Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > Ăștia nici nu mai știu de unde au banii

Ăștia nici nu mai știu de unde au banii

“Deţin un apartament pe care l-am achiziţionat în luna martie 2008, l-am achitat prin transfer bancar… integral. Sunt notar public, am fost avocat, am câştigat bani, pentru că asta îmi este meseria” Ioana Băsescu


“Si-a cumparat corect apartamentul, are un birou inchiriat corect, este notar public, nu e nicio problema cu apartamentul si l-a cumparat din banii ei, dupa ce vanduse casa din Corbeanca, unde statuse cu Bodo, dupa ce s-a despartit. Unde-i problema?” – Traian Băsescu

1. Până la urmă, de unde-s banii, de la meserie sau de la vânzarea casei?
2. Vedem și noi un ordin de plată și o declarație fiscală a notarului de succes?
3. Există vreun document al lui Popoviciu autentificat la notariatul Băsescu?

Comentarii

comentarii

Similar Posts

120 thoughts on “Ăștia nici nu mai știu de unde au banii

  1. Daca in locul lui Cezar Preda era un baiat mai scolit , nu ii facea atatea deservicii lui traian basescu !
    Cum pot unii sa spuna cu atata dezimvoltura ca ” finisajele au costat in jur de 100 000 de euro !”
    Daca erau bani munciti , le citea din lista cu materiale si avea tot interesul sa apara la televizor cu toate facturile .
    Eu am facturi din 2005 , de cand platesc de unul singur toate cheltuielile la apartament , ba am chiar si bonuri de la supermarket , cu toate ca am mai aruncat din ele , ca se stransesera prea multe .
    Cum sa arunci facturile sau sa nu stii cat au costat finisajele la casa ?

  2. Dar banii pentru OPERATIA DIN AUSTRIA de unde au fost? Parca a declarat ca de la fiica-sa Ioana. Mai tine minte cineva asa?

  3. Da! Am gasit un articol din 17 mai 2006 din Cotidianul. Spune ca fiica-sa i-a platit operatia. Deci inteleg ca a fost un avocat de succes…Nerusinatii astia isi bat joc de noi . O familie de inculti ( ma rog, Maria Basescu are bunul simt sa taca si deci, sa nu confirme) ne-a incalecat si li se pare ca li se cuvine orice si totul.

  4. Domnule Ciutacu, felicitari pentru blogul dumneavoastra, cu o mica exceptie doar, stergeti mesajele injurioase, nu isi au rostul, majoritate dintre ele fiind scrise de formatorii de opinie din departmentul special creat la SRI care vegheaza discutiile din presa virtuala pentru linistea lui Traian. Multi dintre acestia fiind psihologi de profesie din fostul departament de supraveghere, imbirligare si tinere sub control a populatiei marca Secu. Si bineinteles fiind platiti de la bugetul de stat. Si va rog sa-mi raspundeti la o intrebare doar. De ce imi stergeti afirmatiile lui Isarescu despre Rezerva Valutara a BNR, intrati pe* si documentati-va singur, Buda..peste in care am intrat e reala in toata grozavia ei? *http://www.financiarul.com/articol_16617/bnr-printre-cele-mai-prudente-banci-centrale-din-europa.html” Cu toata stima, forumistul gelu.

  5. Are, e adevarata si scandalul cu Popoviciu a fost lansat ca, sa abata atentia de la imprumutul FMI in care ne-a bagat cel ce trebuia sa vegheze la RV a BNR. Faceti rost, de documentatia legata de acest subiect si cititi-o ca sa va convingeti. Pe la CNSAS, biblotecile mai speciale… daca puteti, cu alte cuvinte dati sfoara in tara. Va multumesc pentru raspuns. Cu stima, gelu!

  6. Eu as avea o propunere simpla:sa se impoziteze absolut tot ceea ce o persoana are in proprietate.Se face o evaluare,se aplica impozitul.E un lucru normal sa agonisim,dar la fel de normal statul trebuie sa-si primeasca partea.Asta ar trebui sa fie chiar o onoare,dar cine mai are chef sa se gandeasca la onoare?Ai bunuri de 5 milioane EU,foarte bine,te-ai descurcat,dar statul sa-si ia partea ce i se cuvine.Ai platit deja impozit pe castiguri,acela se scade,oricum ar fi imfim fata de cestalalt.

  7. 1. Nici de la meserie nici de la vanzarea casei. Din hobby-uri – cu subinteles.
    2. Da, probabil ca la un moment dat vom vedea una si va fi foarte slab argumentata nu din incompetenta dar din imposibilitate.
    3. Fara relevanta – domnul Popoviciu este liber sa isi aleaga notarii, si un notar este liber sa isi aleaga clientii. Daca nu ar fi semnat de acest notar ar fi fost semnat de altul. Un document semnat nu prezinta neaparat o incalcare a legii – e foarte greu de demonstrat – ci mai mult o intelegerea a rapoartelor pe care deja le stim.

  8. Mai de una zi, domnul Turcanu isi apara stapanul declarand ca Basescu ca persoana nu l-a intalnit pe Popoviciu si nici cu Tulus nu a discutat despre acest caz. Sa faca ..plici! Chiar domnul Presedinte a dezmintit . Asa ca ar trebui sa-si caute altceva de lucru ca odata ce i-a iesit porumbelul din gura nu va mai avea credibilitate. Se pare ca cazul ( iertata cacofonia intentionata)sotilor Saftoiu nu le spune inca nimic despre vulnerabilitatea de a fi omul lui Basescu. Oricum madam Turcanu nu este Udrea chiar daca este la fel de blonda.
    Cat despre Basescu; “Cine se scuza se acuza.”
    Se vede ca aroganta este caracteristica familiei Basescu.Ma intreb cu cat s-a vandut conacul dela Corbeanca in asa fel “mamzel” Basescu sa cheltuiasca jumatate de milion de euro pe niste pereti goi si sa aiba , banuiesc, alta jumatate pentru finisari si decoratiuni?
    Chiar ca suntem prosti ca ne uitam in gura lor.
    Repet ,cand DNA se va autosesiza ca madam Udrea o sustine financiar si logistic pe mezina Basescu , proaspat iesita din PD-L,punindu-i la dispozitie spatiu din cladirea Guvernului si asistand-o cu bani din propiul salariu? Departe de mine gandul ca mezina isi va vinde Range Roverul cumparat din sudoarea muncii sale la o companie privata.
    Vorba aia :statul plateste sau mai pe romaneste , si f…, si cu banii luati.

  9. Chiar ne cred prosti cei de la varf? Poate nu ne cred prosti dar nici nu mai conteaza daca le credem sau nu minciunile. Nenorocitii astia au atata putere incat putem spune ca suntem intr-o dictatura a nesimtirii, premergatoare celei de agresiune pe care o va instaura marinarul ratacit. Daca iese tradatorul asta las si masa pe care nu prea am ce sa pun, las si casa pentru care ai mei au muncit o viata si firma la care platesc impozitele la zi si tara la care tin si ma duc unde vad cu ochii. Dupa 20 de ani de chinuita libertate sa ajungem la mana unui alt nebun, mi se pare cea mai mare perversitate de care poate da dovada poporul asta. Sper sa nu fim in continuare “stupid people”

  10. Am inteles ca in viitoarea constitutie, conceputa de “expertii de la cotroceni”, presedintele va raspunde penal doar pentru tradare. De asemenea, am inteles ca votarea acesteia va fi grabita, astfel incat la alegerile prezidentiale sa fie in functie.
    Am cateva nedumeriri:
    1. presedintele are plural
    2. de ce nu s-a adoptat formula ” presedintele in functie”, fiindca substantivul nu are plural si, deci, dupa terminarea mandatului va putea raspunde pentru eventuale matrapazlacuri facute inainte sau pe timpul mandatului.
    3. oare nu se pregateste o acoperire constitutionala a averii familiaei prezidentiale?
    Lazar

  11. Iata ce cred eu ca a facut (varianta mai plauzibila decat cea oficiala.
    Initial a avut o punga goala si a venit unu la ea (nu sunt sigur ca era goala, pentru ca daca punga avea sigla PDL avea in ea si niste promisiuni electorale)si i-a propus sa faca schimb cu gasca lui… Apoi, mergand ea cu gâsca in brate, cineva i-a propus sa-i dea gasca pe o capra… capra pe un car (paremise ca era cel putin FERRARI)… caru’ pe doi boi (eu nu mai sunt de ceva timp in tara dar si asta cred ca e vreun restaurant)… si uite asa se pare ca dupa 20 de ani ceva se schimba cu adevarat in ROMANIA… ni se schimba povestile cu care adormim telespectatorii!

  12. Somnul ratiunii naste monstrii.
    Incercam sa cladim o democratie. Dar dupa douazeci de ani de democratie originila ne intoarcem de unde ne-a lasat Ceausescu.Suntem prea ignoranti si suficienti si nu am priceput nici acum ca destinul uman are o ciclicitate.Ne-am bucurat dupa revolutie si continuam sa vedem partea plina a paharului.Este bine sa gandesti pozitiv dar aceasta atitudine este benefica doar in democratii consolidate.Se cladeste o noua dictatura cu o familie pe cat de needucata pe atat de aroganta.Prima fiica a tarii o notarita de succes in blugi si vesta matlasata. Cati clienti la patru ace i-au trecut pragul conacului inchiriat? Cat despre cum si-a cladit averea personala nici un cuvant. A doua fiica are si mai mare tupeu. Se vrea cu tot dinadinsul la Bruxelles.Cine o recomanda? Copilaria revolutionara in curtea de la Modrogan si numele Basescu.Cat despre primul om in stat doar cei ce ling blide au cuvinte de lauda. Prima doamna a tarii, a fost este si va ramane o DOAMNA in adevaratul sens al cuvantului.Are bunul simt al romanului adevarat.
    Nu as fi avut nimic de obiectat celor doua fatuce daca nu ar fi mostenit caracterul tatalui.
    Bine ne face Basescu cand ne face caraghiosi. Trancanim de pomana pe seama lui. El va face tot ceea ce vrea. Se va alege din nou si cand va voi el. Se va voi ales chiar pe viata si asta cu sprijinul nostru, caci noi continuam sa dormim in cizme si-l lasam sa ne calce in picioare.

  13. “…Invinuiesc aceasta natiune de a nu fi putut sa depaseasca un scepticism vulgar si de a fi acceptat totul cu o resemnare imbecila, cu o pasivitate inconstienta, de a nu fi avut curajul unei eroice afirmari si, in fine, de a nu fi avut nici o resursa de eroism…” (Emil Cioran).

  14. Va salut cu respect d-le Ciutacu! Va apreciez foarte mult munca pe care o depuneti, desigur si cea a colegilor dvs. d-nul Gadea si d-nul Mircea Badea. Va urmaresc cu mare interes emisiunile pentru ca pe langa subiectele in sine pe care le discutati, totdeauna captati publicul sau cel putin pe mine, prin modul relist in care sint puse si analizate problemele. Nu incerc sa va laud, este doar o realitate! Cea mai “shmekera” emisiune este Sinteza Zilei, care pe langa realizatorul d-nul Gadea are invitati pe d-nii Badea, Stan si desigur pe dvs d-le Ciutacu. Nu am crezut in viata mea ca am sa vad asa ceva la TV, ca cineva va avea curajul, taria…INTELIGENTA necesara sa prezinte si sa discute la modul “asa cum am vrea si noi telespectatorii oamenii simpli” ,subiectele respective! Eu unul d-le Ciutacu, VA MULTUMESC atat dvs cat si colegilor dvs sus mentionati, pentru ceea ce ne oferiti in emisiunile dvs! Sinteti niste oameni inteligenti, culti, pe care mi-as dori foarte mult sa va cunosc si cu care mi-ar face mare placere sa interactionez, sa discut, chiar daca nu ma ridic eu la nivelul la care sinteti voi. Am 26 de ani si sint din Piatra Neamt. Chiar ma gandeam in ultima vreme cum ar fi sa imi gasesc ceva de munca in Bucuresti si sa ajung sa va cunosc, cu toate ca e cam greu cu locurile de munca in ziua de azi… degeaba mai ai o facultate, masterat… totul e pe relatii, pile etc. Sinteti niste persoane de la care as avea mult de invatat. Va doresc succes si multa sanatate! Cu respect, Adrian C.

  15. Off topic. Domnul Ciutacu va rog sa-i spuneti doamnului Mircea Badea, ca probabil pe dumneavoastra va asculta, sa nu mai traga clopotele inainte sa murim. Cu alte cuvinte sa nu mai minimalizeze importanta cetateanului intr-un stat de drept si mai ales sa nu mai spuna ca nu conteaza daca mergem la vot sau nu. Este o atitudine foarte periculoasa, care de altfel ne-a adus aici. Multumesc anticipat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.