Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Zece şuturi în curul Nadiei Comăneci

Zece şuturi în curul Nadiei Comăneci

http://youtu.be/Yi_5xbd5xdE

Când am îndrăznit să scriu că Alina Dumitru s-a comportat penibil declarând că n-a votat la referendum fiindcă n-au felicitat-o telefonic nici suspendatul, nici interimarul, înaltele spirite au luat foc. L-au băgat şi pe Mircea Badea la pachet şi au început festivalul naţional al articolelor şi emisiunilor de înfierare. Tonomatele jigniseră marea campioană. Zilele trecute, cântăreţul-colonel a făcut-o pe Nadia Comăneci, indiscutabil vârf istoric al sportului românesc şi mondial, “nemernică” şi “cerşetoare” şi a încheiat apoteotic: i-ar da şi vreo zece şuturi în fund. Pentru că face reclamă la margarină, iar înaltele feţe trăiesc sănătos şi se tem că ale lor odrasle ar putea da iama-n rafturile supermarketurilor. Aţi văzut vreun val public de revoltă? Dacă nu-i loc de folosit politic indignarea, e linişte şi pace. Dă-le dracului de simboluri, ne pişăm cu presiune pe statuile lor şi aşteptăm să le răsară pe soclu trifoiul cu patru foi!

http://youtu.be/-t3TAggdeQY

P.S. Evident că laşul şi-a şters, ulterior, postarea de pe facebook

robert-turcescu-nadia-comaneci-facebook

UPDATE: Recunosc smerit că am mâncat camioane de margarină (Rama în liceu și Linco în facultate). După aia, mi s-a luat și n-am mai consumat. Între timp, s-a descoperit (probabil, cercetătorii britanici, nu altcineva!) că margarina, care se vinde pe toată Planeta Pământ, e greșită. Nu-mi bat capul să aflu de ce. Dar tot fac exerciții de memorie și nu reușesc să-mi amintesc numele vreunui mort de margarină. Poate mă scoateți voi din beznă…

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

121 thoughts on “Zece şuturi în curul Nadiei Comăneci

  1. @Stan Petru Paul
    cand esti facut colonel la apelul bocancilor, nu ti-e greata cand te privesti in oglinda…dar poti pierde nenorocitele de grade la fel de usor, precum le-ai capatat.
    mai greu e cu linsul in cur, revigorat sau nu curul stapanului trebuie tratat cu respect si lins cu sarg…

  2. Buna ziua d-le Ciutacu,

    Ce mare tampit e turcescu !Nu ii e rusine?E un acarien ,microscopic,in fata Nadiei!
    El n-o fi mancat niciodata margarina?!Cred ca mancat din plin altceva,ca pute…

    Cu mult respect pentru Dvs.,
    IoanaP

  3. 1. Nadia Comăneci este singurul sportiv din lume cunoscut după numele mic şi toţi îi ştiu ţara. 2. A jigni pe Nadia este la fel cu a ataca orice însemn national 3. In jurul nostru trebuie pusa mai des întrebarea : Ce ai realizat notabil în viata ta de pana acum? și îndepărtați cei ce doar dau cu gura.

  4. Daca e asa, atunci sa(-i) fie primit!

    Desi mi-e greu sa cred. Cineva se distreaza cu un cont fals.
    Oricum e de urmarit. Finalul.

  5. Offtopic,

    Mama ce show televizat fac astia pentru trasportul unor morti si raniti. Pe langa faptul ca sunt penibili, ei nu tin cont de un lucru. Avem cateva sute de mii de morti virtual asigurati, in cazul unui cutremur peste 7 grade. Mai bine le facem parastas televizat inca de pe acum. Cu bocitoare, cu tot ce trebuie….

  6. Vad ca multa lume are informatii… partiale. Nu stiu ce s-a discutat / dezbatut nici la B1, nici in alta parte. Stiu insa clipul si cam stiu si reglemetarile de natura etico-deontologica. Acuza rezonabila care poate fi facuta la adresa Nadiei nu este aceea ca face reclama la margarina (ar putea foarte bine face si la prezervative!), ci aceea ca sustine ca produsul are calitati pe care nu le are. Iar pentru a da credibilitate mesajului isi pune la bataie imaginea si respectabilitatea. Atat timp cat acest lucru este adevarat, IIsus sa fie cel care face reclama la margarina si tot este de vina.

    PS Revin dupa mult timp cu o postare la o tema… discutabila. Am citit, insa, nu constant, pe sarite, dar tot ce ai scris. Vad ca usor-usor iti reintri in ritm si asta ma bucura. Daca vrei sa tii seama de o opinie, parerea mea este ca, dupa re-asezarea ta profesionala, ar trebui sa dai mai multa atentie blogului. Ba chiar, eventual, sa te gandesti si la ceva schimbari, macar pe ici, pe colo… Seara buna!

  7. 1.Cine este Robert Turcescu?
    2.Cine dracu se uita la reclamele la tv si,mai important,cine naiba CUMPARA produse pentru ca apare cutarica la tv si le face reclama?Trebuie sa fii cretin sa mananci margarina pentru ca ai vazut-o pe Comaneci in reclama…
    Referitor la toxicitatea margarinei:pe langa acizi grasi nesaturati parca, nichelul continut in margarina provoca probleme pulmonare si renale, iar cadmiul este unul dintre cele mai toxice metale grele.

  8. pot sa-l parafrazez pe basescu?
    “cat de agresiv e tiganul asta imputit”
    doar ca in cazul asta remarca este adevarata, e si agresiv si tigan

  9. e simplu..base a mancat margarina si turcitului nu i-a placut gustul compozitiei maronii rezultata

  10. Pai nu s-a atacat nimeni pentru ca Turcescu nu exista decat daca vorbeste Mircea Badea de el. Nu se uita nimeni la ce spune sau ce scrie.

  11. pt cei care inteleg ca a-l critica pe turcescu inseamna a lauda margarina si cvare ne indeamna pe noi sa mancam numai margarina:
    mancati ma unt, ca e bun, e natural, 80% grasime, e numai bun 🙂

  12. DACA SI TURCESCU MAI E ZIARIST ,ATUNCI S-A DUS NAIBII PRESA DIN ROMANICA NOASTRA MIORITICA ! ACEST MIZER PUPINCURIST DE BASE SA O IA DE MANUTA PE “FRUMUSICA”DE PORA CA NU-I AJUNG NICI LA VARFUL PANTOFULUI NADIEI COMANECI CARE E UNUL DIN MULT PREA PUTINELE BRANDURI ALE ACESTUI NEAM AL NOSTRU CARE ,IATA CUM POT DEFECA EFECTIV PE GURILE LOR SPURCATE INEPTII .DACA AI COPIL ,EDUCA-L ACASA ,EXPLICA-I CE TREBUIE SI FIE PRIMIT CATA MARGARINA SE DA IN TOATE CANTINELE SCOLARE ,STUDENTESTI ,DE ORICE FEL ,IN RESTAURANTE SUB ORICE FORMA ,DE CAND S-A DESCOPERIT EA SI PANA ASTAZI SI ,VAI IATA TOCMAI COPILUL LUI TURCINELU’ ,COLENELU’ E INFESTAT CU ACEAST ALIMENT DE PARCA II DA CINEVA CU FORTA SA INGURGITEZE MARGARINA …UN PUTUROS LA PROPRIU SI LA FIGURAT IN ACEEASI MASURA SI CARE NU ARE NIMIC A SPUNE SI FACE DECAT ,IATA MANANCA RAHAT FARA ROST .DA-I UN SUT IN DOS OANEI SAU CUI VREI TU DAR NU ENEI VALORI DE TALIE MONDIALA ,MAI TURCELE SAU ESTI FRUSTRAT CA NU AI FACUT TU RECLAMA ASTA SAU ALTELE ?DA’ CE ESTI CAPABIL DE CEVA ????

  13. Apropos de margarina asta nociva, aude bunica-mea (pe la 82 de ani asa) care a consumat margarina toata viata ei in fiecare dimineata si uneori si seara, ca margarina ar fi responsabila de producerea cancerului.
    Se ridica ea speriata si striga cat o tine gura: “Aoleu, maica, sunt plina de cancer si habar n-am avut!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.