Esti aici:
Prima pagină > Blog > Caruta cu deontologi > Zece şuturi în curul Nadiei Comăneci

Zece şuturi în curul Nadiei Comăneci

http://youtu.be/Yi_5xbd5xdE

Când am îndrăznit să scriu că Alina Dumitru s-a comportat penibil declarând că n-a votat la referendum fiindcă n-au felicitat-o telefonic nici suspendatul, nici interimarul, înaltele spirite au luat foc. L-au băgat şi pe Mircea Badea la pachet şi au început festivalul naţional al articolelor şi emisiunilor de înfierare. Tonomatele jigniseră marea campioană. Zilele trecute, cântăreţul-colonel a făcut-o pe Nadia Comăneci, indiscutabil vârf istoric al sportului românesc şi mondial, “nemernică” şi “cerşetoare” şi a încheiat apoteotic: i-ar da şi vreo zece şuturi în fund. Pentru că face reclamă la margarină, iar înaltele feţe trăiesc sănătos şi se tem că ale lor odrasle ar putea da iama-n rafturile supermarketurilor. Aţi văzut vreun val public de revoltă? Dacă nu-i loc de folosit politic indignarea, e linişte şi pace. Dă-le dracului de simboluri, ne pişăm cu presiune pe statuile lor şi aşteptăm să le răsară pe soclu trifoiul cu patru foi!

http://youtu.be/-t3TAggdeQY

P.S. Evident că laşul şi-a şters, ulterior, postarea de pe facebook

robert-turcescu-nadia-comaneci-facebook

UPDATE: Recunosc smerit că am mâncat camioane de margarină (Rama în liceu și Linco în facultate). După aia, mi s-a luat și n-am mai consumat. Între timp, s-a descoperit (probabil, cercetătorii britanici, nu altcineva!) că margarina, care se vinde pe toată Planeta Pământ, e greșită. Nu-mi bat capul să aflu de ce. Dar tot fac exerciții de memorie și nu reușesc să-mi amintesc numele vreunui mort de margarină. Poate mă scoateți voi din beznă…

 

Comentarii

comentarii

Similar Posts

121 thoughts on “Zece şuturi în curul Nadiei Comăneci

  1. Total de acord cu raționamentul tău, ai perfecta dreptate, dar vis-a-vis de reclama aia infecta chiar nu are nicio scuza Nadia

  2. Probabil explicatia e destul de simpla: nimeni nu mai sare in sus la marlaniile Turcelului deoarece din partea unei astfel de canalii te astepti la orice si nu te mai poate mira profunzimea josniciei.
    In alta ordine de idei infierarea voastra vis-a-vis de asa zisa jignire adusa Alinei Dumitru a fost in mod clar doar o latratura la comanda basista.

  3. @Ando: nimeni nu are dreptul sa decida pentru actiunile altcuiva. nu-ti place margarina, nu consumi si-ti tii copiii departe de raft. in alta ordine de idei, eu am mancat un camion de margarina-n studentie si n-am mai crapat

  4. Ideea e ca nu înțeleg ce ar mai fi putut sa o motiveze sa faca reclama la un produs pe care ea sigur nu-l consuma. Ai ajuns la un anumit statut, esti campioana mondiala si te știe tot mapamondul, dpdv financiar ai tot ce vrei… aici e paradoxul.

  5. eu n-am avut privilegiul sa mananc vreodata cu Nadia, deci habar n-am ce consuma

  6. țara asta are câteva simboluri culturale și sportive. dacă și în acelea aruncăm în asemenea hal cu noroi ne merităm soarta. Pe Alina Dumitru sau pe altă campioană nimeni n-a umilit-o în asemenea hal. Trebuia să facă cineva și captura afirmației respective, să aibă de ce porni o acțiune civilă și să-l lase pe colonel fără bani.

  7. măcar fă o nouă emisiune cu ea Victor, dacă îmi aduc bine aminte la Vorbe grele a fost.

  8. O fi fost nefericita asocierea imaginii cu produsul respectiv dar asta nu ii da dreptul nimanui sa spuna despre oricine,nu numai Nadia,ca ii da 10 picioare in fund.Cine rahat se crede asta?O fi si asta vreun impresar ca ala de a batut-o pe gurista aia.Sa fim seriosi,intr-o tara normala pentru asa ceva se boicota si picheta televiziunea unde lucreaza jegul ala pana renuntau aia la el

  9. turcescu e un imbecil. pe nadia comaneci n-o mai muscase nimeni de fund ca in rest le facusem pe toate. bine ca am bifat-o si p-asta. inteleg, poti sa nu fii de acord dar sa te exprimi in halul ala… da nah, vorba lu’ sefu’ – o fi zis nadia ceva, o fi vorbit urat.

  10. sincer…la ce musculatura are doamna Nadia Comaneci dupa ani si ani de sport de performanta…dintisorii “suedezului” basist se vor fi rupt dupa 2-3 muscaturi

  11. Si daca face reclama la margarina ce? Face si la salteaua Dormeo…
    Menestrelul curtii Turcescu face reclama unui presedinte mult mai nociv decat margarina lui E Vita Pe Peron de Romania (Elena Udrea)ale caror victme se vad zilnic cu ochiul liber….In ce priveste margarina nu stiu catioameni a omorat in realitate dar stiu sigur ce a facut ministrul incompetent si Duta criminalul din sistemul de sanatate in perioada guvernarii Boc. Daca Nadia merita “zece suturi…”in opinia unui tembel incompetent atunci el Turci ce merita sa-i dea acea parte a romanilor care mananca margarina urmare a basismului pe care il proslaveste?!!! Cei intelepti vor intelege….

  12. cine-i acest Turcescu?sa-i pronunti numele Nadiei si te trec fiorii,sa ai tupeul sa o critici,e mai mult decat tupeu,e nesimtire,pe direct.
    s-a bagat in seama sa-i mai spuna numele cineva,mai mult nu poate.

  13. Totusi, insistam, credeti-ne, nu se uita prea multi la B1 si de aceea nu s-a suparat lumea pe el. Eu am aflat de la dvs. ca a zis ceea ce a zis. Nadia ramane acolo unde a fost intotdeauna in constiinta noastra, pe cand el… a mai coborat o treapta!

  14. Nadia a gresit-o rau , si nu cu reclama dar cica merge prin scoli si invata copii sa mananca margarina :O Iar GIGI , cu gura lui mare … De aia a ajuns la puscarie . Vorbeste muuuult! E adevarat ca spune cinstit, lucrurilor pe nume dar… in tara asta institutiile s-au privatizat !

  15. De ce toti zic nasoale despre margarina cand mananca pui indopat cu medicamente sau rosii care cresc intr-o zi? Ce mai e natural in ziua de azi? Cine e colonelul Turcescu? Te pomenesti ca se mangaie pe burta ca baselu!?

  16. Eu am crezut initial ca e vorba de RADU BANCIU dar m-am inselat. Dar daca e vorba de ROBERT TURCESCU nu ma mira sau nu ma surprinde. NADIA, de bine de rau, are 5 note de 10 in istoria gimnasticii internationale. ROBERT TURCESCU are macar vreun 10 intr-un domeniu anume ? Nici macar la eurovision nu a fost in stare sa ia 10. EU PROPUN SA ARUNCAM CU MARGARINA IN EL…

  17. Păi dacă băs miroase a kk și iubitorii băsului put a băs, ce poate să ”miroasă” a zâcere de pupinbăs? Greu e să trăiești din ce produci, d’aia tonele de kk
    P.S. Știu că e insalubru acest comentariu, da’ io degeaba le zic ălora ce băsesc… 😐

  18. Muaaaama, cata ipocrizie pe tuciuriu. Nadia, care si-a miscat curu-a performanta atata vreme si inca si-l mai misca a intretinere poa’ sa faca reclama si la zahar alb si sa-l promoveze ca pe sanatatea insasi. Nu mai tin minte exact cand s-a miscat ultima data Turcescu, dar nici nu duc grija arterelor lui coronare, la o adica.

  19. Imi amintesc de faptul ca Nadia a luat acum 2-3 ani o fosta colega cand aceasta colega s-a-mbolnavit (boala grava, colega din prima echipa (Skien/Montreal)) a luat-o-n in SUA si a tinut-o pe banii ei la tratament si a gazduit-o in casa ei.

    P.S.

  20. Diferenta dintre Nadia si Alina Dumitru este Basescu. Se pare ca oamenii prefera sa consume Basescu, nu margarina. E un stil de viata sanatos, intr-adevar!

  21. 1. daca margarina e atat de daunatoare ar fi fost scoasa de pe piata de mult ( cel putin in tarile civilizate)
    2. sa-mi defineasca si mie cineva mancatul sanatos
    3. cu ce este mai putin sanatoasa margarina in cauza decat orice alt produs de pe piata?
    4. nu e nicio lege care te obliga sa cumperi margarina. poti sa cumperi unt care ( ironic vorbind ca sa inteleaga si cretini ca Turcescu) sigur este natural 100%

  22. Tocmai viermele de Turcescu si-a gasit sa vorbeasca. Zice ca Nadia “vinde otravă pe arginti” in timp ce el ia bani grei de la macac ca sa presteze pupaturi in c**. Agonizeaza nemernicul, simtind probabil ca se apropie sfarsitul carieieri sale mizerabile. Nu are dreptul el si nimeni sa conteste deciziile Nadiei. Ea a facut destul pentru tara asta, si continua sa faca. Penibilul asta ce-a facut…?

  23. Ce sa faca si Turcelu , ataca din invidie ,lui nu i-a oferit nimeni un contract asa de mare in reclamele de pe sticla. Daca se da turcelu cu putina margarina pe fata ar avea sansa sa apara in reclame

  24. De la turcescu nu am nici o pretentie ,face echipa buna cu cristoiu ,nimeni nu-i mai crede,sunt jalnici , dar….Nadia a grsit facand reclama la margarina .Imi pun intrebarea ,de ce?
    Cine doreste poate citi un articol f. interesant despre margarina aparut in Jurnal.ro

  25. Nu doar Turcescu are pareri. Deunazi am luat contact cu indignarea unei oarecare Luana Ibacka, o fostă sotie a cuiva. Plina de spume, postase cateva idei. Titlul era de-a dreptul frapant, nu redau cu exactitate, dar se intelege nota. Rusine, Nadia, esti o mare dezamagire!Huo, meriti sa arzi in iad,sa fii omorata cu pietre si altele asemanatoare. Am dat click, sa aflu bomba. Crezand cel putin ca Nadia si-a ucis doi vecini, a devenit capul unei retele de trafic de carne vie, si-a parasit sotul si a facut un pictorial lesby pentru o revista ptr barbati. Cand aflu ca de fapt… Comaneci facea reclama la o margarina. Concluziile au fost ca ori suntem rai, ori suntem prosti. Ori ne plictisim si ne apucam sa aruncam cu rahat in oameni care chiar au muncit si cum s-au priceput ei mai bine, au incercat sa scoata numele de Romania din mizerie. Nu ma hotarasc intre cele trei.

  26. Nu toti urmarim postarile unui imbecil pe Facebook asa ca nu aveam de unde sa stim de voma de postare a lingaului basist. Am fost uimit ca o personalitate ca Nadia face reclama unui produs pe care, personal, nu-l agreez. Dar asta tine de alegerile fiecaruia. De aici pina a arunca cu laturi pe cineva ca Nadia, tu nefiind altceva decat o caricatura cu un vocabular nedefinit, este distanta mare. Ticalosul nu merita decat sa fie tratat cu aceeasi masura, adica umplut de laturi, ceea ce am vazut ca lumea face cu succes pe profilul sau de Facebook.Iar suturile sa i le aplicam intr-un loc mult mai dureros decat a propus el si anume in testicule.

  27. fac parte din generatia care a crescut adorand-o pe Nadia Comaneci, generatia care visa sa faca gimnastica precum Nadia Comaneci…am stat, copil fiind cu ochii lipiti de tv s-o vad pe Nadia Comaneci la toate Jocurile Olimpice…si vine un idiot incult cu veleitati de compositor si interpret s-o denigreze…ce-a facut Nadia pentru Romania nu va face Turcescu si tot neamul lui de la maimuta in present si inca 20 de generatii dupa . Huo Turcescu !

  28. este de neconceput.eu traiesc in mare britanie,londra,de 12 ani dar va privesc zilnic{ si cand spun zilnic nu exagerez deloc}atat pe tine victor ciutacu cat si pe colegii} jurnalisti de la antenna 3.este incredibil cum vorbele voastre {ale celor mentionati mai sus}va sunt analizate si puse la colt imediat cum sunt rostite si ale altora{turcescu de exemplu}trec neobservate indifferent ce aberatii spun.sunt fericita k nu traiesc intr-o asa lume si sincer va compatimesc.sunteti niste jurnalisti extraordinari ,va urmaresc si va iubesc.

  29. Tiganu’ îşi dă în petic mereu, indiferent de orice nivel sau cultură s-ar crede că are. Obrăznicia tuciuriului n-are margini, aidoma obrăzniciilor cinice ale udrei şi macacului. Putregaiurile astea au distrus ţara asta şi nu ştiu dacă îşi va mai reveni vreodată. Instituţiile statului sunt gata degradate şi nu mai reacţionează decât la comanda impostorului cotrocenean. Dar buze-vinete, ăsta, n-are pic de jenă, pic de bun-simţ, pic de demnitate, are doar un pic de vocabular. Ar fi bine ca Mircea Badea să-i tragă lui 10 şuturi în băse, că tot l-a dat în judecată, măcar să ştie pe ce!!!

  30. Un nenorocit basist atata tot….In ultimul timp a inceput sa linga la perfectiune ,semn ca sfarsitul e aproape!!!!!!!!

  31. nu basismul lui Robert il dezbatem aici. e liber sa se-nchine politic la cine vrea

  32. Cand pomenesti numele “Romania” in fata unui strain de bun simt, acesta iti completeaza cu admiratie in urmatoarea secunda” Aa, Nadia !!”. N-am auzit pe niciunul sa spuna” Aa, Turcescu !”

  33. …cred ca acea reclama se da pe posturi de vreo 3 ani,ce-i veni s-o jigneasca acuma pe Nadia,un neica nimeni, oare familia lui a auzit de el? ca de Nadia noastra stie toata planeta…Jigodia!!!

  34. Ceea ce nu inteleg eu este dat de faptul ca reclama respectiva este difuzata pe posturi de vreun an de zile, iar pana acum nimeni nu s-a sesizat in vreun fel… Margarina consumam cu totii, constient (cumparata de pe raft) sau involuntar (in preparatele cumparate, prajituri, torturi etc.). Deci, unde este problema????

  35. Am mancat toti margarina de ne-au sărit fălcile. Mai dai în paștele masii pe boi

  36. nu a murit nimeni. din nefericire nici de prostie nu am auzit sa se moara poate de-ai colonelu’ inca mai presteaza pe sticla.

    p.s. daca nu ati fi voi (tu si`nca 2-3) care va indignati de ceea ce elucubreaza colonelu` cantaret eu nici n-as sti ca vietuieste.

  37. saracu` turcelu` nu`l mai priveste nimeni si de-aia se ia si el de cineva tare doar doar il baga cineva in seama – chiar si pentru a`l injura … nu conteaza, pentru el e important ca e varat in propozitie.
    bleah

  38. ”cum ai acceptat tu sa fi colonel,daca nu esti colonel? Esti o mare hahalera !” H-aha-ha, ce m-a distrat taranoiul asta !
    Astia-s ziaristii, lu’ peste prajit ce-i are minunata tara romania!

  39. Daca nu face cancer Turciuriul de rahatu pe care il maninca direct din vidanja basista n-o sa moara nici cine se ia dupa Nadia. Margarina e de inteles de ce place asa de mult-poate baga ceva chimicale dubioase in ea, da ce baga in rahatul ala care-i curge Turcescului la cina pe la coltu gurii e evident; “euroii n-are miros bre”

  40. Pai cine sa se revolte daca nu il urmareste nimeni, doar cei care au aceleasi pareri cu el(colonelul-cintaret). Iar acum ca am aflat ca s-a putut exprima in halul asta, cu “zece suturi in fund”…sper sa nu il intilnesc vreodata pe strada , ca am sa-i strig ceva de dulce :)) Cine naiba se crede asta sa vorbeasca asa ? Sunt tare curioasa ce o sa se aleaga de el cind nu va mai fi basescu in frunte, in ce tabara va trece?

  41. TOTUSI, CINE ESTE TURCESCU ASTA ?! PUTETI SA NU-MI RASPUNDETI ! VA MULTUMESC !

  42. A mai sarit una din copac s-o critice pe Nadia pentru aceeasi reclama. Atat e de cunoscuta, incat cei de la TV au prezentat-o ,,fosta sotie a lui Cabral“. Grozave merite!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.