Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Rămânem țara specială care s-a pișat, ziua în amiaza mare, pe statuie

Rămânem țara specială care s-a pișat, ziua în amiaza mare, pe statuie

Astăzi a venit vestea. Avocații lui Cristian Ronaldo s-au înțeles cu Fiscul spaniol. Megastarul fotbalului mondial va lua doi ani cu suspendare pentru o evaziune fiscală de 14,7 milioane de euro. În plus, dă banii înapoi și plătește o amendă. La fel s-a întâmplat și cu Lionel Messi. Și continuă să se întâmple, spre exemplu, cu Luca Modrici, ultimul Balon de Aur. La noi, în țara luptei perene împotriva corupției, nu s-a putut. Noi ne-am pișat pe statuie. Suntem mai speciali. Am postat, întru (re)aducere aminte, o bucată sănătoasă din unicul interviu dat, după prima fază a procesului, pe această temă, de Gică Popescu. A fost, o spun retrospectiv, poate cel mai greu interviu pe care l-am făcut. Dintr-o serie care, cu toată dragostea și stima pentru cei care încearcă s-o imite, rămâne irepetabilă.

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

7 thoughts on “Rămânem țara specială care s-a pișat, ziua în amiaza mare, pe statuie

  1. Intotdeauna poporul roman a fost mai special.Daca nu ma insel si regimul comunist a fost diferit la noi fata de vecinii nostri,la fel ca si revolutia,sangeroasa…
    Din pacate asta e fibra natiei…nu dam doi lei pe valori,veterani sau elite.Suntem doar prefacuti…

  2. @Răzvan,

    Când zici „veterani” și „elite”, te referi la securiștii pensionați (cu pensii speciale), la securiștii de rit nou și la băieții deștepți cu legături cu noua Securitate?

  3. Daca Gica Popescu era o simpla “statuie” poate ca nu se sinchiseau de el,problema a fost ca el candida cu sanse maxime la presedentia FRF contra reprezentantului noii securitati.si de aceea l-au bagat la bulau mintenas .

  4. Nene Victor,a fost politic.A pus câteva zile sa nu poată fi cu suspendare..
    Ai văzut alegerile din acest an?o sala de milogi, cerșetori cu gulere albe.O minge și o friptura i a convins că B(ou)reanu e salvatorul fotbalului din Romania

  5. In cazul lui Uli era in discutie o suma de 130 milioane! Au taraganat totul ca sa-l scoata la 28 milioane asteptind prescrierea altor fapte si sume. Asta ca sa stim despre ce vorbim. Este singurul care n-a fost condamnat la inchisoare cu suspendare dupa RM 2! S-a intimplat deoarece a deranjat alta lume prin prelegerile pe care le sustinea privind cinstea lui, spre deosebire de altii, care, pina la urma, l-au taxat. Gica Popescu n-ar fi fost nici macar acuzat in tarile vestului! Si Boris Becker a fost condamnat pt 1,7 milioane la 2 ani cu suspendare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.