Esti aici:
Prima pagină > News Flash > Victoria chinuită a Partidului împotriva Securității; poate ultima…

Victoria chinuită a Partidului împotriva Securității; poate ultima…

  • Dragnea a câștigat, firesc, bătălia penibilă a moțiunii de cenzură împotriva guvernului pus de el însuși. Dacă nu era în stare să asigure majoritatea nici măcar acum, pleca direct la Alexandria; sau pe carantină, la Rahova. Dar asta nu înseamnă că e veșnic și atotputernic, chiar dacă el asta speră. La prima comicărie nasoală pentru partid, fix ai lui o să-i ia gâtul într-un spectacol de sunet și lumină. Au pățit-o, pe rând, Iliescu, Năstase, Geoană, Ponta…
  • Ponta a încercat marea cu degetul, a băgat nuiaua prin gard și dihonia între ei, acum se întoarce la plimbări, golf, poze cu mese bogate pe Instagram și așteaptă următoarea oportunitate. Nici nu se va uita în urmă după Grindeanu, omul căruia i-a pus o parte a Sistemului mâna pe cap când nu-l cunoșteau nici vecinii de stradă și căruia cealaltă parte a aceluiași Sistem i-a dat un șut în cur după ce s-a făcut de bășcălie națională. Recuperabil și ăsta dacă-i cuminte și servește în continuare patria.
  • Într-o lumea normală, Dragnea ar trebui să priceapă ceva și să se abțină ca, la următoarea listă, să bage-n față iar toate amazoanele cu gură mare și toți argații de pe mănoasele moșii din Teleorman, dar, din păcate, nu (cred că) se poate abține. În aceeași lume normală de care n-o să avem parte, după eșecul zgomotos, Ponta ar trebui să fie istorie și Grindeanu să umble cu punga de catering pe cap, dar, tot din păcate, nu se va întâmpla nici asta.
  • Iohannis e iar pe cai mari. Fără să facă, la vedere, nimic. El ar fi trebuit să fie personaj principal în “Erou din întâmplare”, nu Andy Garcia. Dacă știe să joace, îi rotisează ca pe puii de Crevedia și tot el iese bine. Arătați-mi un contracandidat al său de la PSD viabil pentru 2019 și-l fac icoană în birou. Sau acasă, dacă se mai încordează mult Securitatea să ne închidă postul de televiziune. Oricum am reușit iar performanța să fie toți supărați pe mine și să-mi impute, fiecare în parte, că am jucat cu ăilalți. Poate ar trebui să învăț și eu ceva din viața asta curvă.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

18 thoughts on “Victoria chinuită a Partidului împotriva Securității; poate ultima…

  1. Chapeaux!
    Si o veste trista pentru PSD si taica Dragnea: a fost ultima lor lupta cu securitatea, pierind pe limba lor! Trist … si cand te gandesti ce bucuros/entuaziast m’am dus la alegeri intr’o zi splendida de iarna, comentand pe drum cu un prieten ca soarele de afara ne da semn ca in sfarsit scapam dracului de intunericul ultimilor 10 ani. Ce naivi, ce copii frumosi ….

  2. Grindeanu, care conform logicii ciutace este omul sistemului nu a acceptat postul de viceprim ministru.Deci securistii nu s-au multumit sa aiba un om in interiorul guvernului ci au mizat pe faptul ca motiunea nu trece.Sansele ca motiunea sa nu treaca erau practic nule.Motiunea trece dar problema ramane.Dragnea va numi o marioneta in locul lui Grindeanu.Daca e o marioneta nu are cum sa fie un bun prim-ministru.Daca va fi un bun prim-ministru nu va accepta sa fie butonat de Dragnea si in acest fel ne intoarcem de unde am pornit.Toate aceste se intampla doar pentru ca sa fie respectata dorinta lui Dragnea de a ramane la butoane.Practic psd’ul si-a extirpat din peisaj 3 fosti prim-ministrii si l-a incoronat pe Dragnea ca tatuc absolut , pe Dragnea care binenteles nu e omul sistemului ci el se lupta cu sistemul.Mai spumos d’atat ce mai poate fi?

  3. tu esti unicul care poate deduce, din ceea ce scriu/vorbesc eu, ca am sustinut vreodata ca Dragnea n-ar fi cu sistemul

  4. da, am votat PSD. regret mult.
    am validat niște nulități. ceea ce mă doare cel mai mult este că mi-am pierdut speranța că acești domni și doamne îmi vor respecta mama și bunica.
    am votat acest partid sperând că vor promova oameni decenți.
    din nefericire, membrii acestui partid nu respectă legea bunului simț.
    echipa Dragnea a câștigat, dar noi suntem reprezentați de “oameni” lipsiți de caracter ( jignirile aduse unui coleg arată adevărata față a PSD-ului).
    dragi cetățeni, nu vă bucurați, azi a fost Grindeanu … mâine urmăm NOI (cine nu-l iubește pe domnul Dragnea riscă să fie exclus din România).

  5. Pana una alta pana n-a zis Baselu cu subiect si predicat ca Sistemul s-a infiltrat virusologic in politica (ca in economie era deja) si incearca lucruri nu stia/zicea nimeni de el. Acum toti ii dau cu Sistemul si cine e si cine nu e in el. Pana n-a zis Udrea prima de LCK si Coldea (si a fost hulita ca de ocicei) la fel cu subiect si predicat nu avea nimeni curaj sa pronunte numele alea. Acum se fac emisiuni intregi cu cei 2. Si cu Udrea si cu Basescu ai sters pe jos cand erai in antene (mai ales pe blog ca de…CNA), acum esti gazda perfecta pentru ei si le-ai preluat si textele. Imi place sa vad cum tarfele din presa caracterizeaza si analizeaza tarfele din politica.

  6. Gazda perfecta le puteam fi si la A3, da’ au ales sa nu vina. Unde, cand erai tu plecat pe alta planeta, am lustruit podeaua cu ei CAND ERAU LA PUTERE, CONSOLIDAU STATUL ASTA SECURIST, BAGAU LUMEA LA PUSCARIE SI NU AVEAU REVELATII DEMOCRATICE. cand le-a venit randul la tocator, in mecanismul pe care l-au perfectionat, m-au descoperit. Si, curva, necurva, au gasit in mine singurul om (la un moment dat) dispus sa le gazduiasca regretele si dezvaluirile tardive

  7. Si cei din presa inclina balanta in functie de interese. Daca in aceste zile pe posturile TV s-ar fi scos in evidenta partile bune si realizarile guvernului Grindeanu si mai putin insuccesele care de fapt nu prea au fost, atunci cu siguranta rezultatul votului acestei motiuni ar fi fost altul. Dar presa e cea care te ridica sau care te coboara, in functie de interesele lor, de cum bate vantul si din ce parte.

  8. @Victor

    au gasit in mine singurul om (la un moment dat) dispus sa le gazduiasca regretele si dezvaluirile tardive

    Oare, Victore? Oare chiar regretă, cu bani ascunși în conturi pe cine-știe-unde, tot ce-au făcut? Tot ce-au făcut, au făcut-o în plină conștiință. Cred că amândoi regretă că nu i-au pus pe alții la conducerea SRI și DNA, de asta sunt convins că regretă enorm, și nimic altceva. Vorba lu’ Badea, parafrazez, „băsescu are imunitate în limba engleză”. Deci, ce regrete, ce frici, de unde… nu știu.

    A nu se înțelege că îi dau dreptate Arcului Triumfalist.

  9. da, regreta ca n-au fost precauti si ca n-au priceput ca astia se vor intoarce impotriva lor

  10. Draga domnule Ciutacu,
    Pe langa faptul ca le atarna greu scheletii de prin dulapuri, nici cojones nu au, dovezile sunt fara numar. Au la indemana toate resorturile democratice necesare, dar ei se joaca cu putza in nisip si de’a comisiile parlamentare. In ziua in care acele audieri vor deveni unele publice (vezi USA) si vom avea in sfarsit si politicieni cat de cat spalati si cu ceva cojones in pantaloni poate nu or mai trebui sa regrete ca au facut pactul cu dracu sa treaca puntea, iar la capatul alalat de punte i’a asteptat tot el.
    Oricum ar fi … eu unul nu mai cred in nimic, da la vot o sa ma duc macar sa nu aiba girul de a ne vinde cu totul altora, ramanand la faza “bucata cu bucata”.

  11. Victore,
    Daca PSD vrea sa-l puna pe Georgescu prim ministru cred ca va avea doua probleme, mari:
    1. Opozita lui Georgescu care va trebui sa plece dintr-un job caldut, bine platit si low profile catre un job stresant, mai prost platit si high profile.
    2. Programul lui Dragnea se va duce pe apa sambetei. Georgescu nu cred ca va aplica populismele din programul lui Dragnea si nici nu-i va accepta “suzeranitatea”.
    Asa ca sunt sceptic ca Georgescu va fi prim ministru.

  12. Ca PSD-u’ a reusit sa aiba lideri (propusi si la prim-ministeriat) cu inceperea faculatii pe la 24 de ani, la o “particulara” la moda in vremea aia e cam de porc… cu “informatii” sau nu, aia d-am facut scoala la timpul ei ne cam crucim : asta ia deciziile strategice, de pe la Revolutie incoa !? Phiu, d-aia suntem unde suntem !
    Macar Grindeanu facuse scoala in tempistica fireasca… o sa fie un fass si cu asta (s-a vazut, transcede sticla precum castoru’ zidul de beton !)… si, uite-asa, ne trezim la pensie, c-am cotizat degeaba, ca astia de trebuie sa ne dea “directia” sunt niste “fara-frecventisti” penibili…
    Poate ca l-a pus ca e securist, si vrea sa-i faca de ras, sa vada lumea cine sunt ?! Da’ e pe nervii si viata noastra, la dracu, n-a chef sa-mi faca altii experientele !
    N-am snobismul lui “emteo” (macar fatuca aia avea niste studii, acolo, pricepea cum e cu “sarpele monetar”, cu “Breton Woods”), dar vad la agramati si fefeisti d-astia parveniti prin politica romaneasca, de mi-e ca roseste Dinu Paturica de ciuda, ca n-a reusit mai mult, la vremea lui…
    Nu c-ar conta, da’ mi-e scarba ! Ceasca macar se credea un patriot; astia de ies acu’ “la lumina’ sunt niste semirepetenti, buni de gura, si impinsi de “sistem” !
    (Apropo : intre basssescu – hauduiudu – si Iohannis, oricat nu l-as admira pe cel din urma, il prefer : macar era mai inalt decat Trump:))

  13. Dragnea a pierdut dar sigur daca maine se vor organiza alegeri va castiga. Pe om nu il intereseaza decat mariri de salariu/pensie. Scandaluri de acest gen se pot inampla zilnic, asta nu conteaza pentru alegatorii lor.

  14. stați liniștiți, alianța PSD și ALDE se luptă cu sistemul / l-au trimis pe domnul Liviu Pleșoianu să protesteze în fața DNA-ului.
    jurnaliștii independenți de la A3 l-au întrebat pe dl Dragnea dacă îl sancționează pe dl Liviu Pleșoianu. A zis că nu-l sancționează.
    Să fim corecți – dl Dragnea ( marele lider PSD) nu-l sancționează pe dl Pleșoianu pentru că nu-și dorește să intre în gura jurnaliștilor de la A3.
    în foarte scurt timp vom vedea cu toții cine a fost calul troian în PSD.
    Haideți să vedem dincolo de cortină.
    – dl Dragnea a fost alături de Năstase, Geoană, Ponta, Antonescu și Grindeanu.
    Interesant, doar domnia sa a rămas în picioare.
    – Numirile procurorilor din 2013
    Dl Ponta a propus și dl Băsescu a semnat decretele de numire pentru:
    Laura Kovesi ( șef DNA); Nițu ( Procuror General) și Alina Bica ( DIICOT).
    Cine a rămas în picioare? Doar doamna Laura Kovesi.
    dl Nițu și doamna Bica au dosare penale.
    – dl Victor Ponta demisionează din funcția de Prim-ministru.
    Ok, șef PSD era dl Liviu Dragnea. PSD, UNPR, PLR și PC aveau majoritate în Parlament.
    Da, toți spun că dl Ponta a trădat electoratul pentru că a băgat partidul în opoziție și a lăsat guvernarea în mâinile domnului Cioloș.
    Am două întrebări pentru dl Dragnea:
    1. de ce PSD a votat și susținut parlamentar Guvernul Tehnocraților?
    2. susținerea parlamentară a fost negociată cu dl Iohannis și/ sau Cioloș?
    Opinia mea: dl Dragnea a susținut “Guvernul Meu” pentru că: dl Dâncu a fost numit Vice-premier.
    dl Dâncu a fost Min. la Ministerul Dezvoltării.
    dl Dâncu a colaborat foarte bine cu doamna Sevil Shaideh ( secretar de stat).
    Cireașa de pe tort: dl Dragnea a recunoscut public că are o relație de prietenie cu dl Dâncu.
    3. dl Dragnea a preferat să susțină “Guvernul Meu” pentru că vroia să nu-și asume numirea doamnei Laura Kovesi pentru un nou mandat la DNA.
    L-ați auzit pe dl Dragnea spunând că nu este de acord cu numirea doamnei Laura Kovesi la DNA?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.