postasem asta la articolul precedent. Aici vine mai bine

    Victore, Basescu iti impune ce sa scrii:

    “ofiţerii necinstiţi de la Doi şi-un sfert folosesc numele preşedintelui ţării ca să facă trafic de influenţă”

    Poti repeta asta? (repetitia e mama-nvatamantului politic)

    Eu zic asa: Daca s-a folosit (intre tipi din interiorul serviciilor secrete) argumentul ca Tulus vorbeste cu Basescu, si ca Basescu are legaturi cu oameni de afaceri dubiosi ORICE LOGICA ASERTIVA ne spune ca aceste argumente sunt credibile … ca la nivellul serviciilor e de notorietate faptul ca Basescu are astfel de obiceiuri!

    In plus, vad ca Caligula asta, da si indicatii de interpretare a realitatii:

    “Unde e crima lui Popoviciu că a făcut o investiţie de câteva miliarde în Bucureşti? Singura problemă există în zona transferului de terenuri, dar de aici până la a blama o investiţie de o asemenea dimensiune mi se pare o eroare”

    Hopa Basescule, eu inteleg ca incerci sa dai indicatii cun este de judecat si abordat penal! Ai voie tu sa te antepronunti?

  5. Dar de interogatia asta ce zici ?…
    “Hai să ne înţelegem cu următorul lucru: unde-i crima lui Popoviciu că a făcut o investiţie de câteva miliarde în Bucureşti? (…)

  6. pai trebuie sapat nu doar in punctul asta – hmmm, casa din corbeanca era parca din ‘cantarile’ lui bodo – cam asta s-a ‘servit’ presei cand a fost vorba de chestia aia .. tupeul si nesimtirea nu au limite .. basescu e in stare si daca-l prinde presa cu pantalonii in vine calare pe elena (stiti voi care) in piata victoriei , sa zica ca nu e asa , si ca ii preda respectivei o lectie de politica la marea neagra .. oricum sunt convins ca cei de la doisiunsfert copie in draci de cateva zile tot ce au despre toata lumea care conteaza , ca viitorul e nesigur deh ..

  7. “Asadar, haideti sa zicem care sunt europarlamentarii nostri. Noi trimitem aceasta leapsa dupa cum urmeaza: la Chinezu (stie el de ce :D), Sutu, Ciutacu, Comanescu, Inconstantin, Codexpolitic, Satmareanca, Mordechai, Andrei Crivat, Cabral, Simona Ionescu”

  8. poate a cumparat din salariul de la LUXTEN, unde a transpirat muncind alaturi de surioara sa. Intr-adevar, daca “sapa” cineva serios, dezgropaciunea va mirosi teribil !

  9. “Astia” nu stiu ce cauta in viata noastra. Singurul lucru care stiu sa-l faca perfect e sa fure si sa ne declame povesti…

  10. Asa cum ne asteptam si noi.Incep, sa iasa la iveala tot felul de chestioare, marunte, totusi. Pentru ca la un moment dat, culmea destinului, dosarele se vor impotmoli undeva, unii se vor imbolnavi,iar pionii vor fi sacrificati.Ne place sa credem ca avem stofa de ciutac.

  11. Odraslelor basesciene “nu le plac ratele si leasingurile”… Ele trudesc din greu si platesc cu banii jos, ele au bani,de la Luxten, de la biroul notarial… nu ca noi, astia care “nu stie ce e sa munceste din greu”.

  12. Pe vremea lu’ ceasca marinelu’ de tat’su a intors ditamai vasu’ din Mediterana pent’ca nu stia la ce folosesc butoanele combinei cumparate pe banii de diurna ai marinelilor de pe “pluta” sa. Chestiile care le face azi sunt un mizilic acuma. Urmeaza statzia DICTATURA cu peronul pe toate partzile.

  13. Ptr.Johnson:Tu esti cumva voinicul din poveste ce infruntai balaurul si noi nu stim?Ce intelegi tu prin expresia”sa smulga o informatie”?Cred ca si tu ai avut beneficii de la Popoviciu in conditiile in care esti concitadin cu domnia sa,bineanteles mergand pe logica abordata de catre tine.

  14. Asta mare a lu’ taticu a castigat bani ca asta ii e meseria, aia mica la fel, ce mai incoace si-n colo, toti din familia asta sunt curati ca lacrima… te doare instalatia cand auzi asemenea afirmatii (mai ales de la ei ). Week-end placut, maestre. Calin.

  15. s-ar mai putea pune cateva intrebari (retorice,evident) tuturor politicienilor care si-au cumparat castele in Spania, vile pe Coasta de Azur, sau,poate, terenuri de golf pe Luna! Dar poate doar presa sa descurce aceste fire? Sau ar trebui sa se implice si altcineva?Cine stie ce se mai dezgroapa !

  16. Ba! Ciudosilor. Va e ciuda pe doamna Ioana! Vedeti, un pic de munca si se poate! Fiica domnului presedinte Basescu a facut banii pe buna dreptate, prin munca… nu ca altii. Nu-l cred pe domnul Basescu in stare de interventii, combinatii, smenozeli, invirteli… Multumesc doamnei Ioana! As putea spune ca aceasta veste mi-a schimbat viata. De maine muncesc mai mult si imi voi demonstra mie si intregii societati ca prin munca pot sa-mi iau si eu “pejeu”, “rengi rovar” si “aprtment” de sute de mii de “ieuro”. PS: Domnule Turcan, stiu ca cititi pe bloguri si chiar comentati. Sa-i spuneti stapanului dumneavoastra ca o sa-i creasca nasul, spune mai multe minciuni decit jurnalisti (ah, ce-a mai scrisnit din dinti Zeus cand a primit intrebarea legata de popoviciu de la reporterul antenei 3… “puteam sa discutam despre aceasta problema dupa…” Hai sictir!!!

  17. De atata furat si mintit populatia platitoare de impozite,”alesii nostri” nu mai stiu ce sa inventeze ca sa justifice averile nemasurate.
    Nesimtirea lor nu are limite.Acum au facut un imprumut la FMI ca sa aiba ce fura.

  18. Punctul 3, ”Există vreun document al lui Popoviciu autentificat la notariatul Băsescu?” trebuie completat astfel:
    Daca nu, atunci: ”Exista (vreun) document(e) autentificat(e) din care s-a(u) luat (o) mare(mari) suma(e) facute cu firme apropiate de popoviciu, plata fiind facuta de fapt de Popoviciu?

    Nu de alta, dar tineti minte schema Basescu-Casuneanu cu terenurile (parca din Primaverii) … Aia din care s-au nascut banii de casa donata apoi Ioanei?

  19. Aproape ca nu ma mai stresez cand aud de averi nesimtite si nejustificabile. Asta este pretul “democratiei” dambovitene!

    Dar, cand zilnic se inchid zeci de firme private, cand sunt trimisi in somaj mii de oameni, sa razi ca un jeg fara suflet si sa te scalzi in lux din furaciuni, este mai jos decat tot ce putea screme specia umana!

  20. o fi voiculescu mai curat ca toti si nu stiam noi. sa candideze la prezidentiale. il votam. poate aflam in sfarsit unde sunt “banii lui ceausescu”.

  21. Basescul neamului a capiat de tot !!!!In marea de otrava si gunoaie in care navigheaza , a gasit o perla ,, -Cu minciuna m-am obisnuit !!!!”Cat adevar graita-i , Maria Ta !!!!!

  22. PS Cat adevar grait-ai ,Maria Ta !!! E MINCIUNA IN CARE TZI-AI TRAIT TOATA VIATZA !!!!!!

  23. @mama lor: ce are sula cu prefectura??
    Ce îl oprește pe Zeus să-și asmută procurorii pe Voiculescu?!
    Din partea mea, dacă pot să-i dovedească, să-i acuze, judece și închidă pe toți. Eventual să arunce și cheile.
    Dar dacă tu omori pe cineva, faptul că au mai fost crime înainte nu absolvă pe tine.

  24. se pare ca pe baselu nu-l prea avantajeaza toata tevatura asta. pe cale de consecinta si in mod logic, rezulta ca nu el e in spatele datului in vileag. nu stiu insa daca putem vorbi de logica in cazul personajului…

  25. unde e mihaela noastra care-si da cu parerea tocmai din baltimore? ne lipsesc cuvintele ei pline de ura, dar mai ales cuvintele pline de admiratie si pupici (….) la adresa lui genialului, magnificului, monumentului…..ciutacu.

  26. Ei si ce? Acu’ se vor aproba codurile si se vor inchide dosarele.Nimeni nu e interesat de libertatea de exprimare, ingradita mai rau ca pe vremea impuscatului? Nimeni nu protesteaza la ingradirea grava a dreptului la aparare? Nimeni nu protesteaza la minimalizarea faptei de coruptie, intr-un stat cunoscut cu asemenea probleme? Cum vor gandi astia care manevreaza bani europeni,cand pedepsele sunt reduse substantial? Iau si poate scap cu o suspendare si voi trai bine pana la adanci batraneti?

  27. Problema politicienilor este ca banii sunt cam greu de albit atunci cand esti in atentia tuturor si e greu sa prostesti lumea cu mostenirea matusii Tamara .
    Traian Basescu nu are o matusa Tamara , el il are pe unchiul Popovici !

  28. Este ridicol cum incearca oamenii sa ingaime explicatii de genul “am muncit si am castigat bani”.Sa fim seriosi,explicatia cu avocatura si notariatul sunt la fel de credibile ca si justificarile militienilor din conducerea IGP care aveau toti veri bogati prin Germnanai sau America.Sau parinti miliardari pe la tara.Sau mosteniri.Ca Valentin Ceausescu…
    Cred insa ca Marelui Consumator i-a sunat ceasul (politic desigur) si aceiasi oameni care l-au propulsat in pozitia in care se afla o sa-l si dea jos de acolo urgent.Pai nu te iei de ditamai “cetateanu’ american”de parca ala ar fi singur pe lume!Daca a facut-o de capul lui,si la panica in care a intrat asa pare,este clar ca si-a pierdut busola.Daca a facut-o ca l-a sfatuit cineva iar este nasol,inseamna ca in mod clar cineva ii vrea pielea pe bat.Vom trai si vom vedea.Din partea mea,duca-se!

  29. te inteleg ca esti de la antena 3, dar blogul e al tau. riscul meseriei. crezi ca nu toti stiu ca se fura, stiu, sa descoperi e mai complicat, nu i o filozofie sa nu fii prins. si ce s-ar rezolva daca ar fi prins cineva? nimic. avem nevoie de o schimbare, fara conducatori, se poate. cred ca esti multumit in capitalism, dar ai putea sa te gandesti la impactul romaniei asupra lumii cand anarhismul se va instaura, atunci am fi mandri de romania, dar nici asta nu te int, asa ca, bafta!

  30. mafiotii astia nici magar nu se sinchisesc sa minta la fel. intr-o tara normala ei nici magar nu s-ar fi nascut. la noi,ajung chiar & presedinti de tara.

  31. D-le Ciutacu,

    Stiti ce nu mai inteleg:de ce m-oi fi facut inginer si dupa aproape 28 de ani de munca iau o pensie medicala de 10 milioane lei vechi(dupa marirea din octombrie anul trecut)?De ce nu m-am facut domnule Ciutacu notar sau avocat,ca traiam belfereste acum?!
    Ce proasta am fost,acum chiar ca ma apuca scarba…
    Hai sa vedem meciul,sa-mi spal mintea,ca abia incepu!

    Va doresc numai bine,
    IoanaP

  32. Mi-e sila, greata si cam atat, restul e tacere, tacerea celor carora li se indeasa pe gat minciuni pe post de chestii oneste. Jale mare si ma bucur ca sunt la o varsta tarzie, biologic sunt scutit de surprize, nu va trebui sa-i suport prea mult, natura va lucra in favoarea lor. Succes clanului Basescu, Soprano era pui mic.

  33. I-ote cum s-a schimbat enteresul general! Criza? Pai ce, mai e?? Imprumutul de la fmi?! Pai mai avem doar sa-l inapoiem, ca ce-a fost mai greu s-a comis! Ca-i elena, ca-i ioana, ca-i mircea ori traian, ce artificii pe cerul tarii! Asa mumos stralucesc, ca-ti iau ochii si mintile! Sa fim seriosi, un pic de agitatie apoi iese iar matrozul pe scari la cotroceni, cu covorasul rosu sub talpi si cu pupitrul auriu in fata, mai izbeste vreo doi jurnalisti de pereti, iar se isterizeaza fatucile, iar schimbam macazu’ la interes! Acu’ 4 ani am prezis o domnie zburdalnica acestui marinar neobosit. Desigur, nici cele mai scelerate minti nu puteau banui macar ce va urma. Si inca suntem in plina actiune. Viata bate filmul?! Pai nu-l vedeti pe marinar, o mie de filme indiene ar rosi rusinate in fata fanteziei debordante ce-l anima si-i conduce viata! Sa nu ne facem iluzii, nu-i inca ceasul caderii mastilor! Saltimbancii care ne conduc, desi se urasc, au grija unii de altii, ca toti au supt de la aceeasi uger bogat si nu-s prosti si nici dementi sa se dea pe mana…cui?! Vedeti, nici macar pe mana cui se da n-au! Ca noi, poporu’, n-avem snaga sa-i belim in piata mare, cum ar merita!

  34. Azi am descoperit ca Traian Basescu mai are un frate..bah dar urat e..toti sunt urati.. fetele arata mai frumos..na sunt baiat.. imi plac fetele..dar na..ca sa fiu sincer Traian e mai frumos ca Mircea(fratele) . Cine-l voteaza pe Basescu? nu cred ca mai raspunde cineva cu Eu.

  35. situatia a foarte clara! basescu in momentul asta e infrant, a pierdut meciul. a vrut sa le de-a o lectie mogulilor iar acestia l-au bagat rapid in corzi – pt ca au avut cu ce ii da in cap. daca nu ma insel informatia cu penthouse-ul ioanei a aparut in cotidianul lui vantu. l-au avertizat si imediat presedintele romaniei a iesit cu declaratii de sprijin pt popoviciu. e sah-mat. ramanerea lui in functie tine numai de orgoliul astora. naspa tara!

  36. Unde-i Mândruţă să-i… monteze ca să nu se mai dea de gol unul pe celălalt?!
    Citeam un titlu mişcător într-o revistă care o avea pe Nuţica-Pitica (în sensul vârstei) pe copertă: “Drama odraslelor de preşedinţi” (sau ceva asemănător) şi de atunci plâng într-una! Bietele odrasle!
    Pe când un titlu care să sune cam aşa: Drama poporului român?!

  37. exista un moment in viata ta cand ai vb cu placere si simpatizandu-l pe Traian Basescu? Ce ti-a facut personal acest individ, eu stiu ca doar ti-a crescut cota .. altceva? ca sa stiu si eu de ce atata vena impotriva lui..

  38. De ce nu intra draguta de ANI pe fir?
    Nu trebuie sa faca decat o comparatie intre venitul global declarat spre impozitare si bunurile acumulate in ultimii 7-8 ani.
    Nu pentru asta s-a introdus impozitul pe venitul global?

  39. ce crezi…se chinuie cineva sa-ti raspunda?…am observat ceva…daca nu se vorbeste despre EBA apare celalalta si face “furori”…si de fiecare data apare Zeus si “clarifica” barfele….la varsta pe care o am(19) m-am cam saturat sa-l vad si sa aud cum minte…cine il mai voteaza ori ii prost ori nu gandeste.
    P.S. esti unul dintre geniali…tine-o tot ase!!!

  40. 1.Fiecare avocat sau notar depune anual la fisc declaratie privind veniturile obtinute;
    2.Avocatul depune lunar la barou declaratie privind veniturile obtinute;
    3.Acum aprox. 3 ani, I.Basescu a fost suspendata din profesie pentru neplata taxelor la barou mai mult de 6 luni de zile.

  41. Trei întrebări care vor rămâne fără răspuns. Sau, dacă vor veni răspunsurile, vor fi în doru’ lelii.
    Avem o ANI, ce-i drept născută greu, dar mari speranţe ne-am pus în ea.
    Avem şi sute de foşti şi actuali consilieri (locali, municipali, judeţeni) foşti şi actuali primari, foşti şi actuali prefecţi, toţi super-bogaţi, cu proprietăţi şi afaceri pe care, ca bugetari, nu au cum să le justifice. Vorbim în van, ne indignăm degeaba. Nimic nu se va schimba, au pile, cunoştiinţe, relaţii. PCR-ul este în floare. Autorităţile locale sunt toţi pe-o mână. Mă îngrozeşte gândul că, în curând, vor avea (prin lege!!!) libertatea de a ne jecmăni la piele, fără a da socoteală. În timpul ăsta ce face ANI, totuşi? Mai există?! Tace şi face?! Ori doar încasează salariile. Şi bonusurile, evident!

  42. Foarte bune întrebările formulate de dvs, domnule Ciutacu! Cu puțin noroc, răspunsurile la aceste întrebări, le vom primi via stenograme sau poate chiar de la cei doi ofițeri. 🙂 Doamne ajută!

    P.S. Domnule Ciutacu, nu înțeleg de ce le e atât de greu ăstora orange să priceapă și cel mai simplu lucru?!! De câteva zile, apar tot felul de chestii EVIDENTE, mai mult sau mai puțin știute, despre fostul lucrător la Anvers. Iar ultrașii lui- de exemplu, tovărășica asta de mai sus ”mama lor” – o țin gaia-mațu’ cu Voiculescu, tonomate, etc. Gata, deja e prea mult!
    Domnule, ăștia chiar nu au altă treabă?!!! Până una alta, nici Dan Voiculescu, nici Dinu Patriciu, nici mama lui Ștefan cel Mare, NU au strâns averile lui Harun-al-Rashid, dintr-un salariu de bugetar peren. Și nu îmi amintesc ca fiicele vreunuia din ”mogulii răi” să fi făcut paradă cu achiziții costisitoare, făcute cu ”banii jos”. Trepanații ăștia, ai tovarășului Băsescu, să se uite naiba la idolul lor stramb! Repertoriul lor, cu mogulii,oligarhi, etc s-a fâsâit, a expirat.

  43. Brie Shiutaculi tu mori di shiuda bri!

    Cari problema la tini? Oamenii munshira, castigara banii si tu vreai sa-ti arati chitanti…pai prizumtia da nivinovatii undi-i brie?…nu diumnialor triabiui sa diovediasca ca-s hotii shi matalii…

    lasa brie hotia, di she a cumparat casa di la Baneasa Investments daca stiau ca e anchitata triaba di DNA, vorba lu Badin.

    Noapti buna.

  44. Domnule Ciutacu, inteleg ca se vorbeste de o guvernare corupta, insa atat timp cat alegi sa fii guvernat la ce sa te astepti. Critica fara aducerea de solutii pe bloguri si oriunde nu are sens. As dori sa sugerez abordarea unei teme mai putin cunoscute de catre romani si anume:

    Banul in conditiile de astazi este un instrument puternic si care nu poate fi controlat de cetateanul de rand. Banul de azi nu are o valoare intrinseca asa cum era moneda de aur.

    Se incearca adoptarea unei monede comune, precum Euro, insa state si din Europa (Germania, Anglia, Italia, majoritatea,) si globale au demonstrat ca NU acest lucru se doreste. Mai mult, regiuni din aceste state au renuntat la Euro pentru adoptarea unei monede alternative locale care are numeroase avantaje printre care independenta, uneori chiar se practica schimb/troc fara a se folosi moneda fizica.
    Cititi mai mult pe: http://en.wikipedia.org/wiki/Local_currency

    Stiu ca romanii sunt un popor comunicativ si ca mesajele circula fulger pe messenger dintr-o parte a tarii la cealalta, faceti cunoscuta solutia, si sa auzim de bine.

  45. La “de unde au banii” vor raspunde…daca vor raspunde, ca aia mica si-a luat-o la gioale ca a vorbit prea mult, ca a mare e majora, si ta-su nu stie , nu e treaba lui, se mai baga si el in vorba ca mararu’n ciorba ,… mai ales ca e asa de trist si dezamagit ca un ofiter superior se foloseste de numele lui ca sa faca trafic de influenta, intre timp da sfaturi in toate domeniile, ca e doctor in toate, honoris gaoaza, in economie, in medicina, in educatie, in administratie, geniul Carpatilor si al Marii Negre, marele conducator , traiasca , trai-i-ar sa-i traiasca
    ca ne-a vindut samsarul , ca noi nu furam niciodata raia turceasca, da’ sintem FMI-sta, europeana , americana si mai cine o mai avea ceva de cistigat.
    P-asta sa nu-l impuste nimeni, sa-l bage in cusca si sa raspunda la intrebari, daca va avea cineva curajul sa i le puna pe alea care l-ar durea mai tare.
    La mine pe blog am scris despre un baiat nascut in Bucuresti care face cinste natiei.
    Daca nu vrei sa lasi asta cu blogul, e o.k.Dar cititi macar voi E un subiect interesant.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.