Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Scrisoare deschisă și politicoasă adresată Comandantului Operațiunii

Scrisoare deschisă și politicoasă adresată Comandantului Operațiunii

Domnule Comandant Suprem Marcel Vela,

Aș fi început cu Dragă Marcele, ca de obicei, dar, dat fiind că prin instaurarea stării de urgență ai devenit cel mai important om din România, nu-mi mai permit să mă adresez la per tu. Fiindcă, vorba aia, mâine-poimâne mă trezesc naibii cu mascații la ușă. Revin…

You may also like these posts:

Domnu’ Comandant al Operațiunii, vă rog eu, din suflețelul meu meschin, opriți-vă gealații dintr-o acțiune pe cât de penibilă, pe atât de contraproductivă. Ceea ce fac subordonații dumneavoastră, pe care i-a apucat zelul vizionării urgente a emisiunilor pe care Antena 3 le-a difuzat acum doi ani într-un dosar penal penibil și fără suspecți, fix zilele astea, când ar trebui să țină frontierele sigure și, eventual, să alerge după descreierații care împrăștie coronavirusul prin republică, este impardonabil. Înțeleg că vă stă în gât (nu neapărat dumneavoastră, ci liderului spiritual al liberalilor) prietenul meu Mircea Badea, printre puținii (dacă nu singurul de acolo) care nu a pus capu-n țărână, dar nu se face așa ceva. Și v-o scrie unul care are o rivalitate evidentă și manifestă, pe fiecare zecime de punct de audiență, cu Mihai Gâdea, dar care detestă eliminarea concurenței prin metode milițienești. Iar acțiunea asta e fix desprinsă din anii ceaușismului manifest.

You may also like these posts:

Nu profitați de starea de urgență pentru a vă regla răfuielile, personale, de grup, de partid, nici nu mai contează, cu presa, de care oricum aveți nevoie, mai ales în situații dramatice de genul prin care trece acum întreaga omenire. Și așa e un domeniu lovit din toate părțile.  Oricum abia mai gâfâim. Aveți mai multă minte decât Marian Godină și Traian Berbeceanu. Încercați s-o și folosiți…

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

10 thoughts on “Scrisoare deschisă și politicoasă adresată Comandantului Operațiunii

  1. Si Berbeceanu e liber! Si Vela nu ia atitudine, ci pune botul! Astia sunt conducatorii care in loc sa ne adune, sa ne uneasca, sa ne indrume sa trecem, cu bine peste perioada asta, ne invrajbesc cu minciuni.

  2. Asadar, in vremea coronavirusului poulimea nu e primita in instante pe motiv de expunere a magistratilor la infectare dar dosarele din partea autoritatilor merg ca unse pentru fapte inchipuite. Populatia are procese de intentat sa-si rezolve problemele dar sta acasa. Inseamna ca procesele se pot tine fara teama de coronavirus daca se judeca pt fapte de acum 2 ani. Apropo, la diicot se mai lucreaza la dosarul depis de miscarea pt regat si coroana pt anchetarea faptelor de la 1947??

  3. dincolo de altele care i se pot reprosa lui Mircea, la tura asta, militienii sunt ridicoli. nu e nici prima, nici ultima oara

  4. ,,… la tura asta, militienii sunt ridicoli…” domnule Ciutacu, dar puiul de militian in curs de scolire la Campina la ce grad de ridicol il incadrati? Cautati stirea recenta cu puiul de mitian care a ,,greblat,, in fuga cateva bijuterii dintr-un mall din Ploiesti si la verificarea de catre colegii sai de institutie s-a constatat ca bijuteriile valorau 50 Lei Ron!! 50de Lei prestigiul scolii din Campina?!! Cam putin!!!!

  5. E unul pe aici care nu stie niciodata despre ce vorbeste, dar continua, crezind ca parerea lui chiar conteaza! Ei bine, nu! Nimeni nu da nici doi bani pe tot felul de prostii pe care le indruga fara noima, dar lipsa de educatie este mult prea mare ca sa realizeze penibilul in care se scufunda cu regularitate.
    I se intorc fratii intru educatie si cultura!
    https://www.antena3.ro/actualitate/social/medic-din-arad-despre-situatia-din-vama-nadlac-nu-lupti-aici-doar-cu-epidemia-de-covid19-ci-cu-563682.html

  6. Big-ule , babaiete, bapatroane mankatza-s, acu ceva timp te dadeai cu posteriorul da pamant ca a scazut bursa pa timpul ciumei rosii. Cu bucurie in suflet te anunt ca pa timpul Ciumei lui jOIANIS bursa a scazut atat da mult ca actiunile tale nu mai valoreaza nici cât papirul pă care sunt tipărite șâ ieuroiul e dăcât 5 lei

  7. @militian
    Nu pot sa nu remarc cat de bine ti-ai ales alias-ul! Intelegi lucrurile la fel de mult si bine ca orice militian; pe langa tine Berbeceanu este un exemplu de inteligenta si educatie.
    Acu’ ceva timp ma “dadeam cu posteriorul de pamant ca a scazut bursa” din cauza actiunilor unor infractori.
    Acum bursa a scazut din multe motive si nici unul nu este imputabil “Ciumei lui jOIANIS”.
    Spre deosebire de momentul la care faci tu referire, acum mi-am vandut actiunile din timp, tocmai pentru ca infractorii tai nu au avut de-a face nimic cu actuala scadere a bursei. Asa ca actiunile mele desi nu mai valoareaza prea mult, nu mai sunt ale mele si sunt “aur” curat pentru ca le-am transormat in cash.
    In sfarsit, o mica lectie pentru un militian: actiunile la bursa sunt dematerializate, nu sunt tiparite (nici pe hartie scumpa si nici pe harite ieftina). Actiunile tiparite erau alea pe care le avea Idolul tau la Teldrum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.