Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Dricurile stau la coadă la Morgă, blestemul Orașului Interzis Suceava

Dricurile stau la coadă la Morgă, blestemul Orașului Interzis Suceava

You may also like these posts:

 

“Klaus Iohannis a retras decorația conferită Spitalului Județean de Urgență din Suceava”, anunță Administrația Prezidențială. Degeaba încerci, Înaltule, să ascunzi gunoiul sub preș. Ăsta e blestemul tău. Din păcate, e și al nostru, ca neam și țară. În cel mai dramatic moment de criză din ultimii 30 de ani, stăm cu o momâie resentimentară în geam la Cotroceni. În afară de răzbunări mărunte și de loisir, nu ești în stare de nimic. Uită-te la atitudinea tuturor președinților care-ți sunt contemporani. Au atitudine de oameni de stat. Ies, se adresează națiunii, se duc în focare, iau decizii. Tu aștepți să se deschidă frontierele. Te așteaptă Miami, Tenerife, Madeira. Ca să pari ocupat, ieși la tv ca să ne înveți să ne spălăm pe mâini, să ne rogi să nu ne mai strângem în brațe ca fătălăii și, mai nou, să ne anunți câte copii de chitanțe de amenzi ai strâns la Palat. Parcă ești purtător de cuvânt la Grăniceri. Rămâne cum am stabilit, Suceava a devenit Orașul Interzis, stau dricurile la coadă la Morgă, o să te bântuie toată viața blestemul ăsta. Pe cadavre te-ai ridicat, pe cadavre te duci în cap!

Comentarii

comentarii

Similar Posts

24 thoughts on “Dricurile stau la coadă la Morgă, blestemul Orașului Interzis Suceava

  1. Draga diaspora cu ,,ocazia coronsvirusului,, ai nimerit in jetul lui Badalau!!! says:

    Si cand te gandesti ca zapada il asteapta pe partie dar Johannis e nevoit sa faca poze cu izoleta-minune a mapn… grea soarta de presedinte-plimbator!!

  2. Mi’au sarit in ochii comentariile venite din reteaua prostilor, unii conturi false si probabil platite, alti lingai de lozinci, si realizez ca tara asta niciodata nu o sa se mai faca bine, boala de care suferim noi ca natie, bate COVIDUL la curu’gol, pentru prostie neexistand nici tratament, nici doctori!
    Pe de alta parte, sunt in acelasi sentiment. Sa dea Domnul!

  3. In foto, managerul spitalului si cu Flutur parca asteptau sa-i unga Johannis cu trafaletul cu mir pe crestet! Acum, daca tot a retras decoratia poate schimba si numele spitalului -,,spitalul vesnica pomenire” sa-si aminreasca sucevenii peste ani ca rares bogdan le-a recomandat un spital occidental!

  4. Spune-i lui Ponta ca foametea a fost in ‘46-‘47, nu in anii ‘50. Si a fost in special in Moldova, acolo unde zice ca s-au ferit de foamete parintii lui.

  5. Sinistru personaj! Dupa ciuma lui Caragea ale carei victime sunt la baza (la propriu!) Parlamentului, o sa ramana in istorie si Iohanis, cu covida lui si cu apetitul lui spre geci (desi, Trump, mai strans la punga n-a cheltuit pe el decat o sapca!), asta, sau se vrea moldovean si se pregateste si de “oleaca de bataie”, ori e supus canadian si ne arata ca “poa – sa ninga, poa- sa ploua…” acum are si geaca de piele ca s-a uzat aia rosie, ori nu se mai asorta cu partidul…Dupa ce ne-a “demitizat boala” si s-a demitizat si electoratul lui elitist diasporean, s-a trezit, in sfarsit, cu toata puterea la el si umbla ca o curca beata nestiind ce avantaje sa-si mai traga…A decretat starea de urgenta si a suspendat CEDO, ramanand stapan absolut si nu intelege de ce nu s-a aliniat tzara cu aspiratiile sale…Cand am auzit de romanul care si-a scos la plimbare pestisorul in punga, parca am retrait momentul atarnarii perelor in plopii de la Izvor si am inteles ca se cam termina timpul…ma astept sa aflam si de romani care-si scot la plimbare parazitii intestinali, sau de votantii iohanisti, proaspat sositi, care-si plimba o ora pe zi paduchii, in libertate….

  6. Presedintele noastra este egal cu merele jonatan foarte slab nu stiu la ce pricepe sa arenjeze tinuta –am ales bine rusine

  7. Ce faci Victore ? Te-ai vandut si tu satanei de la Kremlin ? Nu iti este rusine sa speculezi, pentru a atrage atentia la persoana ta, de la o vreme ratacita, din motive pe care rusinos le ascunzi ? Sa stii ca minciuna vesnic nu o poti ascunde …

  8. reclama-l pentru fake news la Ministerul Adevarului. asta ai retinut tu din toata interventia lui?

  9. Pe diasporez i ia primit cu brațele deschise ,că vorba ăla l-au votat pe el pe Klaus .După ce diasporezii a umplut tara de molima vine el primul filosof al țării să ne sfătuiască părintește cum sa ne spălăm pe mâini ,cum sa tușim,și cum putem fii responsabili.sper sa regrete amarnic românii care au votat un șifonier.

  10. Cam singurul jurnalist care are ,, curaj” sa spuna lucrurilor pe nume ! Sper sa ramaneti pe aceasta,, linie”! ,, Dulapul” nu are sentimente pt acest popor ! Executa ceea ce i se dicteaza , de atatia ani…Nu se trezeste natia asta de idioti ! Ne.a aratat o istoria! La fel va fi si acum ! Fiecare pt el ! Dk ,, trece” molima, <>….

  11. Tu presupui ca m-am uitat la toata emisiunea. Zapam si l-am vazut pe Carlan mintind iar tu te prefaceai ca esti patruns de cuvintele lui.

  12. Ma minunez cati imbecili il ataca pe Ciutacu fiind-ca i-a batut obrazul presedintelui pentru mizeria electorala de la Spitalul Suceava. Unul vine si spune cate victime sunt in Germania si ca vezi Doamne autoritatile nu sunt atacate. Pe timpul guvernarii psd-iste asistam de dimineata pana in nopate la cele mai abjecte atacuri impotriva guvernarii multe din ele meritate. Acum daca indraznesti sa bati obrazul gros hotilor sa nu fure ca PORCII toti POSTACII RATATI INCULTI DOBITOCI CRETINI incep imediat sa te injure. Ma nu va ajuta Dumnezeu sa va fereasca Dumnezeu de rascoala flamanzilor…..

  13. Sa va ia dec de romani prosti ,ați votat și acum o trageți de coada .cu PNL înainte …..spre groapă……

  14. mai usor cu generalizarile, suntem multi aici care n-am votat PNL si Iohannis

  15. Deci nu va mai agitati, De vina este greaua mostenire PSD, caci cei care conduc acum sunt perfecti 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.