Esti aici:
Prima pagină > Blog > Mintea mea, în gândul ei... > Zăngănit lugubru de cătuşe peste ţară

Zăngănit lugubru de cătuşe peste ţară

Un cetăţean român, în acelaşi timp senator al partidului care a contestat la Curtea Constituţională rezultatul turului doi al alegerilor prezidenţiale, a fost săltat de pe stradă de procurori. Habar n-avem încă de ce. Se vorbeşte (nu se comunică nimic oficial) ba de o tentativă de mituire a unor judecători ai Curţii Constituţionale, ba de punere în circulaţie a unor informaţii clasificate. Cu toată secretomania caracteristică, DNA trebuie să prezinte public motivele oficiale ale acţiunii sale de azi dimineaţă. Fiindcă modul în care Cătălin Voicu a fost săltat de pe stradă aduce periculos de tare cu modul de lucru al Siguranţei şi, ulterior, al Securităţii.

Nu săriţi, ştiu şi cine-i Cătălin Voicu, şi ce i se reproşează. Dar, dincolo de zona umbroasă care l-a propulsat în politică pe actualul senator PSD, a fi apropiat de Marian Vanghelie şi de Viorel Hrebenciuc nu constituie un delict şi nu te face automat puşcăriabil. Trebuie să existe o motivaţie juridică serioasă pentru asta. A fost citat la DNA (într-un dosar de corupţie) şi a refuzat să se prezinte la audieri? Dacă da, există şi o dovadă scrisă în acest sens? A participat la tentativa de mituire despre care se vorbeşte şi a picat pe tehnică? Dacă da, de ce nu s-a făcut flagrant?

Aşa lipsit de implicare, neutru şi neştiutor cum se dă acum în direct la televizor, Traian Băsescu, în calitate de preşedinte în exerciţiu, trebuie să-i ceară lui Daniel Morar să dea publicităţii motivele ridicării precipitate de pe stradă a senatorului Cătălin Voicu. Pentru că, pe fondul apăsător al suspiciunilor privind răzbunarea şefului statului pe cei care i-au fost împotrivă, râsetele şi glumele preşedintele României nu pot convinge nici măcar un singur om care gândeşte cu propriul cap (indiferent de ce parte a eşicherului politic se poziţionează acesta) că nu se încearcă intimidarea PSD, că nu se pune presiune pe Curtea Constituţională, că nu se încearcă forţarea cu procurorii a constituirii unei majorităţi parlamentare, că nu se oficializează instaurarea cu acte-n regulă a statului poliţienesc.

UPDATE: Voicu a ieşit de la DNA degajat şi învinuit pentru trafic de influenţă. Şi, în sfârşit, a dat şi DNA un comunicat de presă. Din care aflăm că periculosul e traficant de influenţă.

ALT UPDATE: Procurorii DNA i-au interzis, printr-o ordonanţă, senatorului Voicu să se vadă (între alţii) cu deputatul Hrebenciuc. Şi dacă trebuie să participe la şedinţa de plen a Parlamentului? Nu de alta, dar şeful statului are nevoie rapid de un guvern care să ne scoată din criză…

P.S. Curtea Constituţională a decis, deocamdată, renumărarea voturilor nule, iar BEC a început deja să strâmbe din nas. Nu vă faceţi iluzii; ca să n-aveţi deziluzii.

Comentarii

comentarii

Similar Posts

265 thoughts on “Zăngănit lugubru de cătuşe peste ţară

  1. Foarte multe pareri dar domnul Basescu a spus clar ca la BEC nu vor fi fraude.Intrebarea care nu a puso nimeni domnului Basescu este unde se fac fraudele ??????????? Sunt sigur ca stie unde.Din declaratia lui reiese acest lucru.
    Ar trebui verificate voturile nule daca au aplicata aceias stampila pe ambii combatanti,cred ca e necesara o expertiza pentru ca cetateanu nu putea pune doua stampile diferite pe acelas buletin.O stampila poate fi pusa si dupa incheierea votarii.

  2. BEJ-urile desigileazä (?!) sacii cu voturile nule, care port sigilii sectiei respective! Cum se respectä decizia CCR?! Prin aceastä operatiune se pot reduce numärul acestora ! Curat…murdar !

  3. Daca oamenii ajung sa fie saltati este ceva neinregula cu sistemul. Sunt sigur ca toate aceste informatii vor ramane secrete si ei intre ei vor ajunge la o anumita intelegere.
    Totul in Romania se bazeaza “pe mica intelegere”. Eu sunt student si am auzit de la colegii mei ca au primit bani sa voteze. Sa nu va faceti iluzii: ambele tabere ofereau iar cei destepti luau de la amandoua dar votau pe cine vroiau ei.
    Totusi mita electorala este ceva obisnuit in Romania.
    Pana la urma nu trebuie sa incerci sa invingi sistemul ci sa joci dupa regurile lui.
    Credeti domnule Ciutacu ca daca maine s-ar face un test national de IQ, de EQ si cunostinte generale iar persoana care ar iesi ar fi un candidat viabil pentru un post public asta ar inseamna ca va si castiga? Fiecare are mogulii lui care sunt absolut necesari. In final conteaza daca mogulul tau cand face afaceri cu statul face o chestie cat de cat ok sau scopul e doar sa fure cat mai mult?

  4. Domnule Ciutacu aseara la Sinteza Zilei la simularea de vot ati uitat sa scrieti CNP lui domnul Gadea,care mai dura ceva timp.
    Despre ce se intampla azi pe strada, securitatea dicteaza, o sa ajungem cum zicea Vadim la revolte de strada pentru ca asa nu se mai poate,sau vorba altor cititori de pe blog:pasapoartele si in lume

  5. victor, te rog sa imi spui daca am dreptate in urmatoarele afirmatii
    Ieri, la 20 de ani, circa 100 de studenţi au ieşit în stradă, purtând un coşciug cu un om în el şi două urne. Una pentru morţi, cealaltă pentru vii. Semnificaţia mortului este de fapt moartea corectitudinii electorale. Însă, multe instituţii de presă au uitat sau nu au observat anumite aspecte:
    1) Cei circa 100 de studenţi au ieşit în stradă nemulţumiţi de regimul politic actual şi de posibilitatea fraudării alegerilor. Deşi numărul e redus, aşa a început şi revoluţia, la Timişoara, cînd românii au fost dezamăgiţi de o decizie.
    2) Şi cei 100 de manifestanţi, şi alţi votanţi Geoană sunt cuprinşi de dezamăgire, care poate duce la furie şi violenţă. Iar numărul protestarilor poate creşte considerabil.
    3) Dacă la renumărarea voturilor se va constata că Geoană a fost lipsit de voturi, nu neaparăt încât să schimbe scorul, oamenii vor ieşi în stradă. Va fi un semnal că alegerile au fost fraudate masiv. Numărătoare probabil se va extinde, pentru ca să nu se stârnească votanţii social-democraţilor. Iar dacă Băsescu va obiecta lucrurile se vor înrăutăţi.
    4) Intervenţia jandarmilor a fost una rapidă şi dură pentru a înăbuşi protestul. O altă asemănare cu modul în care s-a încercat reprimarea primului protest de la Timişoara.
    5) Traian Băsescu e dependent de putere, chiar obsedat şi ar fi putut fi în stare să apeleze la toate căile neortodoxe pentru a deţine puterea. La fel şi Ceauşescu.
    Astfel, la 20 de ani de atunci, se poate ajunge la nou eveniment de tip revoluţionar. Valul ar putea veni după ce, recent, şi alte revoluţii de gen au avut succes şi în alte ţări estice, unde nemulţumiţii au ieşit în stradă şi au reuşit să schimbe guverne, preşedinţi şi chiar reluarea unui scrutin de vot.

  6. Cu siguranta va aparea un subiect care sa ne atraga atentia sa ne faca sa uitam voturile fraudate si felul in care Base a reusit sa mai ia un mandat, si cu cat trece mai multe zile de cu atat cei care au fraudat au mai mult timp de acoperit urmele lasate.

    Stau si ma gandesc cat de repede sau miscat si cat de bine a fost pus la punct acest plan de fraudare. Seara era Geoana Dimineata dupa cateva ore era Base. Seara ma bucuream nu neaparat ca iesise Geoana si doar ca se schimba ceva si dimineata nu aveam cuvinte si nu imi venea sa cred.

    Asta este tara in care nimeni nu ar vrea sa traiasca in ea.

  7. Catrenul democraţiei româneşti

    Ieri bătură viitorul*,
    Azi umflară senatorul**;
    Mâine biciuind poporul,
    Se va completa decorul.

    * 200 studenţi
    ** Generalul Senator
    Cătălin Voicu

  8. Domnul Goe, in costumul lui de “mariner” va conduce destinele acestei tari inca 12, nu 5, ani ! Mai adaugati un mandat de 7 ani dupa ce o sa modifice iar Constitutia in sensul asta si asa o sa ajungeti la 12. In noua sa forma mini, dupa cum i-a fost carmaciului “pohta ce-a pohtit”, legislativul – mai mult ca posibil majoritar portocaliu de-acum -, nu este exclus sa ii faca si un cadou la cerere – presidentia pe viata. Atunci o sa vedem cum se va starni “jucatorul” din el… Abia atunci o sa scoata tara din intuneric si o sa o bage in bezna totala. Nu toata, ci doar cca 50 %, restul ramanand sa “straluceasca” in lumina prostiei si osanalelor.

  9. Nu cred ca renumararea va aduce ceva, desi recunosc ca nu m-am asteptat la o reactie a CC.
    Pare praf in ochi, dar vom vedea.
    Ingrijorarea mea este alta: Mai avem Stat?Unde-i Statul?Eu cred ca institutiile statului au fost si sunt folosite in alte scopuri decat cele pentru care exista. SI ACEST LUCRU ESTE GRAV.

  10. Ca sa va mai descretiti fruntiile sau sa va intristati si mai mult va trimit un link despre niste oameni de zapada portocalii,amplasati intr-un oras unde oamenii au votat 70% cu Geoana.Orasul lui Ridzi.Dupa asta urmeaza Sosirea lui Mos Gerila portocaliu.De fapt nu e nimic hazliu-ni se confisca pana si simbolurile Craciunului.

  11. Mie mi se pare o prostie numararea voturilor nule, care tot nule raman… E praf in ochi pentru fraieri ce fac astia.

  12. @.pm: incep cu prezumtia de nevinovatie in cazul oricui, indiferent daca-i gasca lu’ Vanghelie sau nu. fiidca asa mi se pare normal…
    @gogu: daca insisti mult, s-ar putea sa te luminezi din afara

  13. datorita faptului ca sunt un ignorant nu am citit legea electorala, dar din ce am inteles eu de pe la tv, daca se demonstreaza frauda, se organizeaza turul 3 in 2 saptamana dupa ce curtea constitutionala da verdictul final (normal ca alegerilor vor fi intr-o duminica)

  14. @Sabin: eu traiesc exclusiv din banii mei, produsi in tara asta, unde eu platesc impozite, nu tu, care-i trimiti cu autocarul fomistilor care asteapta sa-i scoti din necaz. asa ca scuteste-ma cu banii pe care mi-i trimiti tu mie!

    De Victor Ciutacu pe 7 December 2009 la 5:46 pm (#
    D-le Ciutacu,
    Vedeti ce se poate intampla cand suntem aroganti(genialitatea nu o discutam,sa zicem ca e indiscutabila).
    Vreau sa cred ca nu v-ati dat seama,ca erati prea suparat ca n-a iesit favoritul d-stra si de-asta va acord circumstante atenuante si va cer politicos sa va retrageti cuvintele si sa va cereti scuze.
    D-le Ciutacu,copiii mei nu sunt fomisti,dupa cum nici copilul d-stra nu e fomist.Si eu si d-stra suntem parinti si in aceasta calitate suntem obligati sa avem grija de copiii nostri,ei nu sunt cersetorii,nici fomistii nimanui.
    Cat priveste contributiile la bugetul tarii,eu nu va dau bani d-stra,dupa cum nici d-stra nu-mi dati mie.Fiecare ne luam plata acolo unde muncim,platim impozit pe salariu acolo de unde-l luam,platim asigurari de sanatate,asigurari sociale,fond de pensii,fond de somaj,iar acesti bani se vor intoarce la noi daca si cand vom avea nevoie.Toate astea intra in buget,dar la momentul oportun beneficiem de ei.Ce ramane e salariul net si pe acesta fiecare il cheltuieste cum vrea.Cei care am plecat din tara,siliti de imprejurari(nu e cazul sa detaliem si sa ne plangem,viata e un sir de probe),trimitem acesti bani la cei ramasi in tara,care nu sunt fomistii nimanui,iar ei ii cheltuiesc.O parte din ei,19%in Romania,intra la buget sub forma de TVA.Deci cu o cincime din ce castig aici contribui la bugetul tarii.
    Toate aceste lucruri le explic nu pentru d-stra,sunt sigura ca le stiati,ci pentru a nu mai auzi ca diaspora nu contribuie la buget,ca atare nu ar trebui sa aiba drept de vot.
    Cat priveste modul cum acesti bani ajung la cei dragi,d-le Ciutacu,la cei dragi noua,care nu sunt nici cersetorii,nici fomistii nimanui,veti fi surprins sa aflati ca nu ajung cu autobuzele.metodele cele mai utilizate sunt cardul si contul bancar,iar expedierea o facem de la telefonul mobil.Autobuzul nu prea-l mai folosim nici pentru deplasare,preferam avionul.

  15. Si ce legatura are prezumtia de nevinovatie cu faptul ca este senator? Important este sa se cerceteze cazul din care sa reiasa ca este sa nu vinovat si in caz ca este vinovat sa faca puscarie ca “un cetatean roman”.

  16. Gestul DNA aduce a practicile anilor ’50, cand oamenii erau luati de pe strada. Mai lipseste sa le puna ochelari de orbi si sa-i uite intr-un beci. Acesta sa fie inceputul unei noi ere a represiunii adversarilor politici? Sa inregistrat cumva Asociatia viitorilor detinuti politici? Ce site are?

  17. AM 45 DE ANI SI NU AM PRINS EVENIMENTELE DIN ANI 45 SI 46 DAR AM TRAIT IN CEILALTI ANI SI NU DORESC PUTERE PENTRU UN OM,NU MAI VREAU SA STAU CU URECHEA LANGA RADIO SA ASCULT DIZIDENTA,NU MAI VREAU SA TREMUR CAND VORBESC SI NU VREAU SA FIU SALTATA DE PE STRADA CU CATUSE PENTRU CA AM TIPAT CEVA[DOARE AL DRACULUI DE TARE BATAIA DE LA MILITIE NU AM UITAT-O]

  18. NU , NU , NU -L MAI VREAU PE BETIVAN PRESEDINTE !NU-MI PLAC BETIVANII , NU AM INCREDERE IN EI !PUNCT.

  19. Traim vremuri crancene.O sa ajungem sa aflam de la B1tv sau Otv cine va fi arestat a doua zi.Poporul asta merita tot ce i se intampla.

  20. domnule Ciutacu te-au luat in armata in 89 sau in 90?
    ca eu am plecat in 89 si sa stii ca nu am uitat deloc vremurile alea. ceea ce scriu eu e pe langa subiectul tau da sunt curios, cand ai facut armata ca si eu sunt generatia 89

  21. Draga Victor sunt confuz si trist dar poate renumararea voturilor este doar inceputul si din ce observ eu Pdl-isti nu par prea relaxati…poate se duc la Vantu Ha Ha Ha!!!!….poate avem surprize si chiar si “doua voturi furate la Arad ” cum spunea tatal borduristilor ne vor face sa ne gandim mai mult in ce tara traim si cine mai e legitim in tara asta

  22. si sa stii ca imi pare rau de ce am scris referitor la arestare: Doamne fereste.
    iti doresc numai sanatate , tie si familiei tale si sper sa ai putere de munca in continuare.

  23. D-le Ciutacu,
    Masinaria punerii in functiune a gandului, are roata dintata tocita si opereaza cu intreruperi. Dar bine ca nu sta nemiscata.
    Ce ne arata? O diferenta uriasa intre vorbele unui politician si jurnalist.Ceea ce politicianul a afirmat simplu:”M-au scos din masina si mi-au fluturat catusele”, in traducerea D-lui Ciutacu este “zanganit lugubru de catuse”.Foarte sugestiv.Parca si auzim zgomotul produs de izbirea sau lovirea catuselor care produce groaza in sufletele noastre chinuite, infricosate la aflarea vestii de retinere si audierii unui cetatean roman, care prevesteste un viitor sumbru, sinistru pentru popor.
    Vai de noi.

  24. armata nu are nici o legatura: a fost o intrebare fara nici o noima cred. sunt programator si am citeva zile de cand incerc sa fac o pauza de la lucru caci am intrat intr-un impas al o lucrare, si asa am dat din greseala de blogul tau.
    nu ma pasioneaza politica dar imi trebuia ceva ca sa ma distraga de la problemele mele.
    inca odata sanatate si numai bine

  25. @ gogu

    Intreaba-l unde ? 🙂 La ce arma ? Etc. Trebuie sa aflam ce urmareste . Hai , ca suntem aproape .

  26. @ Victor Ciutacu pe 11 December 2009 la 2:35pm zice: ”ar trebui sa mã simt mândru cã-s citat pe blogul lu’ Nastase?”
    R: Citatul venea de la Postatorul CHE în forma pe care v-am redat-o, şi citez cu plãcere dinnou din acel paragraf: ”vã sugerez ceva ce am citit azi, într-un comentariu, pe blogul lui VICTOR CIUTACU. în ceea ce priveşte anularea buletinelor de vot prin dubla ştampilare…”.
    -Meritul Dumneavoastrã este pentru emulaţia pe care aţi creat-o;
    -Meritul lui CHE este cã a citat sursa, cum e corect;
    -D’ar avea decidenţii hotãrârea sã foloseascã mintea românului! Dumneavoastrã cu asta vã ocupaţi, ca în principiul lui Watt: parametrul se comparã în permanenţã cu o mãrime de referinţã, iar eroarea rezultatã este amplificatã pânã la puteri capabile sã acţioneze elemente de comandã a instalaţiilor. Acţionarea se face în sensul reducerii erorii pânã la anulare, indiferent de perturbaţiile care acţioneazã asupra instalaţiei.
    Aceasta reveleazã un adevãr care transcende fizicii, în biologie de exemplu, dar nu numai.
    În viaţa socialã, identificarea erorii şi amplificarea semnalului pentru corectare ar corespunde rolului PRESEI, mai ales cînd autoritãţile nu previn erorile, şi dispozitivul de reglare institutionalizat nu contracareazã erorile produse, înainte ca abateri multiple sã afecteze întregul sistem social. Asta ar trebui sã ştie şi CNAudovizionarist.
    Cu stimã, pentru Dumneavoastrã!

  27. “SUPERB”
    A terminat omu’ de citit “Levantul”. Ati vazut cata eloccinta, ce discurs, ARTA in stare pura. Stau si ma gandesc acum la marii “oratori” romani ai secolului trecut: Gen. Iulian Vlad sau chiar Gen.Plesita. Imi vin in minte acu’ chiar si marii “oratori” sovietici Nikolai Ejov sau chiar maestrul Lavrenti Pavlovici Beria sau poate cel mai mare “orator” al tuturor timpurilor: Reichsführer-SS Heinrich Himmler “.Wundervoll”
    Vom avea acum o democratie originala si cu fata umana! Oare a cui va fi fata?

  28. In 2004 am votat cu basescu pentru ca nu puteam sa-l mai vad pe “arogantul”de Nastase.Cineva ,mai destept decat mine mi-a spus ca o sa se ajunga aici.Sunt un bou,nu?

  29. Ce se mai impacienteaza lumea pentru un senatoras frumos, gras si plin de sine ca a fost luat la intrebari. Procurorii nu i-au miscat nici un fir de par.. cum se obisnuieste de obicei cu plebea cand se doresc declaratii (care fara o scatoalca buna si un masaj la ficati nu scapi) si uite ce ne mai bate inima ca saracul a fost umflat pe strada. Adica practic l au luat din mertanul lui cu piele lux si si-au permis sa l bage in rapanoasa aia de masina de politie.. Cata nesimtire.. un stat politienesc nu altceva.. Saracul umflatel.. pupa-l-ar mama.. si-au permis sa nu te lase sa te duci sa ti iei micul dejun la restorant..

  30. @adi: deci toti grasii cu Mrcedes care mananca la restaurant ar trebui bagati in dube. misto concent, democratie adevarata. da’ aia cu ochelari nu?
    @sandman: parerea mea e ca-n timpul liber lucreaza pentru trust.

  31. Va tot spuneam ca nu Basescu este disperat de pierderea alegerilor.El are o armata de nevertebrate in jurul lui care ii sterg pantofii nu din prea mare dragoste pentru seful lor ci pentru faptul ca sunt santajati si santajabili.Daca pica Basescu ei sunt in pericol pentru ca nu are cine sa-i mai apere de puscarie.Daca va pierde Basescu va fi tot atat de bine ca si pana acum ,pentru ca ceea ce nu i se permite slugii i se permite stapanului.
    CC-ul( Curtea Constitutionala, demn urmas al comitetului de trista amintire cu aceleasi initiale) vrea doar renumararea voturilor. Nu vom afla niciodata cum romanii de la Paris, Spania sau Chisinau au votat in numai 35 secunde.Bineinteles raspunsul va fi” Afara ploa”. Nu vom sti niciodata numarul mortilor care au votat si pentru cine au votat.Nu vom sti niciodata cum PD-L a aflat de victoria finala inca dela 7 seara in Romania, in timp ce in Europa de Vest si Nord America sectiile de vot erau inca deschise.Nu vom sti niciodata de ce s-a cerut amanarea trimiterii listelor cu votanti din strainatate.Nu vom sti niciodata cum voturile celor 100 de oameni intregistrati la o adresa fara imobil au fost validate.Nu vom sti niciodata pe cine au votat cei care au avut CNP false.Cine altcineva decat ministerul de interne poate elibera carti de identitate fie ele si false? Oare nu tot acest minister elibereaza si pasapoarele , fie ele si false?
    Domnul ministru demis Balga,ne spunea ca ministerul de interne este loc public si oricine poate intra acolo precum Flutur,sa-si ia gustarea ca Berceanu, sa discute probleme de guvernare ca Videanu sau sa-si felicite fosti subalterni precum Blaga.
    Suntem tare prosti ca ne uitam in gura lor.
    Chiar atat de prosti suntem ca nici beculetul nu ni se mai aprinde? Se vede ca ministerul de interne a devenit un club select cu acces liber doar PD-L istilor.

  32. Deci ,…sa ne-ntelegem.
    Renumararea voturilor nule este marea gaselnita a sfarsitului de an..( apropos ,de ce sunt desfacuti din nou sacii cu voturi la sediul BEJ-urilor pentru o nu stiu ce verificare ,in loc sa fie direct trimisi la Bucuresti,..?!!! -poate stie cineva ,ca eu nu am inteles – oare vor sa stearga “urmele” si sacii sa fie trimisi curati la Buc…?!!- noooo,..eu n-as crede asa ceva…. 🙂 )
    Sunt gata sa fac pariu pe numele si numarul viitorilor militari ,ce-si vor primi stelutele stralucitoare si pline de merite de generali ,….in viitorul cat mai apropiat …dupa ce politicienii nostri vor raspunde cu salut voios pionieresc, indemnului “domnului presedinte” la….”buna-intelegere” si “dreapta-imparteala”…

  33. Iara revin pe langa subiect: ma uit la tv si da o stire cu Ogica si mi-am adus aminte cum au prostit aia de la otv o gramada de romani cu biletul lor comun la loto.
    Si cred ca acum gasesc o explicatie cum de o gramada de lume a votat cu Basescu.

  34. Victore , ai vazut cum considera EI sa renumere ? La BEJ se redeschid sacii , nu la BEC ! Te rog sa iei tu atitudine si cei de la ANTENE , altfel isi bat joc de noi!

  35. 1. Un cetăţean (nici nu mă interesează că e senator ales sau cu mandat obţinut prin redistribuire) este luat de pe stradă. I se interzice contactul fizic cu membri ai unui partid pe care toţi îl reprezintă. Care-i faza? Băsel o fi crezut că e şantajabil, sau a încercat să dea un semnal celorlalţi membri de partid, că dacă nu trec de partea cui trebuie li se poate întâmpla şi lor?
    Când l-am văzut pe Voicu prima oară mi-a părut cam antipatic şi l-am suspectat pe nedrept că ar fi un om cu un IQ destul de slab. Acu’ îmi dau seama că moaca aceea antipatică a lui ascunde destul de multă inteligenţă. Aparenţele înşală.
    2. Curtea Constituţională a decis ceva. Ori e praf în ochi, ori într-adevăr e numai vârful icebergului. Va avea puterea C.C. să ceară renumărarea TUTUROR VOTURILOR?
    În problema fraudării alegerilor pot să dau trei pronosticuri:
    A. Pedeleii au fraudat atât de bine, că nu-i mai prinde NIMENI!
    B. Pedeleii au fraudat atât de prost, că se prinde şi un copil.
    C. Pesedeii sunt atât de nesimţiţi, că vor să ţină România într-o stare de tensiune nejustificată.

  36. de ce e calm basescu????

    eu cred ca are superstitii legate de zilele 17-25 decembrie.shulfa cum e ,prefera sa mearga pe burta pina de anul nou.apoi isi va arata cinsita sa fatza.as baga mana in foc ca in 2010 udrea va fi premier.cum ni s-a promis:nu comunisti,doar tehnocratie si competenta.

  37. Doamne cat tupeu are acest Boc. PD-L ne trateaza de parca am fi 22 de milioane de indivizi cu IO negativ. El poate are incredere in autoritatile statului. Eu nu mai am demult.

  38. uitati-va la antena 3 .e piticul atomic.asa dor ne era de el, de dictia lui de comentator de fotbal.ce mai,un patriot.

  39. Eu zic deja sa incepem inmormantarea statului de drept sau eventual sa ii facem parastasul de 40 de zile, incepe teroarea anilor 50 impotriva burghezo-mosierimii, dusmanilor poporului suveran (ce tare imi place cand zic asa, imi vine sa ma pup), impotriva ciumei rosii care va fi inlocuita cu ciuma portocalie.

  40. Am citit ce s-a scris până acum şi mă mir cu câta uşurinţă poate fi tratatată încălcarea legii !!!.Nu interesează în acest caz persoana interesează faptul în sine ,care este extrem de grav,voi toţi ăştia care ştiţi cine e omul ,ce a făcut etc. şi aprobaţi maniera în care e tratat un om,repet indiferent cine e el,nu vă gândiţi că mâine veţi putea fi voi?Ieri au fost bătuţi studenţii,ei ce-au făcut au protestat,au o altă părere,iar azi a fost luat un om de pe stradă,de ce se ascundea,nu-i cunoşteau adresa?
    E foarte grav!Având toate pârghiile de putere în mâini,întîi îşi va lichida toţi advresarii,apoi pe toţi care vor îndrăzni să”mişte în front”,se va instaura teama,delaţiunea iar dictatura Ceauşescului va păli în faa dictaturii Băsescului.A reuşit să ne pornească pe unii împotriva altora şi aplicând principiul”divide et impera” în continuare,va reuşi să rămână la putere cine ştie cât timp .Dumnezeu să ne ajute să ne ţină nervii tari ca vom avea mare nevoie de ei !

  41. l-au trecut inculpat in comunicatul dna desi el are calitate de invinuit pentru ca nu s-a ajuns la instanta cu probele.am citi insa ca ar fi vorba mai mult despre o spaga data lui geoana din ce rezulta aici si de aia se leaga cu un act pe care l-ar fi ordonat basescu. direct. cu un atac la geoana

  42. Bai ce tehnica de manipulare au astia! Fantastic! Au mers la fix cu grasanul senator. Poate omul e nevinovat, insa aspectul fizic si apropierea de Vanghelie sunt lucrurile care au determinat aceasta alegere, fiind o imagine perfecta pentru ” nenorocitii de parlamentari care suge sangele poporului”.Pana si aici pe blog am vazut reactii negative la adresa omului, fara a fi mai important daca l-au ridicat respectand legea. va veni probabil o zi in care multi dintre noi vom ceda, ne vom obisnui cu abuzurile, ca doar balada Miorita e a romanilor.
    In ceea ce priveste faza cu CC, dupa mine aceasta renumarare va fi o justificare a lor ca totul a fost in regula, basca s-a mai si verificat, deci in tara asta institutiile functioneaza. Mafia e mult prea mare si cetatenii prea lasi sa mai putem sa o scoatem la capat.Clanul pdl daca pica va ajunge sigur la parnaie. Astia lupta cu cutitul la os si sunt diabolici.

  43. INTREBATI-L, DNA, pe premierul BOC DE GRUPUL SUSMAN, CARE AU FOST LUPTATORI ANTICOMUNISTI TRADATI DE FAM. BOC

    NEAM DE TRADATORI

    SUSMAN A FOST PRIMAR LIBERAL DIN RACHITELE!

    VERIFICATI SA VEDETI CA ESTE CORECTA INFORMATIA.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.