Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Zece şuturi în curul Nadiei Comăneci

Zece şuturi în curul Nadiei Comăneci

http://youtu.be/Yi_5xbd5xdE

Când am îndrăznit să scriu că Alina Dumitru s-a comportat penibil declarând că n-a votat la referendum fiindcă n-au felicitat-o telefonic nici suspendatul, nici interimarul, înaltele spirite au luat foc. L-au băgat şi pe Mircea Badea la pachet şi au început festivalul naţional al articolelor şi emisiunilor de înfierare. Tonomatele jigniseră marea campioană. Zilele trecute, cântăreţul-colonel a făcut-o pe Nadia Comăneci, indiscutabil vârf istoric al sportului românesc şi mondial, “nemernică” şi “cerşetoare” şi a încheiat apoteotic: i-ar da şi vreo zece şuturi în fund. Pentru că face reclamă la margarină, iar înaltele feţe trăiesc sănătos şi se tem că ale lor odrasle ar putea da iama-n rafturile supermarketurilor. Aţi văzut vreun val public de revoltă? Dacă nu-i loc de folosit politic indignarea, e linişte şi pace. Dă-le dracului de simboluri, ne pişăm cu presiune pe statuile lor şi aşteptăm să le răsară pe soclu trifoiul cu patru foi!

http://youtu.be/-t3TAggdeQY

P.S. Evident că laşul şi-a şters, ulterior, postarea de pe facebook

robert-turcescu-nadia-comaneci-facebook

UPDATE: Recunosc smerit că am mâncat camioane de margarină (Rama în liceu și Linco în facultate). După aia, mi s-a luat și n-am mai consumat. Între timp, s-a descoperit (probabil, cercetătorii britanici, nu altcineva!) că margarina, care se vinde pe toată Planeta Pământ, e greșită. Nu-mi bat capul să aflu de ce. Dar tot fac exerciții de memorie și nu reușesc să-mi amintesc numele vreunui mort de margarină. Poate mă scoateți voi din beznă…

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

121 thoughts on “Zece şuturi în curul Nadiei Comăneci

  1. @ valy , total de aceiasi parere . Sunt deacord si cu cei care zic ca nu se uita mai nimeni LABE1tv , daca nu citeam comentariu lu’ Mircea nu stiam nimic legat de subiectul ,, margarina” si jegul basist .

  2. Sunt de acord cu ceea ce ai spus… Culmea ca fix Turcescu s-o gasit sa judece pe X si pe Y….Si daca Nadia a facut un ban cinstit facand reclama la margarina unde este problema ?

    Este insa, fara discutie, foarte aiurea, sa scri tot felul de rahaturi despre oameni pentru 5RON si o portie de cartofi prajiti…Si aia arsi… Asta ca mesaj pt “dl.” Turcescu. 😀

  3. adevarul este ca avem un organism foarte rezistent daca nu murim(instant) dupa ce bagam toate chimicalele in noi si bem si o cola d-aia cu zece linguri de zahar in ea, si sa nu mai punem la socoteala ca multi dintre noi bateam mingea pe maidan in anii 80 pana se inopta afara,cand tocmai trecea norul radioactiv de la Cernobal pe deasupra noastra.

  4. de unde sa vezi val public de revolta daca nu citeste nimeni ce scrie turcitu’ (daca majoritatea numelor de familie provin din porecle ,porecla strabunilor lui era turcitu’ adica tradator de neam si lingau cu cei care-s la putere)

  5. Pai atunci nu ramine decit sa faca si Hagi reclama la chipsuri , Ilie Nastase la salam cu nitriti si Mircea Badea la ci-co + hamburgeri, ce conteaza, tot nu stie nimeni citi au murit din cauza lor. Da’ se pot vedea copiii obezi indopati cu cele de mai sus. Ma rog, daca Nadia face reclama la margarina , sa ne inchinam smeriti . De fapt e bine, un pic de selectie darwiniana, nici nu strica,omenirea s-a inmultit si asa peste masura in timp ce nivelul de inteligenta a ramas constant. Da’ ma tem ca din cauza excesului de margarina din copilarie a trecut asa de gratios dnul Ciutacu de la a3 la RTV . Iar daca Turcescu a considerat ca trebuie sa fie mirlan ca de obicei , so pe el !

  6. Romanii nu se revolta nici macar pt faptul ca sunt batjocoriti cu Codul Muncii in mana (ceea ce ar fii exact in interesul lor imediat). Ce pretentie ai tu sa se revolte pentru Nadia? Nu vezi ca ne-au spalat creierul?

  7. @Gabriel Serban: sa faca, nu-i tine nimeni, iar produsele bnu sunt interzise. da, stiu, le autorizeaza marea mafie iudeo-masono=tiganeasca, aia de o blameaza Vadim; si Clubul de la Roma, plus Grupul Bielderberg, care si-au dat mana sa ne ucida lent si sigur. cate despre motivele transferului meu, ar fi bine sa nu te futa grija

  8. Victor, mi s-ar parea corect ca Nadia sa-l actioneze in judecata pe Turcescu pentru amenintari (eventual santaj) intocmai cum dumnealui intentiona la un moment dat sa-l actioneze in judecata pe Badea Mircea pentru aceleasi gen de fapte. Se baga cineva sa-i fie Nadiei avocat??

  9. In alte tari ‘civilizate’ se incep campanii care sa educe oamenii cum sa manance sanatos si sa faca sport si la noi sportivi de talia ei fac reclama la margarina! Sigur,margarina nu omoara imediat,dar nu va mai mirati cand auziti de AVC la 40 de ani,infarct la aceeasi varsta. Pofta buna in continuare!

  10. Urita boala asta de a cauta cu orice dinadins,ori nod in papura cuiva,ori justificare la orice prostie sau ilegalitate .O seama de astia:Turcescu,Radu F. Alexandru,maestru Giac,Ciuvica,din partea cealalta,s-au specializat in a fi avocatii sau procurorii,te si miri cui,citeodata!
    De murit de la mincat margarina nu am auzit,dar din pacate nu se moare nici din mincat cacat!
    Acum,intr-adevar,e cumva deranjanta asocierea Nadiei cu margarina,insa atita vreme cit e legala margarina,asta e!
    Curvele virgine stau la cotitura si asteapta ceva cit de mic,sa ne arate ce stilati sunt ei,si cum stau ei cu deontologia la masa,bla,bla…
    Ce mai,suntem niste prosti si nici nu meritam ca oamenii astia sa lupte pentru binele nostru.Hai,ca-mi creste tensiunea.Si mi-au spus astia sa nu maninc margarina,sa nu ma uit la A3,sa beau 2 kile de apa.N-ai cu cine ba,niste tarani!

  11. Eu nu inteleg altceva…dar poate intelegeti voi si eu sunt mai tuta….Reclama asta cu margarina e de ceva timp pe TV ..ce dracu l-a apucat pe idiotu asta …asa tam nesam cu margarina lu’ peste? Oare nu incearca sa gaseasca subiecte cu care stie clar ca i-ar sari lumea in cap ( in principiu tu si Badea) ??? Poate am vazut prea multe SF dar cum nimic nu ma mai mira in ziua de azi…eu cred ca idiotu’ idiotilor incearca sa provoace pe unu si pe altu ca apoi sa faca pe victima…pe principiul :” Oleuuuuu, Badea m-a amenintat!!! Il dau in judecata ca imi e frica de el!!”

  12. Dle Ciutacu, hai totusi sa pastram un nivel decent, macar al exprimarii ,daca nu intelectual .
    Nadia Comaneci este cea mai titrata sportiva din lume, dupa parerea mea, inca nu a reusit nimeni performanta ei de a depasi aparatele de notare. Din pacate, cealalta problema ramine , impreuna cu un gust amar.
    In rest, ati fost prea subtil cu Vadim si conspiratia, n-am inteles nimic , iar problema cu f.. grija nu exista, nu margarina a fost de vina ci banii; alta dezamagire,chiar toti avem un pret ?!?

  13. Ce probleme aveti si voi! la ce face reclama Nadia, de ce s-a mutat Ciutacu, mai bine iesim in strada sa schimbam ceva in tara asta decat sa facem barfa pe facebook si nimic pt drepturile noatre.

  14. Turcescu nu se dezminte. Pentru el, valoare au alde base, neamtu, pora, cristoiu, udrea si toate gunoaiele care infesteaza Romania. Ei nu fac reclama la margarina. Ei fac reclama la CACAT, ca ei asta mananca.

  15. Eu cred ca pe Turcescu l-a amenintat Mircea Badea ca-l ucide cu margarina, ca nu l-m mai vazut atit de vehement in ultimul timp 🙂 Oricum, si daca Nadia facea reclama la cianura, cred ca exista si alt tip de limbaj. Ar trebui totusi sa se interzica folosirea retelelor de socializare ca sursa de stiri, e o mizerie, ma gindesc ca unii sint platiti sa stea pe facebook toata ziua, la serviciu, pe cind altora chestia asta le este complet interzisa. 🙂

  16. “nu basismul lui Robert il dezbatem aici”

    De ce sa nu-l dezbatem ? Atacul lui Turcescu (mult prea violent si aparut cu totul din senin, desi reclama exista de vreo trei ani) poate avea motivatii politice… Sa nu uitam ca Nadia (alaturi de Hagi si Nastase) si-a asociat numele (via BRD) cu Udrea, pe vremea campaniilor de promovare turistica a Romaniei si a investitiilor in salile de sport inaugurate in mandatul ei de ministru. E de presupus ca Udrea i-a cerut sprijinul (enorm) de imagine in continuare, acum, cand se pare ca planurile lui Basescu ii indreapta cariera politica direct spre Cotroceni, in 2014. Iar Nadia o fi refuzat… Nu-i simplu ? Nea Mitica Dragomir a spus odata ceva de felul asta: “E de ajuns sa ma uit al cui caine ma latra, ca sa stiu cine imi poarta sambetele.” Iar Turcescu, o stiu pana si copiii consumatori de margarina, e latraul cuplului Basescu-Udrea…

  17. Ai dreptate Victor Ciutacu, vocabularul celor de la B1 este grobian. Eu ii mai urmaresc ca sa pot sa-i critic. E si unul, Prisacariu acolo care are o logica de gradinita. Uneori ma uit la ei cum se chinuie sa scoata de la invitati o parere negativa despre subiectul in discutie, bineinteles referitor la dusmanii lor politici. Dar se chinuie rau de tot!Pe Turcescu nu l-am auzit ce a zis referitor la Nadia, dar imi vine sa vars daca a zis asa. Si daca spunea asta despre orice om din tara asta era sub limita bunului simt. Exista o etca, sau la el poate nu, dar si o speranta ca Turcescu a facut o scoala. Sau era absent la ora de educatie? E cazul sa repete clasa!

  18. Se tot vorbeste despre un anume Robert Turcescu. Imi poate spune si mie cineva, cine este acest RT?

  19. Cum omul devine ceea ce este hrana lui, ma intreb ce mananca Colonelu de este asa maro.

  20. Nu te poti astepta la mai mult de la Turcescu. Atat poate el da este tot ce are mai bun in el. Sunt ” calitatile” lui. Nu ma uit la B1 asa ca acum am aflat. Cred ca B1 nu este un post tv foarte vizionat deci este posibil ca multa lume sa nu stie. Nici pe Turcescu nu cred ca-l urmaresc la tv sau pe blog multi oameni simpli. Poate-l “urmaresc” altii…

  21. MUTU CAND FACEA RECLAMA LA PEPSI?
    ERA CUMVA O BAUTURA NATURALA SI NU STIM NOI ?????
    ESTE FOARTE USOR SA NE DAM CU PAREREA, E TREABA EI CATI BANI.

  22. Am intrat sa citesc articolul pentru ca era despre Nadia.Daca stiam ca gunoiul de Turcescu a slobozit ceva,nu mai pierdeam timpul sa citesc.Nu inteleg pentru ce bagati in seama aceasta maimuta epilata?Ignoranta il desfiinteaza pe tigan.

  23. Foarte adevărat ce spune Turcescu, a ajuns o cerșetoare. Ce tupeu pe Nadia să apară în reclame ca să facă bani de margarină(probabil)!
    Ps: omu’ e țăcănit.

  24. Reclama ruleaza de ceva vreme,nu cred ca-i da baietelului ei sa manince asa ceva. Imi pare rau pentru Nadia,dar faptul ca e marea noastra campioana ,nu e o scuza pentru orice ar face de acum incolo;dimpotriva daca vrea sa ramina ce a fost ,ar putea sa fie mai atenta ce promoveaza,pentru a ramine credibila

  25. Asa este, s-a demonstrat de cel putin 10 ani ca margarina este nociva pentru sistemul cardiovascular, nu poti muri pe loc, dar creste riscul de infarct, spre exemplu. Din acest motiv, tehnologia TUTUROR margarinelor s-a schimbat de cativa ani, de la Hidrogenare la Transesterificare, metoda care probabil se va dovedi proasta, de asemenea, peste cativa ani. Din punctul mei de vedere, au dreptate toti cei ce critica reclamele Nadiei. Cu siguranta nu se mananca margarina in lotul olimpic de gimnastica.

  26. “Butter is around 50% saturated fat – that’s the unhealthy fat that raises our cholesterol levels. Margarine is a much healthier choice because it has a maximum of only 20% saturated fat. Used daily in place of butter, margarine helps us to maintain a healthy cardiovascular system.”

    “The International Margarine Association of the Countries of Europe (IMACE) says that voluntary measures to reduce trans fat in margarines sold to food manufacturers already have led to an average 76% reduction since 2004, from 7.1% to 1.7%. The organisation also supports mandatory labelling of trans fatty acids from all sources for retail products.”

    Ca sa nu mai zic ca “in sezon” doar cateva ore de probleme la “frigorifica” transforma untul in gunoi.

    Prostovanul asta stie cui i se adreseaza Nadia? Ce venituri au romanii? Ce alternative?

  27. Cred ca toata lumea are suficienta minte (sau nu!!!) ca sa aleaga ce anume mananca fara sa-i recomande Nadia sau alte valori ale sportului romanesc (Patzaichin, Ilie Nastase, Hagi…..si altii); Nu m-am revoltat cand am vazut ca Nadia face reclama la margarina. Culmea, eu am mancat margarina cand nu-i facea nimeni reclama , iar acum nu mai mananc desi ii face Nadia reclama.
    Sincera sa fiu eu nu mananc dupa reclame.
    Si inca ceva, este forte greu de spus ce inseamna “mancat sanatos” …ce este sanatospentru altul poate este nesanatos pentru mine. Hai sa vorbim de banalul castravete. Castravetele crecut in gradina (biologic) sau in solar, pentru multa lumea este hrana sanatoasa iar pe mine ma baga in spital cu dischinezie biliara (nu pot sa mananc carne de porc, nu pot sa mananc varza calita, carne tocata…si altele) Daca Nadia ar face reclama la sarmale credeti ca as manca doar de dragul ei si sa-mi fac mine rau?!NU. Concluzia : fiecare sa manance ca-i permite organismul si ce-i permite bugetul si sa lase reclamele doar la nivelul “teveului”.

  28. Eu unul cred ca Turcescu a fost manipulat de Basescu.Am auzit ca Basescu,avand hemoroizi facuti dupa prima numire a lui Ponta in functia de prim-ministru(el singur a declarat a facut cea mai mare greseala cand l-a numit,deci l-a mancat in fund”)folosea pe post de supozitor margarina.Si la un moment dat Baselu si-a iritat colonul de atata margarina.De atunci si-a jurat sa nu o mai vada in fata ochilor.Si ce credeti? Cand isi gasise si el locul comod intr-un fotoliu si da sa se uite la stiri,hop apare Nadia cu reclama la margarina.Mama ce junghi la madulare il cuprinse ca suparat durere mare,puse mana pe telefon si isi suna supozitorul,pardon pe colonelul Turcescu: -Roberto,da-o jos de pe barna pe Nadia cu tot cu margarina ca mi-a infuriat rau hemoroizii!Si colonelul se conforma ca un supozitor de nadejde si-ii rase din varful penelului gsm-cian un sms!

  29. “Maria S : Cine doreste poate citi un articol f. interesant despre margarina aparut in Jurnal.ro”
    Cam multe prostii în acel articol; Prea multe din partea unui doctor…

  30. Cu mana pe inima va spun, ca eu traiestc de 5 ani in UK. si aici se vinde margarina, multa, si se mananca si mai multa. Turcescu e un Prost si un Idiot. Si dived este inca odata ca tot ce face este la commandant cuiva. Ca pe el nu- l duce capul la nimic.
    Eu cand am intalnim-o pe Nadia la Londra, cu ocazia Olimpiadei si am abut immense ocazia sa vorbesc cu ea si sa-I spun cat de mult o admir si am fost si mai mindru sa le spun collegial or mei Receptioneri ca Nadia este cea mai mare him asta a lumii si ce este cel mai important, este faptul ca ea, Nadia este din Tara mea, Romania.
    Con luzia, turcescu esti un cretin.

  31. buna seara,
    Nadia Comaneci a muncit din frageda varsta, o munca grea care depaseste imaginatia multora dintre noi.Pe vremurile alea, era munca de-ti dadea sangele si-l opreai batatorind pielea/locul unde curgea. Exercitiile sale,care au dat aparatele peste cap la notare(nota “1.00” pentru ca nu exista pe atunci afisaj electronic pentru “10.00”) umezesc ochii privitorului,fac pielea de gaina,racesc degetele de la maini si picioare,iti face respiratia sa dea in suspine etc. si vorbesc(exercitiile Nadiei) despre nivelul de gratie care-l poate atinge specia umana,despre stil,dans,acuratete,dedicare,frumusete combinate in asa fel si chip, incat, inca in anul asta,2013, inspira tinerii/tinerele gimnasti(e) si oriunde pe glob,exista cineva care tresare la numele Nadia sau Comaneci. Acuma, traind toti raportati la sistemul monetar(asta care este…) si anume banul din buzunarul fiecaruia dintre noi, este banul cuiva datorat altcuiva s.a.m.d. pentru ca asta este sistemul fratilor! ce sa ne mai cacam pe noi? si toti ne raportam si toti respectam “regulile” jocului imputit al sistemului monetar, pentru ca de NU, suntem marginalizati si uitati in saracie si nepasare. Si foarte multi oameni de soi dintre noi:artisti,sportivi,inventatori,fizicieni,ingineri,medici,matematicieni etc AU MURIT IN SARACIE SI IN NEPASARE. Aaaah cat de mult as fi vrut sa fi venit o companie de margarina si pe la Stefan Mihailescu Braila, pe la nea Florea DUMITRACHE, sa mi-l fi scos de tot din mizerie pe Eminescu si ataaaat de multi altii. “Domnul” Turcescu daca tot o arde el persoana publica pe facebook, a facut greseala “carierei” lui publicand asa ceva…Este foarte insultator si IPOCRIT. Practic, este IPOCRITUL IMORAL care tine morala despre IPOCRIZIE!

  32. Turcescu e un sclav penibil, e clar, dar, in acelasi timp, nu cred ca Nadia e atat de naiva sa nu cunoasca ca margarina e o “vaselina” alimentara mai sofisticata care dauneaza sanatatii. Mai bine o puneau pe Bahmutzanca… tot e experta in tigai magice si are si priza la poporul consumator de margarina.

  33. Asta-i sac de frustrari, bre, si basca n-a aflat nici de faptul ca magarul moare de drum lung si prostul de grija altuia. Da’ mie imi place numele de scena imprumutat de pe autocolantele din pasapoarte :))

  34. Turcescu a aratat inca o data ca face parte din regnul nevertebratelor ori din grupul multor embrioane nefecundate care au luat o forma de viata…si exemple sunt multe
    Nu sunt in tara dar urmaresc non stop ce se intampla,iar tupeul jegos cu iz de pisat statut al slujitorilor macacului e imeeens
    PS:imi pare rau ca Victor Ciutacu a parasit trustul…dar fiecare are dreptul la libera alegere

  35. Victor, poate ai urmarit cu mai mare atentie presa, lamureste-ma te rog: Ai vazut pe undeva vre-un comunicat al penibilului de la COSR in care sa i se ia apararea Nadiei? sau de data asta nu a primit comada pe linie de partid!

  36. @Catalin Sibisan, trebuia sa alegi o natiune ai carei reprezentanti arata mai sanatos pentru a-ti intari opinia legata de margarina 🙂

  37. Unii din RO au devenit EXPERTI in Advertising si Marketing. Ei stiu cei bine si ce nu-i bine, pt. Nadia sau Planeta. Se revolta!
    Tara arde si Baba se piaptana.
    Revoltati-va pt problemele mari si rusinoase din RO, daca tot sinteti experti: cine ce sa faca si cum. Nadia sa faca cum vrea ea, pe voi cu ce va afecteaza? Nu minca Margarina, si gata.

  38. Turcescu e asa de jos incat avea nevoie de un scandal ca sa mai iasa din anonimat. Pacat ca ii dati apa la moara acestui imbecil a carui statura morala e egala cu a ramei. Cand nu are ce arata tipa in gura mare si arunca cu rahat in cei la talpa carora nu poate ajunge .Asa fac toate lipitorile, asa face si pacaliciul asta ordinar

  39. Mamicile sunt disperate ca Nadia promoveaza margarina in scoli.Formidabil.Ele prefera punga cu chipsuri,sticksuri,fanta si shaorma .Nu vb despre toate mamicile.Margarina nu este mai pacatoasa decat kfc,mcdnds,shaorma si multele alimente existente pe piata.Sanatate!

  40. buna ziua,

    despre cum IPOCRITUL IMORAL tine morala despre IPOCRIZIE puteti vedea in ultimele cel putin 5 postari pe facebook ale “Domnului” Robert Nicolae Schengen Turcescu. Fac apel cercetatorilor,industriei farmaceutice,oamenilor de stiinta de pretutindeni: sa scoata NEAPARAT pe piata medicamentul IPOCRAL. Acest medicament se recomanda ipocritilor intrati in febra(ridicata) a moralei/eticii. Boala, IPOCRALITIA, actioneaza rapid si devine agresiv contagioasa,pe calea aerului/undelor si sufera mutatii. Boala ataca sistemul nervos central,lasand coloana vertebrala intr-o forma gelatinoasa si consuma zonele creierului responsabile RATIUNII,COMPASIUNII APROAPELUI TAU SI A SINELUI IN RAPORT CU MEDIUL INCONJURATOR.

  41. Totusi,sa faca reclama la margarina si saltele…
    Ideea ca nu trebuie sa cumperi,daca nu-i buna,e pe modelul,sa fie droguri la supemarket in raft si sa nu le cumperi,daca fac rau.

  42. turcescu e cel mai abject ticalos basist dintre toti “jurnalistii” basisti. O intrece chiar si pe pora. Inteleg ca n-ar mai castiga un leu daca n-ar revigora curul ba-secului, dar chiar in halul asta. Si obedienta ar trebui sa aiba limitele ei. colonele, nu-ti vine sa vomezi cand te uiti in oglinda ?

  43. Voi sinteti siguri ca ala e contul de facebook al Turcescului?

    Ca poate-si face cineva un cont “Victor Peloponez Maioneza Ciutacu” si anunta ca a fost abrogata legea gravitatiei. Sau ca ai ramas gravid.

  44. Mai e o problema pe care nu am luat-o in calcul.Nu cred ca Schengen e capabil sa ii traga nici macar un sut in fund Nadiei,s-ar putea sa-l vedem plingind pe la Maruta prin emisiune ca l-a batut Nadia.Judecind,asa la prima vedere,nu cred e intr-o forma fizica ce-l recomanda ca invingator intr-o lupta dreata cu Nadia.Ori ii e dor de cucuie,ori vrea sa se plimbe cu salvarea!
    Frecangii fara copii,isi fac curaj si cind sa treaca la fapte,ce sa vezi?

  45. Cam agresiv Turci.Ciobul critica oala sparta.Genul de propaganda pe care o face Nadia in reclama ,Turci o face in fiecare emisiune deci sa trecem la calcul si sa socotim cite suturi in fund i-ar trebui trase? :))))
    Nadia ,daca face reclama aia in cunostinta de cauza plateste niste polite de frustrare fata de Romania iar daca o face in necunostinta de cauza sa-i acordam circumstante atenuante.

    P.S. cu respect pt Victor :
    Cind maninci margarina e ca si cum ai minca untura doar ca untura e mai sanatoasa dar are gustul mai naspa.

  46. am o intrebare ,la B1 se da reclama cu margarina in care apare Nadia?emisiunea lui Turcescu are publicitate cu margarina sau cu orice alt produs?atunci sa-si bage si el in fund reclamele ca de pe urma lor isi ia leafa.

  47. Cinste Nadiei Comaneci dar…sa fim realisti, totusi. Este adevarat ca a stiut sa profite, la modul frumos, de succesul ei dar, de aici pana la a o ridica atat de mult in slavi…e cale tare lunga. Da, a facut cinste Romaniei dar ce facem cu adevaratii eroi, cei care si-au dat viata (pompieri, militari…etc). De ce nu vorbim atat de mult si despre ei?
    Sunt foarte curioasa daca “marea doamna Comaneci” include in micul dejun al fiului ei…margarina la care face reclama cu atata mandrie si zambet…fals:)
    Cat despre “tovul” Turcescu este atat de insuportabil si perfid incat chiar cred ca este starea lui…din totdeauna si de zi cu seara:)
    Ignorati “VIP-urile (Very Important Papagal)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.