Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Solidaritatea jurnalistică se manifestă întotdeauna sau niciodată

Solidaritatea jurnalistică se manifestă întotdeauna sau niciodată

Dat fiind că însuși președintele României a considerat necesar să acuze o instituție a statului, în care are și el reprezentant la vârf, că ia decizii politice împotriva libertății de exprimare de la Realitatea TV, am un anunț politicos și scurt de făcut. O să fiu empatic cu “victimele cenzurii politice” fix în egală măsură în care au fost ele, zisele victime, cu noi când ne-a lăsat Securitatea fără salarii o vară întreagă și când ne-au chemat uneltele ei, ale Securității, în grup, la procuratură, să ne întrebe dacă recunoaștem că suntem mistreți și dacă nu cumva știm pe unde a ieșit Sebi din republică. Și, la plecare, las și eu două mărgici în calea uitării.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

2 thoughts on “Solidaritatea jurnalistică se manifestă întotdeauna sau niciodată

  1. Nu l-am văzut pe dl Rareș Bogdan solidar cu jurnaliștii Antena 3 atunci când dl Cioloș a considerat oportun să evacueze trustul Intact din sediu. L-am văzut fericit.
    Nu l-am văzut pe Rareș Bogdan solidar cu oamenii abuzați de SRI și anumiți magistrsți / Rareș Bogdan a fost solidar cu dl Negulescu (Portocală).

  2. Cele doua margici nu sunt altele decat alternative intelese in codul lor functional,nu ai cum sa-i scoti din sablonul decretat de ei insusi,nu inteleg nu vor sa ia legea un numitor esential in democratie!Interpreteza totul,aranjeaza in favoarea lor totul si face ca,combaterea sa fie puerila,prostii cu inhalatia lor si tu care vrei sa arati anomalia cu cativa care inteleg ca asta nu mai poate continua!Vad un orban tampit,opozitie pe care as fi vrut-o constructiva,vad tampenie totala fara un minim argument in picioare si vad o alergare frenetica dupa prosti,prostiti!Sa vreau un nivel al tarii mele de trai si viata,dupa care o stiu si simt,pentru ei,opozitia inseamna dezastru!Ce aleg,o tampenie iesita dintr-un cap,orban sau evolutie,nivel de trai salarii si pensii aduse timpurilor nostre de viata!Du-te planet orban,turcanu,catu,oferta e mult mai avantajoasa!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.