Esti aici:
Prima pagină > News Flash > I-ați umilit, i-ați ținut în case, le-ați furat sărbătorile, aveți ce meritați

I-ați umilit, i-ați ținut în case, le-ați furat sărbătorile, aveți ce meritați

Sunt primele alegeri, din 2007 încoace, pe care, din cauza virusului ucigaș, mi le-am petrecut acasă, în fața laptopului. Chiar dacă am stat în live o gramadă, am avut privilegiul de a decanta mai repede. Bine, nici nu trebuie să fii vreun geniu al combinațiilor politice pentru a intui motivele pentru care harta electorală a României arată așa. Ca să nu-și mai spargă capetele încercând să explice tot ceea ce lor, liberalilor, li se pare inexplicabil, scriu eu la prima mână principalele cauze ale dezastrului electoral.
– aroganța & lăcomia & sfidarea
– pandemia & majoreta Arafat
– prigonirea Bisericii Ortodoxe
– slugărnicia față de puterile străine
– demonizarea bezmetică a PSD
Cât despre porecliții “oameni noi în politică”, să-l întrebe, dacă au tupeu și le permite ierarhia militară, pe alchimistul Coldea de ce a scăpat sare, în loc de zahăr, în rețeta de succes a cafelei. Și de ce, la ani de zile după ce PRM a ajuns oale și ulcele, AUR e noul PPDD. Și, dacă tot veni vorba, de ce miracolul rolului decisiv al diaspora s-a dovedit a fi nimic altceva decât un fâs.

Altfel, nimic nu e mai reconfortant, după ce ai stat în scaun cinci ceasuri bătrân și bolnav, decât desumflarea botoasă a propagandiștilor de partid și de stat. Iar trebuie să umble prin satu’ cu miniștri să caute alte cururi de pupat…

Comentarii

comentarii

Similar Posts

4 thoughts on “I-ați umilit, i-ați ținut în case, le-ați furat sărbătorile, aveți ce meritați

  1. Unul care spumega pentru ca diaspora nu e lasata sa voteze e Malin Bot. Dar Malin Bot spumega doar cand alegerile erau organizate de psd. Si facea Malin Bot numai clabuci ca pesedistii trebuie sa ajunga la puscarie pt cozile la vot din diaspora. Acum, Spumegatorul Malin Bot tace malc, nu mai cere puscarie pt zecile de mii de voturi anulate diasporezilor de catre urmasii bratienilor din pnl. Asa a ajuns Malin Bot sa-si rumege spuma in timp ce spune ca psd a castigat alegerile in fata pnl. Vocea strazii spune ca daca nu era teama de pandemie si ieseau romanasii la vot si votau psd cu peste 50 la suta doar ca sa-l lase pe dom’ Semaca cu a sa palarie la pupitru pe sosea in campanie electorala fara rost.

  2. Mai scurt si mai la obiect nici ca se putea !
    Doar o mica adaugire : n-a fost buna rosia lu’ Dragnea, ne vor umple altii de castraveti !
    Personal, in afara faptului ca liderul lor nu prea “trece sticla”, ca e fad si fara sare, nu am comentarii ! C-a avut si “nea Gigi” fanii lui, a facut si “domnu’ Dan” partidul mare (dupa care s-au despartit, el la parnaie, ei pe la alte partide… cazul unui ales de s-a filmat singur cand “consuma”, votand on-line….).
    Deci, ce s’zic ?! “Succesuri” astora noii, macar ii mai contrabalanseaza pe useristi ! Si sper sa ii si balanseze nitel, chiar sa-i zguduie, ca incepuse lumea sa vada o lumina in “tanara speranta a politicii”, Ciolos…
    Se fac analize de unde au luat voturi, c-ar fi de la PSD; fara ecuatii, sigur au luat si de la USR… ceea ce e de bine, zic….

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.