Esti aici:
Prima pagină > Blog > Ce-mi provoaca scarba > 5 ani de succesuri şi măreţe împliniri

5 ani de succesuri şi măreţe împliniri

A asigurat o creştere economică fără precedent (în mandatul de premier al lui Tăriceanu), n-a făcut nici un compromis cu reprezentanţii sistemului ticăloşit (cu nesemnificativele excepţii Cocoş, Gabi Oprea şi mafia din Băneasa a lui Năstase), ne-a umplut de libertate a presei (găozarii, ţigăncile împuţite şi tonomatele nu se pun), a condamnat Securitatea lui Silvian Ionescu (din interior e cel mai eficient), a spart zăgazurile politicii externe prin ţările arabe (că Obama-i ocupat cu criza lui zilele astea, iar ăia din UE nu-l bagă-n seamă de invidioşi ce sunt), s-a luptat cu cei 322 şi cu grupările (nu mai sunt grupuri) de interese nelegitime, a dat liber prin depolitizarea justiţiei la anchetarea miniştrilor (PSD şi PNL), acum ne salvează de la pieirea demografică (sper că şi de corvoada sexului). Da’ de ce naiba i se plimbă aşa necontrolat limba-n gură, sughiţă şi vorbeşte cu atât de multe consoane?

P.S. În calitate de consumator de talent ce mă aflu, propun ca mâine dimineaţă, după ciorba de potroace cu ardei iuţi, să-l declarăm câştigător din primul tur.

UPDATE. Hotnews ne arată ce-l macină pe conducătorul iubit :Traian Basescu a tinut bilantul in Parlament si nu la  Palatul Cotroceni pentru ca discursul sau va fi trimis la cules si publicat in Monitorul Oficial devenindt astfel un act oficial. “Peste 50 de ani istoricii vor cauta prin arhivele oficiale si nu prin arhiva emisiunilor lui Ciutacu sau Gadea” .

Comentarii

comentarii

Similar Posts

132 thoughts on “5 ani de succesuri şi măreţe împliniri

  1. Corect, Ciutacule, si eu am observat, dar credeam ca mi se pare! Cred ca are limba pluta de la cascavaleala de acu doua zile. hi hi hi ce presedinte are tara mea!

  2. Stai incet, dle Ciutacu, poate ne zice si ca a dat locuinte (eventual de 1 milion de euro) tineretului… Si ca, prin democratie absoluta si prin vrerea poporului, au fost alesi cei mai potriviti europarlamentari… Stai incet, ca mai are de zis !

  3. d-le ciutacu ,suntem iar intr-un deja-vu?condanmnarea comunismului,suspendarea sau lansarea candidatului pdl la prezidentiale?

  4. I-am numarat peste 30 de balbe in trei sferturi de ora. M-am plictisit. Unii zic ca e beat, altii ca e prost…
    Mi-a placut asta: “avantaje avantajate de veche orinduire” 😆

  5. Rezumand:

    Fiti buni,
    ignorati mandatul de 5 ani din paranteza
    si cititi printre randuri.
    Nu-i asa ca parem o tara mult mai vesela?
    Pai si-atunci? Care-i problema?

  6. pt. un analist serios toata palavrageala e un ghiveci bun de mancat cu comesenii pdl.hmmm, m-a uns la inima cum se lauda cu cresterea economica de nshpe ori din perioada domniei lui dar, cu stupoare, a uitat sa spuna autorul(pnl).nesimtirea e mare.un tupeu cat cuprinde.demagogie, populism gretzos,marete impliniri…

  7. Deci nu numai mie mi s-a parut ca omul e baut. Ca doar nu era sa stea pana in ceas de seara fara sa presteze la bufet. Oare se trateaza cu apa de gura sau cu ambrozie produsa de Udrea?

  8. cam neconsegvent baselu’ acum cica judecatorii sunt vinovati pt ca nu exista condamnari pt fapte de coruptie, acum cica sunt independenti si nu se amesteca factorul politic in activitatea lor.

  9. M-AM ENERVAT RAU, CE DRACU , ANKARA, COREEA, HONOLULU, NABUCO,CONFLICUTL RUSO-GEORGIAN, C EVA CU TREZIRE, CONFLICTE INGHETZATE(CEVA LEGATURA CU FABRICILE DE INGHETZATA,ARME,CHESTII?) EFORTURI DIPLOMATICE, SINERGIA MARII NEGRE, SUMMIT NATO, REVERBERATII, ECOU FAVORABIL , PROIECTUL STRATEGIE IN DOMENIUL DUNARII, DUNARE- MAIN -RIN, BAYERN MUNCHEN 0-5, WAISSEMBACHER…NEBUNIE.DORMI IN PACE NICU CONSTANTIN!

  10. uite o chestie buna, k m-am saturat de atata mancat rahat: am inceput sa ma plimb doar cu buletinu’ prin europa!

  11. Nu stiu daca asa a fost mereu, dar, cel putin de cateva luni bune, am observat ca nu e-n stare nici sa citeasca de pe hartie. Eu nu cred ca din cauza bauturii.
    Acum sa iasa liberalii cu declaratii, sa-i multumeasca pentru aprecieri; practic, a confirmat cele spuse de atatea ori de Tariceanu si membrii Cabinetului sau, despre cresterea economica.

  12. Ai uitat intrarea in UE, el nu a uitat, cum nu a uitat nici de verticalitatea tarii, predictibilitatea si constanta in politica externa (a se vedea verticalitatea domniei sale din intalnirile externe si insisteanta cu care toati ne invita peste tot ca sa ne ceara parerea si sa ne laude). Legat de balbe, si eu m-as balbai de atata fericire daca tocmai as fi reusit inca odtata sa demonstrez ca pot aranja ploile in spatele usilor si ca inca mai controlez parghiile care transforma orice incercare de impotrivire intr-un derizoriu dans pe doua melodii cu aceeasi tema.
    In rest, justitia e de vina, cei 322, boborul e vinovat de prea multa fericire pe care nu stie cum sa si-o mai exprime, si de bine ii urla la usa in timp ce el le spune in fata: “Sunteti prosti bah, o duceti bine dar nu stiti, si in plus gura ca oricum sunteti o minoritate!”.
    In loc de declararea castigatorului ce oricum nu mai are nici un sens, castigatorul s-a declarat singur si nu conteaza ce zicem sau facem, eu propun sa facem coada la vama cu pasaportul in mana. Patetic, dar uitandu-ma la ce se intampla incep sa cred ca soarta capsunarului cu diploma in Romania nu e chiar atat de rea.
    Stereotipa, rasuflata, obositor de mult repetata si nebagata in seama de nimeni expresie se impune: mi-e scarba, fizic mi-e scarba.

  13. asta e tot ce puteti spune, domnule? ca poate a baut ceva? aveti idee macar cate ore doarme pe noapte omul asta?
    Nu sunt un fan, doar un observator, dar stiu ca el a bagat Romania in UE si asta nu o sa fie uitat. iar pe vremea lui Nastase ar trebui sa ne amintim cam ce se vedea la televizor..

  14. Subscriu, Victore!
    Oricum daca se vor gasi destui tampiti care sa-l voteze ca sa si castige, noi, astia mai normali la creierii capului, putem sa ne ducem dracului de aici.

  15. Are emotii? Il inhiba Parlamentul?
    E obosit? O fi lucrat azi-noapte la discurs?
    E cald, o fi servit o bere…
    PS Pe fond nu pot sa-l ascult.Mi s-a mai intamplat asta inainte de ’89.

  16. domnilor doctori ce diagnostic dati…sa fie afte pe limba de la cascavela alterata…cifra octanica prea mare de la whisky….cine ma poate lamuri??? in rest ai senzatia ca e cel mai fain baiat care a fost pe luna a evaluat,compilat si acum vine cu solutia…nici usturoi n-a mancat….si in rest penibil …..numai teorie de parca isi sustine teza de presedinte pe viata
    astept doctorii ORL sau alte specialitati sa ma clarifice ce e cu limba stalcita:)

  17. @ana – baiatul asta e obosit rau si cam nedumerit de la red bull probabil ( Bercea stie mai bine )

    Salut Victor

    Asta care ne-a bagat si in UE, cam trage stanga in seara asta, minim garantata. Parca isi inghite limba cateodata

  18. @ ana cretu:

    Daca ceea ce ati scris mi se adreseaza si mie, tin sa precizez ca NU SUNT CRETINA. Atat am avut sa va zic.

  19. Pacat ca in tara asta mai exista oameni (potentiali alegatori) care mai pun botu’ la asemenea gargara neocomunista, ce aduce aminte de vechile rapoarte de activitate cincinale ale regimului ceausist. Numai daca esti orb, surd sau imbogatit peste noapte din contracte oneroase cu statul, mai poti sa nu constientizezi cruda realitate in care natiunea romana se zvarcoleste in agonie. Sa ne mai “bucuram” cateva luni de pace sociala pentru ca, dupa alegeri, indiferent de rezultatul lor si, mai ales, daca se realege dom’ Basel, va fi MOARTE. Dumnezeu sa ne ajute!

  20. Numai cand ii aud rostit numele si imi ies cosuri pe cur. Daca mai iese presedinte inca odata o sa trebuiasca sa ma internez la dermatologie !

  21. daca mai iese si reuseste vrajeala asta chiar nu mai inteleg nimic …..cine mai poate crede abureala asta….se spala pe maini de tot ce a fost si impersonalul TREBUIE e la mare cinste…atentat la inteligenta noastra de ciutaci ce suntem….ca imi vine sa ma uit la clipul postat ieri cu pistoale:)

  22. Partea asta de discurs al d-lui Basescu imi aduce aminte de o veche butada de pe vremea lui nea Nicu impuscatu’ intitulata dilema lui Bula ; …”pai daca la ei e asa de rau si la noi asa de bine cum p…da m…sii de la ei e asa de bine si la noi asa de rau”… :-)))

  23. Nea Trăian e dus cu pluta! Da’ rău de tot! Demență persistentă indusă de alcool – cică așa ar fi fost diagnosticat Chavez ăsta de Murfatlar!
    A vorbit două ore. Exasperant, grețos, mincinos cât cuprinde, demagog, etc!
    Mai era puţin şi veneau femeile de servici să măture şi să le stingă luminile, lui şi bocului, pentru că doar ei doar mai rămâneau acolo. Cred că până şi coana Nuți se plictisise.

  24. vere, nu se darama parlamentu’, da ce zic parlamentu’, bucurestiu, de cate tampenii zisera astia azi. bubuie prostia si nesimtirea in ei mai rau decat tunurile la stalingrad. daca e sa fie, de ce sa nu-i asomam, sa nu sa se mai chinuie atat ca sa ne conduca.

  25. Azi ar trebui instituita Ziua Prostiei in RO.
    Ma mir ca n-a cazut Casa Poporului pe ei. Adica pe Presedinte-Guvern-Parlament.
    O tempora, o mores!

  26. Un discurs prezidential cu adevarat istoric, cel putin din punctul meu de vedere! In 20 ani, spre rusinea mea, aproape ca uitasem “Epoca de Aur” si interminabilele cuvantari ale “tatucului” de atunci. Noroc cu cel de astazi, tov Ba-SECU, care mi-a dat oportunitatea de-a retrai clocotitor clipe ale tineretii!!! Drept multumire, deci:

    Multumesc luminatului carmaci, bravului ctitor al Romaniei europene, parintelui spiritual al gaunoseniei portocalii, celui in abnegatia muncii caruia romanii gasesc cel mai inaltator exemplu de daruire intru constructia societatii capitaliste multilateral dezmembrate si inaintare a Romaniei spre haosul total!!! (Aplauze si urale sustinute, prelungite)

  27. bravo LAT ai sintetizat perfect …….sa iesim la defilare sau sa-i cantam osanale la demagogul prezidentiabil….sunt deceptionat

  28. pt devirusare….cred ca ai uitat sa compltezi ca e vorba de men….tia Elenei care l-a nervozat si bulversat de nu mai putea articula bine

  29. ba da rai sunteti:)) omu o fi luat un paharel sa-si faca curaj,ce am retinut eu nu stiu daca si voi”daca ma votati pe mine o sa va fie bine,eu is bun restu is rai”
    am facut gresala in 2004,daca iese tot betivu asta eu emigrez in moldova:)) nici acolo nu cred ca poate fi mai rau

  30. Excelent, Victor Ciutacu. Excelent. Daca Basescu nu va fi presedinte, si sper asta din tot sufletul, acest lucru ti se datoreaza si tie.
    Ai scris un articol devastator despre Elena Udrea, ala cu tarana din buletin, si pe urma ai aratat, impreuna cu liberalii si comisiile lor ce jaf a facut madama.
    Ai avut o parere transanta despre Ion Cristoiu. Este drept ca nu prea am fost de acord cu punctul tau de vedere dar iata ca s-a adeverit. In Jurnalul de azi a aparut un articol al maestrului care continea de 7 ori cuvantul mogul/mogulizare. Acum e pe Realitatea si scrie la Patriciu. O fi Independent, dar totusi. Ai scris aici un articol devastator. Poate ca romanii se vor destepta si ei. Care este alternativa? Oprescu sau Antonescu? Tu ce zici?

  31. dupa 5 minute de cosmar pentru mine, de mare cosmar, ma gandeam disperat ce sa fac ,sa fug in buda sa fug din casa. mai bine am schimbat canalul 🙂 iertati D-nule Basescu ca nu am avut puterea sa va urmaresc pana la capat ineptiile

  32. @ ana cretu

    nu te supara nu pute pe tine tricou ala portocaliu,cand l-ai spalat ultima data?
    sper sa dispareti toti odata cu betivu asta sa nu va mai vad altu

  33. sunteti rai…basescu e cel mai bun presedinte pe care l-am avut pana acum ! …doar nu credeti sincer ca ceausescu, iliescu sau constantinescu au fost mai buni…?…atat putem ( grija mare unde puneti accentul la ” putem ” )
    PS lipsa unor majuscule nu e intamplatoare …

  34. imi pare rau, nu cred pe nimeni cretin. doar inversunat, manipulat, speriat locuitor al unei tari in criza si tot ce mai vreti.
    dar ma intreb daca i le putem pune pe toate lui Basescu in carca. stiti ce? aproape ca-mi doresc sa fie asa simplu. doar ca nu e.

  35. sal mane
    sunt un cetatean idiot ca orce cetatean din tara asta
    nu stiu daca idiotenia e nativa la mine sau doar o adaptare a creierului, pentru a supravietui de cand m-am intors in tara
    nu o sa fac nici un comentariu la absolut orce are legatura cu politica deoarece ar fi ca si cum as comenta din nou operele literare din liceu in care scriitorul era mort si niste fufe nefutute incercau sa-mi explice mie la ce se gandea scriitorul cand a scris ce pula mea scrisese
    voiam doar sa-ti spun cat esti de destept si genial daca si-a dat seama si un idiot ca mine
    in rest pacea fie cu tine mane

  36. Victor , se-ngroasa gluma cu Moraru. Te-a avertizat , in mod repetat , sa nu mai “proliferezi” la adresa lui , ca iese rau…Te pui cu “elitele intelectuale” din jurul lui Basescu ?!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.