Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Avem guvern: oamenii din plic de care încă n-a reușit să scape Cioloș

Avem guvern: oamenii din plic de care încă n-a reușit să scape Cioloș

Cabinetul Cioloș a primit votul Parlamentului. O majoritate covârșitoare, de tip uselist, a votat, covârșitor, compoziția și programul încropit din patru bucăți de ceea ce trebuia să fie guvernul-minune al tehnocraților. Dacă de oroarea Cristina Guseth a reușit să scape în urma dezastruoasei prestații a acesteia în comisiile parlamentare reunite, Costin Borc și Marius Bostan par, deocamdată, de neurnit, în ciuda multelor semne de întrebare pe care trecutul acestora le reclamă. Poate și pentru că, la fel ca și în alte cazuri, numele și portofoliile acestora i-au venit în plic, iar el n-a avut nici puterea, nici interesul de a se împotrivi. Iar aseară, într-un interviu acordat TVR, Klaus Iohannis i-a pasat întreaga responsabilitate a nominalizării membrilor cabinetul lui Dacian Cioloș.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

8 thoughts on “Avem guvern: oamenii din plic de care încă n-a reușit să scape Cioloș

  1. Îmi pare extrem de rău de doamna Cristinica. A făcut o singură greșeală, nu s-a îmbrăcat în violet ca să contracareze energiile negative pe care le-a simțit la audieri. În rest, vorba lu’ Mircea, sunt fan. Presimt că actualul guvern va aduce bunăstare majorității românilor.

  2. Cronica unei morti anuntate – a democratiei clasice, pentru ca “democratie” aveam si inainte de ’89 si ne-am intors acolo: la dosare, origine sociala sanatoasa si pregatirea tehnologica, recomandarea unui cadru de nadejde (vezi:Macovei)
    Nevinovata doamna Guseth ne spunea chiar ca se va califica la locul de munca. Avem doi generali in guvern (daca nici astia nu stiu ce e democratia…lui “Am inteles! Sa traiti!” si avem majoritatea scolita la noua scoala de cadre de la Bruxelles… Nu avem, inca, unanimitatea in Marea Adunare Nationala, dar vine ea… pana atunci astept represaliile stapanilor dosarelor impotriva celor care au miscat in front. Daca avea cineva dubii privind aspiratiile si caracterul lui Iohanis, acum, dupa garzile de onoare si fanfare militare, cred ca s-a lamurit. Omul e fan Ceausescu – Elena Ceausescu. Pentru ca nu poate fi si presedinte si prim ministru (inca) se multumeste sa fie presedinte si prim sinistru si ii iese.
    P.S. Oare Postelnicu era tehnocrat?

  3. Saracii aia de la fanfara,ce i-a mai alergat pe la ministere in plina noapte,e greu cu atatea tromboane!Cat zambet,cata satisfactie avea sasul cand si-a vazut,in sfarsit,creatia,gretos!Dupa rusinea cu guseth am vazut ca si maimutei de la circ ii dadeau aviz favorabil!tSa vedem ce rahat cu perje vor face astia!Mi se par diletanti,nu-i stiu,nu-i cunosc si m-am saturat de cv-uri pompoase, umflate cu tot felul de facaciuni bruxelene!Programul lor de guvernare este de fapt un set de principii,nimic concret,vorbaraie,maculatura!

  4. intro colonie oamenii si mutarile vin in plic, doar maimutoii care cica conduc ceva se cred politicieni. nu cred nici in strada, si nici in cei un milion de tipi care cica vor face ei ceva de 01.12.2015. deja s-a vazut ce s-a realizat. avem cea mai slaba clasa politica in frunte cu un neamt care se crede carol 1 si la care alti boi se uita ca olteanu la girafa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.