Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Îl ajutăm împreună pe Sebastian să trăiască și să se facă fotbalist?

Îl ajutăm împreună pe Sebastian să trăiască și să se facă fotbalist?

Facem și noi o faptă bună? N-am mai prestat de-o vreme pe zona socială, dar cred că a venit iar momentul. Haideți, nu doare, ne mobilizăm un pic? Dacă am putut eu să ies din hibernare, cred că puteți și voi. Sau, mai bine zis, sper…

Sebastian are nevoie de 150 000 de euro pentru operatiile care i-ar putea salva viața. Cel mai mic ajutor îi poate oferi şansa la viață.
Faceţi cunoştintă cu Sebastian. La doar 11 ani, cel mai mare vis al său este să devină fotbalist, însă destinul pare că vrea să îi strice planurile. De curând a început lupta cu un monstru cumplit de care adultii sunt de-a dreptul înspăimântaţi – CANCERUL. La un control de rutină, medicii au descoperit că suferă de o formă rară a bolii care afectează o persoană la un milion. Evoluţia sa este lentă şi în cele mai multe cazuri fatală. Sebastian este hotărât să iasă învingător, dar are nevoie de ajutor. Oferă-i lui Sebastian o şansă la viaţă! TU poţi face minuni!!!!

DONEAZĂ PENTRU VIAŢĂ!

RO40BTRLEURCRT0435839601 – cont euro (Duţă Gheorghe Cosmin)
RO90BTRLRONCRT0435839601 – cont lei (Duţă Gheorghe Cosmin)
SWIFT BTRLRO22 – pentru cei din străinătate
http://paypal.me/CosminDuta

Comentarii

comentarii

Similar Posts

5 thoughts on “Îl ajutăm împreună pe Sebastian să trăiască și să se facă fotbalist?

  1. am donat. 100 eur.
    nu zic sa ma laud, dar la chestii de astea stiu ca ajuta. poate ii ajuta si pe altii sa deschida internet bankingu’ si sa dea cateva clickuri.

  2. Apreciez gestul dvs și mă alătur.
    Nu înțeleg de ce MF plătește Revista 22 și nu ajută oamenii care se confruntă cu astfel de probleme?!

  3. Pe 15 mai cand e si ziua mea de nastere mi-am si ti-am facut un cadou.Iti multumesc ca te-ai implicat si ai publicat acest articol,pentru ca astfel am avut posibilitatea sa daruiesc din putinul meu si sa ma bucur ca am ajutat si eu la salvarea unei vieti.
    La multi ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.