Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Strigătul disperat, de revoltă și neputință, al unui OM care nu se predă

Strigătul disperat, de revoltă și neputință, al unui OM care nu se predă

You may also like these posts:

Alina Iosif e colega noastră. De care suntem tare mândri. Dar, înainte de toate, e OM. Un om care trăiește în Suceava. Își strigă disperarea, neputința și revolta, dar nu se predă…
Habar nu are, dar tocmai mi-a făcut cel mai frumos cadou posibil pentru ceea ce ar fi trebuit să fie, în condiții de viață normale, aniversarea a 7 ani de când îmi vărs furiile pe post la Romania TV.

You may also like these posts:

Film de Radu Baran

Credit foto Emanuel Drăgoi

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “Strigătul disperat, de revoltă și neputință, al unui OM care nu se predă

  1. Nu credeam ca vor exista medici in Romania care sa abandoneze lupta de la spital cu coronavirusul! Au dezamagit populatia! Dati-mi voie, domnule Ciutacu, sa felicit si sa incurajez in acest comentariu un medic deosebit. Am vazut la tv, e medic rezident an V si se numeste ALINA CIGOLI. A fost detasata sa salveze vieti in spitalul groazei din Suceava si NU A REFUZAT LUPTA PENTRU VIATA PACIENTILOR. Si-a luat si familia cu ea. CINSTE acestei femei deosebite. Johannis ar trebui sa zboare pana la Suceava cu o decoratie pentru medicul ALINA CIGOLI.

  2. off topic oarecum: medlife a inchis spitalele iar doftorii in concediu, pai astia de ce nu sint tradatori?!!! de ce nu sint nationalizate spitalele private?!
    in stare de urgenta maternitatea din Timisoara a fost inchisa iar gavridele trebuie sa nasca la privat pe foarte multi bani sau acasa eventual cele cu probleme si fara multi bani pt privat se multumesc cu urarile de condoleante de la guvernarea mortuara a lui iohanis

  3. Ludovic ,,ureaza,, condoleante familiilor celor rapusi de coronavirus. Acelasi Ludovic care spunea ca a luat masuri pt ,,cresterea riscului,, infectarii medicilor! Stimati hastagisti rezistenti daca Ludovicul a baut apa dupa Veorica sa nu cumva sa iesiti la protest pentru ca va conduce un premier analfabet sau semianalfabet…depinde, inca nu i-a dat Veorica o dictare lui Ludovic ca fie ,,ievaluat”. Asadar, sa nu iesiti la proteste hastagistilor rezistenti pt ca nu aveti voie sa formati turma de telectuali la vreme de pandemie. Speram ca hastagistii rezistenti sa tina evidenta performantelor spitalelor din Suceava si Arad, adica Flutur si Falca, doi patrioti adevarati care au implementat bune practici pentru confortul pacientilor, conform cu programul PNL de guvernare – dricuri moderne,occidentale care sa satisfaca clientu’.

  4. Conform afirmatiilor chestorului general, sef peste frontiere, s-a constatat ca mandrete de romanasi care alcatuiesc diaspora revenita in tara sa implementeze in mod democratic coronavirusul in Romania nu stie sa scrie si sa citeasca!!! Drept urmare, politistii au pus mana pe stilou si le-au completat declaratiile pe propria raspundere. Pana or ajunge diasporezii sa-i mediteze Johannis mai dureaza. Ce constatam? Ca pentru o gloata de analfabeti din diaspora, guvernul meu, da lege cu dedicatie sa voteze 3 zile. Societatea civila din Romania e mandra ca viitorul tarii îi e hotarat de puzderia de analfabeti numita dragalas- diaspora?! O dragalasa diaspora care voteaza 3 zile sa aleaga un presedinte si parlamentari merita sa se plimbe prin Romania ca sa avem o tara ca afara: plina de coronavirus.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.